FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2015.02.02. 22:00:00
racingarena.hu | gokartsopron.hu
http://gaborszantai.co.uk/
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem tudom, miért de igy a videokat nézve és a tavalyi közvetitéseket , a régi V10es érához képest olyan lassunak tunnik a mozgásuk a pályán, régebben sokkal aggreszivebb volt a mozgásuk.
Lehet a köridőn nem látszik,mert lehet jobban eloszlik . tehát a kanyarsebesség jóval nagyobb lehet mint régen ,de az egyenesekben nem olyan gyorsak .
Valamit eltalálhattak.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.02. 18:27:43
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Semmi bajom a ket sraccal, csak unalmas volt miattuk az elozo ideny. Tudom, ez a jo munka gyumolcse, de akkor sem volt szorakoztato.
RB festése nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok milyen lesz a végleges.
Fasza, mára lőttek nekik akkor
Vajon a Lotus olyan, mint a Williams, csak ők a páratlan években mennek jól? 😄
Ez tegnapi:
"„Az elmúlt öt évben bebizonyosodott, hogy türelmes vagyok – nincs semmi baj" – mondta a Ferrarinál töltött időkre utalva. „Az F1-ben jelenleg használt technológia bonyolult, ezért időre van szükségünk, hogy a megtett kilométerek során kiismerjük az autót. Amely egyébként kifejezetten agresszív, innovatív és extrém tervekre épül, úgyhogy fokról fokra kell felfedeznünk." Alonso hozzátette, hogy szeretett volna több kört teljesíteni, de „a garázsban így is mindannyian nagyon boldogok és izgatottak voltunk. Fantasztikus volt a hangulat, különösen, amikor kigurultam a bokszból megtenni az első kört. Megtisztelő, hogy huszonkét év után én lehettem az első, aki vezet egy igazi McLaren-Hondát."
A Honda sportprogramjának főnöke, Arai Jaszuhisza egyébként azt állította, „egy kisebb elektromos problémáról volt szó, valamint a vezérléssel akadt gondunk, de nem különösebben komoly. Máris megoldottuk." Az MP4-30 festése egyelőre a Mercedes-korszakot idézi, a csapatfőnök, Ron Dennis azonban ma megerősítette, hogy előbb-utóbb lecserélik. "Azt nem árulom el, hogy mikor" - tette hozzá."
Tavaly a Renault, RedBull is baromi keveset ment az első teszten...
Azért ezt leírni! 😄
Egyébként az is érdekes, hoy még nem látni azokat a érzékelős rácsos felszereléseket a kocsikon vagy a neonzöld áramlás jelző festéket . lehet majd holnap , most még csak a belső dolgokra koncentrálnak.
Egyébként nem értem, hogy mi tud akkora gondot okozni Pl a mclarennél , hogy nem tudtak 6 körnél többet menni, hiszen mindent tudnak már szimulálni számitógépen , a tervezett alkatrészeket is tized mm pontosan meg tudják nézni és a terhelést is kiszámolni rajta, akkor mi nem engedi, hogy menjen az autó?
Nos, Kimi 1 VB-t nyert, Alonso semmit. (A Ferrarival. A Renaultnál kettőt.) Persze hozzá kell tenni, hogy akkor nem egy csapatban voltak, és nem ugyanabban a konstrukcióban ültek. Ez az állapot 2014-ben állt fent és akkor az lett a vége, hogy Alonso VB 6. lett 161 ponttal, Kimi meg VB 12. 55 ponttal.
Alonso 11x nyert a Ferrarival, Kimi meg 9x. Amúgy sem korrekt ez az összehasonlítás, mivel Alonso sokkal több időt töltött a csapatnál és egy sokkal rosszabb időszakban, amikor a Ferrari nem lefelé haladt (mint amikor Kimi ott volt), hanem már bőven a gödörben figyelt
Majd ha Kimi még marad két évet, akkor lehet ilyesféle egyenleget húzni. De ha az összes győzelmet nézzük, akkor Alonso 32 győzelmet aratott pályafutása során, Kimi meg 20-at. És? Lehet dobálózni a számokkal, statisztikákkal, de számomra egy összehasonlításban az a lényeg, amikor ugyanannál a csapatnál van két pilóta, a hátuk mögött van legalább egy közös évad, és ekkor már jöhetnek a számok.
Most az a lényeg, hogy amikor ugyanannál a csapatnál voltak, akkor Alonso kétséget kizáróan elverte. És kit érdekel, hogy a finn számára szokatlan volt az autó, meg egy év alatt nem volt képes hozzászokni, ez az ő hiányossága. Alonso csapat újoncként minden első évében, nem rá-köré épített autókkal, szarrá vert mindenkit. A Ferrari többször is átépítette Kimi autóját az ő kívánságai és észrevételei szerint, de ez is kevés volt. Még azt sem lehet tehát mondani, hogy mellőzte a csapat. Most akkor milyen következtetést kellene levonni mindebből?
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.02.02. 08:54:56
Mindkettő neve mellett 19 0 0 0 állt tavaly, úgyhogy a végén azt nézni, hogy egy szarral ki hányadik lesz a futottak még kategóriában a ponttabellán az olyan, mintha Schumacher mercis teljesítményét hasonlítanánk össze Rosberg Mercis teljesítményével.
#hhwnd
2007-ben a McLarennél kemény harcban volt Hamiltonnal, de a közhiedelem ellenére a brit sem tudta elverni, mivel mindketten egyaránt 109-109 ponttal végeztek. És vegyük figyelembe az istálló elkötelezettségét Hamiltonnal szemben…
Arról nem beszélve, hogy ha valaki (ebben az adott esetben Kimi) nem képes egy egész év alatt hozzászokni egy autóhoz, az azért jelent valamit.
Még szép egy olyan autóval, amit 4 éve szorosan az ő vezetési stílusához igazítva fejlesztettek...
Amugy nem tudom az ide vonatkozó szabályt , nem irja le hogy milyen hosszónak kell lennie az orrkupnak és hogy azzal kell kezdődnie az autónak?
Értem ezalatt, hogy tavaly a merci orra nem lógott tul az elsó szárnyon csak ugy mint a ferrarié akkor ott , hogy tudják értelmezni a legalacsonyabb pontot ?
A teszt autókra ,meg akkor elég nehéz lehet pár pilótának és a szerelőknek ha eltérő stilusa van a 2 versenyzőnek és át kell hozzá épiteni az autót. gondoljunk csak bele a rosberg hamilton kormányra menynire eltért akkor mi lehet a burkolat alatt vagy épp raikönen fékjeinél.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
#153069: Igen, bevallom az elmúlt napokban Fernandooo magas viszkozitású hozzászólásai miatt már nehezen álltam meg, hogy kicsit ne tegyem helyre a dolgokat <#eplus2>#eplus2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Gondolok arra ha valaki nagyon lezuzza az autót akkor vége a tesztnek a csapat számára vagy ujra tudják a helyszinen épiteni ahogy a versenyen?
illetve, hogy mind a 2 pilóta ugyan azt az autót használja vagy mindgyik a sajátját?
RB nem átmeneti, csak álcázva van, így a új elmeket, miket pl tesztek alatt tesznek fel sokkal nehezebb észrevenni.