FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eközben

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.30. 21:38:58
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
1 hr ·
Év eleje óta szembetűnő, hogy a Haas szárnyai milyen túlzott mértékű vibrációtól szenvednek.
A csapat a Dallarával közösen most is a megoldáson dolgozik, és érdekes adalék, hogy a csapatfőnök, Günther Steiner szerint a kompozit elemek még a GP2-höz és az IndyCarhoz képest is más minőségi szinten mozognak, amire a Dallara nem is lehetett felkészülve.
Habár a cikk nem tér ki rá, de ezek alapján valószínűleg hasonló minőségi tartalék lehet a Dallara építette monocoque-ban is. Innen nézve különösen jónak tekinthető a Haas idei szereplése, egyúttal a nagyrészt érthetetlennek tűnő autó kezelhetőségi problémájukat is magyarázná.
"Az a szabálytalan ha menet közben alacsonyabb a nyomás ami nyilvánvalóan így van hisz ezért csinálják,"
sztem ha leviszed a juttatásokat 5 ezer forintra, akkor a legtisztesebb családapát is jó eséllyel be tudod börtönözni, hisz vagy nem él meg, vagy adót csal.
Nem vagyunk hülyék, már az elején logikus volt, a Pirelli minél távolabb viszi a guminyomást az ideálistól, annál nagyobb idő nyerhető a szabály kijátszásával.
Miért kell 80 millát turbó fejlesztésére költeni, amikor 10 millából 6tizedet nyerek a guminyomás trükközésével.
Semmi gond, csak qvára logikus hogy ez fog történni, Pirelli dönt minden pályán, de idénre általánosságban 4psi-vel emelték a guminyomást minden pályán, régen 16psi volt, idén volt 22 is előirányozva amit aztán visszavettek 21-re, mikor Hamilton nevetségesnek bélyegezte (gondolom nem azért, de hírt csinált belőle mindenesetre)...pedig elvileg a Mercedes annál többet nyer a Pirelli minél magasabbra teszi a kötelező guminyomást.
Szal ez egy faxság, ...nem tudnak biztonságos gumit gyártani a régi értéken, ....ami megint hülyeség, mert ezek a gumik mesterségesen szabályzott sz@rok, a show érdekében, ennyit bírjon-annyit bírjon, gyorsan kopjon el...változatos legyen. Tudnának biztonságosat is meg jót is, de 'okosgumit' csak így...
..és akkor a csapatok a csalók....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.29. 15:33:34
De mégegyszer. Nem az a szabaálytalan ahogy melegítik a féket. Az a szabálytalan ha menet közben alacsonyabb a nyomás ami nyilvánvalóan így van hisz ezért csinálják, csak nem tudják ellenőrizni. És attól, hogy nem tudják még ugyanúgy csalás. Attól, hogy nem kapnak el nem azt jelenti hogy nem is csalsz.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.29. 15:35:54
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.06.29. 15:27:22
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.06.29. 15:21:26
Pont ezért a VW dolog sem kiskapu hanem tiszta csalás.
Mindegy, most ez inkább csak filozófia fejtegetés 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A káros anyag kibocsájtással is csak azért tudtak csalni a gyártók (nem csak a WV), mert kutya meg nem mérte azokat éles körülmények között. Folyamatosan mindenki a határokat feszegeti és a szabályhozóknak a feladata, hogy betartassa a szabályokat és becsukják a lehető összes kiskaput.
Szóval mindenki csal és minden élsportban csalnak. Ez van. Az nyer aki nem bukik le a teszteken.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.29. 13:18:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha mind a 3 napra megyek akkor a pénteki napon be lehet menni a paddockba vagy más napokon? Mikor érdemes vagy kell már kimenni , hogy normális helyem legyen.
Még sokváltozos a dolog, de ugy néz ki , hogy minden nap vonattal megyek fel és sztem valamelyik álló szektorba szol majd a jegyem.
Tehát pestről, honnan indulnak a járatok és gyalogosan a pályán hogy jutok be?
Minden vasuti járatra érvényes , hogy ingyenes az ut ha van jegyem?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Elvileg az oszták nagydíjtól mérik a hőmérsékleteket másképpen, kíváncsi leszek rá, hogy hogyan fog szerepelni a merci a következő futamon....
Szerintem kitaláltak valamit már erre.
„Valójában egész jó a kapcsolatunk Nicóval jelenleg” – nyilatkozta a Daily Mailnek. „Igazán-igazán jó. Meglepő módon. Nem is számítottam arra, hogy itt tartunk majd. Gyanítom, hogy ez a korral jár. Ő már családapa. Van egy gyereke, és talán érettebbé vált, ahogy a korral én is. A kölcsönös tisztelet, aminek a létezését mindig is hangoztattuk, nagyobb, mint valaha.”
„Most megbeszélünk bizonyos dolgokat. Akár elégedetlenek vagyunk valamivel, akár nem, szemtől szemben megbeszéljük azt. Ha van problémám, kopogtatok az ajtaján, megkérdezem, beszélhetünk-e négyszemközt. Sosem a nyilvánosság előtt intézzük ezeket, és nem is a csapat szeme láttára. Eddig legalábbis így volt. Egyenesen megmondjuk a másiknak: »Hé, ember, ez nem volt valami klassz a részedről!« És ezt mindketten ugyanolyan gyakran csináljuk.”
„Az egyik nap épp a medencében úsztam – az épületben, ahol Monacóban lakunk, van egy közös úszómedence –, és gondolom, megláthatott a lakásából, ezért lejött hozzám, leült az ugródeszkára, és amikor befejeztem a hosszaimat, leültünk, és vagy húsz-harminc percen át beszélgettünk. Nyugodt hangulatban.”
„Megvannak a hullámhegyeink és hullámvölgyeink, és még lesznek időszakok, amikor utálni fogjuk egymást, máskor meg szeretni, de összességében majd ha mindketten visszavonulunk, és lesznek gyerekeink, a tisztelet mindig meglesz közöttünk” – vélekedett a háromszoros világbajnok.
<#eljen>#eljen>
Régi szép idők amikor még kör alakú volt a kormány.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://nol.hu/sport/amerre-jart-mosolyogtak-az-emberek-1469505
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most ha az a cél, hogy héba hóba valaki jól benyalja és bukjon egy futamot akkor dobajank egyet dobókockával. Ettől nem lesz izgalmas. Olyan ez mint a DRS. Lett tőle több előzés csak senkit nem érdekel mert az nem küzdelem. Bakuban is volt DRS előzés, jó sok és dög unalmas futam volt.
Mióta Alonso nem tudta behúzni a bajnoki címet azóta folyamatosan mesterségesen akarnak versenyt csinálni de csak egyre szarabb az egész. Toto-nak igaza van, hogy nem kell basztatni semmi szabályt. Szépen ki fognak egyenlítődni a viszonyok. A változásokkal csak azt érik el hogy mindig lesz valaki aki telibe talál valamit de a sok korlátozás miatt évekbe telik mire a többiek felzákorznak.