Traffic Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm
KoЯn
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a másik variáció amit én is csináltam, hogy feltettem a magyarítást. azt próbáltátok?
így csak pár kérdõjel maradt nekem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem tudja valaki, honnan szerezhetõ meg az angol nyelv file? Vagy valamilyen update van-e hozzá? Mert a gugliban hiába nézem..
(nem warezre gondoltam!)
KoЯn
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
A járatokat át kell nevezni (a kék ceruza-ikon)
Gladstone = 100.000 pénz
Gearloose = feladat teljesítve, jöhet a következõ pálya
Én sem tudom, mit kell csinálni, ha piszkosak a buszok. Felvittem a jármûvek javítását 95%-ra, de maradt minden.
Sõt, ingyenessé tettem az iskolához való közlekedést, de még így is kocsival járnak, mert drágák a jegyek...
De amúgy sirály játék
KoЯn
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
khmm szal
ki tuggya honnan szedhetem le az 1-3 paccsot?
yo-yo tom hogy maa 1.4 van de nekem az 1.3 kell ene 😛
vagy az 1.4-hez valo no cd paccs 😊
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt láthatod hogyan tudsz buszt beállítani egy meglévõ vonalba ( a busz képe mellett a balra mutató nyíllal) (értelemszerûen 😊))
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mert nem találtam a demoban garázst vagy valamit ahhonan ki tudna jönni a vonat vagy busz
tucc adni egy rövid le irast mit hogyan kell?
IG meg egy gazdasági szim, jóval összetettebb, nehezebb... pl ha kenyeret akarsz eladni kell búzamezõ, akkor raktár, kenyérgyár, teherautók vagy vonatok a szállításhoz, boltok az eladáshoz, stb. ezt mind-mind neked kell megépíteni...
azt szeretném kérdezni hogy milyen jármûvek vannak benne?
Azt tudom hogy van benne vonat és busz. de pl repülõ vagy hajó? és abból is lehet több fajtát választani mint a Transport Tycon Deluxe-ben?
Nézz szét a MediaMarktban, most új küldetésekkel kapható a TG 2000 Ft-ért.
khirály játék.csak már eljárt felette teknikailag az idõ
Én annak is örülnék ha kiadnának valami új TTDt, akár a régi grafikával, csak új cuccok legyenek benne😊
TG-re meg egybõl ráéreztem...
az biztos hogy 3T szebb mint a TG de a gépigény szempontjából...
Grafikája full opengl/d3d, gyönyörüen meg volt csinálva, csak a többi dolog hiányzott belõle. Bonyolult /meg bugos/ volt épitkezni, csak vonatot lehet, és a gazdaság is elég limitált.. de igy többet jáccottam vele mint TGvel. TGvel épp csak egy scenariot végignyomtam aztán meg is untam.
a kiegészítése már homályosabb, kellett volna új busz stb
de egy multiba azért bennelennék
Nálam éppen a TTD éli második fénykorát😊 fél napokat el jáccogatok vele.. lev4 rulz..😊
nameg egy parti minimum 4 óra vagy több lenne
szerintem igy job mert nem az a hülye gép elen játszunk ami négyszáz buszt csinál meg egy jó nagy dugót !

nem akartok multiba játszani?
Missionpack 15db Cityet tartalmaz....meg busz meg vili meg vonat....
engem csak az idegesit ebben a jatekban (már rég jatszottam vele emiatt) hogy ha baleset van valamelyik busz jaraton, akkor mi a ....ért fizetek annyit hogy ne legyen, s legfokeppen miert tunik el az osszes vonalrol az osszes utas, meg a falu masik vegen is, meg a vasutrol is.
ha nem figyelek, s nem adom el az osszes buszt, meg vonatott, stb. igen hamar csodbe lehet menni.
ha valaki tud valami patch-et ami ezt javitja irja meg.