Amiga

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Márpedig a kickstartért fizetni kell(ene).
Nem mondom, hogy lehetetlen, hogy 2000 pénzért még az is vann benne, csak szerintem nem valószínû. Mióta törõdött bárki is a mezei userekkel? Sajna.
Persze lehet, hogy ettõl függetlenül neked van igazad. Vedd meg és megtudjuk. <#vigyor3>

Axon
Akkor mégsem teljesértékû a cd ha nincsen rajta kickstart. Most képzelj el egy mezei usert, aki még sosem hallott kickstart-ról (sok ilyen van). Megveszi a cd-t, beteszi, felnyomja az ingyenes emu-t, majd pedig nem mûködik neki egyik játék sem.

A mai napig bánom, hogy anno eladtam az Amigámat, amikor pc-re váltottam, de csak így tudtam megoldani anyagilag, mint csóró középiskolás ... ahh Amiga ... mennyi kellemes emlék <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

A netrõl 67 tonna játékot lehet letölteni ingyen.

Én úgy tudom, hogy a kickstartok copyrightosak csak, szerintem egyszerûen nem teszik fel a cdre és kész. Úgyhogy ingyenes emut csinálhatsz, csak nem adhatsz hozzá kickstartot. De nem nehéz beszerezni alternatív forrásokból.

Azt tudja valaki hogy mégis milyen cuccok vannak a CD-ken? Tényleg feltettek egy rakás jó játékot, vagy csak összegyûjtöttek valami shareware cuccost?

Axon
Az EVM kiadó most adott ki két cd-nyi játékot amigára. Egy Amiga emulátor segít(ene) abban, hogy ezeket pc-n is futatni lehessen.
Link:
http://www.evm.hu/tmp_uj/termek.php?melyik=153

Úgy tudtam, hogy az Amiga emu-knak van egy moduljuk ami fizetõs és ezért nem lehet ingyenes emu-t készíteni. Most vajon ezeken a cd-ken milyen emu lehet?

BBird
Szerintem még most is korrekt gép az. Bár én sosem használtam, de ismerem képességeit és jobbnál jobb játékait. :-)
Kb. 2 éve egyik barátom mutatta meg a pár éve porosodó Amigáját. Minden hiba nélkül mûködött, s játszottunk rajta. Szóval csak semmi múlt idõ! :-))
rorr
20 éves az AMIGA!
Mennyi szép emlékem fûzõdik hozzá!
Nagyon korrekt gép volt!