Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Holnap megyek CSzni a haverokkal LANba és nem akarok égni úgyhogy megyek gyakorolni :)
Shiver
1.verzió:

Kedves CS fórumozók ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy egymással tiszteletre méltóan beszéljetek, és csak szép és jót mondjatok a CS scene-ről. Mellőzzük az obszcén beszólásokat és az ide nem illó egyéb megszólításokat.

2.verzió:

Rohadt kis nem CS rajongók huzzatok anyukátok retekes @#$ß&@ß $#>> #&@ß#&@ ß#$#ß& és nyalß$#ß&$ azt a jó ß#$&$ ß#é &$ß> ß$#&ß$ß ß#&$ß$@ amíg szépen mondom. Flamet kaptok a ß#&ß$é ß#$&ß$& ß$#&ß#$&;>#ß$$#& $Ł#&$Ł$Ł&^ˇ&^ ha nem tűntök el, nyissatok inkább más ß$#&$ß ß$#& fórumot a ß#&$ß$ß ß$#&ß$nyátok. :))))

A felhők felett mindig süt a nap

Lacc
Szrintem ez belemagyarázás.
Lazarus
Bazze
Hyder
szerintem nem vagyok mácsó, ez nem ARRÓL szól...ezt az ember magának csinálja...és azért, hogy saját egyedi stílusa legyen

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
pedig nincs is jobb egy mellbelövésnél

Lacc
Húú, te akkor kurva nagy macsó lehetsz!
Rincewind
Akkor én rendesen le vagyok maradva az én egyszem szemöldök-piercingemmel meg a fülbevalóimmal... De most nincs kedvem behozni téged.
Hyder
száj, nyelv, mellbimbó...

és volt szemöldök, de kijött...

tágított fülbevaló :))

szóval csak az átlagpolgári díszítések ;D

Hyder
most csak ezürt-sárga és nonfiguratív minták a nemfestett részen

Rincewind
Hol vannak vasaid???
Rincewind
Pont ő beszél :)
Laalee
bagoly mondja :)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
:)))))))))nevetséges vagy és 12 éves lehetsz!
hajad milyen szinu? :)

All Your Babes Are Belong To Us

addig huzza amig finom vagyok.

Hyder
most képszülök lecserélni a vasaimat, találtam nagyon jó sárkányzöld-titán cuccosokat...na azok lesznek a nekemvaló draabok :))))

Hyder
YO PPL

nemis rád gondoltam mucus :))) te ott voltál mind1iken

Lacc
Hát már bocs gyerekek de igazat kell adnom Csocso-nak. Hogy lehettek ekkora faszfejek?? Én nem így ismertelek titeket...
CSOCSO
csinálom a feszkot??ti mekkora buzik vagytk bejövök ide és megmondom a véleményem és nem szaroztam le a köcsög CS-t de látom az összes Cs-s egy köcsög!
Rincewind
Nem t'om mit csinálja itt a feszkót?
mivan kistáska, keresed a balhét?
akkor már a "bujj el"-nél valami jobbat.

Dikkma
/me slaps CSOCSO around a bit with a large trout
Rincewind
Bazze mekkora hentelés volt ma! :))
łurva jó hangulat volt! Assault_2k-n játszottunk, T voltam! Egy valaki nézte a monitort, többiek kempingeztek! Beordít a mikrofonba Steve, hogy ''beugrotttak''! Erre legalább 6-7 AK kezdett egyszerre harci indulót szavalni a kedves CT-knek a csatorna felé! Basszus azt látni kellett volna, mikor egyszerre 7-en lökik bele a teljes tárat a csatiba!!! Mondanom sem kell, az a két CT, aki bent volt nem jött ki :DDD
CSOCSO
nem fikáztam te segg és nemtom mé szarabb az Sf amikor 3 szor korszerűbb és 3 szor annyi mindent lehet csinálni benne!!
SeGa
A strike force egy szar.
Es ne ide irkald a baromsagaid ez nem a fikazzuk a vmit topic.
Dikkma
Bár sajna még van egy év az isdn-szerződésből, úgyhogy sztem max. Axelero adsl-re válthatnék. Arra meg nem fogok, mert még drága. Talán majd jövő év elején.
Dikkma
Hé, ember, miazhogy ti? Engem ez a Zalaegerszeg része érdekelne :)
CSOCSO
mi az hoyg nembeszóni? bujj el!
nembeszóni.

sajna mi még csak Székesfehérváron, Zalaegerszegen, Pécsen és Gyõrben nyomjuk. különben magunkat javasolnám. :)
én a adatnetre szavazok. 50%-al tisztább szárazabb érzés. korpát felejtsed... :)

ezazvazzeg

Rincewind
Szerintem ez senkit nem érdekel itt a CS topicban...
CSOCSO
Most probűltam ki a Strike Force 1.65 öt nem kicsit jobb mint a CS! bazeg amikor eldobsz egy gránátot a közeledbe akkor sípol a fled meg hasonlok!!nagyon zoral és még kúszni is lehet!!!nem tom mé a CS a király..sokkal jobb az SF vagy az Inf!

mivan vakok vagytok vagy nem akartok válaszolni, jo a CS de az inf meg az sf jobb sokkal
Dikkma
Minket egyre gyakrabban csítereznek, de majd írok egy klános anticsít-nyilatkozatot, hogy mi soha, sehol. :-|
Egyébként majd ha lesz SG multi parti, akkor az összes macó innét meg van híjva án!
Jah tom, hogy volt (_o_)PiErCiNg, de ÉN nem láttam a többiek igen. Meg mászkáltunk ott, ahova ki volt írva a C7P de az üres volt.
Amúgy a 3 bíró egyike C7P volt. Király háttérképe van :P
Rincewind
Ha a -=DA=- játszik egy szerveren, általában ilyenek vannak a képernyőn:

- Nemigaz bazdmeg lövöm aszt nem döglik meg!
- Faszom a köcsög Scythe megint lé TK-zott a tankkal...
- Ok, akkor most stratégia gyakorlás!!!!!!
- Á hagyjuk, inkább hent mint állat!
- Upszi bocsánat! Nem direkt volt... :))

Meg ilyenek
Rincewind
Csak szólj előtte, hogy tuti ott legyek! :))
Shiver
ja majd együtt betörünk oda :)

Hyder
mint pl klánsörözés...

aztán majd még elhívom bregan 2 képviselőjét is, a többiek úgysem bírják a szagunkat mert sosem jönnek el ;)

Hyder
szerintemis...

na akkor hol és mikor adunk arcunknak közösen söröcskét? :)

aztán ottan majd átrágjuk magunkat az élet értelmén :DDDD

Rincewind
Pont mint nekem!
Idelye lenne vérmérsékletet váltanumk... ;)
Hyder
:)))

amúgy, a tesztelések után lesznek Paladinosok szerintem a szerverek...mivel sajna még csak béta, de ígéretes...

ja, és semmi bajom, csak ilyen a természetem...(de ezt már tudod ;))

Rincewind
Ja, mert nem a Shiver vagy! Így már érthető... :)
Rincewind
Neked meg mi fasz bajod lett hirtelen???
Hyder
ja, és még pl. azért, mert nem főállású CSszerveradminok vagyunk, hanem a TI szórakozásotokat biztosító "szabadidejét" feláldozó emberek vagyunk...

ezért csak nyugalom, és kitartás..

amúgymeg nincs igazad...az AFen már 1-2 napja fut a Paladin...

Hyder
hi

tudod miért nem látod sehol?

mert most jött ki a LINUXos verzió...

meg: nem kompatibilis a PB, Jedi, AOGC és egyéb anti dolgokkal.

szerinted 1-2 perc alatt megvan egy teljes átkonfigolás? meg azért panpog a nép, ha Paladin van fent, hogy "má megint le kell tölteni valami klienst..." stb.

Rincewind
Egyébként nem értem az adminokat, mert már letölthető a Paladin Linux-os verziója is, mégse látom sehol... :((
Innen!
Rincewind
Meg nem árt jóban lenni vazzerral, aki szintén admin ott és általában nem sokat tököl, ha valaki csalásgyanús :D
Rincewind
Hát, mi a .shotgun-ra és a .crusher-re járunk! Ott szokott még lenni a HE meg temészetesen a .dot.! Meg van még pár klánnélküli, de ők is állandóak! Így nagyjából minden este ismerem a fentlévők 90 százalékát és tudom róluk, hogy nem cheatelnek! Ha meg néha mégis betéved egy gyanús emberke, akkor rövidúton kiszavazzuk ;P
Shiver
mondd melyik az a server ??? :)
tesztelném :)