Wizards and Warriors

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hercee
Xiasztok!!!

Keresem: a Wizard and Warriors múkõdõképes verzióját!!!

Ha tudtok kérlek segitsetek!!!

Kõszõnõm szépen.
Peace!!!

Hali! Felraktam a Wizards and Warriors címu régi játékot. Felinstalláltam az egyetlen, nem hivatalos javítást is. A játék megy XP alatt, de nem tudok harcolni benne. Hiába nyomkodom a kézikonyv szerinti bal egérgombot, nem támadom meg az ellent. Valami otlet? Koszi!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Az irányításról\harcról fel tudna valaki világosítani? Már kipróbáltam, de nem igazán értem hogy megy ez.

Wow, én még csak most fogom kipróbálni a játékot, mert egy viszonylag régi notival vagyok épp. :-) WIZ7 meg nagyon tetszett, ha hasonló a harc, akkor zsír!

Itt van hozzá patch:
http://www.tgeweb.com/ironworks/wizardswarriors/downloads.shtml
Bár úgy látom elkéstem a válasszal pár évet. <#nyes>
Nekem is van egy problémám. D3D módban hiányzik jónéhány textúra, pl. a karakterek. Szoftveresen minden rendben, csak akkor nagyon szaggat és nem olyan szép... Tudom, hogy régiség a videókártyám, de ennek menni kellene rajta rendesen. (S3 Savage4 Pro 16MB, a driver a legutolsó amit kiadtak hozzá) Megy is, csak mint említettem a textúrák... Nekem a fenti oldalon levő patch nem segített.
Ha tud valaki tanácsot adni, megköszönném. Ja és nem arra gondoltam, hogy vegyek új kártyát, gépet...

nem tudja vki hogy mi volt a legutolsó verziószámú peccs hozzá ?

http://wandoo.try.hu/ játékok kettes szekció
végre megtaláltam!! egyetlen ismerõsömnek sem volt meg! de most aztán letöltöm és végig is játszom, Yvorl engem úgy segéljen ! 😊))

DonnieBrasco
Végre lejött overnet-tel (kb 2 hét alatt).. 😊)
De megérte, nagyon állat még ma is. Nem szép, de IGAZI RPG - ilyet már évek óta nem adott ki senki, a konzolos elhülyülés felé halad a világ - lásd Bard's Tale 😞((

DB

A ti kung-futok nem erős!

Methylisocloro
Én második nekifutásra majdnem a végéig jutottam.
Mindenesetre D.W. Bradley legújabb gyöngyszemét aminek Dungeon Lords lesz a neve már félve várom. Állitólag szuper action RPG lesz

Methylisocloro
Na ha ezt én egy évvel elõbb tudom . Nekem is mindig a városokban fagyott ki. Kösz a tippet hátha egyszer még elõveszem a játékot az inséges idõkben.

Methylisocloro
Jól van, ez régi játék és úgy bugzik hogy az eszméletlen, de ha valaki party alapú, turn-based (???) oldschool RPG-t akar annak elmegy (ha minden akaraterejét összeszedi ).

tényleg ! ez már ilyen régi játék??? nem is gondoltam volna. akkor nem íratom fel

A hulye avi-s megoldas miatt. De mar az elso varosban se tudtam a varazslohoz se bemenni.
A megoldas:keresd meg azt a -ha jol emlekszem- 4 db. avi file-t, ami a varosok "scrollozasat" oldja meg. Ezeket vitualdub-bal alakitsd at tomoritetlen avi-va. Kb.16MB-os fileokat kapsz(vagy 32 ki emlekszik mar 😊 ).
Ha jol csinaltad akkor mukodik az osszes ki-,bejarat. (Megjegyzem, valamelyik optimalizalt virtualdubbal nekem se mukodott. (ha veletlenul nem megy a dolog))
ja, de mielott hozzádérnek tudsz távolsági támadást intézni. Íj, varázslat...

ez fizetõs !!!!! ilyet minek ajánlasz! nálam van INSANE, csak mikor rajta volt, azt hittem hogy gagyi és ki sem próbáltam. kár.

Methylisocloro
Jó kis program, nekem csak az volt a bajom vele hogy real-time és turn-based módban is lehetett harcolni, de a turn-based ugy lett megoldva: mondjuk jön 10 csontváz, mind a 10 odamászott hozzám, jól fejbevágtak egyenként, aztán megálltak hogy akkor most én jövök. Magyarán ha én akartam elöször ütni, akkor muszáj volt a real-time módot használni...

Methylisocloro
www.edonkey2000.com -ról lehet letölteni a programot, installálni, aztán végtelen türelemmel letölthetõ akármelyik játék... régebbi játékot máshol nem nagyon találsz meg

gergou
Ez egy nagyon franko kis game, anno sokat jatszottam vele, igaz kicst neheznek tunt, de a hangulat denomenalis😊 Hiaba , D.W. Bradly ugyes ember😊

`Take a look to the sky just before you die`

eDonkey-az mi és hol találom?

Methylisocloro
eDonkey-n meg van

Evil
nincs valahol fent iso ban?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

hi. van aki már végigjátszotta? csere érdekelne. van egy csomó vadiúj végigjátszott játékom. [email protected] - a listáért
miskolcon

Methylisocloro
Kiegészitõ??? Még azt az egyetlen patch-et se volt hajlandó kiadni az Activision. Csak unofficial lehet letölteni.

nagyon régen játszottam a ganéval.

nemtom mik a fejlemények. van valami kieg az alapjátékon kívûl?

ezzel egyetértek.

Ami aaz élményt illeti teljesen

Amiga
Wizardry 8 tényleg nagyon állat. Nekem is jobban bejött, mint a Morrowind...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

DarkHorSe
LOL ez nem jõtt õssze

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
>img src
http://games.activision.com/games/wizards/images/screen2.jpg<

Swedish people are albino monkeys&#65279;

hi. tud valaki linket ahonnan egy peccst letölthetnék hozzá?

Amiga
Most láttam, hogy kijön ez a gáma az "Ezt vedd meg" sorozatban. ROHANJÁTOK MAJD LE A BOLTOKAT, megéri!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Oldal 1 / 3Következő →