Több mint 50 végigjátszás!

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a Dead Risinghez kellene végigjátszás ha valakinek lenne pls irjon magyar nyelven kell!elore is thx!

PSN ID:misi2mezei

Tud valaki az A.G.O.N The Mysterious Codex madagascaros részéhez magyar végigjátszást, fontos lenne.
Elõre is köszönöm
Tud valaki Mount And blade véigjátszást adni?Már végivittem Calradiat ,de nemtok valahogy tovabblépni a 2. Térképre😞
Hello!

Nem tudjátok hogy tudom letölteni a pirates of the caribbean at world's end ps2 végigjátszását?Elõre is köszi.
helo sziasztok segitenétek honna tok leszedni a agta 4-hez egy magyar fö küldeteéses végigi játszást válaszotokat elöre is köszönöm
a sima Crhrome-hoz van vhol magyarnyelvü végigjátszás???!!!vki segithetne.
Ha valaki tud a Sun Agehéz cd kulcsot akkor irjonmár köszike
hy tud valaki az overlord hoz végigjátszást?
Hát ha nincs hozzá ako köszi,de azé ha valaki játszik vele segitene...Ott kéne a segitség mikor feljövök Embrummal a csatornából és kikkel rakni 1háromszögben több szinü kövekbõl a kódot..valami színre szín játék csak nekem nem jönnössze...Help köszi

reaper4
nem hiszem, h lesz hozzá, de sok sikert 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hali tudna nekem valaki adni a kabus 22-höz végigjátszást,mert elégé el akadtam köszi..helooooo

Assassin' Creed végigjátszás itt: www.assassinscreedpc.extra.hu/v.2.0/index2.html
Valaki pls Assassin's Creed végigjátszást!!! [email protected]
helóóó assassin creed végigjátszáshoz van linketek?
köszi
Hello,az IGI 2-ben az air-strike pályán akadtam meg,hiába megyek le és ölök meg mindenkit a bunker körül<#violent> nem akar az 1.pont teljesülni,pegig a bunkerra mutat a térképen.Légyszi segítsen valaki.<#help>
Sziasztok. Amikor mész a tömeghez nyomd közben a Shift gombot, egészen addig amíg át nem érsz, ennyi az egész.(fontos hogy ne futva próbálkozz)
Sziasztok assassins cred!Még az elején atréning:1bazi tömegen kéne átt haladnom de nem tok😞 mit kell csin?????

Hogthar
szerintem amikor a térképet nézted visszakatintottál az alapvárosra, ott be kell jelölnöd a következõ várost és onnan oda fog mutatni, majd ugyis észreveszed ha uj város van, van is kis kameramozgatás rá.
Egyébként valahol nincs fenn végigjátszás? Nekem gugli nem dobott ki jó oldalakat.
Hello! Assassins Creedben ugye kardozás-tanulás után engem lehallgatás vagy mi nélkül kiengedett, elkezdtem lovagolgatni, és átment két város között, azttán visszarendelt ugyíanoda, vagyis írta a gps hogy itt van dolgom de nem történt semmi. Plíz segítsetek, már 3. napja próbálom legyakni az összes katonát, de nem túl nagy sikerrel! 😄
Az Assassins Creedben úgy lehet továbbmenni , hogy a szobában lehalgatod õket.

Ha továbbmész idõvel lesz olyan rész ahol a kardforgatást tanulod.
Probálkozz mind a két részben egy idõ után semmi sem történik akkor
hagyd ott a várat és menj vissza a faluba.

Ahol kezdõdik a játék van egy nagy kapú ami nyitva lesz.
Sziasztok,
Az Assassin Creed-nél elakadtam az elején amikor megtámadják a várat és le kell dönteni a fát, utána kinyírnak és felébredek a laborba és nem tom ott mit kell csinálni. lécci vki segítsen
köszi 😊
Hello!
remélem tudtok segíteni. Iniana Jones and the emperor's tomb végigjátszás kellene (nosztalgiázok😄) és az egyik pályán elakadtam.
Elõre is köszönöm.
igi 2 rõl van szó az kimaradt az elöbb.Bocs
Sziasztok!Már megint én vagyok ismét elakadtam a börtönbõl szöktetés pályán.Már kinyírtam mindenkit fentvagyok a fõkapu tetején lévõ toronyban kinyitottam az átjáró kapukat sõt visszamentem a börtönbe,hogy elintézzem azta pár õrt akit az elején hagytam.Szóval mindenki halott,de a fogoly csak nem jön ki a börtönbõl.Mit kell csinálni?Mert már 2 napja ezzel szívok.
elõre is köszi.
üdv:Taki
Antiga
VC-t keresek én is PLS ! [email protected] MSN is

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

szivessen máskor is !!!!!!!
Szia nhmilán!
Segítségedet nagyon köszönömön átjutottam.Szép napot
ccona az igi 2 ben a határ pályán ugy lehet átmenni hogy :ugye kettõ tank szerüség van két oldalt a pálya közepén menj végig kuszva !!!mert ha nem kúszva mész akkor agyonlõnek !!!!!!!!
mikor át értél a másik erdöbe akkor a pálya közepén menj végig aztán az egyik fán látsz egy nyilat utánna megpillanthatsz egy örtornyot lõd ki belöle az embert és a torony mellet van kivágva a szögesdrót ott könyedén átmászol és ott a repcsi !!!!!!!!!
AntiCamper
Sziasztok!!

Nemtudná valaki megmondani nekem, mivel tudom kezelni a .scs kiterjesztést?? Kicsomagolni, becsomagolni, stb. PLS HELP!!!!

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

Sziasztok!Légyszi segítsetek az igi2 ben a határátkeléses pálya vége felé vagyok már a kerítés tuloldalán látoma helikoptert,de nemtudok kimenni mert elöttem kerítés kétoldalt meg aknamezõ.Mit kell csinálni?
Elõre is köszi
Hali all, ú most továbjutottam, de megint elakadtam a buli házban ahol a két jelet kellen kirakni az ajtón, de Amy ugye nincs celem és a konyhában levõ papírokat nem lehet összerakni. Please help me.
Hali all, az Obscure2-ben újre a sulinál vagyok (elsõ rész utáni visszatérés) ott hogyan kell a daruval betörni a könyvtár falát? Mert nincs rajta a darun a betörõ feje. Please segítsetek vagy küldjetek végigjátszás leírást a: [email protected] Elõre is köszönöm.
játék elején vagyok amikor visszatértünk a nagy szörnyek elõl és ezek után másik suhancokkal kellene mennem. Ott vagyok pontosan ahol is egy buli van és sikerül egy ládán keresztül feljutnom az emeletre, na itt egy csajszi rohan elébünk, hogy megtámadták, na innen merre?? SEGÍTSETEK
Obscure2- vel játszott már valaki??
mivan senki nem jutott el eddig a pályályig ????????????
mit kell csinálni a cokkal az épületekkel amiken rakéta van??????
megin én most meg az air-strike pályán akadtam meg!!
project igi 2

mánem kell mé megcsináltam
A Destination Treasure Island végigjátszását keresem.

megakadtam a igi 2 ben a (ambush)pályán azt a tank szerüséget hogyan kell felrobbantani????????
kaposi1
Terrawars NY invasion végigjátszása van valakinek.A végefelé alakadtam,és szeretném végigvinni.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Panzeradler
Sziasztok vki tudna segiteni a gyürü szövetségében(v. végigjátszás)
sziasztok

a the great escape játékhoz kellene végigjátszás
[email protected]

köszi

Nekem a COMMAND & CONQUER 3 TIBERIUM WARS-hoz kellene végigjátstás.

Akinek van küldje el privibe!!

elõre is kössz
Sziasztok!!!
Valaki küldene végigjátszást a Prisoner of war -hoz
E-mailom : [email protected]
Kéne teljes magyar JK 2 végigjátszás.
címem: [email protected]
kinek van Second Sight-hoz végigjátszása?
helo!ha van valakinek magyar Runaway1 végigjátszása,akkor el tudná küldeni?
Kösz!
helo
Oldal 1 / 7Következő →