K62 tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább adok annyit érte mint egy 650es Duronért de legalább még megúszok egy fél évig egy alaplapcserét
Jaja, sajnos.
szvsz sehol vagy ha lehet is olyan áron van hogy nem éri meg
egy kérdés
HOL LEHET KAPNI K6-III+ 550est????????????????????????????
na minden amit szét lehet még nyuzni a Super 7 platformon

http://www.aceshardware.com/Spades/read.php?article_id=25000221
Oké, de mit állít?
na figy....az AGP port mellett van nekem 4 jumper(Ga-5aa)szerintemneked is ott lesz
Alaplapleírást védõhálót használj!
Konkrétan?
Hmm... milyen jumperek???
Boltba😊)))
A vízhütés halkabb de kockázatosabb......
amúgy oldalt vannak jumperek ott kell álítgatni
FBS-t hol tudok venni?
Laalee
eladta 😊 gondolom

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mi lett vele?
Dikkma
Hát ja 😊)
De a Waterfall (bár ezt biztos tudod) egy.-két hónappal ezelõttig is csak 1-2%-ot csökkentett maxmimum az AMD procikon. Azóta jöttek ki AMD-kompatibilis programok, amik már sokat segítenek.
Laalee
az mar kellemes ussel neki vizhutest 😊

Mi volt a serleg és a mag között (hõátadás)?
na azért az már húzósabb lesz
Na, nem gyötröm tovább, marad 500 MHz-en 2,8 V-on.
kinozad?
Szerencsére még nem füstöl, de a kép egyszer már szétesett!
a 2 db 550-es közül egyik sem indeult el 600-on még dosban sem 2,8von.
Ez egy régebbi idézeted de kérdem én hogy minek ennyi??????vedd le nem melexik nem koxosodik és megy rendesen
a lapra meg annyit mondok hogy nem a chipset nem tudja hanem az Acorp nem támogatja.......
GigaByte de szerintem minõségbe kb ugyanaz ha nem jobb....
Radeon meg stabil csak melexik s néha magától kikapcsol😊)
Háthát...az hogy az Ali chipset lassú az qurvára nem igaz.......csak...vannak olyan lapok melyek NEM ugyanazt a SouthBridge-t vagy NB.t használja mint a Te alaplapod....ez Asusnál BIZTOS megvan mert újabb alapjainál is kap jobbat mint egy 2 gyár.....Ami a maxxxx 100as FSBt illeti az se igaz....Nékem most csak? 5*110on megy de lehet hogy más beállitással lehetne nagyobb más szorzóval..FOP32vel nekem szinte csak 550ig ATOMstabil feljebb fagyások tömkelege jön arcomba..az meg trükkös lenne ha nem kezelne 2*AGPt az ALi chip😊
K6-2/400@500 2,8V. 400@600 lenne a max.(100 FS😎, 3,2 V-on, de félek, hogy szénné ég.
Laalee
asszem auto detect en van 😊 ez egy jo regi shuttle alaplap meg a regi vias csippel nem super7 es csak sima socket7 es ugyhogy 83 a csucsa. annyira emg nem izgat az a plusz 20-30 fps mivel nics agp busz se a lapon igy mar eleve halara van itelve minden nagygepigenyu jatekkal szemben... igy aztan vettem egy TB t jacai ez meg marad cdt irogatni meg webezni.

Lalee

A szorzót én is 5,5-ig fel tudom nyomni, az 112 fsb mellett 616, de milyen fesz mellett? A mostani core 2,4V.
Laalee
a szarabbik gepem k6-2 es mar joregota megvan meg mindig tapol huzhato mint allat siman viszi a 5*83 at pedig csak egy 300 as gyarilag 4,5*66 ezekbe a procikba az a allat hogy a szorzot gyakorlatilag oda allitaod ahobva akarod,mert 2 fsb re terveztek a regi alaplakoba megy a 66 az ujakba meg 100 on igy a szorzot lehet buheralni amig csak akarod 😊

Csak azt nehezen fogja beletenni a lapjába. 😞( Komplett csere még nem 10 forint.
hát én nemsok esélyt látok rá hogy kapsz föleg ujonnan nem . Amikor anno megjelent a boltokba már akkor is irreálisan drága volt. Talán aproneten találsz de szvsz nem éri meg az a pénz akkor már jobban jársz ha veszel egy Duront igy is már marha olcson lehet kapni
Én is olvastam a K6 2(3)+ ról, 0,18 mikronnal készül, 1,8 V core, 550Mhz, húzható 650-re, de hol lehet kapni ? Én már egy csomó fórumon feldobtam, de semmi nyom. Pedig egy kicsit még lehetne dobni az S7-es konfigomon vele (Epox EP-MVP3G2). Most AMD K6-3/400@400 procim van, irodai alkalmazásokban nagyon jó, de a mai játékokhoz már kissé lassú a GF2 MX 32-höz. Szóval ki tud segíteni ?
de mégis jobban lehet benne huzni a procit mint egy viaban
Asus a király vagy az Epox
Soltek égö 😊
Minden újabb Super7es lapba ALi chip van...A GA5AA-GA5AXben is s azok stabilak...
Amúgy van driver Ali chipsethez le lehet szedni jobb lesz tõle gyorsul meg minden van AGPhez is driver szal törõdni kéne vele meg utánnanézni
jha!
na ja a minõség....ugye Anee?

...az fontos dolog!....
jha az száz...ittt jön ki a minõség és stabilitás....Noname die!
N
fos alaplappal nem is fogod huzni az tuti 😊
Dikkma-jha cool a tapéta!
elõször 450es volt azt nem lehetett szinte húzni ez meg 500as szal Neo elméleted befuccsolt..😊
Lehet hogy Axia-s😊
Dikkma
A desktop is király... 😊) bár én utálom a tapétákat, mert lassú, amíg betöltõdik, de ez jóóól néz ki 😊
hát de akkor is jol néz ki én kb. anno amikor k6 osom volt max 50mhz tudtam kisajtolni belöle. Jo mondjuk fos alaplap is volt hozzá 😊
jha sejt már valamit ....de gyenge így is😞
Dikkma
Az király!
nem nemstabil...csak vagy 3 percig....de 750en megy
Dikkma
Nehogy má'! Stabil? Mekkora feszültségen?

Nem sámli!
elég komoly

Tovább nem megy!