Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok.akadt ismét 1 kis problemám.ma tettem fel új alaplapi és video kari drivert.azóta ha filmet szeretnék nézni a kép teljesen piros.kipróbáltam más codec pakkot mint ami most van de nem segített.a jelenlegi ACE mega....Prof.vkinek 5lete????köszönöm
Hello!
Segítsetek. Miért van az, hogy néha játék közben (oblivion közben mindig) megáll úgy a játék, hogy nem fagy le, csak nem ragál semmilyen vezérõlre. Nagyon gáz, de nem tudok vele mit tenni. Pls. Help.
Elõre is köszi!
Segítsetek. Miért van az, hogy néha játék közben (oblivion közben mindig) megáll úgy a játék, hogy nem fagy le, csak nem ragál semmilyen vezérõlre. Nagyon gáz, de nem tudok vele mit tenni. Pls. Help.
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Hi! Mi a különbség a 32, illetve a 64 bites XP között? Meik a jobb/rosszabb, gyorsabb/lassabb, meg ijenek? Köszi elöre is
Chaos Anno Domini
"miképpen lehet azt elérni Windows XP alatt, hogy egyes felhasználók ugyanazon a gépen ne legyenek jogosultak egyes fájlok, könyvtárak, vagy akár particiók megtekintésére?"
1. Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elõl a pipát vedd ki.
2. Az adott mappán jobb klikk majd a Biztonság fülön tudsz beállítani dolgokat - leginkább a Speciális gomb használatával.
1. Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elõl a pipát vedd ki.
2. Az adott mappán jobb klikk majd a Biztonság fülön tudsz beállítani dolgokat - leginkább a Speciális gomb használatával.
üdv,
nem kifejezetten windows xp kérdés, de mivel az is NTFS-t használ, gondoltam rákérdezek.
miképpen lehet azt elérni Windows XP alatt, hogy egyes felhasználók ugyanazon a gépen ne legyenek jogosultak egyes fájlok, könyvtárak, vagy akár particiók megtekintésére?
nem kifejezetten windows xp kérdés, de mivel az is NTFS-t használ, gondoltam rákérdezek.
miképpen lehet azt elérni Windows XP alatt, hogy egyes felhasználók ugyanazon a gépen ne legyenek jogosultak egyes fájlok, könyvtárak, vagy akár particiók megtekintésére?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem biztos, hogy jó helyre íro problémámat, de gyors segítség kéne. Ma rakattam egy hálózati kártyád a gépembe és kitisztíttattam sûrített elvcegõs sprayel. Ez teljesen rendben van, de van egy problémám méghozzá nem is kicsi. Nem tudom volt-e köze a szereléshez vagy tisztításhoz, de elõször jelenkezik. Az a problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépet minden rendben megy ahogy annak lennie kell, de a Windows XPs képernyõnél ahol lent futnak a csíkok utána elmegy a kép. Hang meg minden van, de kép az nincs. Az egészben az az érdekes, hogy csökkentett üzemmódban és VGA módban mûködik, viszont ha VGAban felveszem a felbontást akkor megint elmegy a kép. Mitõl lehet ez az egész és hogyan lehetne rajta segíteni? XP Home PS2esem van.
Töltsük le az internetet!
sziasztok.az lenne a gondom,hogy a win ujra rakása utánn megáll a netem ezzel a hibával itt a kép ha vki tudja mi ez segítsen!!!köszönöm
Sziasztok, lenne egy kérdésem, a "C" meghajtómon a régen használt fájlok tömörítésében állandóan marad valami (hiába futtatom a törlést, valami töredék mindig marad), pedig beállítottam hogy csak 500nap után tömöritsen.
Nem lehet ezt végleg törölni vagy egyszerüen kikapcsolni ezt a funkciót???
<#confused>#confused><#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Nem lehet ezt végleg törölni vagy egyszerüen kikapcsolni ezt a funkciót???
<#confused>#confused><#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Le van írva az adott linken (Az uxtheme.dll lecserélésének módjairól ide klikkelve olvashatsz információt.) Ennél jobban én se tudom leírni.😊
uxtheme.dll cseréje
uxtheme.dll cseréje
Így hirtelen link
sziasztok.csak annyit szeretnék csinálni,hogy alapból csak 3 szinséma van az xp profban.szeretnék más szineket is betenni.5let???kösz témák is érdekelnének
Egy eléggé idegesítõ problémám akadt a SP2-nél:
Hibernálom valami okból(ez most lényegtelen), a user nevem természetesen password-al van biztosítva, majd amikor indítom újra a gépet elér a password beírásáig, de semmiképp nem fogadja el, akkor sem ha helyes jelszót írok be.
Miért van ez így és hogy lehet az ilyet megelõzni?
Hibernálom valami okból(ez most lényegtelen), a user nevem természetesen password-al van biztosítva, majd amikor indítom újra a gépet elér a password beírásáig, de semmiképp nem fogadja el, akkor sem ha helyes jelszót írok be.
Miért van ez így és hogy lehet az ilyet megelõzni?
Qwerty4
Jó átmentem a másik géphez, azon van winrar. Kicseréltem a serial-t, simán felmegyek ms update-re és ennyi?
Ha letöltötted akkor bontsd ki winrar-al, van benne egy olvass el.txt fájl, abban le van írva részletesen.
igen nekem is lejött, csak sajnos fogalmam sincs, mit kell vele csinálnom, mert a fórumot törölték. Meg tudnád írni privátban?
Nálam csak akkor 404-es, ha rákattintok bal gombbal, jobbklikk - cél mentése másként, így letölthetõ.
Üdv, hogyan lehet kikerülni az eredetiségvizsgálatot, és letöltenia frissítéseket a windows update honlapról?
" 25 másodperc múlva lép be magától a Windowsba "
(asztal)Sajátgép / Tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás. Itt módosítható.
(asztal)Sajátgép / Tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás. Itt módosítható.
Szasz-tok! (tudjátok, amibe a szaszokat tartják...bocs)
Kösz a gyors válaszokat, jól megjegyzem. Történt ugyanis, hogy megnéztem a régebbi PC-m beállításait (ahol nem kell semmilyen belépés-engedélyezés) s ott is BE VOLT pipálva az üdvözlöképernyö használata! S (legalábbis nálam) azt írja ki, hogy ha kiveszed a pipát, akkor majd jelszót feog kérni, mert ez egy magasabb biztonsági szint! (így is volt) Úgyhogy én töröltem az XP által generált ASPNET nevü fiókot, s így csak egy rendszergazdai fiók maradt, s így már nem kell belépörendszereken átrágnom magam!
Hülyén csináltam, hogy töröltem ezt az ASPNET fiókot? (egy randa zöld béka ikon vigyorgott rám.) Mirejóaz?<#wow1>#wow1>
Másik kérdésem! A bootolás után, lehet választani két oprendszer közül:
-Windows XP
-C meghajtón elhelyezett oprendszer (valami ilyesmit ír ki)
Miközben én a szüz gépre CSAK az XP-t tettem fel. Ráadásul az választás nélkül (ENTER) csak 25 másodperc múlva lép be magától a Windowsba? Nem tudnánk ezt is valahogy automatizálni? Vagy legalább a 25 mp-t csökkenteni? (mondjuk 1 mpre?) BIOS-ba keressem?
Na, már megin´ sokat i(r)tam! <#pias>#pias> Elöre is köszi srácok! <#worship>#worship>
Kösz a gyors válaszokat, jól megjegyzem. Történt ugyanis, hogy megnéztem a régebbi PC-m beállításait (ahol nem kell semmilyen belépés-engedélyezés) s ott is BE VOLT pipálva az üdvözlöképernyö használata! S (legalábbis nálam) azt írja ki, hogy ha kiveszed a pipát, akkor majd jelszót feog kérni, mert ez egy magasabb biztonsági szint! (így is volt) Úgyhogy én töröltem az XP által generált ASPNET nevü fiókot, s így csak egy rendszergazdai fiók maradt, s így már nem kell belépörendszereken átrágnom magam!
Hülyén csináltam, hogy töröltem ezt az ASPNET fiókot? (egy randa zöld béka ikon vigyorgott rám.) Mirejóaz?<#wow1>#wow1>
Másik kérdésem! A bootolás után, lehet választani két oprendszer közül:
-Windows XP
-C meghajtón elhelyezett oprendszer (valami ilyesmit ír ki)
Miközben én a szüz gépre CSAK az XP-t tettem fel. Ráadásul az választás nélkül (ENTER) csak 25 másodperc múlva lép be magától a Windowsba? Nem tudnánk ezt is valahogy automatizálni? Vagy legalább a 25 mp-t csökkenteni? (mondjuk 1 mpre?) BIOS-ba keressem?
Na, már megin´ sokat i(r)tam! <#pias>#pias> Elöre is köszi srácok! <#worship>#worship>
Hali!
Nemrégiben elkezdtem saját témákat csinálni windows alatt, majd hallottam hogy lehet Mac témát berakni XP alatt. Tudna valaki segíteni nekem, hogy honnan tudok leszedni Mac-es témákat?
Nemrégiben elkezdtem saját témákat csinálni windows alatt, majd hallottam hogy lehet Mac témát berakni XP alatt. Tudna valaki segíteni nekem, hogy honnan tudok leszedni Mac-es témákat?
Vagy Start menü/Futtatásba írd be: CONTROL USERPASSWORDS2
A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni ne legyen bepipálva.
A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni ne legyen bepipálva.
"-bejelentkezéskor EGYÀTALáN nem szeretnék rákattintani a felhasználói fiókomra"
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása/Üdvözlõképernyõ használata ne legyen bepipálva
"nem akarok jelszót sem beírni,"
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/Adott felhasználói fiók kiválasztása/Jelszó eltávolítása
Automatikus bejelentkezés engedélyezése Windows XP rendszerben
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása/Üdvözlõképernyõ használata ne legyen bepipálva
"nem akarok jelszót sem beírni,"
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/Adott felhasználói fiók kiválasztása/Jelszó eltávolítása
Automatikus bejelentkezés engedélyezése Windows XP rendszerben
Sziasztok X(perienced)P(rofessors)!
Felraktam az XP SP2-t. Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy:
-bejelentkezéskor EGYÀTALáN nem szeretnék rákattintani a felhasználói fiókomra, nem akarok jelszót sem beírni, semmit. Hol lehet ezt beállítani?
-készenléti állapot (laptopom van) után kizárólag a rendszergazdai jelszóval tudok visszajelentkezni!!!
Lécci segítsetek!!! A PC-mmel minden okés. Soha nem kellett felhasználói fiókokkal faszolnom.
Felraktam az XP SP2-t. Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy:
-bejelentkezéskor EGYÀTALáN nem szeretnék rákattintani a felhasználói fiókomra, nem akarok jelszót sem beírni, semmit. Hol lehet ezt beállítani?
-készenléti állapot (laptopom van) után kizárólag a rendszergazdai jelszóval tudok visszajelentkezni!!!
Lécci segítsetek!!! A PC-mmel minden okés. Soha nem kellett felhasználói fiókokkal faszolnom.
Hello mindenki.Valaki segitsen picit plííz.a spyware terminator a következõt találta..:Szál neve:Invalid Startup items
Észlelt elem: HKLM/5CSOFTWAE/5CMicrosoft/5CWindows/5CCurrentVersion65CRunCmaudio=RunDll32/20cmicnfg/2Ecpl.CMICtlrWnd
A találat mellett ez szerepel: Invalid startup items(érvénytelen elem)The 'invalid startup items' are items that linked to non-exiting file in your registry.
és e mellett szerepel a már fentebb emlitett észlelt elem.Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi is ez?És hogy biztonsággal törölhetem vagy mit csináljak vele?.. elõre is köszönöm a választ 😊
Észlelt elem: HKLM/5CSOFTWAE/5CMicrosoft/5CWindows/5CCurrentVersion65CRunCmaudio=RunDll32/20cmicnfg/2Ecpl.CMICtlrWnd
A találat mellett ez szerepel: Invalid startup items(érvénytelen elem)The 'invalid startup items' are items that linked to non-exiting file in your registry.
és e mellett szerepel a már fentebb emlitett észlelt elem.Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi is ez?És hogy biztonsággal törölhetem vagy mit csináljak vele?.. elõre is köszönöm a választ 😊
Asszem tudom mi volt ez: a múltkor valami nem akart jól mûködni, ezért állítgattam a routeren, és valami upnp beállítás úgy maradt. Ha kikapcsolom, akkor eltûnik.
Hello!
Valahogy elállította nekem a windows, hogy a .reg fájlokat notepaddal nyissa meg. Elvileg ha elindítom, akkor azt bekéne raknia a regisztrybe amit az tartalmaz. De most csak simán megnyitja õket notepaddal :S Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet ezt vissza állítani?
Valahogy elállította nekem a windows, hogy a .reg fájlokat notepaddal nyissa meg. Elvileg ha elindítom, akkor azt bekéne raknia a regisztrybe amit az tartalmaz. De most csak simán megnyitja õket notepaddal :S Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet ezt vissza állítani?
Ez eddig nem volt itt:
Azért fura, mert nemrég betettem tesztelni az új alaplapomat, és a másik windowsomat javítótelepítettem az új alaplaphoz, és ott is megjelent, viszont abban a windowsban nagy gondjaim voltam az internettel.
Már visszattettem a régebbi alaplapomat, és ebben a windowsban is itt van, nem tudom mikor jelent meg, de erre a windowsra 1-2 napja tettem fel a frissítéseket, de a másik windowsra nem tettem fel a frissítéseket.
Szóval nagyon érdekes.
Azért fura, mert nemrég betettem tesztelni az új alaplapomat, és a másik windowsomat javítótelepítettem az új alaplaphoz, és ott is megjelent, viszont abban a windowsban nagy gondjaim voltam az internettel.
Már visszattettem a régebbi alaplapomat, és ebben a windowsban is itt van, nem tudom mikor jelent meg, de erre a windowsra 1-2 napja tettem fel a frissítéseket, de a másik windowsra nem tettem fel a frissítéseket.
Szóval nagyon érdekes.
Köszi. Használom azt is. Avval valóban jó volt eddig is, de piszkálja a csõrömet, hogy az IE miért romlot el.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Sziasztok.
Az origó szoftverbázisról, amikor nem sikerül letölteni, lefagy az Internet Explorer.
Hibajelentés küldése után, a megjelenõ ablakban a "további információ-ra" nyomva, a következõ linkre küld. Hiányos angolságom miatt nemsokra jutottam vele. Ha valaki tudna segíteni, megköszönöm.
Az origó szoftverbázisról, amikor nem sikerül letölteni, lefagy az Internet Explorer.
Hibajelentés küldése után, a megjelenõ ablakban a "további információ-ra" nyomva, a következõ linkre küld. Hiányos angolságom miatt nemsokra jutottam vele. Ha valaki tudna segíteni, megköszönöm.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
én egyszerûen a Windows\Temp könyvtárba irányítom ezeket, mert nem rejtett, mint a fent említettek. innen egy mozdulattal törlöm a cuccokat.
Köszi Szépen!
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy néha gépezés közben mostanában fagy a gép, de néha kiírja, hogy egy bizonyos memória részt nem tud allokálni. Futtattam regcleanert, scandiscat, mindent rendberaktam (anti-spam, anti-víurus), de ezek ellenére is megmaradt a dolog.
Tudna valaki segíteni? A memóriát az alkalmazás melyik része allokálja?
Elõre is köszi
Lenne egy olyan problémám, hogy néha gépezés közben mostanában fagy a gép, de néha kiírja, hogy egy bizonyos memória részt nem tud allokálni. Futtattam regcleanert, scandiscat, mindent rendberaktam (anti-spam, anti-víurus), de ezek ellenére is megmaradt a dolog.
Tudna valaki segíteni? A memóriát az alkalmazás melyik része allokálja?
Elõre is köszi