Milyen egeret vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is ilyen trackballom van.. elotte is logi trackballom volt csak meg a regi feher... nekem uberul brjon mindenre. addig nem fogok mas egeret venni amig ki nem jon egy ujabb talan lezeres trackball
ilyenem van
lassan 2 éve van meg és hibátlanul mûködik
na jó az tulzás hogy hibátlanul 1x 2x gondol 1 et és megáll😊 és 10 percig nem mozdul😊
ezért van 2 egerem😄
de játékra nagyon jó!
ilyet veszekAksis
lassan 2 éve van meg és hibátlanul mûködik
na jó az tulzás hogy hibátlanul 1x 2x gondol 1 et és megáll😊 és 10 percig nem mozdul😊
ezért van 2 egerem😄
de játékra nagyon jó!
ilyet veszekAksis
nekem Logitech egerem van és olyan is marad mert az a legjobb legmegbizhatobb megy minden
minden kiegészitõvel igy vagyok Logitech
WebKam,Billenytûzet,egér
most fogok uj egeret venni: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse
most ilyenem van: Logitech® Cordless TrackMan® Wheel
minden kiegészitõvel igy vagyok Logitech
WebKam,Billenytûzet,egér
most fogok uj egeret venni: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse
most ilyenem van: Logitech® Cordless TrackMan® Wheel
Én ezt ajánlom
Fél éve vettem, tökéletesen meg vagyok vele elégedve és olcsó viszont minõségi.
Ja és nem kell elem hozzá maga termeli az energiát
Fél éve vettem, tökéletesen meg vagyok vele elégedve és olcsó viszont minõségi.
Ja és nem kell elem hozzá maga termeli az energiát
SP2 kinyírta a Microsoft(!) egeremet, akad folyton, de nem kontaktos
szóval vennem kell egy új egeret (még sose vettem)
FPS játékhoz is kéne,
nézem van optikai/lézeres(?), vagy maradjak görgõsnél
madzagost gondolok
usb/ps2
kinek milyen tapasztalata van? én azt se tudom mit kell nézni egy egérnél, csak jól mûködõt szeretnék nem túl drágán
szóval vennem kell egy új egeret (még sose vettem)
FPS játékhoz is kéne,
nézem van optikai/lézeres(?), vagy maradjak görgõsnél
madzagost gondolok
usb/ps2
kinek milyen tapasztalata van? én azt se tudom mit kell nézni egy egérnél, csak jól mûködõt szeretnék nem túl drágán
Nemtom, nekem Logitech egerem még nem volt, de az A4Techet nagyon ajánlom mindenki figyelmébe. Most egy A4Tech WOP-35 ös optikai egerem van. Nagyon-nagyon rulez! Eszméletlenûl poöntos, 5 programozható gomb, 2 scroll. 8E Ft ért nagyon megéri!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
en "hanyattegeret" hasznalok, de szinten logitech re szavazok
Szerintem elég hülye a kérdés. Én csak azt tudom mondani mit ne vegyél: olcsó szart semmiképp, rádiós egeret mégannyira sem (nekem is az van, de ha az elem 1 hónaposnál öregebb az egérben, akkor a leggagyibb golyós is pontosabb nála, bár lehet, hogy ezt az újabb szériában már kijavították, nincs mese ki kell próbálni!). Én speciel a Logitech Wingman GamingMouse-t javaslom, azt mondják fantasztikusan jó. Bár az egész egy fura kérdés, mert korántsem lehet egér és egér közt akkora a különbség, hogy komoly fejtörést okozzon melyiket válaszd. És szerintem fölösleges is 15 ezüstöt ilyen célra áldozni...
ahhoz képest hogy 1 éves kissé drágán adod
Dehogynincs: a görgõ és a gombok!