The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap lett törölve pár dolog. Nem t'om KOTOR2-õt leszedte-e mindenki, mert az sokat foglal.
MoS-t sokan várjuk epekedve<#finom>#finom>
MoS-t sokan várjuk epekedve<#finom>#finom>
A MoS már kb. 3 napja fenn van az egyik gépen. Én tölteném Nektek felfelé....de, van annyi hely? -4CD-nyi-
...és a TLJ 5-ik részétõl átmenne Tomb Raider-be. 😊 😞
...és a TLJ 5-ik részétõl átmenne Tomb Raider-be. 😊 😞
Akkor kell a folytatás is! De izibe! <#wilting>#wilting><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már el is felejtettem, hogy milyen bögyös ez az April!... <#hehe>#hehe> <#guluszem1>#guluszem1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha a logot modosítjátok majd feltöltitek ugyanoda ahol ez van (felülirjátok) akkor meg web cimet is rászerkeszthettek
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szép bizony! ...és nem is volt veszekedés. 😊)
Istenem! Micsoda veszekedés lesz itt banner-ügyben! 😊))
most írtam a moderátoroknak, hogy szeretnénk bannerhelyet, azaz valamelyikünket nevezzenek ki topiknyitónak😊 Akkor majd lehet fejlécünk.
[merlinw.org]
A linket jó lenne a fórum fejlécbe berakni és akkor nem kell mindig visszakeresni, vagy betárolni.
Na sikerült. Végre bent vagyok az #adventure csatornán és jóízûen csevegek önmagammal <#kacsint>#kacsint>
Én megpróbáltam felmenni. Az irc szerverhez csatlakozik, de aztán szörnyen belassul az egész gép. Ezt az üzenetet is úgy írom, hogy amit begépelek, az kb. 2 másodperc múlva jelenik meg a képernyõn.
miért nem elég ha aleguccsó patceht telepítem?
általában elég mindig az uccsót. remélem az összes gammánál elég az uccsó.
általában elég mindig az uccsót. remélem az összes gammánál elég az uccsó.
Két CD-s. Lehet, hogy most nincs is annyi hely...
A játékhoz ajánlott a három patch sorrendbeli telepítése is.
A magyarítása megtorpant tavaly áprilisban, én szándékozom újrafordítani, egy egészen más programmal.
A játékhoz ajánlott a három patch sorrendbeli telepítése is.
A magyarítása megtorpant tavaly áprilisban, én szándékozom újrafordítani, egy egészen más programmal.
Annyira azért nem éri meg, vagy igen?😊
Na most odajutottunk, hogyha tényleg lenne egy nagyon jó kis adventure weblap, akkor már érdemes lenne megcsinálni😉
Na most odajutottunk, hogyha tényleg lenne egy nagyon jó kis adventure weblap, akkor már érdemes lenne megcsinálni😉
Nem tudok oylan webes felületrõl, ahol választhatsz csatornát. Telepítsd fel (www.mirc.com).
Aztán majd lehet csinálok webeset...
Aztán majd lehet csinálok webeset...
[merlinw.org]
No, ha van kedvetek ríltáj csacsogni, akkor IRC-n adventure csatorna (IRCNet)
Összeraktam a botot rendesen.
Összeraktam a botot rendesen.
[merlinw.org]
Örülök, hogy átérzitek szörnyú sorsomat. 😊
Akkor ha van hely, 14.15-kor elkezdem tölteni. Azért akkor, mert nem az én gépemen van az anyag, és....szóval...😊)
Casanova (the Black Rose vagy mi) az is jön. 😊)
A MOS-t kb. el tudom kezdeni, úgy ma délután 2 felé. Ami azt jelenti, hogy kb. 2-2.5 óra alatt fenn lenne a szerveren. Ha kell persze. 😊
A MOS-t kb. el tudom kezdeni, úgy ma délután 2 felé. Ami azt jelenti, hogy kb. 2-2.5 óra alatt fenn lenne a szerveren. Ha kell persze. 😊
Megerõsítem! Mindenki szeretne mindent😊
Mondjuk a Timeline és a Necronomicon a leírások szerint nem vmi nagy szám, bár Timeline-t megnézném, mert olvastam a könyvet😉
Mondjuk a Timeline és a Necronomicon a leírások szerint nem vmi nagy szám, bár Timeline-t megnézném, mert olvastam a könyvet😉
Az Arthurs 2 (The Secret of Merlin)-nek nem hiába nem volt "törése". Kéri mindhárom cd-t az elején össze-vissza, és csak utánna engedi magát.