182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#144484 Ez az austini mennyire csikicsuki pálya már? Legalábbis 10-es kanyarig, folyamatosan bal-jobb bal-jobb...
Illetve nemtom, lehet a többi is ilyen, de ennél most egyik helikopteres felvételen nagyon feltűnt... fura volt. -
#144483 -
#144482 ha Pau akkor SC és Farfus egyértelműen :)
-
IXEMGabeo #144481 bármit csak azt ne kérlek:) akkor voltak a legszarabbak az időmérők...
jó ez a mostani rendszer, és, ha a kiscsapatok is erősebbek lennének a Q1 még izgalmasabb lenne -
IXEMGabeo #144480 azért vicc az FIA Gutierrezt ilyen szarért megbüntetni...úristen -
#144479 -
#144478 Mi lesz a következő pálya? Pau? :D
Emlékeztetőül:
:D -
#144477 ne nyafogj..ennyi kapócs zsókát egy futamon belül eddig nem láthattál :)
az hogy nem isnmerik a sárga zászló jelentését egy dolog, de hogy a piros zászlóét sem na az már valami ;) -
#144476 -
#144475 Igaz. Türelmesebben megnézve duplát lengettek. A pilóták is nagyon benne voltak. Remélem tudatosították bennük, hogy ez milyen pálya! -
#144474 Nem tudom, szervezők sztem jók voltak, SC- bent van, gondolom sárgáznak is, mezőny baszott lassítani, én ezt a pilótákra írnám. Rádión is csak szóltak nekik hogy SC vagy valami... -
#144473 Pedig hogy várta ezt a pályát! :( -
#144472 *barom
*Michelisz -
#144471 Istenem, ezek a barm szervezők amit nyomtak Macaóban! OMG! A Tátraval való elütés a Ringen lófasz ehhez képest. :D
Miheliszt meg sajnálom ...
-
G_ArchAngel #144470 Jessica szebb szvsz, de szerintem Button sem lesz sokaig a mezony tagja... -
#144469 Mindenesetre nehogy elzavarják a mezőnyből sutilt,mert neki van a legszebb csaja és akkor nem mutatnák a TV-ben :P -
#144468 Totál unalmas volt amikor egyedül köröztek a pilóták az időmérőn.
Sutil meg ne nyavalyogjon hanem a csapatával együtt találják meg azt a helyet amikor nem zavarja őt más.A végén már alig marad pár pilóta.
-
#144467 Vissza kell hozni az 1 mért körös időmérőt. -
#144466 Sutil kiakadt
"a pályán mindig száz kilométer/óra fölött kell haladni"
Monacoban ez komoly lenne, hisz a Sainte Devoteban mennek vagy 90-95-el, a Mirabeauban 70-75-el, a Grand Hotel Hairpinban 45-50-el, a Portierben úgy 50-55-el, uszoda utáni jobbosban 80-85-el, Rascasse jobbosában pedig szintén kb. 50-55-el. :) -
#144465 http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/robert-kubica-60-metert-zuhant-2221989 -
Lokker #144464 Aztaaa, akkor tök izgi lesz a verseny. -
A Pirelli ultimátumot adott az F1-nek
Ha nem teszik kötelezővé a két kerékcserét a versenyeken, mindenhová olyan gumikat fognak szállítani, amelyekkel egyetlen bokszkiállás is elég lesz.
-
#144462 Valaki tud mondani köridőket amiket Kova futott? -
#144461 hogy én mi a francért nem toltam meg egy 10essel Vettel győzelmét... -
#144460 A RedBull gumimelegítés nélkül is kimagaslóan gyors.
Hihetetlen,hogy egyik csapat sem tud felnőni a szintjükhöz. -
gg01 #144459 Sziasztok.
Ajánlom figyelmetekbe, hogy a STARTLAP.DR.HU oldal nem csupán a Forma-1 online közvetítéseknél hasznos oldal.
További tv csatornák : m1, m2, Duna , Duna 2 , viasat3 , rtl-klub , rtl2 , cool, comedy, film+ , Discovery , retromozi, retromozi+ , cinebox, cinebox-hd....
és még sok sok magyar nyelvű internetes és hagyományos online tv közvetítéseken felül hasznos online film és zene gyűjtemény található
pl. még este 9-ig épp most megy a Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet a viasat3 - mon
ezen kívül sok közösségi oldalak, csetek, hírek , időjárás, tv műsor , játékok, speciális keresők
zömében reklámmentesen
3 ablak segíti a párhuzamos működtetést, ha több dolgot szeretnénk egyszerre működtetni
lehető legkisebb számítógép terhelés mellett...
elérhető :
http://STARTLAP.DR.HU
-
IXEMGabeo #144458 mondjuk Rosberg, Massa és Button is szenvedtek és túlzottan is nagy lemaradással estek ki a Q2-ben...Button eleve nem nagy időmérő, Massa időmérőn Alonsohoz képest kiegyenlített, tehát nála fura, Rosbergnél meg egyenesen érthetetlen... -
#144457 Maldónádónál normális:) változtak a körülmények mindenki szenvedett így vagy úgy. Vannak akik ilyenkor hátast dobnak és a körülmények lenyelik őket... ez történt. Kár mást okolnia, majd lenyugszik. -
IXEMGabeo #144456 és KOvalainen beugróként 6 tizedet kapott, ami sztem nagyon jó teljesítmény -
IXEMGabeo #144455 Webber mondjuk bukott 2 tizedet az utsó szektorban ezt most ő baltázta el:))) -
#144454 Grozsan megint
Vettel megint odacsapott. Dá skill... -
IXEMGabeo #144453 jó kis Q3 volt Vettel-Webber a végén dőlt el -
IXEMGabeo #144451 eleve nem normális a tempóvesztése Bottashoz képest, aki Q3-mas!!!
De én igen én vagyok a hülye megint -
G_ArchAngel #144450 huhuhu... nem gyenge amit Maldonado most nyilatkozott, amikor megkerdeztek, hogy mivel magyarazza a csapattarsahoz kepest gyenge eredmenyt: "Valaki belepiszakhatott a beallitasokba, vagy jatszott a nyomassal a kerekekben. A csapatot kellene megkerdezni, miert gyengebb az en autom" -
IXEMGabeo #144449 Kovalainen a 10-ben grat neki -
IXEMGabeo #144448 lol Rosberg, Button, Massa?:D
Rosberggel mi a fene történt? -
IXEMGabeo #144447 ne forgass ki...
csak ezek a dolgok mindig akkor történnek miután megvannak az előzmények;)
Sutilnak valószínűleg a futóműve ment tönkre ja:S -
#144446 jaja, és az egész mezőny kocsijait meghekkelték, nem csak maldonadoét! micsoda realisztikus elmélet megint! -
IXEMGabeo #144445 érdekes h Maldonado küzködött Bottas pedig megnyerte a Q1-et:DDDD fura azok után, hogy összerúgta a port a csapattal és felbontották a PDVSA-val a szerződést ezek után a finn köröket vert a venezuelaira:D micsoda véletlen -
#144444 Sutilnak defektje lett nem? talán a jobb első, de valami a futómű és a gumi környékén volt.