Az új Design

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
Egész jó lett a New Desing Grat

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Ez jó kérdés.
Van már valami alap?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

B0B0
Gondolom új funkciók is jönnek vele együtt

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Punker
jó esetben 1 hónap

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem valószínû

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na, ha már a mi kellene... topic nincs, itt kérdezem meg: az új mellett megmarad a régi is, pl. egy forum2.php néven?

Lacc
Lassan mikor?
GregSB
Lassan újra aktuális lesz ez a topic <#ravasz1>

Black Hawk
Legyen rózsaszin és a kutya sem fog többé reggelni 😄.

Pink lez! Trendy!

Black Hawk
Valami konkrétum hogy hogy fog kinézni?

artschiatwork
2006. szeptembertõl.

Black Hawk
Vajon mikor lessz a következõ?

RaZoK
ma majdnem 7 :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
:Ð (6 éves topik rulz) :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Oldal 1 / 2Következő →