730
Red Alert II
  • RecoPhile
    Tudsz egy linket AftermathV2 ra?!
  • RecoPhile
    Láttam már jobb bannert, de nem rossz:)
    Csak itt a 800/640 es felbontásban sz*r :D:D
  • pero
    Csá Direkt!

Ja ja TÁánya nem rossz az tény!

STANLY!
    Mi ez a kép itt?Ez szerintem nagyon nem ide illik szerintem!
    Kicsit jobb lene 3D ben!
  • STANLY
    csináltam egy másik bannert.. sztem jobb lett:)
    tom nemtökéletes de ameddig valakinek nemlesz több ideje és csinál jobbat addig megteszi:--)
  • STANLY
  • STANLY
    amúgy beraknád azt a bannert amit a moderátor topicban linkeltem?:)
  • M@TriX
    original exe-je nincs véletlenül valakinek?
  • M@TriX
    pedig jó poén egyébként, belső hálón nyomjuk csak már kivégeztük az összeset, kb 6 széria van, + egyet netről szedtem az is profi és meg is izzasztott minket rendesen ;)
  • M@TriX
    nem single-re gondoltam, hanem amit co-opban lehet nyomni egy haverral. (Network-ben)
  • M@TriX
    Co-op missziókat nem tudsz véletlenül?
    amúgy jah, agyonreklámozott módok is szememben gagyik, gyenge unitkidolgozás, stb. sajna.

egy mód ami megragadta a fantáziamat, az u.n Assault mód, de sajna csak Yuri alatt megy (zászlót kell bevédeni és elrabolni...)
    Yuri Ripet nem tud valaki a neten?
    nekem most csurog torrenten, csak nemtom meddig ;)

ami talán jó, azaz AftermathV2 talán még, de gyengébb gépeket megfekteti az új robbanás effekt, bár elég látványos ;)
  • M@TriX
    esetleg linkek? ;)
    de remélem nem olyat mondasz majd amit én is ismerek ;)
  • pero
    Hali!

MI az hogy nagyon jó módpk vannak,és külön oldal is van ahol csak ilyen fajta játékok vannak!
  • M@TriX
    ?, ez a RA2 topic, egyszerűen csak azt kérdeztem van-e még multimód vagy Co-op missziók a játék alá.
  • pero
    Csá Direkt!
    Nem biztos majd meg látjuk!
    Én azért ajánlom neked hogy egy módot ki probálj nagyon durva szinte netes erőségű vagy nagyobb,erősebb stb!
  • ROKICA
    szerintem RA2-őre érti de mindegy.. mert ez a topic címe...
  • pero
    Mire érted C&C játékokra?
  • M@TriX
    itt a melóhelyen az RA2-n "dolgozunk", a Coop-ra cuppantunk rá, nagyon király, de már elfogytak. nem tudtok olyan helyet ahol van több még? 2db-ot találtam azokat kivégeztük.
    vagy egyéb multimód van? ami játszható?
  • ROKICA
    mien képeket? amugymeg módok nemizgatnak... a QuickRush-ról meg annyit hogy sokféle verziókja van.. de én nemszeretem művelni.
  • pero
    Direkt majd küldök képeket amin majd nagyon meg fogsz lepödni addig is fent van kettő ajánlom hogy tanulmányozd!!!!Az egyik speciális mód volt ami olyan hosszú volt nagyon hosszú!
  • pero
    Hali Direkt!

He he az igaz hogy vannak olyan ellemfelek hogy amire meg építed a bázist addigra ő kétszer meg var,hát igen ezt úgy hívják szaknyelven hogy RUS-solás ja ja mi már csak így hívjuk ennek az a lényege hogy gyorsan és kegyetlenűl be a bázisra és foglaloval el foglani a dolgokat!Hát igen netesek tudják miről beszélek!
    Majd beszélenem kell veled Direkt!
    Csuma
    A Red Alert ereje legyen veletek!
  • ROKICA
    hát nemnagyon mernek cheat-olni mert ban jár érte.. de szerintem te vagy lemaradva... olyan playerek vannak hogy összeszarod magad.._:P
  • kissdave
    hali!kb 1 hete nyomom neten a red alert 2ővel. Lehetséges h az ellenfeleim között van olyan aki vmilyen hacket használ?mert néha hihetetlen h ő már a prismtankokat építi mikor én még épp h a warfactoryt építem??????
  • ROKICA
    ha nálam vagy letiltva akkor gondlom kioldhatom csak ird le a címed.
  • ROKICA
    Ismerem az oldalt.. a mod-ok nemizgatnak.. lehet hogy en tiltottalak le.. nemtom nemhiszem:)

mi is az MSN címed?
  • ROKICA
    Ismerem az oldalt.. a mod-ok nemizgatnak.. lehet hogy en tiltottalak le.. nemtom nemhiszem:)

mi is az MSN címed?
  • pero
    Csá Direkt!

Nem tudom mi van a msn nel????Egy picit idegesít de itt is jó!
    A cncworld.hu van egy olyan mód hogy omega szed le és meg fogsz lepödni elléggé mien durva!Amúgy mi van veled?Tesod?
    Én szerintem le tiltottál vagy pasz meg nézlek lehet hogy én vagyok az aki le tiltott,de nem hinném!
    ÁÁÁÁ Red Alert 3?????
    Hol van az még?????
    Nagyon messze!(sajna)
  • ROKICA
    a generals más kategória.. szóval.. ez olyan mintha azthinnéd a RA3 majd a BFME2-re fog hasonlítani..
  • _Atti_
    azoktol akik azt csinálták ne várj alapjaiban jobbat:) najolvan abbahagyom lényeg hogy jobban bizom akármi modderben mint az eaben
  • ROKICA
    hkhkhhk.. alapok a generals-ban?!

a generasl egy nagy rakás szar! arra még alapban se hasonlíccson okés?!..dsds
  • _Atti_
    szerintem a válasz ennél bonyolultabb.. ha ezek komolyan veszik amit csinálnak akkor sokkal eredetibb cuccot dobhatnak össze mint majd a szarrábutított eas ra3.
    Léteznek még elhivatott modderek...az alapok pedig ott vannak a generalsban egy értelmes modhoz. Persze ha ez csak vmi vizuáltuning és semmi lényegi nem változik akkor természetesen az orig lesz jbb..bár az magát az ra2t sem fogja tulszárnyalni ugy gondolom:)

"Mivel ez csak 1 mod ezt nem dolgozzák ki egyáltalán" azért ez nagyban függ attol hogy kik készítik..általánositani ilyen szinten nem szabadna szerintem,,
  • ROKICA
    erre 1szerű a válasz!

Mivel ez csak 1 mod ezt nem dolgozzák ki egyáltalán.. ha eredeti original RA3 at csinálnak akkor az teljesen project értékű lesz és ez a MOD ez maximum a majdani RA3 igencsak BETA VERZIÓJA LEHETNE DE ANAK IS GYENGE ÉS KEZDETLEGES
  • _Atti_
    persze erőse megkérdőjelezném hogy ez a 'béna mod' lesz e a jobb a szánalmas generalshoz vagy a generals szánalmas készítőitől a majdani ra3...
  • ROKICA
    nyemlátlak szólj is hozzám!!:)))
  • pero
    Oksa meg történt!Köszi!
  • ROKICA
    nem tiltottalak le hawer..>)
    rakjál már rá a listádra: [email protected]
  • pero
    Csá Direkt!

Nem tudom lehet hogy le tiltottál msn en,nézd majd meg létszi vagy pasz!
    He he nem rossz kép,de nekem van jobb mentésem!
    Na remélem majd még dumálunk a RA 2 úgyben!
    Csuma!
  • ROKICA
    SCREENSHOT FROM THE GAME:)
  • zegner
    ja tom. Csak akit érdekel annak irtam.
  • ROKICA
    Ennek köze nincs a RA3-hoz... ez csak egy béna MOD a szánalmas Generals-hoz...
  • zegner
    Mind1 azért kösz.

aki érdekel red alert 3:
    http://mods.moddb.com/2263/red-alert-3/image-gallery/