Dragonfire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Elakadtam azon a pályán, amikor a hajó belsejében kell leöldösni a zombikat. Találtam egy földön heverõ koporsó szerû ládát, de nem tudom kinyitni se bombával se kulccsal se fegyverrel. És a láthatatlanság ital is csak addig elég, hogy bemenjek, kifelé meg lenyomnak a zombik. Tudja valaki a megoldást?
Elakadtam azon a pályán, amikor a hajó belsejében kell leöldösni a zombikat. Találtam egy földön heverõ koporsó szerû ládát, de nem tudom kinyitni se bombával se kulccsal se fegyverrel. És a láthatatlanság ital is csak addig elég, hogy bemenjek, kifelé meg lenyomnak a zombik. Tudja valaki a megoldást?
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Szia Motie!
Várom jelentkezésed. A játék még megvan. De ha már megszerezted, akkor szólj, hogy tudjam mi a pálya. 😊
Várom jelentkezésed. A játék még megvan. De ha már megszerezted, akkor szólj, hogy tudjam mi a pálya. 😊
Szia.
Érdekelne a játék.
Megbeszélhetnénk a részleteket.
e-mail címemre kérlek küld el, mennyiért adnád és, hova kell utalnom.
Szia, Motie
Érdekelne a játék.
Megbeszélhetnénk a részleteket.
e-mail címemre kérlek küld el, mennyiért adnád és, hova kell utalnom.
Szia, Motie
Hali!
Nem tudom, aktuális még a kérésed, de nekem megvan a Gamestar azon CD melléklete, amin ez a játék teljes verzióban megvan. Kipróbáltam, XP alatt tökéletesen feltelepíthetõ és mûködik is. Ha érdekel szólj, a részleteket megbeszéljük.
Nem tudom, aktuális még a kérésed, de nekem megvan a Gamestar azon CD melléklete, amin ez a játék teljes verzióban megvan. Kipróbáltam, XP alatt tökéletesen feltelepíthetõ és mûködik is. Ha érdekel szólj, a részleteket megbeszéljük.
Sziasztok.
Segítene valaki.
Gyermekkorom kedvenc játékát még ma sem találom sehol, nem tudom letölteni.
valaki tud segíteni a játék letöltését illetõleg.
Hol találom meg.
(Dragonfire, a négy karakteres, várban kezdõdõ, kikötõs, hajós...)
Elõre is köszi a segítö(k)nek.
Segítene valaki.
Gyermekkorom kedvenc játékát még ma sem találom sehol, nem tudom letölteni.
valaki tud segíteni a játék letöltését illetõleg.
Hol találom meg.
(Dragonfire, a négy karakteres, várban kezdõdõ, kikötõs, hajós...)
Elõre is köszi a segítö(k)nek.