25353
Whistler - Windows XP
-
#5426 Beteszed a XP cd-t és elindul,ott megkérdi hova akarod a xp-t telepiteni,de elötte a régi particiot töröld, majd ujra csináld meg ( asszem L és a T betükkel kell mahinálni:), utána megkérdi milyen legyen NTFS vagy FAT32, na ot beállitod leformáz beállit és felteszi a XP-t.
Legalábbis remélem:P -
#5425 hali, ezek mik?:
Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.RC2.Integrated-ETH0
Microsoft.Windows.XP.Pro.Corporate.Edition.SP2.RC2.B2149.Integrated-CLU
melyik a jobb?egyáltalán op.rendszerek? -
#5424 Jó az oldalad! -
#5423 Köszi, már megoldottam!
Csak megkellett buherálni a tanusítványokat!;) -
#5422 Ezt probáltad már?? CWShredder -
sirdond #5421 okés, köszi szépen! és hogyan tudok megformázni xp-t? tucc esetleg ilyen dolgokkal foglalkozó oldalt? -
#5420 Csak újraformázással szabad!
Az átkonvertálás komoly fájlrendszerproblémákat okoz. -
#5419 Hali!
Az a problémám, hogy a programok beírják a registry root legacy bejegyzései közé, és azokat nem engedi a win törölni... Hogyan tudom mégis kiszedni azokat a dolgokat? RegegCleaner nem jó hozzá, a többi sem szedi ki!
Help plz!
HTX! -
sirdond #5418 Az NTFS formátumot hogy tudom visszaállítani FAT-tá? plz help -
HoTDoG #5417 Ezen a masinán, adobe progi még az életben nem volt. De mindig is ezt csinálta... Akkor még nem törődtem vele, csak mostmár egyre fontosabbak a pdf fájlok, és nemtom őket olvasni...
Nagyon jó lenne ha működne... -
#5416 Régebbi verzió egyes részei/szemetei/komponensei/registry bejegyzései nem, bújnak meg a masinádon? -
sirdond #5415 Hello
XP mellé win 98at hogy tudok telepíteni? -
HoTDoG #5414 Szevasztok! Az Acrobat Reader-rel lenne gondom...
Szal letöltök, bárhonnan, bármilyen installálót, nem indul el az installálás. RÁmegyek az ikonra, vagy fél mp-ig tölt, és kész. Töltöttem le, angolt, magyart, és nem tudom feltelepíteni, ezáltal pdf fájlokat sem tudok megnyitni, ami elég nagy baj.
Eddig soha, semmivel nem volt ilyen gondom. Bárhonnan letöltöm, kétszer katt rá/enter és semmi...
Valakinek 5lete? -
#5413 Keress itt:
crackek -
Ronaldinho #5412 Helló!
Légyszives valaki irjon nekem egy Windows XP telepítőkódot!
Nagyon fontos!Előre is köszönöm!
Üdv:Roni! -
#5411 Én köszönöm az infót!:) -
#5410 Köszi! Megcsinálom, és ha legközelebb megmakkan, használom. Amúgy akkor ez egy rendszerleíró lemez lesz. Azt viszont akkor dos alól kell copyzni lemezről vinyóra, és akkor a vinyón elszállt rendszert felülírja a jóval, és akkor elindul újra a win. Vagy ha nem, akkor is jó, mert ezzel a lemezzel relatv dosos kezelést kapsz NT, és ntfs alá. Utólag végiggondolva logikus, de soha nem találtam volna meg! -
#5409 :D
-
#5408 Nem kell! -
#5407 http://users.atw.hu/tuvok/index_elemei/egyeb/badlink.gif
Szted meg kell adjak betárcsázó számot, ha így is betárcsáz?
Ha igen, akkor hol van ez az opció, ahol meg lehet adni? -
#5406 Ja, csak a hálókártyának tudsz fix ip-t adni. -
#5405 Senki ne ilyedjen meg, nem tünt el az indítólemez a Windows XP-bõl, igaz egy kicsit eldugták. Itt lehet DOS-os indítólemez csinálni.:
1. Menj be a Sajátgépbe
2. Rakj be egy Floppy-t
3. A Floppy meghajtóra jobboldali egérgomb, majd Formázás...
4. Pipáld ki az "MS-DOS rendszerindító lemez létrehozása" négyzetet
5. Katt az "Indítás"-ra!
Ennyi. -
#5404 Köszi!
Nincs tele szarral, csak 90Gb adat van rajta, de rendszeresen karba van tartva!
De az ADSL alapban nem fix ip-s, attól még a hálókarinak lehet fix ip-t adni, igaz?
Köszi! -
#5403 A hálózati beállításoknál megtudod adni hogy a hálókártyának fix ip-je legyen, és akkor gyors lesz, pl: 192.168.0.1
Ha nem rakod tele minden szeméttel akkor gyors alapba, amúgy nem érdemes trükközni szerintem mindenféle "gyorsító" hülyeségekkel. -
#5402 Sajátgép, ott jobb klikk a cd meghatódra, és ott kell valamit csinálni, de már nem tom mit!
Én a lacy.hu\index.php-n találtam infót asszem, de lehet, hogy a windowsxpinfo.fw.hu-n!
De, ha berakod a helyreállító lemezt, bevisz a dos-ba...
Ott mit kell csinálni?
Mert a sima dos-os parancsok nem müxenek! -
#5401 Kérdés: Van az úgy, hogy teljesen magaalá rogy az Xp, és elszáll végleg. Ilyenkor boot a Cd-ről, és vagy gyalu, vagy install, vagy J betűre helyreránt. Ha ezt választom, akkor kéri a hibajavító lemez behelyezését. De edig nem sikerült rájönnöm, hogy ilyet hogyan kell kicsikarni az Xp-ből !!!!!!!!!!!!!!!!! Valaki tudja? -
#5400 Hali!
A windows98-nál volt olyan, hogy, ha megadtad az ip címet, gyorsabban bekapcsolt a gép, mert nem kellett keresse az ip-t!
Ezt úgy tudom, hogy xp-ben parancssorral lehet beállítani...
Mi ez a parancssor?
Egyéb win bekapcs/kikapcs gyorsításokat tudtok?
AutoEndTask, megilyen időzítéseket benyomtam, de még mindíg csiga...
Egyszer föltettem valami fastwin nevű progit, de az csak elcseszte a winem, és format lett a vége!
HTX előre is! -
#5399 Jó kérdés. -
#5398 Köszi, így már ok, csak azt nem tudom mitől állítódott el?! -
#5397 -
#5396 Ki van kapcsolva az üdvözlőképernyő, egy user van, mégis bejön az a mocsadék állat bejelentkező képernyő reboot után. Mit tegyek? -
#5395 HTX a konkrét válaszért!:D
Ez a mostani regem, mert még nem kaptam vissza a régit...
Ja, és nem mondták meg, hogy miért bannoltak, sőt, ha írtam a Moderátorok topikba, még ki is törölték, amiket kérdeztem!:P -
#5394 Igen. -
#5393 Hülye kérdésért nem kap senki BAN-t!:D
Akkor az egész sg-t bannolnák!:D -
#5392 Az a kérdésem, hogy, ha hibernálod, valahova elmenti az éppen folyó adatokat...
A kérdésem az, hogy ezek nem vesznek el mondjuk 2 nap multán, ha úgyvan a gép?
Szal olyan, mintha leállítanám a gépet, csak menti az adott állást??? -
#5391 Mit akarsz csinálni? "lefrísteni"? -
#5390 ha lefrístem a windows,ugye az sp1 fenn marad?
sp2 mikor jön ki? -
#5389 Igen. -
#5388 rakjam fel a sp1-es javító csomagot? -
#5387 Szerintem ezért kapta a BAN-t:D