182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144243 Szép elképzelés csak azt nem értem, hogy honnan veszik, hogy így képesek úgymond megakadályozni Vettel nagyarányú győzelmét. Az nem jut senkinek sem eszébe, hogy a futamok 70%-át Vettel nyerte?:) Szerintem ezzel nem 130 pontos különbséget csinálna hanem háromszázat:) -
#144242 nem tudom honnan van,még a google sem találja... -
IXEMGabeo #144241 Trollkodjunk egy kicsit:) -
#144240 2013. november 6Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger ismét egy párt alkot! -
#144239 ez még a maláj nagydíj előtt készült -
#144238 Nemá -
#144237 -
#144236 -
IXEMGabeo #144235 pfff igazságtalan lenne, akik pl önhibájuk miatt esnének ki a tradícionális versenyen...semmit nem tesz mamár hozzá, hogy ilyen biztonsági feltételek mellett, KERS-el, DRS-el végigszáguldoznak az Eau Rougeon semmi...
az 50-es években ez a szabály elfogadható lett volna, mert akkor 2-3 versenyenként meghalt valaki -
#144234 ATP vagy a FIFA miért nem akarja bevezetni az F1 pontozást? A hokiban miért nem a kézilabda szabályait használják?
Miért vannak olyan arcok akiknek soha semmi se jó, mindig mindent változtatni akarnak.
Dagobert is kezd már belezavarodni a rendszerébe. -
#144233 A monacói futamért én pontot sem adnék, nemhogy 50-et. Maradjon meg mint hagyomány hadd élvezkedjen a gazdag nép, de a világbajnokságba nem kavarjon bele. -
#144232 F1 Grand Slam :D -
#144231 Alonso ne menjen McLaren - Hondába :D
Bárki csak ő ne...
Raikkonennek iszonyatosan örülnék! -
#144230 Jó cikk! Érdekes az a Mclarenes eszmefuttatás és van benne ráció. Ha Alonsonak nem tudnak jövőre egy VB esélyes autót adni a Ferrari-nál akkor elképzelhetőnek tartom, hogy oda megy de ha Vettel menne oda azon sem lepődnék meg, de Hamilton ha visszamenne azért számomra az nagyobb meglepetés lenne. Érdekes lesz mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy meglépik-e, hogy Magnussent felhozzák Perez helyére. -
#144229 A McLaren milliódolláros bébije - Abu-dzabi Görbe Tükör -
#144228 -
#144227 Newey: A Ferrari és a Lotus szerencsés volt a 2013-as gumikkal -
#144226 És lőn világosság!!!
Egy újabb értelmiséggel gyarapodott,az sg F1 topic -
#144225 -
#144224 Komoly bajba kerülhet Juan Pablo Montoya -
SNICKER #144223 inkább örüljünk hogy vettel világbajnok. mondjuk már kezd unalmas lenni az is hogy a versenyek végén égeti a gumikat. egyszer jó, de minden versenyen gáz. akkor legénykedett volna amikor még nem volt vb :) akkor persze félt hogy megbüntetik :D -
SNICKER #144222 jajj ez az elvakult alonso utálat nagyon unalmas már. -
IXEMGabeo #144221 nem-e? 2010 óta ez van...párosul ez mellé az is, hogy Massa valóban gyengus kivéve a múlt szezon 2. fél évét, na, de azért gondoljunk már arra is, hogy csak a Ferrari játszotta meg azt is, hogy direkt váltót cseréltek Massánál Austinban, hogy Alonso kedvezőbb pozícióból rajtoljon:) be is vált, csak ez a módszer kurvára nem fair a 2. versenyzővel szemben... -
#144220 Nem tudom elképzelni, hogy a Ferrari kicsinálja Massát, csak azért, hogy segítse Alonsot.
A Lotusnál még akár lehet indok is: sikerprémiumért hajt Kimi, és sokkal tartoznak neki, de Massánál gondolom nincs sikerprémium a 6 milla felett, vagy ha van, a Ferrari zseniális! :D
-
#144219 Mivel harmadikkent is annyi penzt kapnak mint az elso, miert szamitana :)))) -
IXEMGabeo #144218 Barrichelloval is csináltak furcsaságokat, de jól írta a kedves kommentelő, hogy az akkori Ferrari érában se volt ekkora elnyomás...
mind1 részben érthető, ha Alonso az 1. számú, de most is pl maguknak ártottak ezzel, hogy Massának a kedvezőtlen taktikát adták, mert így 8. lett...Ha nekik nem számít a konstruktőri 2. hely lelkük rajta...Így inkább még a nagy "csaló" Mercedes is jobban megérdemli, mint ők. Taktikai érzék Domenicali óta nulla... -
#144217 Ez nyíltan lehetett látni, hogy direkt csesztek ki vele a boxba. Szerelő rossz szögben próbálja rárakni a kereket, hát persze, azért ennyire nem amatőrök... -
IXEMGabeo #144216 Massa szerint a Ferrari elszúrtak a taktikáját és igaza is van íme egy komment, amit be kell linkeljek
"Az Alonso drukkerek kicsit nyíltabb tekintettel is figyelhetnék az eseményeket. Alonso egyértelműen kedvezményezett minden helyzetben Massaval szemben, kivéve ha Massa be nem durcásodik és nem hallgat a vezényszavakra a boxból. Ezt is meg tudják oldani a boxból temészetesen, pl egy rossz gumiszettel vagy valami hasonló húzással.
Ez a csapatfilozófia végiggyűrűzik mióta egy csapatban vannak. Egy csomó gyomorforgató team order történt ezalatt a pár évben. A Schumacher-Bari érában történt TO-k meg sem közelítik, amit ALo kapott ezidáig.
Na most kérdem én, hogy lehet ilyen viszonok mellett elvárni Massától, hogy jól teljesítsen? Gyakorlatilag mesterségesen kicsinálták mind lelkileg, mind technikai téren. Nem azt mondom, hogy szántszándékkal tették tönkre Massa "képességeit", hanem minden helyzetben Alo-nak kedveztek, és ennek egyenes következménye, hogy teljesen szétesett Massa. Félreértés ne essék, Alo jobb mint Massa, de egy egészségesebb csapatfelállással meggyőződésem, hogy Massa simán hozta volna Alo pontjainak a 2/3 3/4 részét, úgy, hogy közben Alo-t nem érte volna olyan nagy áldozat pontok terén. " -
#144215 legnépszerűbb komment: "Did Mark draw a penis?"
2009:
-
IXEMGabeo #144214 Vérükben van a precizitás ez miatt az F1 is egy játszótér számukra:)
raádásul az anyagi helyzetük is kedvező nem hiába van és volt annyi német versenyző.. -
#144213 No de még a pályán sikerült mellé érnie ilyen alapon :)
szerintem ez nem bünti bárki bármit mond ....Ha meg "rájátszott2 annál inkább le a kalappal, jól nyomja ! ;)
26 másodpercnél nehogy már ne legyen pozicíóban teljesen szabályosan !!! -
#144212 nevetni fogtok,az erőhatás nagysága ÉS az ideje is számít,megfelelően rövid (a másodperc ezredrésze) ideig akár 100G gyorsulást is károsodás nélkül elvisel az emberi test.volt egy ember,akinek talán a 2.vh-ban nem nyílt ki az ejtőernyője,utána sok pénzt keresett azzal,hogy ilyen teszteknek vetették alá,onnan jön a 100G-s eredmény is. -
G_ArchAngel #144211 belegondolva, hogy masok mekkorakat szoktak repulni/ugratni, ezen rohogok en is egy ideje, gondolom kellett a buntetes meguszasahoz, hogy martirt csinaljanak belole.
-
#144210 Hát nemtom, én azért el tudom képzelni, hogy egy pillanatra 25g-ig is felszökhetett az erőhatás. -
-
#144208 http://a5.hu/f1/alonso-ep-borrel-meguszta-25g-s-erohatast-videoval
honnan szedték ezt? megint kamuduma... -
#144207 sztem is...igazán azon se lepődnék meg ha azzal menne a további futamokon, lehet az jobban fekszik neki. -
G_ArchAngel #144206 Minthogy Webber is onkent adta oda a szarnyat tavaly. Aztan egy ido utan elfelejtettek ugyanazt nyilatkozni, amit elore megbeszeltek.
Jovore biztos elokerul majd par szaftos reszlet:) -
#144205 "elvették a Kimi-től a hosszabb tengelytávú autót"
szerintem Kimi és a csapat közös döntése volt ez
-
#144204 :)
Ez kb. annyira jó megfogalmazás mint a:
Grosjean nyerte a szabadedzest, azt csiripelik Kimitol elveszik a hosszu tengelytavu autot es a regit kapja meg.
:)
Most rászánhatnám az időmet, hogy megnézzem a kerékcserék idejét, de csak szimplán alig várom, hogy menjen a Ferrari-hoz :)
elvették a Kimi-től a hosszabb tengelytávú autót, és neki nem sietnek kereket cserélni...Grosjean-nak bezzeg.
Mint a direkt rakták egy kiállásra indiában, pedig fékproblémája volt...kb. egy kalapsz@r duma :))