TrueSpace 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És magát a mintát hogy csinálod meg? Hol vágod szét amikor egy mai gumi mintázat nem igazán tile-ozható minta?! Én ezzel kínlódok már egy ideje, a palástragörbítés gyerekjáték. Berakhatnál pár képet, hogy hogy néz ki az amit tile-ozol azaz egymásután másolgatsz.
Mop
Hi!
Meg van vkinek a 6.6-os verzió?
És tudtok tutorialokat a 6-oshoz?
thx

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

SuperCow
nah ez nem is rossz ötlet.
minnyá meg is nézem mennyire tudom kivitelezni..

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

hat ha mindenkeppen modellezni akarod, akkor en azt szoktam csinalni, hogy megcsinalom a kereket, a tomlot, es szetvagom mondjuk 1/32 reszre es azon a reszen megcsinalom a mintat, aztan csak copyzom 31 szer es persze elforgatom 360/32 vel.
es aztan join. nemtom milyen modellezo funkciok vannak benne de ez olyan alap hogy valszeg meg tudod csinalni...
var az 1/32 darabot is felbe... aztan mirror es akkor tuti jo lesz. egy kicsit kalkulalni kell a dolgokkal de osszehozhato...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

SuperCow
hát tény ami tény eléggé bonyolultnak tûnik elsõ látásra. De aztán meg lehet szokni és igen jól lehet kezelni. Én még a 3 al kezdtem aztán verziónként lépkedtem felfele. ma már tudok benne dolgozgatni.

Most egy autó modellezésének álltam neki. De nem tudom hogy kelene a mintás gumi futófelületet ráhejlítani a felnire. .

egy parszor kiprobaltam a truspacet, egyszeruen keptelen voltam elsajatitani a iranyitast. 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

SuperCow
na megkerestem a fórumot. Valaki tudna nekem segíteni? Gumit akarok csinálni egy autóra Truespace 6 ban. De sehogyse tudom ráhalítani a felnire a kész futófelületet.