1043
-
#243 Ott is van valami meghívós dolog. Még nem próbáltam, de ha kell, PMezz :) -
#242 jó kis rész volt -
_Vegeta_ #241 jah ertem. oda en nemtudtam bejutni. Amikor lekapcsoltak oket es visszajottek en mar lekestem a limitet. :(
Azert megcsinalhattak volna h az accokat elmentik. Nagyon mergelodtem akkor. :| -
#240 Jaja :))
Nálam olyan 45-55 GB körüli a vincsin (no meg DVD-n is, nehogy valamelyik megsérüljön) -
#239 egy darabig töltögethetem majd :) -
#238 5x22=110 rész ha jól tévedek + 5 film -
#237 oksa szal mikor és hogy találom meg a sorozatot? amúgy összese hány rész a 5(?) évad? -
#236 Csak a Begining-től felsoroltakat ne nézd meg a sorozat vége (utolsó előtti rész) előttig, mert nem fogsz mindent érteni -
#235 na jó akkor most nézem a thirdspace-t addig csorog le a többi :) -
#234 Sztem érdemes végignézni a sorozatot (kezdve a The Gatheringgel), majd Thirdspace (időrendben valahol a 3-4 szériában lenne talán a helye), River of souls (gyenge), In the Begining (mindenképpen a végén érdemes), Call to Arms és ezt követően a sorozat legutolsó részét -
#233 E = Endless -
#232 idő rendi sorrend van köztük? mert h anincs akkor kezdek a thirdspace-szel az jött le eddig :) -
_Vegeta_ #231 miaza e? -
#230 ftp-ről most csorog le 1-4-ig a 0-ás VHS-en van, a rangert meg már láttam, de igazából a klasszikus sorozat kéne :) -
#229 mi kell? az elsőtől az uccsó részig minden :) -
#228 Mond mi kell, és felteszem E-re :))
Mostanság Outer Limits-et nyomattam fel, de mehet más is :) -
#227 akkor az ráér, amúgy még mindig B5 részekre vadászok a sorozat kellene :) -
#226 Még nem volt időm megnézni a Gathering extrás DVD-jét, csak leszedtem
Sok mostanság a sorozat :)) -
#225 az extrák milyenek a simához képest? kimaradt jelenetek vagy mi? -
#224 ok thx -
#223 Az HBO-n a The Gathering volt, a bevezető film (legalábbis az óta nem láttam ott B5 filmet, persze tévedhetek :))) -
#222 az HBO-n a Beginning volt? nem akarom leszedni azt amit már láttam. -
#221 Köszi, reméljük az asva nem záratja be. -
vg #220 Itt a cím : http://spacedee.4u.hu -
#219 címet - címet - címet - ....!!! -
#218 Én is csak olyanról tudok, amelyik már megszűnt
De végülis megvan már az összes rész DVDRip (harmadához HunSUB), összes rész DVDRip+HunDUB, összes rész TVRip, no meg a The Gathering DVD mostmár HunSUB-bal.
Tényleg, felkerült a BH-ra a ThirdSpace DVD is (HUNSUB) :)) -
#217 Nekem is jöhetne egy cím, akár privátban is, mert amit régebben találtam az megszűnt :( -
#216 Merre? -
#215 Mert a TV elviheti az igét a nettel nem rendelkezők bőséges táborába is :))
Esetleg növelheti pár tizeddel az ország IQ-ját -
vg #214 A sorozatnak van publikus ftp szervere, ahol az összes rész fentvan, dvdrip minősegében. Igaz angolul, de mp3-ban a szinkron is fent van... Minek cool tv? -
#213 B5 the king :)
Egyetértek. Winnie fogalmazta meg szépen, hogy az írónak (JMS) ez olyan szerelemgyerek volt.
Az. És olyan szépre is sikeredett :) -
_Vegeta_ #212 Az igaz. De kurva szar figyelni h mennyi a forgalmam. Nehogy tullepjem a korlatlan korlatjat. :D
Nah ne offoljunk
B5 the king! :> -
#211 A 30, az kellemetlen, a 150 inkább csak jelzés értékű :)
Bár az elméleti max szerint neked is kb 500-600 GB-ot lehetne egy hónapban forgalmazni, de chello-val sokkal kellemetlenebb a 30 GB-os korlát :(( -
_Vegeta_ #210 Gyenge az up, de a havi 150 is eleg kellemetlen. :( -
#209 Havi 150 GB? Az nem korlát, csak gyenge az Upload -
_Vegeta_ #208 T-com korlat se jobb. ;) -
#207 :))
Én meg chello korlát, a drága :) -
_Vegeta_ #206 1utt tudok erezni veled, de nincs energiam +4giggat visszatolteni. Igyis probalok 150et visszaosztani. Nemakarom meg +4giggaval megtoldani. :D -
#205 Én majdnem megvettem a díszdobozos kiadást, de 70 egy kicsit sok (és nincs rajta Hunsub).
Viszont letölteni (hunsub-bal), azt ezerrel :))) -
_Vegeta_ #204 Kosz h szoltal! Bar nekem eleg a ripp is igy jobban meggondolva. :)