Traffic Giant

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Pedig ott lapul a fiók mélyén valahol...
Faterx
... ne tolongjatok!
Faterx
Sziasztok!

Akinek megvan a Gold Hun és túl akar adni rajta dobjon meg egy privivel!
Nem tudna valaki segíteni? Le kellene valahonnan szednem egy magyar patch-et mert csak avval indul... Leszettem egy angolt és minden tiszta (?). Ha valakinek megvan vagy tudja hol van értesítene? [email protected]
Elõre is köszönöm
Marki
Nem tudjátok, lehet buszvonalat csinálni, ha annak útvonala végig villamossínen megy? Mert automatikusan villamosjáratot hoz létre. Nem lehet valahogy megváltoztatni?

KoЯn

Marki
Áhh, annyira örülök, majdnem egy évig nem tudtam vele játszani 😊

KoЯn

M@TriX
további sok sikert... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Marki
SIKERÜLT! <#smile>

KoЯn

Marki
Patch nélkül nem indul el 😞

A magyarítást megpróbálom, bár nem találom az istenért sem..

KoЯn

M@TriX
ne tegyétek fel a patchot 😉

a másik variáció amit én is csináltam, hogy feltettem a magyarítást. azt próbáltátok?

így csak pár kérdõjel maradt nekem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Marki
na, ugyanez a problémám 😄

KoЯn

Marki
Az elindulás végre ismét lehetséges; letöltöttem az 1.4-es patchot. Van egy nagy gond vele. A játék magyar nyelvû, a patch angol. Így az egész játékban kérdõjelek vannak a betûk helyén. Lehet így is játszani vele, de eléggé idegesítõ, fõleg, ha valamilyen információt nem tudok meg.

Nem tudja valaki, honnan szerezhetõ meg az angol nyelv file? Vagy valamilyen update van-e hozzá? Mert a gugliban hiába nézem..
(nem warezre gondoltam!)

KoЯn

Opelfan
Winxp-s gondot hogyan lehet orvosolni?? Mármint ha nem hajlandó elindulni xp alatt, ugyanis a szitu a következõ: nekem hivatalos szoftverem van (félig meddig) (illetve egy hivatalos verziót ami magyar nyelvû lényeg az hogy ezt koppintottam <#papakacsint>) A patch után sajnos tele van a játék kérdõjelekkel... Sajnos hivatalos weboldalon magyar nyelvû patchet nem találtam. Így nem tudom mit tehetek <#nemtudom>. Ha valaki tud légyszi segítsen! <#help> Köszi!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Marki
Akkor pár kód:

A járatokat át kell nevezni (a kék ceruza-ikon)
Gladstone = 100.000 pénz
Gearloose = feladat teljesítve, jöhet a következõ pálya

Én sem tudom, mit kell csinálni, ha piszkosak a buszok. Felvittem a jármûvek javítását 95%-ra, de maradt minden.

Sõt, ingyenessé tettem az iskolához való közlekedést, de még így is kocsival járnak, mert drágák a jegyek...

De amúgy sirály játék

KoЯn

tudja valakihonnan lehet leszedni man of valor cheat-et
Opelfan
Mit lehet tenni akkor ha azt mondják az utasok, hogy inkább kocsival mennek mert a buszok piszkosak??

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

ngcsnet
valaki bedobna pár screenshotot a játéról. mert nem ismerem..köszi

de most írok
khmm szal
ki tuggya honnan szedhetem le az 1-3 paccsot?
yo-yo tom hogy maa 1.4 van de nekem az 1.3 kell ene 😛
vagy az 1.4-hez valo no cd paccs 😊

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

akyyy
nem írt ide kukucska?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Buszok beállítása

Itt láthatod hogyan tudsz buszt beállítani egy meglévõ vonalba ( a busz képe mellett a balra mutató nyíllal) (értelemszerûen 😊))

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mr. macho, nem kell letölteni, szentem egy Traffic Giant goldot (ami teljesen le van magyarítva 1000 Ft körül megkapsz, de én úgy szereztem hogy egy PC.Games-nevû magazinhoz adták (600Ft) újsággal, érdeklõdj utána hátha van még nekik 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nem kell garázs. Most nincs nálam a game, de megpróbálom elmagyarázni. A garázs csak elméletben létezik, a buszok csak ugy elõteremnek ha megveszed, és beállítod egy vonalba, vonalat ugy szoktam létrehozni h megtervezem merre menjen, elõbb a megállókat teszem le, ez mutatja mely épületeket fogja érinteni. Érdemes jó nagy megállókat tenni. majd az útvonalak menüben kijelölöd a linet (new line/új vonal) és rákattogsz az utra ahol mennie kell mejd, a megállóknál meg fog állni, de ezt jelöli is. a lényeg hogy egy körvonal legyen majd az útvonala, tehát a kiindulási pontba érjen vissza. ekkor le kell okézni, venni pár buszt és beállítani oda. ennyi... villamos v. vasútvonalhoz sínek is kellenek, csak utána jelölheted ki a vonalát (értelemszerûen). Ha több info kell irjatok küldök pár linket vagy képet ha valami nem érthetõ

Adam5
erre én is kiváncsi vagyok mert én sem tom.. (tom3 báttya vagyok 😊 )

Tom3
A TG ben hogyan kell gamelni?
mert nem találtam a demoban garázst vagy valamit ahhonan ki tudna jönni a vonat vagy busz
tucc adni egy rövid le irast mit hogyan kell?
Hát attól függ, nekem a TG jobban fexik, ott csak a tömegközlekedéssel kell foglalkozni, azt kell felépiteni egy városban... de profin, én evvel nagyon el tudok lenni.
IG meg egy gazdasági szim, jóval összetettebb, nehezebb... pl ha kenyeret akarsz eladni kell búzamezõ, akkor raktár, kenyérgyár, teherautók vagy vonatok a szállításhoz, boltok az eladáshoz, stb. ezt mind-mind neked kell megépíteni...

Tom3
Traficc=Traffic
Tom3
Mit érdemes inkább Traficc Giant vagy Industry Giant?
Azok nem a játékból vannak hanem pl ha elindítod az elsõ buszvonalat a városban beadja ezt a videót... egyébként abszolut rollercoaster tycoon szerû nézet....

Adam5
És láttam képeket hogy közelrõl mutatja a buszmegálót és látom hogy jön a busz mint ha én álnék a busz megállóban. le lehet menni a városba ugy kb mint a dungeon keeper-ben?

Csak busz,villamos,HÉV,mágneses- és függõvasút van a játékban.

Adam5
na valaki?

Adam5
HI!
azt szeretném kérdezni hogy milyen jármûvek vannak benne?
Azt tudom hogy van benne vonat és busz. de pl repülõ vagy hajó? és abból is lehet több fajtát választani mint a Transport Tycon Deluxe-ben?

Mr Kultúra!

Nézz szét a MediaMarktban, most új küldetésekkel kapható a TG 2000 Ft-ért.

Hát szerintem meg az RRT2 ugy szar ahogy van, se a grafikája se semmi más nem jo benne.
Trains And Trucks tycoon állítólag annak a folytatása. Én letöltöttem belõle a ripet, de ki nem próbáltam.
Transzport Tájkon Dölux
khirály játék.csak már eljárt felette teknikailag az idõ
Bár nekem sem a graf számit igazán.

Én annak is örülnék ha kiadnának valami új TTDt, akár a régi grafikával, csak új cuccok legyenek benne😊
én a TTTre nem éreztem rá:-)
TG-re meg egybõl ráéreztem...
az biztos hogy 3T szebb mint a TG de a gépigény szempontjából...
Hát szerintem eddig csak a Trains & Trucks Tycoon jöhetett volna számitásba, mint a TTD utódja.
Grafikája full opengl/d3d, gyönyörüen meg volt csinálva, csak a többi dolog hiányzott belõle. Bonyolult /meg bugos/ volt épitkezni, csak vonatot lehet, és a gazdaság is elég limitált.. de igy többet jáccottam vele mint TGvel. TGvel épp csak egy scenariot végignyomtam aztán meg is untam.
Hát tudom hogy nem múlja felül de azért korrekt kis game ez...
a kiegészítése már homályosabb, kellett volna új busz stb
de egy multiba azért bennelennék
Király program ez a TG, próbáltam én is mikor megjelent. De valahogy TTD-t nem tudta felülmúlni (ez sem).

Nálam éppen a TTD éli második fénykorát😊 fél napokat el jáccogatok vele.. lev4 rulz..😊
56-os modemen nemtudom hogy futna....
nameg egy parti minimum 4 óra vagy több lenne
de azért még is nem akarsz játszani?
szerintem igy job mert nem az a hülye gép elen játszunk ami négyszáz buszt csinál meg egy jó nagy dugót !
Már próbáltam multiba szerintem elég fura....nem az a kiköpött multi game
hi
nem akartok multiba játszani?
azok a szinek azok hogy milyen szinü legyen a busz,megálló
Missionpack 15db Cityet tartalmaz....meg busz meg vili meg vonat....
Mr.Macho
ja, és ha vki tud vmi letöltõhejet szóljon, mert csak a demo van meg
Mr.Macho
a buszok mellett a menüben van egy óra, amire ha rákattintok piros és zöld lesz, ez mit változtat?
Lteebee
A Mission pack mit tud?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

udv

engem csak az idegesit ebben a jatekban (már rég jatszottam vele emiatt) hogy ha baleset van valamelyik busz jaraton, akkor mi a ....ért fizetek annyit hogy ne legyen, s legfokeppen miert tunik el az osszes vonalrol az osszes utas, meg a falu masik vegen is, meg a vasutrol is.
ha nem figyelek, s nem adom el az osszes buszt, meg vonatott, stb. igen hamar csodbe lehet menni.

ha valaki tud valami patch-et ami ezt javitja irja meg.
Oldal 1 / 2Következő →