25353
Whistler - Windows XP
-
#3376 Már miért ne lenne jó? Egyáltalán nem zavarják a más partíciókon lévő oprendszerek.
-
PszihoApu #3375 Ko Vee
Te cask a cs miat akarsz felrakni 98 ??
Én azt halottam nem igazán jó egy vincseszterre az XP mellé más Microsoft op rendszert felrakni.
-
#3374 Igen! -
ko_vee #3373 Akkor most leformázom a winyót,utána partícionálok(pl:C és D meghajtó)C-re megy a win98 amit előbb rakok fel, utána meg D-re a winXP.És akkor semmi Partition meg bootMagic nélkül lesz bootolás menü, ahonnan ki tudom választani melyik oprendszer induljon!nemigaz? -
ko_vee #3372 thnx, inkább megfogadom a tanácsodat: ezzel megelőzve az estleges gondokat:) -
#3371 Ugyanígy jártam egy MX300 (Vortex2) hangkarival. Ott bus mastering gondok voltak, az XP-s driver nem kezelte rendesen (időnként egyszerűen elszállt minden hang), support meg már nem volt hozzá, így reménytelennek tűnt. Vettem egy Audigy2-őt, azzal nincs probléma.
Nézz körül a Genius-nál, hátha van friss driver hozzá.
-
#3370 1. Nem fog magától feljönni a bootmenü, neked kell majd editálgatnod.
2. Igen, van rá esély, ha belecsípsz az XP partícióba.
Célszerű előre partícionálni mindent és fordítva felrakni (azaz előbb a W98-at, aztán az XP-t).
-
ko_vee #3369 HI!C:meghajtón fel van telepítve a windowsXP pro.PartitionMagic-el csinálok XP-ben 2,5gigás partíciót!Erre a partícióra felteszem a win98-at.Kérdés:Ilyenkor bejön bootolás után az a menü ahol ki lehet választani melyik OPrendszer indujjon?És van hiba lehetőség ilyenkor?(adatvesztés,nem indul el valamelyik oprendszer,...stb) -
Twins #3367 Köszi a tippet dikki!
Megragadnám az alkalmat és feltenném a köv. kérdésemet.:) Beette magát az explorerembe egy "search the web" nevű pofátlan valami és nem tudok megszabadulni tőle. Agyvérzést kapok tőle. Megoldásra vágyom!!! Köszi for everybody. -
PszihoApu #3365 Akkor nem tudom mi a probléma
A poverstripre kattints rá jobb egérgomb a bal oldalon lévő ikonoknál mikor kinyillik felürről a 3.(képernyőprofilok) kiírás és ott a legalsó( konfigurálás) és ott van hogy (speciállis időzités beállítások)és ott kel a bal oldalon a lentebbi táblán állítani (Függőleges geometria)és ott tudod állítani a frissítés gyakoriságát
-
ko_vee #3364 Nekem ATi Radeon 7000-em van...a PowerStrip-ben hol állítsam be a képfrissítést 89-re, amugy most 85 Hertz-en van 800*600-on! -
PszihoApu #3361 A CS ben az fps sokat számít a Videókártyától nállam nem volt ilyen hiba ugyanannyi az fps 98 és WIN Xp nél is rakd fel a poverstripet és ott lehet állítani a képernyőt mennyire frissítse nállam ez 89,ja nekem geforce 2mx 400 van és 800*600 ban a az fps em így is 60 korul mozog -
ko_vee #3360 hi!Van 1 hatalmas problémám: a counter-strike max15-25fpssel meg XP-ben,mikor még win98 volt akkor min60FPSsel ment!!!mi lehet a gond??? Windows XP Professional Hun van fenn a gépen és nem kellett hozzá cd-key meg crack se.Fel van telepítve már az összes driver, programok, játékok meg minden.Kérdés: ha felrakom így a Service Pack 1-et,kijavitja a hibát,nem fogja elcseszni a gépet??megéri felrakni?thnx -
TheZsenyka #3359 ezt jellemzően vírus okozza. futtass víruskeresőt- -
PszihoApu #3356 szevasztok nekem az a problémám ,hogy eltünt a cd meghajtóm a bios látja de a rendszer nem.
Probáltama az eszközkezelőben engedélyeztetni de nem engedi.
Mit csináljak?
Telepítsem újra vagy rakjak fel 98 at melyik a jobb? -
#3355 Hogy csináltad ilyenre az xp felületét? ez a linuxos beütés tetszik... (bár jobb lenne linux de nem tudom használni :/ ) -
TheZsenyka #3354 Hát ja, nekem már az első XT-m is 4.77MHz-et tudott, de a turbo XT-m már 8MHz-t...
Hálókártya esélyes a cucc. Ha van hálókártyád, adj neki fix ip címet. -
#3353 A 2.4 Mhz lesz a probléma :)
Nem kapcsoltad ki az UDMA-támogatást? -
Jóska Kapitány #3351 itt a megoldás
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=003289 -
#3350 lásd az xp hiba topic-ot..vagy vmi elyesmit,ott már megy a téma. -
Jóska Kapitány #3349 Szevasztok!
A problémám a következő:
Amikor elindul a gép feláll a win akkor kb 1,5-2 perc után feljön egy kis ablak és közli velem, hogy a gépem (a windows) újra fog indulni. Valami ijesmire hivatkozik. NT/AUTHORITY/SYSTEM, nem tudopm végigolvasni és azt is írja, hogy a hiba oka a távoli használat.
Windows XP HOME HUN kiadást használok, bolti win aktiválva.
Kérlek segítsetek mert nem tudom használéni a gépemet.
Előre is köszi. -
TheZsenyka #3348 Kapcsold ki a bios rom shadow opciókat a biosban, illetve:
Bootolj be a WinXP CD-röl, az üdvözlöszövegnél nyomjál R betüt. A DOS promptban (mikor bejött) írd be: chkdsk /p (ENTER ofkorsz)
Amikor kész, írd be: fixboot (ENTER most is) és ha kérdi nyomj Y-t (Ha magyar a windowsod, akkor valszeg I-t kell nyomni). Aztán írd be a parancssorba: exit
és jónak kell lennie -
#3347 Nálam valami nagyon nagy gáz van.Amikor kikapcsolom a gépet sosem engedi,mindig kiír hülye hibaüzeneteket(késleltetett írás,azt sem tudom miről beszél).Amikor elindul a gépem egy kék kép jön be ezzel a felirattal:
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
És ilyen feliratot:Kapcsolja ki a Biosban lévő memóriabeállításokat,pl.gyorsítótárazást és az árnyékolést.És eddig csak WinXP-nél csinálta.Most nagy nehezen 15 percnyi várakozás után sikerült elindítanom.Estig ki sem kapcsolom a gépemet.:)) -
#3346 "egy láma" :D -
#3345 http://spybot.eon.net.au/
nem viszi ki? -
Twins #3344 Sziasztok
Ha valamelyikőtöknek tippje van, hogy hogy lehet az Incredimail spyware-jeit kiradírozni, hálás lennék ha megosztaná velem.:) Köszönettel: egy láma. -
#3343 lol -
#3342 Sziasztok.
Magyar nyelvű felolvasóprogramot keresek windowsXp-hez.
Segítsetek.
Sziasztok.
-
#3341 már lényegtelen, megtaláltam a progit, SysMetrix neve -
a képen jobb oldalt található órát nem tudja valaki honnan szerezhetném be? -
Borg #3339 Én ezt a megoldást használom, jó rég óta.
Igy picit sem izgat, van e másik megoldás, mert igy is jo:) -
#3338 Na ja.
Ezt a megoldást én is ismertem...:-D -
TheZsenyka #3337 3mp -
Borg #3336 Van másik mód is, ha ez nem tetszik.
Kikapcsokor fogod, és disablezed a kapcsolatot (hálókártyát), és inditáskor meg ujra enablezod, mikor netezni akarsz. Ez kb 3-3mp minden alkalommal, és ha disablen van, akkor nem szarakodik a gép induláskor. -
#3335 Jólvan, megpróbálom otthon, csak az a gond, hogy 2 felől kapok különböző infókat...
Majd meglássuk. -
#3333 Tán lököd a megoldást, renccergazda???? :-DDD -
#3332 ne lámulj!
:DDDDDDDDDD
-
TheZsenyka #3331 Próbáld meghívni az adott tartományokat. Soha az életben nem fogsz ezeken a címeken neten át adatforgalmat lebonyolítani. Vazze... -
TheZsenyka #3330 NE LEGYÉL MÁR ENYYIRE ÉRTETLEN VAZZEE...
Miért ne állíthatnád be az általam megadott IP-t a hálókártyának? Soha, senki nem fogja tudni meghívni a kártyádat az IP alapján a netröl (nincs hosszú ö-m) mert ez belsö hálózati IP. Akkor meg mi van? Mindenkinek így megy vagy automatán van. Ne legyél értetlen. Állítsd be és meglátod menni fog. -
#3329 Oks, majd otthonról kipróbálom, most m.helyen vagyok!
Köszi! :-)