182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#158729 Azért, hogy jöjjön újabb Red Bull, vagy Ferrari, vagy xy csapat 3 év egyeduralom? -
#158728 Nagyon jó kép !
remélem véget ér a Merci előny... -
#158727 Torot vizsgálják szabálytalan padlólemez miatt, akár kizárás is lehet.
-
Stockbauer33 #158726 http://mcsatorna.hu/f1/rikkonen-ot-rajthelyes-buntetest-kap-1770829 -
Stockbauer33 #158725 vonatoznak ric után de ja.jólesz -
#158724 Gábor Wéber
43 mins ·
Ez mestermunka volt Ricciardotól, a Red Bull meg csúnyán átvert mindenkit a palánkon a Q2 végéig. Ilyen tempóváltásra senki nem számított, az meg igazi pimaszság, hogy holnap a szuperlágyon rajtolhat.
Kellett már egy ilyen időmérő, rég volt, hogy erőből valaki fel tudta venni a versenyt a Mercedesekkel. A Ferrari érthetetlenül lemaradt, Verstappen pedig egy jó sanszot szalasztott el a Q1-es bakijával. És mindezek tetejébe holnap még eső is jöhet.
Jó lesz ez! -
#158723 Akkor te is kussolj és én is kussolok. Mindenki kussoljon. Ja nem fórumról, fészbukról mindent lehet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.28. 17:02:06 -
#158722 24 órás verseny nemrég kezdődött és már elég sok minden történt -
#158721 Mi ez az új "fotelmérnök" kifejezés? :D Amúgy ne röhögtess a "tapasztalt, mindent megjárt" szavakkal. Véleményem szerint, ha semmivel sem nyújtott többet, mint az a pilóta, akit éppen saraz, akkor kussoljon és maradjon a seggén. A háttérből okoskodni könnyű. -
#158720 De mit? az az álltalános a fotelmérnököknél, hogy ha egy volt pilóta! mondja el a saját szubjektív véleményét akkor az : hülye, nem ért hozzá, a kedvencem jön : irigy, sose volt jó, örülhet hogy F1 autót vezethetett, kussoljon stb...
Miért van ez így? hogy ki mit mond nekem mindegy, de könyörgöm még annak a pilótának is milliószor! több tapasztalata, rálátása van az F1re aki életében nem ült autóba csak a garázsba állt, nem hogy F1 versenyezőknek akik ha nem VBk és van véleményük akkor a fotelmérnökök szerint szartsem érnek.
Naszóval, milyen észt osztanak? és miért baj hogy egy fiatal srácot a tapasztalt mindent megjárt apja támogatja? ez a dolga egy szülőnek nem?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.28. 16:27:36 -
#158719 Csak úgy osztják az eszet az apjával, mintha valami kibaszott nagy okostojások lennének. Szegény apja is mindig elfelejti, hogy lófaszt nem ért el Forma 1-es "karrierje" során. Most, hogy Maxika utolsó előtti, biztosan csecsre vágta és megvigasztalta. -
#158718 Mit tett? lemaradtam. -
#158717 Ilyen unszimpatikus viselkedéssel, plusz az apjával a háta mögött nincs is semmi csodálkozni való rajta. -
IXEMGabeo #158716 Raikkonen is ment itt 1:13:4? koruli idot? az futamon tortent 2005-ben nem? -
#158715 " Schumacher also holds the current lap record with a 1:14.439, set in 2004." -
IXEMGabeo #158714 szep volt Daniel:))) 1:13:6-os kor...meglett e az idomeros rekord? -
#158713 A Ferrari nem elég leleményes.. Itt ügyeskedni kell, kihasználni a legkisebb lehetőségeket is. Hiába jó a motor, vagy bármi más, ha nem találod meg a kiskapukat időben.. A Redbull is ezért sikeres, most is rájött valamire.. Mire rájön a trükkre a Ferrari, már új lehetőségek nyílnak. Mindig egy lépéssel le vannak maradva. -
SzocsA #158712 Nem értem mi van a ferrarival, mindenre olyan lassan reagálnak, meg a taktikázás sem megy nekik, lekövetik a másik csapatét.
Meg most Kimit is jól megszopatták, mert váltót kell cserélnie és a 12 helyről rajtol de ultralágy gumikkal, mert a Q2ben is azzal ment. Akkor már rakták volna fel a másik gumit nekik és ment volna azzal vagy csináltak volna valami mást, de nem.
Meg is érdemlik ahol vannak..........
Milyen gumin kell neki rajtolnia? -
SzocsA #158711 Hogyan behülyítik a ferkát mindig...... a második szabadedzést Ricciardo nyerte 1.14.607-el Vettel a 3. edzésen majdnem ezt az időt futotta. Aztán a fekránál azt hitték, hogy minden szép és jó, hogy mi is tudjuk azt az időt. Erre az időmérőn rávernek a ferkára 1 másodpercet....
Amúgy az ezelőtti edzéseken ugyanezt csinálták csak éppen a merci.....
Kíváncsi lettem volna Verstappenre, hogy hol végezett volna a Q3ban. Kár, hogy odacsapta.... -
#158710 Vettelen röhögök továbbra is.. Beült lúzer Ferrariba, hogy ő lesz az új Schumi, közben magára talál az RB és szép lassan ismét agyonveri a mezőnyt.. Csak már nem vele.. Majd most jöhet az álszent dumáival :D
Verstappen meg balfasz ezen a pályán, egy kis ész is kellene hozzá. Tavaly is elbaszta, a szabadedzésen is odacsapta az autót...
Még jó, hogy nem ő kapta az új motort.. -
SzocsA #158709 Milyen fapofát vágott a két mercis a fényképezésnél :D
Csak nem elfogyni látszik az előny? Remélem nem csak monaco miatt!
És holnap ráadásul a kicsivel keményebb keveréken rajtolhat majd.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.28. 15:21:18 -
#158708 háháá, megcsinálta :D
lol ez a fotózás :DDD Hami fapofa, Rosbi kényszermosoly, Ricc 32 fogas vigyor :D
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.28. 15:17:07 -
SzocsA #158707 A ferka megszorongatta a mercit, ja nem, a redbull visszatért. -
#158706 azt a leborult... mit ment Ricc :D -
#158705 Rosberg is majdnem ott csapta oda, neki éppen kijött.
Hamilton meg szopóágon továbbra is :( -
#158704 vagy nem is feltétlen csak a hondák... nem tudom, de baromi szokatlan a fülemnek ez a recsegő motorhang, amit sokszor lehet hallani alacsonyabb fordulaton -
#158703 fú milyet recsegnek a hondák az első kanyarból kifelé :D -
#158702 Azért az hihetetlen hogy most Max lett az a pilóta akit rugdosni kell. F1 nézőserege úgy változtatja az aktuális utálni valót 2 hetente mintha kötelező lenne, legalább is a boxutca fotelmérnökei.
Persze hogy akar, azért van ott. A hiba meg jön ezzel egyetemben. Majd ha VBért megy akkor nem fér bele, ha 2 év múlva érik meg akkor annyi idő kell, mint kellett sok más klasszisnak. Azt hogy gyors nyilvánvaló a többi meg évek és fejlődés kérdése. Holnap jókat előzhet, vagy összetöri.
-
#158701 Streamet tudtok? Francia Proxy-n vagyok.. céges.. XD :( -
#158700 meglássuk... azért láttunk már itt utolsó helyről pontszerzést:) -
SzocsA #158699 Nincs is neki mért köre a legutolsó helyről fog menni, na kíváncsi leszek mit tud majd itt. Hova jön fel?
Annyira felkapták és akkora volt a nyomás rajta, hogy olyat akart menni........
Ez a legszarabb pálya, egy kicsit lankad a figyelmed vagy csak szimplán nem úgy koncentrálsz, már nekicsaptad a falnak, holnap tuti 5× jön a SC!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.28. 14:29:14 -
#158698 En drukkolok neki de most ezt elbaszta mondjuk ki -
SzocsA #158697 Nemhogy dobogón nem lesz, de még pontot sem fog szerezni!!!! -
#158696 Na itt latszott hogy nagyon fiatal meg Max. Q1-ben teljesen feleslegesen ennyire nyomni oriasi hiba es felelotlenseg Monacoban. -
Stockbauer33 #158695 -
#158694 Elég jó setting.
-
PacsutaTibi #158693 Tudom. :D -
Stockbauer33 #158692 -
#158691 világleső mérnöki megoldás :DD
-
SzocsA #158690 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nevetséges amit az FIA csinál ebben az idényben.......
4.24. volt egy cikk aminek a végén ott van az, hogy Update: a két vasárnapi futam között hivatalosan is közölték a WTCC versenybírói, hogy a szabályoknak megfelelő volt a Hondák fenéklemeze, így minden eredményük hivatalos.
Nem tudom, hogy hogyan szól pontosan a szabály de egyszer már elfogadták és jó volt akkor most?
Átlehetne nevezni a WTCC Citroen CCnek...
Mostanság ami a sport néven megy teljesen kiábrándító, a pénz szétbaszta az egész sportágat, a focitól kezdve mindent.....