Atlantis2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz ez már régi játék,de a lányom most játszik vele.Igaz énis segítek neki mert mikor megvettem akkor én is végigvittem.Onnan nem tudtam már elõször sem tovább jutni mikor a három helyszínt bejártam a gömbbel is elmentem mind a 3 helyrõl az ûrbe a halyórol is elmentem az ûrbe és mégsem változik a kristály át.Az összes háromszög benn van a helyén minden helyszínen beszéltem mindenkivel csak az öreg a halyón aki beszél még de csak ugyanazokat mondja mint az elején a játéknak.Ha valaki emlékszik még rá akkor légyszi segítsen már hogy kell-e még valamit csinálni a gömbbel,hogy átváltozzon és tovább engedjen!?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asziszem forgatja ahogy klikkelgetsz
a füstölõket olyan sorrendben kell meggyujtani hogy lekicsinyitsen teged,probald ki kombinaciokban es egyszer ugyis sikerul
ugyemlekszem azokat a rovatkakat kell oda beaalitani ami a kooszlopnal van,mer ugyanolyan fa allt ott is vagy mi,de ezt elmondja a szerzetes is,ha megnezed a papirt ott lesz az uccso rovatka is.
be kell rajzolni az ecsettel még kivulrol és a kardot is.
A jatek a legfaszabb kaland a vilagon,foleg az ir palya,majdnem elelveztem alatta.
Melyik fejtörõt?
A jatek a legfaszabb kaland a vilagon,foleg az ir palya,majdnem elelveztem alatta.
Melyik fejtörõt?