193
-avagy Mika vs. Schumi
  • Efreet
    Igenigen :) mar tavaj is nagyonszep volt a Jaguar, iden is az :)
  • Laalee
    meg minidg zöld?
    tavaj latam utoljara f1 et. :(
    amugy hajra bmw vagy ferrari
  • Assassin
    Parasztról van szó.
  • Efreet
    ????????
  • Assassin
    Nomen est omen...
  • Efreet
    az egesz forma1 bunda szerintem, nekem a jaguarok tetszenek, szep a szinuk :)
  • Lteebee
    Ahogy figyelem a többi topikból, ő nem csak hogy polihisztor, de ezen felül még rengeteg tudományban is jártas.
  • speed
    huh 1 ujabb szakerto tunt fel
  • paraszt
    A Ferrari most nagyon szakít. Kösse fel a gatyáját mindenki, aki Sumi kocsiját nem csak hátulról akarja látni.
  • Coine
    Inkább nem, ennyi elég volt....
    2-3 hónapra visszaolvastam és az elég volt....
    DE AZÉRT ÉSZRE LEHET VENNI A VÁLTOZÁST a supergamez fórumán, mert végre van moderátor és mi is normalizálódunk :))
  • Alien
    Teljesen igazad van Coine. Nekem se szipmi a Cool-T-HARD
  • Coine
    TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi folyik itt??????
    Na mind1.............
    Én melllllesleg Ferrari és Sumi (Baricsello) drukker vagyok, DE nem utálom a McLarent és a Hakkinent sem, DE a David Kúlthárdot azt aztán nagyon! Vezetni nem, de mutogatni és pofázni azt tud, tipikus nagyképű, kockafejű angol.
  • Alien
    Értem St.
    Dikkma nagyon igazad van. Én vissza is szívom, amit lejjeb mondtam, hogy "Jól beszéltél Totte"
    Kicsit a többi szurkolóra is gondolni kéne Totte.
  • St
    Így igaz
  • Dikkma
    Totee!
    Számomra teljesen hihetetlen, és felfoghatatlan, hogy valaki nemhogy csak olyant gondol, hanem ki is mondja, hogy "addig ütné a McLareneseket, amig meg nem döglenek". Brr.
    Mert valaki nem azt szereti, mint ő, nem azt hiszi, mint ő, akkor azt el kell pusztítani. Legutóbb a szovjetek és a nácik csináltak ilyesmit, de az 50-60 éve volt... most 2001 van, te hülye.
    Legközelebb gondolkozz, mielőtt beszélsz, mert mások is olvassák ezeket a hozzászólásokat, és lehet, hogy nem azona véleményen vannak, mint te. De mivel ők nem 12 évesek, lehet, hogy nem tudnád őket megverni.
  • St
    Alien, Dikkma nem neked mondta, hogy idióta, hanem az előtted szóló Tote-nek aki izomból és trágárul szidta a Hakki rajongókat.
  • Alien
    Ja megvan. Hardware fórumban az St.
  • Alien
    Ki az az St., Dikkma?
    És miért vagyok idóta??