182273
  • Punkerwork
    mit?
  • csabawarchief
    nem lehet hogy amerikába csak a Palik értelmezte félre a jelentést, és mondta be rosszul? :DD
  • M@TriX
    Ralf kettős gerinctörést szenvedett
  • Tuvok #13003
    Sose szerettem ezt a pályát :(
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    Futamelőzetes - Francia GP
  • Punkerwork
    Elképzelhető, hogy 2005-ben 19 futam lesz
  • Punkerwork
    Williams: Gené indul Magny-Cours-ban
  • M@TriX
    "Nissany üléspróbán

Magyar vonatkozású Formula–1-es hír, hogy a gyorsasági autós országos bajnokság formulaautós címvédője szerdán üléspróbán vett részt a Jordan-istállónál és július közepén két napot teszteli a csapat sárga négykerekűjét. Az izraeli Chanoch Nissany már évek óta a hazai sorozatban versenyez a Szász Motorsport színeiben, és őt ugyanúgy Frank Tamás ajánlotta Eddie Jordan figyelmébe, mint tavaly Baumgartner Zsoltot. "
  • M@TriX
    Pedig én Villnek drukkoltam:

"Schumi II várhatóan 8-12 hétig lesz távol a Forma-1-es futamoktól. Addig a csapat harmadik számú pilótája, Marc Gené látja helyettesíti. A spanyol nem rutintalan versenyző, eddig 34 F1-es futamon indult, ebből kétszer Magny Cours-ban (a következő nagydíj színhelyén) rajtolt el. Ráadásul az FW26-t is jól ismeri: csak az idei tesztek során mintegy 13 ezer kilométert tett az autóba.

A kényszerű pilótacserékről szólva Sir Frank Williams, a csapat főnöke sajnálkozását fejezte ki Ralf állapota miatt, és kifejezte reményét, hogy a kiváló eredményekre képes versenyző hamarosan ismét autóba ülhet. A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen sem maradt el Sir Franktől, mondván, Ralf a szezon utolsó dekádjban már ismét maradandót alkothat, de jelenleg a teljes felépülése a legfontosabb.
    "
  • M@TriX
    szerintem sem, mivel megcsúszott így nem lassulhatott le 100ra az biztos.
    Nézd csak meg a videót...
  • M@TriX
    nem is az ütközésbe halt bele, hanem, hogy a felfüggesztés a bukójának egy gyenge pontjába vágódott...
  • Random_
    'A Ferrari megtéveszti a közvéleményt'
    A Williams-főnök szerint az olaszok nem törődnek az F-1 érdekeivel
  • csabawarchief
    Hajrá Mclaren
  • tujon
    nemá! ilyen bénák! nem veszik észre hogy csigolya törése van? pedig azért vették ki oly ovatosan az autobol! NEM?
    Tisztára mint az egri orvosok!!!
  • BaLeeX
    Bízni kell, bízni...

Anulu is megmondta...
  • badoer
    az nagyon durva.marmint a csigolyatores
  • rezsofiz
    Hát ez lol egyik helyen észreveszik,masik helyen nem:D:D
  • Cat #12988
    A tíz nappal ezelőtti indianapolisi F-1-es verseny tizedik körében súlyos balesetet szenvedett Ralf Schumachert szerdán Németországban is megvizsgálták, hogy kiderüljön, indulhat-e a hétvégi francia futamon. Meglepetésre az európai orvosok megállípították, eltörött két csigolyája, bár Amerikában ezt észre sem vették.
  • badoer
    szerencse hogy hátal csapodot a falnak éa nem szembol.sennánál a kerekfelfugesztes okozott problémat.ha az nics tul éli.
  • G_ArchAngel #12986
    talán így lesz, szép lenne Kiminek elsőre egy 3. hely, az már biztató jel lenne...
  • Punkerwork
    ne bízz benne
  • BaLeeX
    Nembaj, háttérnek még jó lesz!

Reméljük jobban odabasznak a mezőnynek, mint eddig tették...
  • Tuvok #12983
    Feltételezem nem 17"-os monitorod van 1280-ban ,)
  • G_ArchAngel #12982
    miért? simán kifér a monitoromra, pedig mellette még bookmarks menü is van:)))
  • Tuvok #12981
    Image Resize powa ,))
  • G_ArchAngel #12980
  • G_ArchAngel #12979
    Debütál az MP4-19B!
  • Hellhammer
    Mikor Senna meghalt, a felvételekből az sem tűnt brutálisnak...
    Alonso Brazíliai bukásánál meg azt hittem, hogy nem száll ki az autóból, és sértetlenül megúszta.
  • Punkerwork
    de legyen csak mondjuk 200 amivel nekicsapódott a falnak, szerinted az kevés?
  • Punkerwork
    eddig minden oldalon azt írták hogy 341-nél kapott defektet úgyhogy tuti hogy nem lassult le 100-ra.
  • BaLeeX
    Vazze tudod te miket írsz vagy csak írkálsz???

300-al a betonfalnak? A célegyenes végefelé mentek 300 fölött Ralf meg a kanyarba ment neki a falnak háttal, ráadásul előtte pörgött is kettőt.
    Max. 100 körül kaphatta el a falat és annak az ütközésnek jelentős részét a gumik és a hátsó szárny még el is nyelte.
  • Punkerwork
    Ralf akár 3 hónapot is kihagyhat
  • Tuvok #12973
    nemtom miért pont mercedesék spórolnak a minőségi anyaggal, még ha egy távolkeleti ócskavas lenne ...
  • Punkerwork
    a teszt pilótát akarják indítani hétvégén
  • Bucser
    Én nem láttam:)

Ha van esze a Williamsnek beülteti a helyére Villeneuve-t:)
  • Punkerwork
    hát ezaz csattanj már te több mint 300-zal úgy hogy a hátad csattanjon
  • BaLeeX
    Nekem nem.
    Mivel már pörögve jött bele a kanyaríven és pont a hátuljával kapta el a betonfalat amikor már nem volt olyan nagy a sebessége ráadásul a szárny rendesen lefogta.
    Ráadásul amikor megállt az út közepén és mutatták már akkor megmozdult nem tudom Palikék mit paráztak annyira, montjuk ő alapban vak szóval neki elnézem.
  • Punkerwork
    nem tünt brutálisnak????????
  • BaLeeX
    Most mondták a rádióban, hogy Ralf nemcsak a francia nagydíjon nem indul, hanem az azt követő 6-7 futamon sem!
    Két gerinccsigolyája is megsérült amire csak ma derült fény.

Pedig kívülről nem tűnt olyan brutálisnak az az ütközés ráadásul még háttal is kapta el a betonfalat és a szárny elég sokat lefogott az ütközésből.