352

-
Verebes és Havas nélkül elég gyenge lett a HH.Nagyon úgy tűnik, hogy nem nagyon fogom nézni. -
megszerezni!!??
ez nekem új én úgy tudtam hogy minden honnan kirugdosták mer nem ment a műsora. -
Kiket ismer a Hajós hogy ennyire erőltetik? -
winnie #108 bár én olyan szerencsétlen lennék, hogy minden csatorna próbálna megszerezni... -
LOL a szerencsétlen már mind a 3 csatornánál volt (viasat3, tv2, és akko most itt az rtl-nél próbál szerencsét?) -
Sztem nagy kár volt berakni a Hajóst. -
Balu san #105 bah... koko??? -
Cat #104 Hajós András lesz a Heti hetes új bohóca - Havas Henrik távozott a műsorból, a Kern-Hernádi-Bajor-Gálvölgyi négyes pedig Hajós Andrással egészül ki. Vendég lesz Kovács István és Csapó Gábor is. -
De milyeneket? Szinte mindegyik lapos. Vagy nem is lapos, csak egyszerűen nem tud jól vicceket mesélni... -
Break #102 szerintem a jákshow sokkal jobban vezeti a műsort, meg néha legalább poénokat is benyög -
Oooops! (nem az az Oops! :) Egy kicsit elcímeztem ez a beírást...
A Heti 7-es 100.-ik része ezekkel az archiv részekkel egész jó volt :) Ki az a Jenő :))) Már nem is emléxem rá, bár lehet hogy jobb is :) -
Nem tudom, én zene nélkül meghalnék! Erre már évekkel ezelőtt rájöttem. Amikor tönkrement a régi wincsim, rajta a nagy nehezen megszerzett speciális mixekkel és live act-ekkel, azthittem megőrülök. Azóta előszeretettel alkalmazom a cd író nevű találmányt :)
Tv nélkül meg nehezebben lehet az újdonságokról értesülni. Az MTV-n hajnalban pl.: egész tűrhető zenék mennek. (Nincsen Britni Szpírsz meg Aqua :))
Bár TV nélkül szerintem kibírnám, de napi min. 2-3 órás zenehallgatás nélkül szétesnék darabokra... -
passz, lassan 3/4 éve aktívan nem nézek tvt -
Break #98 igen, akkor még ő volt az új arc, most már egyre inkább réginek számít ő is -
én se nézem a 7i7-et... régebben néztem, már akkor is untam eléggé... most meg már gyakorlatilag semmi tvt nem nézek. amúgy a topic a "Ki a fene az az uj arc a hetihetesbe:)" alcímmel rendelkezik, ez alapján a jáksóról van szó benne nem? -
Break #96 meg nem a diliház -
mert ez nem a politika részleg. -
nulla #94 Itt miért lehet értelmesen beszélni? -
Break #93 persze, hogy így lesz, hiszen mindenkinek a véleménye különbözhet, és ez nem lehet baj, a politikai topickal is 1etértek, de gondolom alapítója azért itt hozta létre, mert a műsorról akart beszélni, nem a politikáról... -
nulla #92 Mondom,hogy a politikai topic-bal lenne a helye a témának,de részben sajnos egyet kell értenem. -
nulla #90 Nem lehet olyan érdekfeszítő,ha közben ide is írkálsz. -
ricky #88 igen -
nulla #87 És most nézitek a Heti hetest. -
nulla #86 Kedves Break! Eddig elmarhultunk egymással itt-ott,remélem e vélemény nyilvánitás után is így lesz.Nekem a témában pont az ellenkező a véleményem.Nem az előadás móddal van bajom,és nem is a szerplő személyekkel.Pl: Verebes,akit 10 évvel ezelőtt szerettem,mert jó humorista volt,jó előadó.Ez most annyiban változott,hogy az képességei ugyan megmaradtak,de amit most ott csinálnak az gyomorforgató módon politika.Megvásárolt szócsövek ,melyre ma Magyarországon nincs szükség.Ennek a topicnak a politikai oldalon lenne a helye. -
Break #85 azért is felhozom a topicot
nekem nagyon teccik a műsor, teccik, ahogy egymásnak vissza tudnak vágni, anélkül, hogy megsértenék egymást, jók a poénok, és nagyon összeszokottak már. A Jákshowval kapcsolatban annyit, hogy én nagyon bírom a gyereket, meg adumájat, a danubiusban is kurva jól nyomatja. az meg, hogy melyikük milyen művelt, hát a akik nagyon ott vannak, azok a Farkasházy, a Váncsa, szerintem azért a Verebes se kutya :)))(aki nézi mostanában, az érti), és a Havas is tud valamit, de hatalmas hiányosságai vannak sok téren, az kétségtelen, hogy a politikában nagyon ott van. A Hernádi is érdemel pár szót, ő is nagyon művelt, és az összeset annyira bírom, a dumájukat, meg mindent. nah, ennyi... -
Szerintem itt az általánosban inkább kalandozzunk más irányba.
Már bánom a 82-es megjegyzésemet.
Mármint azt, hogy beírtam ide. -
Pont ez a baj, hogy nem a többség választotta meg :)) -
A többség döntését tiszteletben kell tartani!
:) -
Talán nem véletlenül. -
Mutatták a tvben a hülye fejét. -
tuti... inteligens ember az ilyen. -
Ha tudnám, hogy viccből mondta, nevetnék, de szerintem komolyan gondolta. -
Felmentette a bíróság a HetiHetes szereplőit a Grespik László által indított becsületsértési perben. A HavariaPress információi szerint az utolsó tárgyalás több komikus jelenetet is felvonultatott, amelyek csúcspontja Grespik nyilatkozatában sűrűsödött össze: "A World Trade Center elleni merénylet enyhébb, mint amelyet a vádlottak követtek el a magyar társadalom ellen"
-
akor nem utnek el az atlag politikustol. -
Akkor megsavanyodnál. -
ha politikus lennek én se tuydnek sajat marhasagaimon röhögni... -
Engem általában szórakoztat is.
Aki meg nem tud nevetni a saját, vagy a neki szimpatikus emberek defektjein, az savanyodjon meg! -
Hogy Verebest idézzem: "Ez egy SZÓ-RA-KOZ-TATÓ MÜ-SOR!" -
nemis politikai vitamusornak szantak... -
nekem nemtetszik , hogy sok szinész elkezd politizálni , aztán azt hiszik , hogy valami komolyat tudtak kimotyogni magukból.Vannak benne okos emberek=Havas Pl.de szerintem csak teszik magukat , szal , nem az év műsora.