33675
-
M.A.D. #12021 Nem offolom szét, de utálom a disznó vicceket. Ezt most kaptam.
"Bemegy egy kislány a patikába.
- Kérek egy csomag óvszert!
- Minek az neked? - kérdi a boltos néni - Hiszen még olyan kicsi vagy, te kis tejfelesképű.
- Az nem tejföl."
Sorry, aki ismerte.
-
M.A.D. #12020 Az nekem megvan CD-n asszem (GM). -
#12019 nem tudjátok, hogy a Gene Machine miről szól? vmi régi DOS-os. -
#12018 Megjelent egy új Adventure Company-s alkotás: Realms of Illusion.
Tudtok róla valamit? -
#12017 Nah kicsit én is láma voltam, hogy nem egyből a netre gondoltam...
Fél perc alatt megtaláltam:) -
#12016 Hátaz, hogy nemisválaszoltál. :-( először :-) -
#12015 mostéppennem :) -
#12014 Ha leszeded, légyszi rakd fel a szerverre, már régóta keresem, de senkinek nincs meg. -
#12013 váccáp Macsek?:)
Lassan kapod a Joey 2. évadot ha jókislány leszel. Jobarátokat meg majd ha megverem azt akinek kölcsönadtam nyáron. -
#12012 miva?
Atom nem savegame-t kért? -
M.A.D. #12011 Nekem megvan a Grim Fandangó. Asszem CD-s crakkel, mint a Curse of Monkey Island. A vinyóra telepít, azt...:) -
#12010 Szia mimacs. Téged is látni? Azt hittem nyaralsz :D
Köszi azt gondoltam csak én szívtam be ennyire, mert visszakerestem de senki másnak nem volt hasonló problémája, legalábbis nem láttam.
MerlinW:
Kössz, bár a linkeken csak a francia verziót találtam meg, a file nevére rákeresve találtam US verziót, és küködik is. Nagyon kösznöm! -
#12009 -
#12008 Sos!:)
Grim Fandango mentése nincs véletlenül vkinek?
"2. cd kezdetéről mert az 1. cd felét mentés nélkül csináltam és amikor betettem a 2. cd-t lefagyott"
Végül is nem nekem kell, de tőlem kérték:) -
#12007 ...öööö:)) -
M.A.D. #12006 ...de nem egy 6Ghz-es procin 4Gb (ultrarammal) + 5 giga swappel..:)) -
#12005 Most is vannak olyan tömörítő progik, amik kegyetlenül összenyomják az adatokat. Hátrányuk, hogy akár egy-két óráig is tarthat egy-egy be/kicsomagolás:) -
M.A.D. #12004 Lehet, azért két cédés, mert már ugye a tömörítés korszakát éljük.
Tényelg! Emlékszik valaki rá, hogy pár éve -egy időben- a rip-peket milyen jól tették fel netre? 50megás hangfájlból csinált pl 600-700 megát- -
M.A.D. #12003 Megvolt, kétszer is, de a helyhiány ugye....120 giga fullon volt, így letöröltem pár hónapja. Vagy négyszer kezdtem el, de egyszer sem fejeztem be. Lehet, megint leszedem (Nomad Soul).
Na, én is jókor kezdtem Fahrenheit-ezni. Kigyütt egy patch hozzá.
-ja, már a kalandténa is off- :) -
#12002 Életemben nem láttam 2 CD-set. neten se.
mellesleg mielőtt eszetlenül kutakodni kezdetek a patch után, megjegyzem, hogy az európai(vagy az US, nemtom melyik) változatban alapból rajta van a CD-n. asszem az első CD-n.
más patch nincs, és ez se konkrétan hiba, hisz régi videokártyával fut a játék, csak az új kártyák picit máshogy kezelnek vmi parancsot.
Nem lehetett anno se szép megoldás, amt a kódba írtak, de akkor nem számított hibának. -
#12001 Most nézem... ilyen is van? Hmhm:D Gamestaros 2CD-s? vagy az még a 4es?
if you have one of the 2CD versions of The Longest Joureny please download the latest patch below:
Changes in version 151:
*
fixed a bug that would frequently make the game crash after saving.
-
#12000 jah és a peccs neve is az hogy "police station fix" -
#11999 peccsek itten találhatók:
http://www.longestjourney.com/
http://www.dlh.net/ -
#11998 van hozzá fix a megfelelő helyekről tölthető... -
#11997 Mi van a dvdimmel? :-(
Lesz valami a dologból? hm?
Na most már szedd össze magad! :-) -
#11996 Hello Ottto! Sajna már nem emlékszem de tény, hogy rémlik valami bibi a rendörségnél. De a többiek biztosan sokkal okosabbak mint én. -
#11995 Hali
Most kezdtem játszani a játékkal, és egy olyan bugba ütköztem, ami véglegesen kiüthet a nyeregből. Szal először megyek be a rendőrséghez. April tette a fejét a kamerának, ezután ahogy belépek a rendőrségi épületbe, a játék visszadob a windowsba.
Van erre aid? Patch, vagy valami?
-
#11994 Már ott tartunk, hogy a kaland téma az off??:))) -
#11993 Megvan a Nomad Soul 1. része neked? -
M.A.D. #11992 Off:2 napja a Fahrenheit bűvöletében élek. Esténként elpötyögök vele. :) Ez tényleg nagyon ott van. :) -alig várom a Nomad Soul második részét-
On:
-
#11991 lool:)))) -
#11990 A kettő együtt tényleg ütős:))) -
#11989 Az se rossz -
#11988 -
M.A.D. #11987 Én meg az alkohol + nő témára. :) -
#11986 Akár oda is lehet.... Nagyot nevettem
-
#11985 Én a szavazásra szavazok! -
#11984 Én a nő-témára... -
#11983 én inkább az alkohol témára szavazok:))) -
#11982 most nézem a beállításaim, nálam még 800*1200 is van:)