352
40797165du.jpg
  • Dynamic
    Verebes és Havas nélkül elég gyenge lett a HH.Nagyon úgy tűnik, hogy nem nagyon fogom nézni.
  • Adam5
    megszerezni!!??
    ez nekem új én úgy tudtam hogy minden honnan kirugdosták mer nem ment a műsora.
  • Davidus
    Kiket ismer a Hajós hogy ennyire erőltetik?
  • winnie
    bár én olyan szerencsétlen lennék, hogy minden csatorna próbálna megszerezni...
  • Adam5
    LOL a szerencsétlen már mind a 3 csatornánál volt (viasat3, tv2, és akko most itt az rtl-nél próbál szerencsét?)
  • Adam5
    Sztem nagy kár volt berakni a Hajóst.
  • Balu san
    bah... koko???
  • Cat #104
    Hajós András lesz a Heti hetes új bohóca - Havas Henrik távozott a műsorból, a Kern-Hernádi-Bajor-Gálvölgyi négyes pedig Hajós Andrással egészül ki. Vendég lesz Kovács István és Csapó Gábor is.
  • cSuwwi
    De milyeneket? Szinte mindegyik lapos. Vagy nem is lapos, csak egyszerűen nem tud jól vicceket mesélni...
  • Break
    szerintem a jákshow sokkal jobban vezeti a műsort, meg néha legalább poénokat is benyög
  • cSuwwi
    Oooops! (nem az az Oops! :) Egy kicsit elcímeztem ez a beírást...

A Heti 7-es 100.-ik része ezekkel az archiv részekkel egész jó volt :) Ki az a Jenő :))) Már nem is emléxem rá, bár lehet hogy jobb is :)
  • cSuwwi
    Nem tudom, én zene nélkül meghalnék! Erre már évekkel ezelőtt rájöttem. Amikor tönkrement a régi wincsim, rajta a nagy nehezen megszerzett speciális mixekkel és live act-ekkel, azthittem megőrülök. Azóta előszeretettel alkalmazom a cd író nevű találmányt :)

Tv nélkül meg nehezebben lehet az újdonságokról értesülni. Az MTV-n hajnalban pl.: egész tűrhető zenék mennek. (Nincsen Britni Szpírsz meg Aqua :))

Bár TV nélkül szerintem kibírnám, de napi min. 2-3 órás zenehallgatás nélkül szétesnék darabokra...
  • Efreet
    passz, lassan 3/4 éve aktívan nem nézek tvt
  • Break
    igen, akkor még ő volt az új arc, most már egyre inkább réginek számít ő is
  • Efreet
    én se nézem a 7i7-et... régebben néztem, már akkor is untam eléggé... most meg már gyakorlatilag semmi tvt nem nézek. amúgy a topic a "Ki a fene az az uj arc a hetihetesbe:)" alcímmel rendelkezik, ez alapján a jáksóról van szó benne nem?
  • Break
    meg nem a diliház
  • Efreet
    mert ez nem a politika részleg.
  • nulla
    Itt miért lehet értelmesen beszélni?
  • Break
    persze, hogy így lesz, hiszen mindenkinek a véleménye különbözhet, és ez nem lehet baj, a politikai topickal is 1etértek, de gondolom alapítója azért itt hozta létre, mert a műsorról akart beszélni, nem a politikáról...
  • nulla
    Mondom,hogy a politikai topic-bal lenne a helye a témának,de részben sajnos egyet kell értenem.
  • nulla
    Nem lehet olyan érdekfeszítő,ha közben ide is írkálsz.
  • ricky
    igen
  • nulla
    És most nézitek a Heti hetest.
  • nulla
    Kedves Break! Eddig elmarhultunk egymással itt-ott,remélem e vélemény nyilvánitás után is így lesz.Nekem a témában pont az ellenkező a véleményem.Nem az előadás móddal van bajom,és nem is a szerplő személyekkel.Pl: Verebes,akit 10 évvel ezelőtt szerettem,mert jó humorista volt,jó előadó.Ez most annyiban változott,hogy az képességei ugyan megmaradtak,de amit most ott csinálnak az gyomorforgató módon politika.Megvásárolt szócsövek ,melyre ma Magyarországon nincs szükség.Ennek a topicnak a politikai oldalon lenne a helye.
  • Break
    azért is felhozom a topicot

nekem nagyon teccik a műsor, teccik, ahogy egymásnak vissza tudnak vágni, anélkül, hogy megsértenék egymást, jók a poénok, és nagyon összeszokottak már. A Jákshowval kapcsolatban annyit, hogy én nagyon bírom a gyereket, meg adumájat, a danubiusban is kurva jól nyomatja. az meg, hogy melyikük milyen művelt, hát a akik nagyon ott vannak, azok a Farkasházy, a Váncsa, szerintem azért a Verebes se kutya :)))(aki nézi mostanában, az érti), és a Havas is tud valamit, de hatalmas hiányosságai vannak sok téren, az kétségtelen, hogy a politikában nagyon ott van. A Hernádi is érdemel pár szót, ő is nagyon művelt, és az összeset annyira bírom, a dumájukat, meg mindent. nah, ennyi...
  • Lteebee
    Szerintem itt az általánosban inkább kalandozzunk más irányba.

Már bánom a 82-es megjegyzésemet.
    Mármint azt, hogy beírtam ide.
  • MuERTe
    Pont ez a baj, hogy nem a többség választotta meg :))
  • Lteebee
    A többség döntését tiszteletben kell tartani!

:)
  • MuERTe
    Talán nem véletlenül.
  • Lteebee
    Mutatták a tvben a hülye fejét.
  • Laalee
    tuti... inteligens ember az ilyen.
  • Lteebee
    Ha tudnám, hogy viccből mondta, nevetnék, de szerintem komolyan gondolta.
  • Laalee
    Felmentette a bíróság a HetiHetes szereplőit a Grespik László által indított becsületsértési perben. A HavariaPress információi szerint az utolsó tárgyalás több komikus jelenetet is felvonultatott, amelyek csúcspontja Grespik nyilatkozatában sűrűsödött össze: "A World Trade Center elleni merénylet enyhébb, mint amelyet a vádlottak követtek el a magyar társadalom ellen"
  • Laalee
    akor nem utnek el az atlag politikustol.
  • Lteebee
    Akkor megsavanyodnál.
  • Laalee
    ha politikus lennek én se tuydnek sajat marhasagaimon röhögni...
  • Lteebee
    Engem általában szórakoztat is.
    Aki meg nem tud nevetni a saját, vagy a neki szimpatikus emberek defektjein, az savanyodjon meg!
  • Waterhorse
    Hogy Verebest idézzem: "Ez egy SZÓ-RA-KOZ-TATÓ MÜ-SOR!"
  • Laalee
    nemis politikai vitamusornak szantak...
  • mateos
    nekem nemtetszik , hogy sok szinész elkezd politizálni , aztán azt hiszik , hogy valami komolyat tudtak kimotyogni magukból.Vannak benne okos emberek=Havas Pl.de szerintem csak teszik magukat , szal , nem az év műsora.