GEERRRAAAPPPPA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mt csináltál egész nyári szünetben?
Hú tényleg mindjárt vége a nyári szünetnek.
😊)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Ez durva volt, ezt azért nem kellett volna.
Izé... idézõjel is jár hozzá.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szeretnéd ezt a feliratot itt látni, csak mert a fiatot, meg az opelt jobbnak tartod a Renaultnál?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
-the invisible-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
War. War never changes.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Emlexem meg az elso paraden ez volt a slager😊 Akkor meg kis pocs voltam, aztan erre gerjedtem😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!