ZÁMBÓ DZSIMI :)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Assassin
De sérülnek a rajongókban élõ képe ha kiderülne hogy tele van a fej,a karja meg a háta csatlakozókkal...
Lteebee
Úgy érted, csak a maradandó énképe pusztult el?
Azt biztos õ sem sajnálja.
Choobie-ként úgyis sokkal szebb.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Assassin
Most jövök csak rá hogy dzsimi nem is halt meg csak kicsatlakoztatták a Mátrixból...
Breki33
http://www.rtlklub.hu/nyomtatobarat.html?oldal=hatter/fokusz&path=200102&id=5751
Lteebee
Jó.😊

Matrix magyarositása 😊)
képek a filmböl

Szegény Jimmynek olyan volt a halála mint az élete, alapjában véve egy szerencsétlen emberke volt. A felhajtás az meg csak a pénz miatt volt. A testvérkék is jó párszor elmondták hogy hol fognak emlékhelyet csinálni Jimmynek, ja hogy az egy kocsma lesz????
Dikkma
Van egy-két "haverom" ( nem barát, csak látásból ismerjük egymást, inkább a barátaim haverjai, akikkel köszönõviszonyban vagyok ). Az egyik csávó, akit nem nagyon ismertem, de láttam már, felkötötte magát a múltkor. Erre a "haverok" közül egy ikerpár is ott volt a temetésen.

Az egyik beb*szott .... hihetetlen milyen emberek vannak ( ja õk kb. 16 évesek )
Love Ace
Azt birom,hogy Jimmyt három héttel a halála után temették el.Meg az volt a nemsemmi,amikor a cigányok ott szotyiztak a sírnál.
Ja,hallottátok,hogy van egy fültanú,akinek lassan egy hónappal az eset után jut eszébe,hogy 5 lövést hallott
Love Ace
bazmeg,én is sajnálom Sinkovits-ot.Egyrészt azért,mert nagy színész volt,és mégsem foglalkoznak vele,másrészt meg a halála másnapján(pénteken) mentünk volna pont az õ elõadására az osztállyal. Amúgy ez a "Tévedések vígjátéka" c. darab.A halálát táncórán közölték( a nyolcadikosok minden évben angol keringõznek a Farsangi bálon)este 6-kor.Gondolhatjátok mennyire örültünk. Amúgy van valami csereszínész,de Január 19 helyett így is csak Február 15-én megyünk.
Egy a lényeg--> felfújják ezt a Jimmy ügyet,amikor az igazán meghatározó színészeket meg leszarják.Ilyen világban élünk
Csacsis
Tudjátok!
Cirkuszt és kenyeret a népnek!
(vagy valami ilyesmi)

Eddig még nem szóltam bele, mert meghalt emberrõl jót vagy semmit!
Hányingerkeltõ volt ez a mesterkélt szindarab ami övezte ezt az egész temetést. Miért kellett ekkora felhajtás? Voltak nála sokkal, de sokkal nagyobb emberek, akiket békésen tudtak eltemetni. Megérdemelte ezt? Lehet, hogy igen, de sokan pont ez miatt utálják meg! Szerencsétlen.
Hmh
de "jó lehetett neked"
én is csak arra várnék hogy kordonnal barikádozzák el a házam és 10000 ember cirkáljon😊
amit az rtl klub meg a tv2 müvel azaz undorito még a csapbol is a jimy folyik közben a Sinkovits meghal azt le se szarják pedig egy nagy szinész volt föleg a tizedes meg a többiek c. filmben
Csacsis
Ebben is lehet igazság!

Csacsis
Hefével kell egyetértenem

Assassin
Azért nem semmi,elõször a családja azt mondta hogy csendben megszabadulnak az apróléktól,aztán valaki biztos felvilágosította õket hogy mekkorát is lehetne kaszálni(még utoljára)ezért most jön az üvegkoporsós-rózsahintõs-gyászhuszáros temetkezés...
Ez már undorító!

Egy kis reklám?!

akkor többen vagyunk
Egyetértek!
e egq3t
Tisztul a magyar popszakma?,???
"i could be the king of grunge
if I blow my sponge away
you`ra just a little black spot
on a sunny day"
house of pain
Assassin
Mint emberi egyed : sajnálom,meghalt,stb.
Mint Jimmy,a sztár : röhejes így meghalni,közszereplõ lévén így vagy úgy de beszélnek róla,viccelõdnek vele,utálják stb.
Assassin
Csak fenntartom a ''kéz kezet mos'',ill. ''én mosom kezeimet'' felállást😊
MEGTALÁLTÁK JIMMY GYILKOSÁT!!

Lteebee
Nem te vagy a keresztapja?

Hogy-hogy nem tudsz ezekrõl a dolgokról?

Assassin
Csá Árny!Már tervezed a következõ lépést?Na ki vele,milyen részed volt az eslõ felvonásban?😊
Épp ideje lenne ;>
Lteebee
Most mondja a kolléganõm, hogy mégse.

Lteebee
Állítólag eltûnt a haja.

BAzzeg rühelltem mindíg is Jimmyt és továbra sem érdekel, de amit a blik csinál azmár kibaszott nagy pofátlanság!!!
JÖN!JÖN!JÖN!JÖN
Jimmy élete dalban mondom el BLIKK különkiadás...
ez már kemény nem?
Róka
Hát igen,így néz ki egy meggyõzõ reklám a harmadik évezredben 😊

CybeRick
De láttam, csak finoman szólva is már a t*k*m*n jön ki a sok dzsimi sztori

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"