182111
  • nearo
    Ez az austini mennyire csikicsuki pálya már? Legalábbis 10-es kanyarig, folyamatosan bal-jobb bal-jobb...
    Illetve nemtom, lehet a többi is ilyen, de ennél most egyik helikopteres felvételen nagyon feltűnt... fura volt.
  • V43 1105
  • Dietrich
    ha Pau akkor SC és Farfus egyértelműen :)
  • IXEMGabeo
    bármit csak azt ne kérlek:) akkor voltak a legszarabbak az időmérők...

jó ez a mostani rendszer, és, ha a kiscsapatok is erősebbek lennének a Q1 még izgalmasabb lenne
  • IXEMGabeo
    azért vicc az FIA Gutierrezt ilyen szarért megbüntetni...úristen
  • a.carkey
  • a.carkey
    Mi lesz a következő pálya? Pau? :D

Emlékeztetőül:

:D
  • Dietrich
    ne nyafogj..ennyi kapócs zsókát egy futamon belül eddig nem láthattál :)
    az hogy nem isnmerik a sárga zászló jelentését egy dolog, de hogy a piros zászlóét sem na az már valami ;)
  • RatBaG #144476
  • a.carkey
    Igaz. Türelmesebben megnézve duplát lengettek. A pilóták is nagyon benne voltak. Remélem tudatosították bennük, hogy ez milyen pálya!
  • Master91
    Nem tudom, szervezők sztem jók voltak, SC- bent van, gondolom sárgáznak is, mezőny baszott lassítani, én ezt a pilótákra írnám. Rádión is csak szóltak nekik hogy SC vagy valami...
  • a.carkey
    Pedig hogy várta ezt a pályát! :(
  • a.carkey
    *barom
    *Michelisz
  • a.carkey
    Istenem, ezek a barm szervezők amit nyomtak Macaóban! OMG! A Tátraval való elütés a Ringen lófasz ehhez képest. :D

Miheliszt meg sajnálom ...

• G_ArchAngel #144470
    Jessica szebb szvsz, de szerintem Button sem lesz sokaig a mezony tagja...
  • repvez
    Mindenesetre nehogy elzavarják a mezőnyből sutilt,mert neki van a legszebb csaja és akkor nem mutatnák a TV-ben :P
  • desigo
    Totál unalmas volt amikor egyedül köröztek a pilóták az időmérőn.
    Sutil meg ne nyavalyogjon hanem a csapatával együtt találják meg azt a helyet amikor nem zavarja őt más.A végén már alig marad pár pilóta.
  • Norbi1990
    Vissza kell hozni az 1 mért körös időmérőt.
  • a.carkey
    Sutil kiakadt

"a pályán mindig száz kilométer/óra fölött kell haladni"

Monacoban ez komoly lenne, hisz a Sainte Devoteban mennek vagy 90-95-el, a Mirabeauban 70-75-el, a Grand Hotel Hairpinban 45-50-el, a Portierben úgy 50-55-el, uszoda utáni jobbosban 80-85-el, Rascasse jobbosában pedig szintén kb. 50-55-el. :)
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/robert-kubica-60-metert-zuhant-2221989
  • Lokker
    Aztaaa, akkor tök izgi lesz a verseny.
  • Master91

A Pirelli ultimátumot adott az F1-nek

Ha nem teszik kötelezővé a két kerékcserét a versenyeken, mindenhová olyan gumikat fognak szállítani, amelyekkel egyetlen bokszkiállás is elég lesz.

• V43 1105
    Valaki tud mondani köridőket amiket Kova futott?
  • HTS s3rg1nh00
    hogy én mi a francért nem toltam meg egy 10essel Vettel győzelmét...
  • desigo
    A RedBull gumimelegítés nélkül is kimagaslóan gyors.
    Hihetetlen,hogy egyik csapat sem tud felnőni a szintjükhöz.
  • gg01
    Sziasztok.

Ajánlom figyelmetekbe, hogy a STARTLAP.DR.HU oldal nem csupán a Forma-1 online közvetítéseknél hasznos oldal.

További tv csatornák : m1, m2, Duna , Duna 2 , viasat3 , rtl-klub , rtl2 , cool, comedy, film+ , Discovery , retromozi, retromozi+ , cinebox, cinebox-hd....

és még sok sok magyar nyelvű internetes és hagyományos online tv közvetítéseken felül hasznos online film és zene gyűjtemény található

pl. még este 9-ig épp most megy a Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet a viasat3 - mon

ezen kívül sok közösségi oldalak, csetek, hírek , időjárás, tv műsor , játékok, speciális keresők

zömében reklámmentesen

3 ablak segíti a párhuzamos működtetést, ha több dolgot szeretnénk egyszerre működtetni

lehető legkisebb számítógép terhelés mellett...

elérhető :

http://STARTLAP.DR.HU
  • IXEMGabeo
    mondjuk Rosberg, Massa és Button is szenvedtek és túlzottan is nagy lemaradással estek ki a Q2-ben...Button eleve nem nagy időmérő, Massa időmérőn Alonsohoz képest kiegyenlített, tehát nála fura, Rosbergnél meg egyenesen érthetetlen...
  • Totti5
    Maldónádónál normális:) változtak a körülmények mindenki szenvedett így vagy úgy. Vannak akik ilyenkor hátast dobnak és a körülmények lenyelik őket... ez történt. Kár mást okolnia, majd lenyugszik.
  • IXEMGabeo
    és KOvalainen beugróként 6 tizedet kapott, ami sztem nagyon jó teljesítmény
  • IXEMGabeo
    Webber mondjuk bukott 2 tizedet az utsó szektorban ezt most ő baltázta el:)))
  • Totti5
    Grozsan megint

Vettel megint odacsapott. Dá skill...
  • IXEMGabeo
    jó kis Q3 volt Vettel-Webber a végén dőlt el
  • IXEMGabeo
    eleve nem normális a tempóvesztése Bottashoz képest, aki Q3-mas!!!

De én igen én vagyok a hülye megint
  • G_ArchAngel #144450
    huhuhu... nem gyenge amit Maldonado most nyilatkozott, amikor megkerdeztek, hogy mivel magyarazza a csapattarsahoz kepest gyenge eredmenyt: "Valaki belepiszakhatott a beallitasokba, vagy jatszott a nyomassal a kerekekben. A csapatot kellene megkerdezni, miert gyengebb az en autom"
  • IXEMGabeo
    Kovalainen a 10-ben grat neki
  • IXEMGabeo
    lol Rosberg, Button, Massa?:D

Rosberggel mi a fene történt?
  • IXEMGabeo
    ne forgass ki...

csak ezek a dolgok mindig akkor történnek miután megvannak az előzmények;)

Sutilnak valószínűleg a futóműve ment tönkre ja:S
  • Botond #144446
    jaja, és az egész mezőny kocsijait meghekkelték, nem csak maldonadoét! micsoda realisztikus elmélet megint!
  • IXEMGabeo
    érdekes h Maldonado küzködött Bottas pedig megnyerte a Q1-et:DDDD fura azok után, hogy összerúgta a port a csapattal és felbontották a PDVSA-val a szerződést ezek után a finn köröket vert a venezuelaira:D micsoda véletlen
  • Totti5
    Sutilnak defektje lett nem? talán a jobb első, de valami a futómű és a gumi környékén volt.