182110
  • allock #148874
    Manapság már ennyi az izgalmi hatás. Elérkeztünk oda, hogy annak kell örülni, ha már a boxban van egy kis hiba, és ettől lesz "izgalmasabb" egy átlagos futam, aztán lehet hűhózni miatta.
  • adam46
    :D Ki kell lőnöm alóla a kommentárt, mert ez így nem állapot.
  • bakkerman
    az ordibálással akarja azt a hatást kelteni,hogy izgalmas a futam
  • paj01
    hát majd nézd meg hogy nyilatkozott kimi a verseny után. Mindent elárul. Olyan kár, hogy nem dobogós helyekért megy a dolog volna műsor az biztos:D
  • adam46
    Ti tudjátok, hogy Szujó mi a retkes kékeres bránerért ordibál folyton, mikor valaki utolér valakit, már üvöltözik, hogy mekkora csata? Egy ilyen esetnél már a mentők vitték volna el.
  • bakkerman
    ha nincs a két hiba Lewis kerékcseréinél,akkor a futam végére a közelébe nem lett volna Rosberg Hamnek
  • bakkerman
    annak jár ki a győzelem,aki megelőzi az elsőt,VAGY az élen halad,és kontrollálja a futamot
  • McCartman
    Hamilton tanári módon oktatta Rosberget, még a boxutcában hagyott 3 másodperc ellenére is. Nagyon szép munka volt.
  • nearo
    Ferrarinak édesmindegy volt mit csinálnak, Vettel akkor is előttük végez, ha Rai is három kiálláson van... én a hétvégén nem éreztem érdemi különbséget a két Ferrari között. Kb ugyanazt tudták volna azonos taktikán. Megpróbálták a két kiállást, nem jött be, ennyi. Én nem látok ebben semmi olyasmit, hogy Alonsot nyomnák. Nyilván azért hozták ki előbb, mert több kiálláson volt. A taktikába meg úgy tudom van némi beleszólása a pilótának is. De lehet ezt rosszul tudom. De az időmérő is beleszólhatott, úgy látom Kimi kettővel több kört ment, lehet egyel több set gumit használt (nem tudom, azt nem figyeltem annyira).
  • Totti5
    Hamilton szépen behúzta, főleg hogy boxba 2szer is közökkentették.

Ric, Vettel nagyon szépet ment, de ezzel a gyenge Rönóval nem tudnak a Mercik ellen menni.

Bottas hozta amit egy jó Williamstól elvárható.

Lotus kezdi összerakni a gépet, Grozsan szépen ment.

Ferrari gyenge és jellegtelen.

Nem volt egy bombafutam, de sokkal jobb volt mint az előző években.
  • Norbi1990
    A Dávid Sándor hány hétvége alatt fog végigmondani egy sztorit ha 2 perc lesz adásonként?
  • a.carkey
    Na, gratula a Ferrarinak a zseniális Lotusos taktikájához!
  • allock #148862
    Rosberg ha megküzd érte majd győz. El is kell menni a másik mellett, nem elég utolérni, hiába megérkezne a seggébe a másiknak.
    Hami test-test elleni csatában mindig az elsők között volt, legyen védekező vagy támadó pozícióban, ilyen szempontból mindig kiemelkedően teljesített évekre visszamenőleg, hát ha még minden össze is állt, nem igen lehetett megfogni.
  • paj01
    Ezek a Rosbergek már csak ilyenek...örök másodikak:)
    Jah most látszik, hogy ferka h nyomja alonsot. Kimi előtt hozzák ki, meg megkapja a jobb taktikát. Ha Kimi leköveti ugyanezt lehet vettel se megy el ilyen könnyen, de ferrari inkább beáldozta a pozíciot h fernyándó előre kerüljön. Nem mintha számítana, szánalom a ferrari.
  • IXEMGabeo
    Rosbergék simán látták, hogy Hamilton kerékcseréje el lett rontva 2x is...erre meg visszahozzák a pályára 4 másodpercre, amit le kellett fokozatosan dolgozzon ráadásul még direkt elvette...és nem bizonyult jó döntésnek, hogy a végére hagyta...annyival nem spórolt többet
  • nearo
    A vége jó volt, amikor összeértek a stratégiák... de ezt futam közben talán nehezebb átlátni, meg nem is feltétlenül élvezi mindenki ezt a fajta versenyt.
  • IXEMGabeo
    pedig ez jó verseny volt, de hihetetlen h Hami mindenből jól kijön...Rosbergéket sem értem, hogy miért kellett 2 etap végén 2 kört várni a kihozatalával...és ráadásul az utolsó 2 körre hagyta a támadást...és most megint Lewis az Isten a kurva életbe...pedig Rosbergnek is kijárna a győzelem dehát...

Raikkonen taktikája nem jött be...

Vettel pedig óriásit ment a 15. helyen volt az elején kb és végül 4. lett előzgetve ugyebár, amit nem tud sokak szerint;))

mégtöbb ilyen versenyt
  • nearo
    :)
  • kirol
    Hát ez az egész forma 1 kezd nagyon unalmas lenni. :(
  • nearo
    Maldonado :D
  • Stockbauer33 #148854
    Remélem marad ez a papir forma
  • IXEMGabeo
    születésem óta
  • gg01

Forma-1 Spanyol nagydíj 13:30- 14:00-16:25 Futam --- Online nézhető: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

MTV M1 választható minőségekben : FIX minőség ; Változtatható minőség ; VLC player ; Külföldről: ORF-1

Osztott képernyős verzió az OnlineTV-DR lapon : Akár 4 külön választható csatorna nézhető egyszerre 1 ablakban. Jó szurkolást.
  • Dietrich
    GP2-ben előzik egymást rendesen Barcelonában..csak kár, hogy ezalatt van Kiss Norbi versenye is amit neten lehet nézni.
    http://www.forma1ferrari.hu/p/wtcc.html
  • Dietrich
    kicsit nagy az inputlagja...
  • Totti5
    1 db sárga zászlót felkap egy bíró a végén amikor már mindegy volt......
  • Master91
  • nearo
    Hé, abban a kanyarban én se csúsztam még ki soha! Sőt, szerintem az itt fórumozók közül még egyáltalán senki sem...
  • Master91
    "ez a Maldi:DDD én se csúszom így meg, abban a kanyarban sosem csúsztam még ki..."

mióta vezetsz F1-es autót? oO
  • a.carkey
    Még így is előrébb fog végezni, mint Kimi ... :)
  • a.carkey
    Nem esett, Kimi jobb volt. Mint legutóbb, amikor nem esett. De a rajtnál valami nagytudású úgyis beleszáll, úgyhogy Alonso megint előrébb végez majd. Pedig végre páratlan pozícióból indul, ami nála jó előjel egy jó szerepléshez.
  • IXEMGabeo
    ez egy ilyen év:) majd megszokja
  • Stockbauer33 #148842
    http://www.f1vilag.hu/hirek/rajtbuntetest-kap-vettel
  • IXEMGabeo
    gp2 bocsánat késő van már
  • IXEMGabeo
    Jól láttam egy venezuelai srác 16. helyről nyerte meg a gp3-mas futamot? az a nem semmi
  • IXEMGabeo
    hihetetlen a Lotus mekkorát fejlődött:OOO

ez a Maldi:DDD én se csúszom így meg, abban a kanyarban sosem csúsztam még ki...imádom a spanyol pályát vezetéstechnikai szempontból...

Raikkonen pedig beindul? Európa után Alonsot előtt lesz mostantól?;) Jó lenne, mert kicsit kezd Lonzival a ló elszaladni, hibáztatni tudja a Pirellit holott 2012-ben kussolt mikor a Ferrari keze alá dolgoztak és tavaly év elején is...ez ez így meg

Mercedes no komment:) még jobbak, mint eddig...részben megérdemlik, de Hamilton megint beült a tutiba, mint mindig...Lauda viszont idegesítő amilyen nyilatkozatokat tol
  • Master91
    rajtnál crash egyből
  • Master91
    digisport2őn Indionapolison vannak, Indycar verseny.
  • Minstrel
    Ez a darab az FP1-en Ricciardonak felfittyent a jobb oldalon, piszkálta is.
  • BooMiller
    khhmmm

Hoppá, mi ez itt Vettel autóján?