182110
  • HTS s3rg1nh00
    ebből is látszik,hogy bár szerintem direkt csinálta,de rendkívül ügyesen...mondjuk szemből is jó lenne egy kamerakép,mert ha tényleg nagyon picit megmozdult az autó hátulja jobbra és azt korrigálta,az simán lehet túlerőltetésből (de szerintem még mindig egy rendkívül ügyes trükk van a dologban inkább)
  • Black Ghost
  • gg01
    F1 Monacói Nagydíj Időmérő edzés ismétlés most megy. Online nézhető: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon , külföldről is.
  • Stockbauer33 #149151
  • IXEMGabeo
    túlspilázod...
  • allock #149149
    Amatőr húzás volt. Álló kerékkel tekerheti a kormányt jobbra-balra úgy sem történik semmi, ráadásul úgy tűnik próbálta beszitáltatni a kocsit, csak épp nem sikerült, még a kerék sem pörgött ki, legalábbis a motor hangja nem változott belsőkamerásnál.
    Az meg bárki számára világos, ha nem talpal rá a fékre, akkor elfordul szó nélkül.

Valahogy szépíteni kellett neki az időmérős házi versenyen na.
  • a.carkey
    A FIA szerint véletlen volt.

MUHAHAHA! :D

Összehasonlításképpen:
  • IXEMGabeo
    Vettelre 12x szorzó van:D ki meri megtenni?
  • HTS s3rg1nh00
    két forgatókönyv van a holnapi versenyre:
    az első kanyarban a két Merci (és még aki nagyon közel van) kiesik
    vagy öldöklő csatát vívnak (és lehet később esnek ki :D)
  • kabel15
    Hivatalos: Nem kap büntetést Rosberg, megtarthatja az első helyét Monacóban!
  • paj01
    Nem is baj, hogy nem büntetik. Nem is kell jobb egy egál vb állásnál:) Úgy is ők adhatnak csak némi izgalmat az évben, akkor had szóljon. Ez is befolyásolhatta a döntést. Had örüljön Rosberg, úgy is Szingapurig kell várnia a következő edzéselsőségig:D
  • IXEMGabeo
    Meg se büntették érte...2006-os esethez viszonyítva kevésbé tűnt szándékosnak jelzi ezt az elfékezés, ráadásul Rosberg nem is akadályozott vele senkit...az már más kérdés, hogy lengették a sárga zászlót miatta így el kellett a többieknek vennie a gázt...

egyébként ennyi erővel Barrichello is szándékosan csapta oda 2009-ben Szingapúrban az utolsó körükben...
  • HTS s3rg1nh00
    az a baj,hogy nem látjuk az eset végét,mert állítólag nem is az volt veszélyes ahol állt,hanem hogy elkezdett utána tolatni.
  • G_ArchAngel #149141
    Mondjuk ez nem volt olyan, mint MS parkolasa, itt siman mondhattak volna a nemetnek, hogy maradjon a kis utca vegen es nem kellett volna zaszlot lengetni csak kap egy figyelmezteto radiouzenetet minden pilota.
    Ez nem volt egy olyan helyzet, ahol 100%-ra lehetett venni a zaszlot.
  • a.carkey
    *nem HOGY, hanem DE. Bocs.
  • a.carkey
    Nézd meg az esetet! :)

Ez biza szándékos volt. A röhej, hogy Hamilton NEM TUDOTT volna jobb kört futni.
  • paj01
    Versenyeket szabályok alapján szokták rendezni, társítva némi etikussággal. Ez nem az éhezők viadala:D
    Rosbi az első szektor végén dobta el. Hami nem javíthatott.
  • HTS s3rg1nh00
    nem az a kérdés,hogy kinek hány címe van.az a kérdés,ki akar a legjobban nyerni (bár Senna óta már mindenki csak második lehet).ha Nico nem most lép,akkor ez a cím simán elúszott volna,nagyon helyes dolog volt-talán majd elgondolkoznak a csapaton belül is,hogy nem csak a jófiú énje van,akit beállíthatnak Hamilton mögé,hanem kőkeményen elmegy a végsőkig,hogy címet szerezzen.
    parázs csata lesz ez idén,élvezni fogjuk!
  • IXEMGabeo
    Végefele egyedül Alonso javított 1 helyet, de Raikkonen, Ric és Vettel mielőtt a sárga zászlós periódus lett volna lefutották a körüket és abszolút nem tudtak javítani...

az, hogy az utolsó körük Rosberg előtt hogyan alakult legalább is a szektor időket tekintve azt nem tudjuk, de előtte már nem javítottak...
  • KRi2
    Mert sárga zászló volt...
  • KRi2
    Hahó. Torró rosszó ne torpedózza be a két mercit? Satufék az alagútban. RedBull nyer.
    EZ EGY VERSENY HELLÓ!
  • IXEMGabeo
    pszichológiai hadviselés van;)
  • Totti5
    Mit csinált ma ami miatt 'gyökér'? a topik színvonala 0a.

-fav
  • IXEMGabeo
    Jól van keressétek az összeesküvés elméleteket:D

nem volt egyébként se jelentősége, hisz mindkét Mercedeses versenyző 1. szektora gyengébb volt, pontosan azért, mert a pálya nem gumizódott fel eléggé...meg lehet nézni, hogy szinte senki nem javított a Q3 végén...
  • IXEMGabeo
    mert mindig is ilyen volt...ugyanolyan gyökér, mint Alonso... adná az ég, hogy megint csapattársak legyenek egymást fogják kikészíteni és akkor majd Vettel, Rosberg, Button lesz a bajnok:DDD
  • Master91
    Igen mókás lehet mikor 280-ál elkezdenek lökdösődni.
    Vagy Monacon az alagútba.
    Ez nem túra autózás.

Ha tényleg s1 lassabb volt Hamilton akkor teljesen mindegy hogy direkt volt vagy sem, nagyon kétlem hogy meg tudta volna verni.
    Mondjuk csak 0.056 volt a diff asszem
  • kabel15
    Én nem értem mi bajotok van. Ha papír forma szerint menne minden akkor nem kéne nézni. Mindenki menne 5 kört és aki a leggyorsabb az nyert.
    Ennek semmi értelme nem lenne. Rosberg ha szándékos ha nem megcsinálta, megszerezte az első helyet, és itt most ez volt a cél. EZ EGY VERSENY HAHÓ!!! Én simán engedélyeznem a lökdösődést is, bár forma autóknál mind a 2 nagy eséllyel ki hullik, de ha szerencséje volt akkor szerzett 1 pozíciót.
  • a.carkey
    Várj, nem nyertek még Monacoban az utolsó helyről! :D
  • paj01
    Nem biztos. Nem jó ilyen afférba belekeveredni. Nem valami elegáns sőt szánalmas. Schumi 7 címmel még elbír egy ilyet de Ros?:) Főleg ha úgy jár mint az öreg. Most beidézték, szóval nem alaptalan a gyanakvás. Ha hátrasorolják még a fix 2. helyet se hozza holnap. És így végképp lejtőre kerülhet mentálisan.
  • V43 1105
    Leszarom, remélem belerepül a tengerbe .. :D
  • V43 1105
    Direkt.
  • HTS s3rg1nh00
    na elég az álszenteskedésből,Lewis 4 versenyt nyert zsinórban,tisztán nem lehetett volna megverni,ti is ezt csináltátok volna.
    én legalábbis 100%.
  • paj01
    Elsőre, élőben látva tényleg úgy nézett ki hogy elbénázta. De lassításokon hát khm... Látszik, hogy nem húzza ki balra az ívre, sután/amatőr módon próbált fékezni/kanyarodni. Ezek a pilóták 1000szer megcsinálják azt a jellegzetes S-kanyargást a pálya azon pontján, már érzésre megy. Rosberg sztem szándékosan kiegyenesítette a végét. Ugyanaz az érzése az embernek mint a schumi esetnél. Nem a hibázás látszik, hanem az erőlködés hogy hibának tűnjön:) Meg utána ahogy vigyorgott mint a tejbetök mint aki mindent kurva jól csinált:) Akármi is lesz, nálam ez egy minuszpont Rosbinál. Elkezdődött egy újfajta hadviselés csapaton belül azt hiszem:) Legalább vannak izgalmak.
  • Norbi1990
    Az a szmájli a végén kicsit félresikerült :D
  • V43 1105
    Na innentől kezdve kurva anyját Rosbergnek, remélem kihull a picsába és ott rohadt meg, sőt a Mercitől is eltakarodhat, legyé rá büszke Gabeo..! ;-D
  • Totti5
    Mit nyomott? nem kommentálta a dolgokat.
  • Norbi1990
    Már vizsgálják Rosberget.
  • KRi2
    Pontosan, arról kéne felvétel, hogy hogyan jött ki a zsákutcából.
  • Bullitt
    Én csak azt nem értem Hamilton miért duzzog ennyire, Rosbergnek sokkal több oka is lenne rá mégsem hisztizik ilyen feltűnően. Valahogy egy csokimárka reklámja jut eszembe a hisztis dívákkal azok után amit az interjún nyomott.
  • b-type
    persze hogy rosszabb, volt mert az már sárgás, az első szektor pont addig tart. ..és ahogy én levettem nem az volt a baj hogy Rosberg elfékezte, attól még nem lett volna sárga, van hely bőven,...hanem a tolatás miatt.