Caesar III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na végeztem a military missionökkel is. Én úgy érzem könnebbek voltak mint az economy missionök. A legnehezebb pálya továbbra is a Caesarea szerintem.
Végigtoltam Hard-on (az 1.1-es patchtől vannak fokozatok, a Hard felel meg az 1.0-s standard, nem állítható fokozathoz) az economic mission-öket. Nagyon jó volt, most jöhetnek a military missionök.
Sokat segítettek GamerZakh youtube videói, ajánlom mindenkinek, hogy tisztában legyen a játék legfontosabb "szabályaival". Ugyanis a tutorialból és a help menüből ezek nem derülnek ki.
Sokat segítettek GamerZakh youtube videói, ajánlom mindenkinek, hogy tisztában legyen a játék legfontosabb "szabályaival". Ugyanis a tutorialból és a help menüből ezek nem derülnek ki.
Gyerekek, ez baromi jó amit találtam!
Caesar 3 HD mod! Kipróbáltam és működik faszán, én az 1680x1050-es verzióval próbáltam. Összehasonlítottam hex editorban az eredeti exét meg a módosítottat, meg vissza is fejtettem assembly-be és úgy is összehasonlítottam a kettőt, nem tűnik vírusosnak, meg a vírustotal se talált semmi gyanúsat. Aztán ezt a DxWind progit is leszedtem és így már ablakban is megy jól, eddig az alttab sem ment, meg átméretezhető az ablak is.
Itt egy kis segítség: https://www.reddit.com/r/impressionsgames/comments/5kwbzx/how_to_get_caesar_iii_to_run_in_windowed_mode_on/
Az exéhez a link már nem él, de ha rákerestek akkor megtaláljátok máshol, itt egy youtube videó ami segít az exe beszerzésében:
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.07.17. 10:55:35
Caesar 3 HD mod! Kipróbáltam és működik faszán, én az 1680x1050-es verzióval próbáltam. Összehasonlítottam hex editorban az eredeti exét meg a módosítottat, meg vissza is fejtettem assembly-be és úgy is összehasonlítottam a kettőt, nem tűnik vírusosnak, meg a vírustotal se talált semmi gyanúsat. Aztán ezt a DxWind progit is leszedtem és így már ablakban is megy jól, eddig az alttab sem ment, meg átméretezhető az ablak is.
Itt egy kis segítség: https://www.reddit.com/r/impressionsgames/comments/5kwbzx/how_to_get_caesar_iii_to_run_in_windowed_mode_on/
Az exéhez a link már nem él, de ha rákerestek akkor megtaláljátok máshol, itt egy youtube videó ami segít az exe beszerzésében:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.07.17. 10:55:35
Az ugye megvan, hogy egy tizenegy éves hozzászólásra válaszolsz? 😊
De a korábbi válaszaid is több mint hét éves hozzászólásokra reagálnak...
Mondjuk, jobb később, mint soha...😊
De a korábbi válaszaid is több mint hét éves hozzászólásokra reagálnak...
Mondjuk, jobb később, mint soha...😊
Én anno valahol láttam magyarosítást.
A Caesar 4 az pedig jó, szerintem jobb mint a 3, csomó hülyeség ki lett javítva benne. Például az áruk meg kaják "terítése", az emberek nem össze-vissza kóvájognak mint a holdkórosok hanem oda mennek ahova a legnagyobb szükség van rájuk.
GOG-os verziót próbáltad?
Sziasztok!
Én nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, de sehogy sem tudom feltelepíteni, pedig ugyan az a rendszer van a gépen mint eddig, de egy formalátás után és a Windows frissítése óta nem tudom feltelepíteni a Caesar 3-at.Ugyan ez a helyzet a Zeusszal is.<#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>Tudna valaki nekem segíteni? Elõre is köszönöm a segítséget.
Én nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, de sehogy sem tudom feltelepíteni, pedig ugyan az a rendszer van a gépen mint eddig, de egy formalátás után és a Windows frissítése óta nem tudom feltelepíteni a Caesar 3-at.Ugyan ez a helyzet a Zeusszal is.<#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>Tudna valaki nekem segíteni? Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszönök minden segítséget. :-))
Ehhez hasonlo jatekot keresek..
A Caesar 4 az nem jo, mert az nem jo.
Van meg ilyen jatek?
A Caesar 4 az nem jo, mert az nem jo.
Van meg ilyen jatek?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
halihó! én most kezdtem el a játékot és a kódokkal nem tok mit csinálni pedig én is a cheat codex-et "használom"... 😊
nem lehet h a játék könyvtárában kell valamit átírni?!lécci segccsetek, és szerintem érdemes lenne feldobni ezt a fórumot mert legalább annnyira élvezetes ajáték mint akármi más...
thx
nem lehet h a játék könyvtárában kell valamit átírni?!lécci segccsetek, és szerintem érdemes lenne feldobni ezt a fórumot mert legalább annnyira élvezetes ajáték mint akármi más...
thx
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
szerintem nincs
meg szerintem nem is lesz mert nagyon könnyü nyelvezete van /számomra/
meg szerintem nem is lesz mert nagyon könnyü nyelvezete van /számomra/
Hy all!
Van magyarosítás a játékhoz?:S
Van magyarosítás a játékhoz?:S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Maguktól. Neked semmi dolgod vele, arra kell csak figyelni, hogy minden egységnek meglegyen a max munkaereje. Ha munkaerõhiány van a városodban, egyes egységek nem dolgoznak, mert kevés dolgozó jut nekik. Praktikus még, ha közel van a raktár a barakkhoz, mert hamarabb beviszik a fegyvereket, de ez nem feltétel. Hozz be még munkaerõt, ha kell (építs. pl. új házakat).
sziasztok..
most leltem meg ezt a játékot és elég jó, de nem tudom, hogy hogyan kell a barakkba fegyvereket juttatni..
így nem tudok légiósokat készíteni... barakk van, akadémia van, fort van, fegyverek a raktárban vannak.. de hogyan jutnak innen el..??
most leltem meg ezt a játékot és elég jó, de nem tudom, hogy hogyan kell a barakkba fegyvereket juttatni..
így nem tudok légiósokat készíteni... barakk van, akadémia van, fort van, fegyverek a raktárban vannak.. de hogyan jutnak innen el..??
Építs egymás mellé a falakat
HELP!
Egyfolytában támadnak, van seregem, falam, de mindig áttörik. Hogy lehet olyan vastag falat csinálni? Mert nekem csak azt a vékonyat sikerül
Egyfolytában támadnak, van seregem, falam, de mindig áttörik. Hogy lehet olyan vastag falat csinálni? Mert nekem csak azt a vékonyat sikerül
vkinek megvan a teljes magyarítása?
C I.;C II.;Caesar III.+Nincs kieg!
Pharaoh-Cleopatra Exp.
Zeus + Poseidon Exp.
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
Pharaoh-Cleopatra Exp.
Zeus + Poseidon Exp.
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/