Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Már megoldottam

Töltsük le az internetet!

torrente111
sziasztok.akadt ismét 1 kis problemám.ma tettem fel új alaplapi és video kari drivert.azóta ha filmet szeretnék nézni a kép teljesen piros.kipróbáltam más codec pakkot mint ami most van de nem segített.a jelenlegi ACE mega....Prof.vkinek 5lete????köszönöm

berczy
Hello!

Segítsetek. Miért van az, hogy néha játék közben (oblivion közben mindig) megáll úgy a játék, hogy nem fagy le, csak nem ragál semmilyen vezérõlre. Nagyon gáz, de nem tudok vele mit tenni. Pls. Help.

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

zvaragabor
Hi! Mi a különbség a 32, illetve a 64 bites XP között? Meik a jobb/rosszabb, gyorsabb/lassabb, meg ijenek? Köszi elöre is

Chaos Anno Domini

BiG G
örök hálám mester! 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dj Faustus
"miképpen lehet azt elérni Windows XP alatt, hogy egyes felhasználók ugyanazon a gépen ne legyenek jogosultak egyes fájlok, könyvtárak, vagy akár particiók megtekintésére?"
1. Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elõl a pipát vedd ki.
2. Az adott mappán jobb klikk majd a Biztonság fülön tudsz beállítani dolgokat - leginkább a Speciális gomb használatával.

BiG G
üdv,
nem kifejezetten windows xp kérdés, de mivel az is NTFS-t használ, gondoltam rákérdezek.
miképpen lehet azt elérni Windows XP alatt, hogy egyes felhasználók ugyanazon a gépen ne legyenek jogosultak egyes fájlok, könyvtárak, vagy akár particiók megtekintésére?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

KILLER2
Nem biztos, hogy jó helyre íro problémámat, de gyors segítség kéne. Ma rakattam egy hálózati kártyád a gépembe és kitisztíttattam sûrített elvcegõs sprayel. Ez teljesen rendben van, de van egy problémám méghozzá nem is kicsi. Nem tudom volt-e köze a szereléshez vagy tisztításhoz, de elõször jelenkezik. Az a problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépet minden rendben megy ahogy annak lennie kell, de a Windows XPs képernyõnél ahol lent futnak a csíkok utána elmegy a kép. Hang meg minden van, de kép az nincs. Az egészben az az érdekes, hogy csökkentett üzemmódban és VGA módban mûködik, viszont ha VGAban felveszem a felbontást akkor megint elmegy a kép. Mitõl lehet ez az egész és hogyan lehetne rajta segíteni? XP Home PS2esem van.

Töltsük le az internetet!

dester
XP javítások telepítve vanak (Windowsupdate)?

Tomicsek
Ide töltsd a fórumra egybõl.

torrente111
sajna nem jeleníti meg a képet.5let mit csináljak? a képfeltöltés.hu nem jó!!

torrente111
sziasztok.az lenne a gondom,hogy a win ujra rakása utánn megáll a netem ezzel a hibával itt a kép ha vki tudja mi ez segítsen!!!köszönöm

Sziasztok, lenne egy kérdésem, a "C" meghajtómon a régen használt fájlok tömörítésében állandóan marad valami (hiába futtatom a törlést, valami töredék mindig marad), pedig beállítottam hogy csak 500nap után tömöritsen.
Nem lehet ezt végleg törölni vagy egyszerüen kikapcsolni ezt a funkciót???
<#confused><#confused><#nemtudom><#nemtudom>

torrente111
kösz

Le van írva az adott linken (Az uxtheme.dll lecserélésének módjairól ide klikkelve olvashatsz információt.) Ennél jobban én se tudom leírni.😊

uxtheme.dll cseréje
torrente111
ezt nem igazán értem!!!elmagyaráznád? kösz

uxtheme.dll fájl ki van cserélve?

Link
torrente111
igen kösz.de innen már töltöttem le és nem tudtam betenni mert nem látta a témafilet!!!???

Tomicsek
Így hirtelen link

torrente111
sziasztok.csak annyit szeretnék csinálni,hogy alapból csak 3 szinséma van az xp profban.szeretnék más szineket is betenni.5let???kösz témák is érdekelnének

Qwerty4
Egy eléggé idegesítõ problémám akadt a SP2-nél:
Hibernálom valami okból(ez most lényegtelen), a user nevem természetesen password-al van biztosítva, majd amikor indítom újra a gépet elér a password beírásáig, de semmiképp nem fogadja el, akkor sem ha helyes jelszót írok be.
Miért van ez így és hogy lehet az ilyet megelõzni?

Qwerty4

panther112
Köszönöm a segítségeket, szépen frissít az xp😊

Tomicsek
panther112
Jó átmentem a másik géphez, azon van winrar. Kicseréltem a serial-t, simán felmegyek ms update-re és ennyi?

panther112
de 42kB az egész, ekkorának kell lennie?

ironmaiden
Ha letöltötted akkor bontsd ki winrar-al, van benne egy olvass el.txt fájl, abban le van írva részletesen.

panther112
igen nekem is lejött, csak sajnos fogalmam sincs, mit kell vele csinálnom, mert a fórumot törölték. Meg tudnád írni privátban?

ironmaiden
Nálam csak akkor 404-es, ha rákattintok bal gombbal, jobbklikk - cél mentése másként, így letölthetõ.

panther112
Köszi, de a fórum törölve, az extra.hu pedig 404

panther112
Üdv, hogyan lehet kikerülni az eredetiségvizsgálatot, és letöltenia frissítéseket a windows update honlapról?

" 25 másodperc múlva lép be magától a Windowsba "

(asztal)Sajátgép / Tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás. Itt módosítható.
Szasz-tok! (tudjátok, amibe a szaszokat tartják...bocs)

Kösz a gyors válaszokat, jól megjegyzem. Történt ugyanis, hogy megnéztem a régebbi PC-m beállításait (ahol nem kell semmilyen belépés-engedélyezés) s ott is BE VOLT pipálva az üdvözlöképernyö használata! S (legalábbis nálam) azt írja ki, hogy ha kiveszed a pipát, akkor majd jelszót feog kérni, mert ez egy magasabb biztonsági szint! (így is volt) Úgyhogy én töröltem az XP által generált ASPNET nevü fiókot, s így csak egy rendszergazdai fiók maradt, s így már nem kell belépörendszereken átrágnom magam!

Hülyén csináltam, hogy töröltem ezt az ASPNET fiókot? (egy randa zöld béka ikon vigyorgott rám.) Mirejóaz?<#wow1>

Másik kérdésem! A bootolás után, lehet választani két oprendszer közül:
-Windows XP
-C meghajtón elhelyezett oprendszer (valami ilyesmit ír ki)

Miközben én a szüz gépre CSAK az XP-t tettem fel. Ráadásul az választás nélkül (ENTER) csak 25 másodperc múlva lép be magától a Windowsba? Nem tudnánk ezt is valahogy automatizálni? Vagy legalább a 25 mp-t csökkenteni? (mondjuk 1 mpre?) BIOS-ba keressem?

Na, már megin´ sokat i(r)tam! <#pias> Elöre is köszi srácok! <#worship>
SP szan
Hali!

Nemrégiben elkezdtem saját témákat csinálni windows alatt, majd hallottam hogy lehet Mac témát berakni XP alatt. Tudna valaki segíteni nekem, hogy honnan tudok leszedni Mac-es témákat?

Dj Faustus
Vagy Start menü/Futtatásba írd be: CONTROL USERPASSWORDS2
A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni ne legyen bepipálva.

Dj Faustus
"-bejelentkezéskor EGYÀTALáN nem szeretnék rákattintani a felhasználói fiókomra"
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása/Üdvözlõképernyõ használata ne legyen bepipálva

"nem akarok jelszót sem beírni,"
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/Adott felhasználói fiók kiválasztása/Jelszó eltávolítása

Automatikus bejelentkezés engedélyezése Windows XP rendszerben

Sziasztok X(perienced)P(rofessors)!

Felraktam az XP SP2-t. Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy:

-bejelentkezéskor EGYÀTALáN nem szeretnék rákattintani a felhasználói fiókomra, nem akarok jelszót sem beírni, semmit. Hol lehet ezt beállítani?

-készenléti állapot (laptopom van) után kizárólag a rendszergazdai jelszóval tudok visszajelentkezni!!!

Lécci segítsetek!!! A PC-mmel minden okés. Soha nem kellett felhasználói fiókokkal faszolnom.
Hello mindenki.Valaki segitsen picit plííz.a spyware terminator a következõt találta..:Szál neve:Invalid Startup items
Észlelt elem: HKLM/5CSOFTWAE/5CMicrosoft/5CWindows/5CCurrentVersion65CRunCmaudio=RunDll32/20cmicnfg/2Ecpl.CMICtlrWnd
A találat mellett ez szerepel: Invalid startup items(érvénytelen elem)The 'invalid startup items' are items that linked to non-exiting file in your registry.
és e mellett szerepel a már fentebb emlitett észlelt elem.Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi is ez?És hogy biztonsággal törölhetem vagy mit csináljak vele?.. elõre is köszönöm a választ 😊
Asszem tudom mi volt ez: a múltkor valami nem akart jól mûködni, ezért állítgattam a routeren, és valami upnp beállítás úgy maradt. Ha kikapcsolom, akkor eltûnik.
Balumann
Ahogy benyomtam a mehet -et, már rá is jöttem... :/

Balumann
Hello!
Valahogy elállította nekem a windows, hogy a .reg fájlokat notepaddal nyissa meg. Elvileg ha elindítom, akkor azt bekéne raknia a regisztrybe amit az tartalmaz. De most csak simán megnyitja õket notepaddal :S Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet ezt vissza állítani?

Ez eddig nem volt itt:

Azért fura, mert nemrég betettem tesztelni az új alaplapomat, és a másik windowsomat javítótelepítettem az új alaplaphoz, és ott is megjelent, viszont abban a windowsban nagy gondjaim voltam az internettel.
Már visszattettem a régebbi alaplapomat, és ebben a windowsban is itt van, nem tudom mikor jelent meg, de erre a windowsra 1-2 napja tettem fel a frissítéseket, de a másik windowsra nem tettem fel a frissítéseket.

Szóval nagyon érdekes.
aszizoli
Köszi. Használom azt is. Avval valóban jó volt eddig is, de piszkálja a csõrömet, hogy az IE miért romlot el.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

torrente111
használj mozillát!!

aszizoli
Sziasztok.
Az origó szoftverbázisról, amikor nem sikerül letölteni, lefagy az Internet Explorer.
Hibajelentés küldése után, a megjelenõ ablakban a "további információ-ra" nyomva, a következõ linkre küld. Hiányos angolságom miatt nemsokra jutottam vele. Ha valaki tudna segíteni, megköszönöm.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

m66
én egyszerûen a Windows\Temp könyvtárba irányítom ezeket, mert nem rejtett, mint a fent említettek. innen egy mozdulattal törlöm a cuccokat.

Köszi Szépen!

SP szan
Hali!

Lenne egy olyan problémám, hogy néha gépezés közben mostanában fagy a gép, de néha kiírja, hogy egy bizonyos memória részt nem tud allokálni. Futtattam regcleanert, scandiscat, mindent rendberaktam (anti-spam, anti-víurus), de ezek ellenére is megmaradt a dolog.
Tudna valaki segíteni? A memóriát az alkalmazás melyik része allokálja?
Elõre is köszi