Babylon5 (TV)

← ElőzőOldal 21 / 21

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Sztem az ST hangulatát eléggé alulról kopogtatja a B5, persze attól még jó.

A babylon 5 keccsegtelenul a leghihetobb sci-fi.. A keszitok gondolkodtak is mikozbe megcsinaltak. Csak nezzuk meg az urhajok formajat, pl. a starfury-t. A sorozat fizkailag teljesen ottvan. Nyilvanvalo h nem emiatt szeretik olyan sokan. A sztory a ST-kkel ellentetben sokkal osszetetteb, es sokkal tobb utalas van benne a mai vilagra. Akar még egy lehetseges jovokepnek is tekintheto a b5 univerzuma.
2020: Az elso holdbazis felallitasa - Még helyben is vagyunk, ha bush igergeteset hallgatjuk. ;D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Tuvok
nem mutatnál pár screenshotot ? kíváncsi lennék...

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Sorozat nincs sehol, de játék az van <a href="http://ifh.firstones.com"> itt</a>. Szerintem elég ütõs.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tuvok
sztem sehol...

Kori
Mikor és hol kezdik végre vetíteni?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Én is
Punker
jaja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakS
Büdös surmó, otthon pihizel?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Punker
na most kezdem nézzni a bevezetõ extra részt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
Ez igaz.

Tuvok
kb. 10 év különbség van a TNG és a B5 közt...
A TOS-ra gondoltam, ennek az alapfilozófiáját követi minden utána jövõ Trek film és sorozat, a B5-nek viszont nem volt mit követni, teljesen új koncepció volt.

Bucser
Azért a Next Gen-t ne keverjük a 60-as évekbe..... Az B5-el egy idõben készült cucc!!! És van is említve egy generációnyi különbség benne.... (ha jól emléxem😊)))

Tuvok
No igen, de a Trek-nek a 60-as évek óta hagyományai vannak, a B5 meg egy 90-es évek beli modern és vadiúj sorozat új ötletekkel, míg a Trekben azért nemegy infó már elavult. De ezt igazán nem ehet felróni neki.

Bucser
És az, hogy Amigakkal készítették a speciel effekteket😊))

Bõvített Amiga 1200kel ha jól trudom. Én is lehidaltam mikor megtudtam.... És szerintem sokkal jobb mint a Star Trek. Nem 4-5 részenként mozdul elõre a fõszál, hanem folyamatosan mozog a történet mindig van valami utalás a késõbb történtekre okosabb sorozat mint a Star trek... Talán az volt a bajh, hogy túl okos volt az amiknak akárcsak anno a Vengeance Unlimited Michael Madsennel... ÉS ha jól emléxem ennek még nagyon jó magyar szinkronja volt...

Punker
lightwave-t a babylon 5-tel reklámozták 😊)))

Nekem is nagy kedvencem a sorozat, végig láttam az egészet.

A StarTrek után a legjobb történet, amit valaha feldolgoztak, csakhát a megvalósításon "picit" látszik a lightwave😊
De nagyon király.
RelakSfromhome
ÁZ! 😄

Obey the corps!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Kosh meg Bester voltak a kedvenceim, Bestert a mi Chekovunk, azaz Walter Koenig alakította

Tuvok
õõ télleg volt Lochley is felesége juteszembe, de nem vmi sokáig ha jól emléxem

Tuvok
felesége ??? Delenn volt a felesége, Lochley a nõje, õ volt még vmeddig, meg Ivanova helyettesítette 1-2x.

RelakSfromhome
Nah, megnézem ezt az UT2004 alfabéta demót

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
😛😛

RelakSfromhome
ÁZ!!! 😄😄
De SHeridan nem az uccsó kapitány volt! Utána még a volt felesége is vezette egy jó ideig, meg valami tökjakab ott volt, mikor az uccsó részben felrobbantották.

Tuvok
visszavonunk, visszavonunk ?

RelakSfromhome
De

Tuvok
Jeffrey David Sinclair volt az elsõ, John Sheridan a 2 és úcsó.

Bucser
Ha felmész DC-re szerintem lehet találni ugyanis kiadták mind a 4 sorozatot DVD-n. Valamint van egy jó kis kiegészítõ ami túlképpen a Crusade bevezetõje (emlékeztek ezt is elkezdték adni igaz soha nem fejezték be magát a sorozatot is.) És ha érdekel a B5 Universe van egy Freeware Gamma B5: I've Found Her. B5: I've Found her

NAgyon jó játék és igaz még csak egy prequel tehát bevezetõ kampány de nekem tetszik!!!!!!!!!

Punker
Sinclar volt az elsõ nem?

RelakSfromhome
"asszem" 😄

Punker
aszem valami Jeff...

RelakSfromhome
Adhatnák! Csak onnan láttam, amikor megérkezett az új kapitány. Hirtelen már a nevére sem emléxem 😞

Punker
na szóval szerintetek miért nem adják le újra? nekem csak a nagy bevezetõ 90 perces rész van meg talán még VHS-n...

RelakSfromhome
ÁZ 😄

Punker
up

CybeRick
De ami benne van az minõségi. Nagyon tuti animok vannak még átvezetõnek is.
Múlthéten is elmaradt az ûrcsata "sajnos".

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Talán az az egy baj a Babylon 5 sorozattal, hogy egy kicsit kevés benne az ûrharc.
CybeRick
Valóban. Nekem az egyik kedvenc sorozatom, jobb mint a sok brazil szappanopera.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Ezzel a topic-al meg milett. Pedig jó sorozat.
← ElőzőOldal 21 / 21