34
Mikene jobban????
-
#34 jaja télleg az :) -
#33 Hinnye, de szép kis moci! -
Egy ilyenünk van(ezért vagyok elfogult :D ) kicsit feltuningolva Remus kipufogók, bőrtáskák hátul, elöl egy nagy plexi...
ha lesz egyszer egy dig. fkpzgépem majd csinálok a kicsikéről egy képet! -
#30 Yamaha xvs 650!!! DRagstar!
Az a nyerő gép.
DE hogy chopper vs gyorsasagi?
mindegyik motornak megvannak a maga szépségei! a szerintem össze se lehet hasonlítani a 2 tipust.
a gyorssági motor inkább a száguldás élményét adja, van aki ezt szereti,
de viszont a chopper motor ennél sokkal többet.
Amellett hogy lehet menni ezzel is 120-130 at, (ennél többet motorral nem is érdemes, olyan szabadság érzetet ad, amit csak az tud aki ült már mondjuk egy Yamaha Dragstaron :D
keresek is róla egy képet! -
#29 Én chopper őrült vagyok. Anno kinéztem magamnak egy AME ST800-as modellt, persze kurva drága, úgyhogy egyenlőre csak terv szintjén létezik. De meglesz. Vagy egy Harley-Davidson Heritage Softail Classic
-
#28 begipszelt karos:) ez nagyon light-tos volt -
Ali #27 Legésszerűbnek a harmadik megoldást találom: túramotor. Magam is ezt a módját választottam a motorozásnak, bár sajnos saját gépem (per pillanat) nincs. -
#25 nekem 8 csak cbr legyen:) nekem mindíg is tetszett de azé tetszik a hayabusa meg stb -
#23 Én egy Yamaha VMax-ot kérnék. Inkább chopperes külső, és brutális teljesítmény. Az arany középút. -
#22 Kizárólag Chopper!!!!!
Laza szerkóban (nem bőr rohamosztagos ruha, pfffff) 50-el a Balatonparton! Nincs annál gizdább és biztonságosabb érzés!
Nameg fel is áll tőle a farkam! -
#21 choppert eladnám vennék cbr 600 fs-t vagy ha nagyobbat akarok cbr 900 rr-t:) -
corleone #20 Nekem mind a kettő jöhet.