Szasz Marci

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Sztem így 7 év távlatából biztos reagálni is fognak...Ennyire unatkozol?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PíszLávJuniti
holnap ne késs!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nem tudom, amúgy, hogy mi a f*sz van veletek!
ahogy olvasom, amiket írtok róla, azok alapján az a meggyõzõdésem, hogy féltékenyek vagytokrá, mert neki 195-ös IQ-ja van, és õ zseni
Nem úgy mint ti
Inkább tisztelnetek kéne, már nem is csak azért mert egy zseni, hanem az
eddigi elért sikereiért is.
Meg õ legalább dolgozik éjjel-nappal a számítógépes szoftverek továbbfejlesztésén, hogy nektek jobb, sokkal nagyobb élmény legyen a gépezés!!!!
Ti meg csak szidjátok!
Gondoljatok ebbe bele fordítva!
És nem beképzelt

Majd, ha ti is lesztek ilyen okosak és INTELLIGENSEK mint õ, ja és persze ha ti is zsenik lesztek, és egész életetekben az emberekért gürcöltök (mert a zsenik ilyenek, és õ is ilyen) akkor majd pofázhattok, de amíg nem értek fel a szintjéig, addig KUSS!!!!!!

Nem tudom, amúgy, hogy i a f*sz van veletek!
ahogy olvasom, amiket írtok róla, azok alapján az a meggyõzõdésem, hogy féltékenyek vagytokrá, mert neki 195-ös IQ-ja van, és õ zseni
Nem úgy mint ti
Inkább tisztelnetek kéne, már nem is csak azért mert egy zseni, hanem az
eddigi elért sikereiért is.
Meg õ legalább dolgozik éjjel-nappal a számítógépes szoftverek továbbfejlesztésén, hogy nektek jobb, sokkal nagyobb élmény legyen a gépezés!!!!
Ti meg csak szidjátok!
Gondoljatok ebbe bele fordítva!
És nem beképzelt

Majd, ha ti is lesztek ilyen okosak és INTELLIGENSEK mint õ, ja és persze ha ti is zsenik lesztek, és egész életetekben az emberekért gürcöltök (mert a zsenik ilyenek, és õ is ilyen) akkor majd pofázhattok, de amíg nem értek fel a szintjéig, addig KUSS!!!!!!

Lteebee
Vagy az itt ne vásárolj.

Azon csodálkozom, hogy a KOKO-s téma nincs itt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a ki a legtahobb a vilagon-t nem keresitek +?
tudnek hozzaszolni😉
Miket elõ nem tudtok szedni 😊
Lteebee
De jó!
Kellett nekem ez a topic, mint falunak az áram.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Oldal 1 / 2Következő →