25353
Whistler - Windows XP
-
#1156 HI az miért van hogy CS alatt vagy xp
:)n igen ..azé ez sem egyszerű:))
amugy tök fura hogy nekem simában fut xp alatt a strike force "nemtomm mije" amikor az elején az a kép jön feléd majd megérdkezik és lö egyet..nah az 98 alatt akadozott most simán fut... -
#1155 live vared van neked, is? most töltöttem le az uj live varet az xp hez de néha recseg és amugy is szar a devdlr...szal lehet hoyg a hangkártya a nyuszi -
Borg #1154 A devldr (device loader) a telepitett eszközöket tölti be. Nekem mikor szar livedrivert tettem fel akkor volt rá példa hogy 50 ilyen devldr bent volt a taskmanagerben. Valami szarul van feltéve neked, vagy nem kompatibilis az XPvel.
Ojoba_1 szerintem fogalmazd ujra a kérdést -
#1152 vagy akor mi az a deldr vagy mi ami mindig meghal a kikapcsolánál és nem lehet kikapcsolni a gépet? -
#1151 valami fileval keresztcsatolt az icq filejai... -
Borg #1150 Nekem is az ICQ-k közül végre a 2001es ami teljesen jol megy XP alatt, korábbiakkal mindig volt valami apro gond.. szal a te géped szar Csocso, nem pedig az XP vagy az ICQ. Másnál akkor mért nincs ilyen gond? -
#1147 inen töltsd le:
www.download.com és keress rá a java szora...
onan toltsd le amit talál..
amugy mi az a DEVLDR????mindig meghal amikor le akarom álítani a gépet és igy nem kapcsol ki a gép...
haj és az ICQ is ugy szar ahogy van!!megdöglesztete a wi xp-met!!elindult a gép és azonnal ujra is indult!!majd a scandisknél vagy hol mondta hogy az icq filejai keresztcsatoltak ezzal azzal a fileval..szal kurva jo ez a windows de mégis ugy szar ahogy van!!!! -
Pace #1146 Arra van valami 5let, hogy ha fel lett téve a java, mennek a chat-es oldalak, akkor a 777sms miért nem megy, aminek ugyanaz a motorja, mint a chat.hunak?
Mert már vagy 3X tettem fel neki javat, de ez az egy oldal nem megy.
Ezért nem akarok xp reinstallt... -
#1144 Fijjuk! Hol van az a site, ahol sok jó letölthető cucc van az XP-hez? Valami xp-periment, vagy micsoda? -
Fam #1143 ha jól emléxem sg ftp-n fennt van -
#1142 CSUMMI!!HATALMAS BAJOM VAN! VAN EGY WIN XP-HUM ÉS NINCS JAVA.HONNAN TUDOK OLYAT JAVÁT LETÖLTENI? NINCS OLYAN ODLAL HOGY JAVA.COM :( NEMTUDOK SMS-T IRNI A NETRŐL! -
#1141 nem a R.I.P. van a sírokon is???? -
#1140 Szia LuigiT!
EZ VOLT AZ ÉVSZÁZAD BESZÓLÁSA! Qrv@ nagyot röhögtem! -
#1135 értem
de a boot.ini az megmarad a C-n meg a bootsectorban nem?
-
Break #1134 eszt nem kérdeztem, hanem kiegészítettem a kérdésedet! -
Break #1133 ami RIP?? -
Pace #1131 Süti!
Ahogy én tudom, lehet, mivel a ghost nem a filerendszert nézi, hanem a sectorok szerint menti ki, így min1 neki, mi van rajta. -
#1129 mikike
Ha két oprendszer van fenn akkor elindítod a másikat és abból letőrlőd az XP-t,meg ami hozzá tartozott.(ez a legegyszerübb megoldás) -
#1127 kösz bob
ment is
most azt kérdezem hogy lehet leszedni az XPt bootmanagerestül mindennel együtt, hogy úgy legyen ahogy rég
-
#1123 Zocsi
Az véletlenül nem lehet hogy amikor az XP-t telepitetted akkor felülírtad az ME-t?,és azért nem tudod elindítani?(csak 1 ötlet ? )
Az XP-installt meg cd-ről kéne bootoltatni,a BIOS
ban kéne átállitani hogy cd-ről bootoljon. -
#1122 Bakka
Nem ! -
#1121 Segítség!!!
Partícionáltam a 20-as vinyómat kb. 1:3 arányban. A kissebikre feltettem egy ME-t (FAT32-vel). Az ME-ből indítva az XP setupját felraktam az XP-t a nagyobbik részre (NTFS-sel).
A problémám az, hogy bár van bootmenum, nem érek el vele semmit, mert az ME nem hajlandó betölteni. Egyszerűen kifagy miután rányomom, hogy azzal bootoljon. Mi lehet a gond? A másfle FAT kezelés (FAT32/NTFS), vagy egyszerűen az XP megbénítja az ME-t? Próbálkozzam e úgy, hogy ME-helyett 2000-t teszek fel?
Jah, a másik dolog. Nem tudom ismeritek e a SWINE-t? Mind1. Feltettem az XP alá, mert mindenhonnan azt hallottam, hogy a teljesítménye veri az ME-t. Ennek ellenére úgy szaggat, mint a veszedelem. Egyszerűen nem lehet vele játszani. (A gépemmel nem lehet gond: Duron 800, GF2 MX 32, 128MB RAM.) Akkor mi a gond? Nem szeretnék a játékok az NTFS-t??? Régebbi tapasztalataim alapján is 2000 alól bár stabilabban, de valamivel lassabban nyomultak a játékok, mint ME alól.
Kérlek segítsetek, ha tudtok. A FŐ problémám az első!!! -
Bakka #1120 Nekem a Norton Utylity - vel kapcsolatban lenne egy kerdesem !!!!
Ha lefuttatom akkor hibakat talal, peldaula ilyeneket, hogy
INVALID SHORTCUT
MISSING OR INVALID KEY
Ha ezeket kijavitom akkor az nem art a windosnak ? -
tusi #1119 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az XP bootmanagerét hogy lehet kitakarítani. Az elmúlt napok próbálkozásai mind benne vannak (Win98, win xp pro, winxp home). Leformázni nem akarom a lemezt, mert tele van fontos adatokkal, és sem másik vinyóm, sem CD íróm nincs. -
Bad Joe #1118 Másik gépen ki tudod próbálni? Nem lehet, hogy a CD szar, vagy rosszul írtad ki? -
TomBond #1114 Hogyan kell CD-ről bootolni? Szerintem az enyém nem úgy van megírva. -
N1 #1113 Valaki tudna valahova felrakni a végleges magyar xp hun,pro-ról képeket felrakni(a desktop érdekelne,mert több féle dekstopot is láttam,de ahogy nézem a véglegessé lett a legjobban hasonlito a sima win98-ra:() -
Guriga #1112 Minek indító lemez? Bootoljál cdről... -
Guriga #1111 Magyarosítást??? Magyar xp van...
Egyébként a ramokra érzékeny lehet. Esetleg a húzott procira is. Nekem is BX6 rev2es alaplappal megy, és P3 800assal. Semmi gond vele.
Balfácán: lefagy? vagy mit csinál? kiír valamit? -
#1110 Nem tudom én a minap telepítettem a 2600-os XP-t. Nekem is GF2 MX 32 Mb-s van. Nekem semmi bajom nincs vele. Nem tudom, miért ilyen válogatós az OPrendszer.
Jah, mégvalami! Nem tud valaki magyarosítást az XP-hez, mert én angolul kenem... -
Bad Joe #1109 Sam-nél a videókártya zavart be, ha egy kicsit visszaolvasol. Szintén GF2MX. -
TomBond #1108 Tudja valaki honnan lehet letölteni a magyar nyelvű XP-hez az indító lemezeket (amivel az üres vinyóra fel tudom telepíteni az XP-t) -
Guriga #1106 Szedd ki a RAM-okat a gépből és csak egyet hagyjál benne... -
#1104 mikike
Control Panel /System / Advanced /Startup and Recovery--> Setting, System Startup.
Itt lehet beállitani hogy melyik induljon el. -
#1103 én is felküzdöttem ezt a ger-es XP-ta winyómra
4.ikre fel is ment FATként (igaz akkor meg még serialt se kért)
az érdekelne hol lehet a bootmanagerét átállítani, hogy alapálapotban a régi WiNt jelölje ki -
#1101 Med
Sajnos az már nem fog menni mert felülírtad az ME-et az XP-vel.Azt csak úgy lehet hogy először felrakod az ME-t és utána rakod fel az XP-t.Az XP megkérdezi hogy felül akarod-e írni vagy külön könyvtárba rakja-e magát.Itt kell kiválasztani--külön--.Az XP csinál egy bootmanagert,és ha felment akkor a telepités utáni indításnál megjelenik az hogy melyik op rendszert akarod elindítani.
De a legjobb megoldás ha a vinyódon két partició van és az egyikre rakod az ME-t a másikra az XPt.
(nekem is így van)Ha elég nagy a vinyó,akkor csinálhatsz 3,vagy 4 particiót is,és a 3-ra rakod a swap-filét(ME),page-filét(XP),a 4-re meg a játékokat.Lehet hogy nem voltam elég szakszerü,majd kijavítanak nálam okosabbak,de a lényege ez. -
Cool007 #1098 http://www.freeweb.hu/chen/linkz.html -
Cool007 #1097 http://ratwarez.zona.hu/Windows_xp_pro_hun_final/winxppro.hun.bin -
Break #1092 a helyén -
TomBond #1091 Hol van a "programok beszerzése" fórum?