FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy tök jó, hogy ennyire tisztában vagy vele, hogy mi tetszik a mai pilótáknak. Nem magadból kell kiindulni.
De ha mégse jönne be annyira annak, aki kapja, akkor elrakja szem elõl. Valószínûleg van neki másik, amit nézegethet.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Magyaros díj, igen, az biztos.
Mondjuk nekem a magyararos McLaren overáll nem tetszett annyira ... :/
Börninek megint dolgoznak az ügyvédjei 😛
respect to the man in the ice cream van
- díjak összértéke eléri a 10 millió forintot
- eszmei értékük még ennél is nagyobb, mert csak limitált számban, kifejezetten a mogyoródi autóversenyre készültek
- több hónapon át kizárólag kézmûves módon készültek
A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. 1826-ban alakult, és Simon Attila szerint ma a világ legnagyobb, s egyetlen nyereséges porcelánmanufaktúrája.
Maximálisan leszarom,akármilyen professzor,tudor, beszámolóját,én csak saját tapasztalatban hiszek,vagy teljesen hiteles forrásból.
És hozzá teszem úgy ahogy van ,utálom Amerikát mindenestül,csak qrvára irritál,hogy mi minden van náluk és milyen olcsón...
Mit nem ismerek?!!<#idiota>#idiota>
Komolyan mondom a ti generációtok,komoly értelmezési zavarban szenved<#mf1>#mf1>
Kb olyan szintû a különbség,az ott kapható és az itt beszerezhetõ között,mint anno a 90 évek elején,az általunk megrohamozott Austria/Németországban vásárolt dolgok között..Legyen az bármi.
Na ON!
Évente 1szer kapja meg valaki, ami amúgy mindig más.
Egyébként itt nem lesz Csikós kalap magyar címerrel , mint Austinban a cowboy kalap ? az legalább egyedi lenne , mint a baseball sapka
respect to the man in the ice cream van
GYÖNYÖR<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Persze az európai paraszt ellendrukkerekdni megy ki, és kifütyülni... focinál lebontani az arénát stb... 1szer voltam Rally, ott is törölték a fél napot mert a kretének valahol a hegyekkben tömegverekedtek... én úgy érzem sokszor mi vagyunk a primkók nem az amcsik. ( tisztelet a kivételnek )
Itt nem feltétlenül mûködne az õ modelljük, ahogy az európai sem annyira odaát.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szóval: LoL
Az amerikaiak
Meg érdemes megnézni azt 2 órás magyar dokumentum jellegû filmet amit talán 1-2 hónapja linkeltek ide. Egy magyar professzor beszámol arról, hogy mi tapasztalt az amerikaiknál.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
forgó HD kamera az autókon 2008 óta alap tartozék a jenkiknél.
a helyszínen a nézõk külön hallgathatják a csapatok rádiózását, külön appot tölthetnek le mobilra tv közvetítést nézhetik a helyszínen pl. road pályán. hol ven ettõl még európa? kimehetsz a Hungaroringre és a legolcsóbb jeggyel is csak távcsõvel láthatod az autókat. Boxba be nem teheted a lábad..ja de csütörtökön 20 percre ..több órás autogram adás, fényképézkedés ésatöbbiésatöbbi..ha valaki rázza a rongyot, hogy én vagyok a leglegleg de közben magasról lkeszarja a fizetõ nézõit én sosem fogom legnek tartani csak egy pénzéhes bandának..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pedig DE!
Olyan gépeket csinálnak oda,amit mi még karikatúráról sem ismerünk.
Elég csak arról a néhány Makita cuccról említést tennem,amit onnan hozattam..
Bár jobban preferálom a 4 kereket, mint a 2-t, de az egyetlen ovál rednekkség, ami tetszik az a salakmotor.
4 körös futamok, mindenki megmutathatja mindenki ellen és nincs fék 😄
szerintem anyagira gondoltál inkább
A gond, hogy Nürnburgring így is becsõdölt volna Bernie nélkül és félõ volt, hogy Silverstonra sem fogy elég jegy.
http://gaborszantai.co.uk/
Itt európában magasról levagyunk szarva ami a nézõi kiszolgálást jelenti.
Ott ennek a fordítottja van, Mert tudják kikbõl élnek. és nem az a lényeg kit érdekelne vagy sem..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Téged nem érdekelne egy ilyen verseny?
Európába itt van a rallycross az is nagyon sok nézõt megmozgat és sokkal izgalmasabb mint egy F1-es verseny.
Már bánom, hogy nem mentem ki idén Nyírádi EB fordulóra.
De itt Európában,a kutya se venné.
Két dolog jó náluk,ami irigylésre méltó.Szinte minden kapható náluk és a mi mércénkkel fillérekért,a másik pedig az a kib@szott komoly technikai háttér,akár melyik szakmáról is legyen szó...
Amúgy beszarás volt nézni...Toronto 3-as kanyarjában azt hittük na most borulnak fel..és nem 😊) Emberek ott vísítottak 😊
remélem õt ültetik be, és lesz megint izgalom
Io pujaro lasho
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
#hhwnd
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D