182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mit? -
nem lehet hogy amerikába csak a Palik értelmezte félre a jelentést, és mondta be rosszul? :DD -
Ralf kettős gerinctörést szenvedett -
Sose szerettem ezt a pályát :( -
-
Futamelőzetes - Francia GP -
Elképzelhető, hogy 2005-ben 19 futam lesz -
Williams: Gené indul Magny-Cours-ban -
"Nissany üléspróbán
Magyar vonatkozású Formula–1-es hír, hogy a gyorsasági autós országos bajnokság formulaautós címvédője szerdán üléspróbán vett részt a Jordan-istállónál és július közepén két napot teszteli a csapat sárga négykerekűjét. Az izraeli Chanoch Nissany már évek óta a hazai sorozatban versenyez a Szász Motorsport színeiben, és őt ugyanúgy Frank Tamás ajánlotta Eddie Jordan figyelmébe, mint tavaly Baumgartner Zsoltot. " -
Pedig én Villnek drukkoltam:
"Schumi II várhatóan 8-12 hétig lesz távol a Forma-1-es futamoktól. Addig a csapat harmadik számú pilótája, Marc Gené látja helyettesíti. A spanyol nem rutintalan versenyző, eddig 34 F1-es futamon indult, ebből kétszer Magny Cours-ban (a következő nagydíj színhelyén) rajtolt el. Ráadásul az FW26-t is jól ismeri: csak az idei tesztek során mintegy 13 ezer kilométert tett az autóba.
A kényszerű pilótacserékről szólva Sir Frank Williams, a csapat főnöke sajnálkozását fejezte ki Ralf állapota miatt, és kifejezte reményét, hogy a kiváló eredményekre képes versenyző hamarosan ismét autóba ülhet. A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen sem maradt el Sir Franktől, mondván, Ralf a szezon utolsó dekádjban már ismét maradandót alkothat, de jelenleg a teljes felépülése a legfontosabb.
" -
szerintem sem, mivel megcsúszott így nem lassulhatott le 100ra az biztos.
Nézd csak meg a videót... -
nem is az ütközésbe halt bele, hanem, hogy a felfüggesztés a bukójának egy gyenge pontjába vágódott... -
'A Ferrari megtéveszti a közvéleményt'
A Williams-főnök szerint az olaszok nem törődnek az F-1 érdekeivel -
Hajrá Mclaren
-
tujon #12992 nemá! ilyen bénák! nem veszik észre hogy csigolya törése van? pedig azért vették ki oly ovatosan az autobol! NEM? 
Tisztára mint az egri orvosok!!!

-
Bízni kell, bízni...
Anulu is megmondta... -
badoer #12990 az nagyon durva.marmint a csigolyatores
-
Hát ez lol egyik helyen észreveszik,masik helyen nem:D:D -
Cat #12988 A tíz nappal ezelőtti indianapolisi F-1-es verseny tizedik körében súlyos balesetet szenvedett Ralf Schumachert szerdán Németországban is megvizsgálták, hogy kiderüljön, indulhat-e a hétvégi francia futamon. Meglepetésre az európai orvosok megállípították, eltörött két csigolyája, bár Amerikában ezt észre sem vették. -
badoer #12987 szerencse hogy hátal csapodot a falnak éa nem szembol.sennánál a kerekfelfugesztes okozott problémat.ha az nics tul éli. -
G_ArchAngel #12986 talán így lesz, szép lenne Kiminek elsőre egy 3. hely, az már biztató jel lenne... -
ne bízz benne -
Nembaj, háttérnek még jó lesz! 
Reméljük jobban odabasznak a mezőnynek, mint eddig tették... -
Feltételezem nem 17"-os monitorod van 1280-ban ,) -
G_ArchAngel #12982 miért? simán kifér a monitoromra, pedig mellette még bookmarks menü is van:))) -
Image Resize powa ,)) -
G_ArchAngel #12980
-
G_ArchAngel #12979 Debütál az MP4-19B! -
Mikor Senna meghalt, a felvételekből az sem tűnt brutálisnak...
Alonso Brazíliai bukásánál meg azt hittem, hogy nem száll ki az autóból, és sértetlenül megúszta. -
de legyen csak mondjuk 200 amivel nekicsapódott a falnak, szerinted az kevés? -
eddig minden oldalon azt írták hogy 341-nél kapott defektet úgyhogy tuti hogy nem lassult le 100-ra. -
Vazze tudod te miket írsz vagy csak írkálsz???
300-al a betonfalnak? A célegyenes végefelé mentek 300 fölött Ralf meg a kanyarba ment neki a falnak háttal, ráadásul előtte pörgött is kettőt.
Max. 100 körül kaphatta el a falat és annak az ütközésnek jelentős részét a gumik és a hátsó szárny még el is nyelte. -
Ralf akár 3 hónapot is kihagyhat -
nemtom miért pont mercedesék spórolnak a minőségi anyaggal, még ha egy távolkeleti ócskavas lenne ... -
a teszt pilótát akarják indítani hétvégén -
Én nem láttam:)
Ha van esze a Williamsnek beülteti a helyére Villeneuve-t:) -
hát ezaz csattanj már te több mint 300-zal úgy hogy a hátad csattanjon -
Nekem nem.
Mivel már pörögve jött bele a kanyaríven és pont a hátuljával kapta el a betonfalat amikor már nem volt olyan nagy a sebessége ráadásul a szárny rendesen lefogta.
Ráadásul amikor megállt az út közepén és mutatták már akkor megmozdult nem tudom Palikék mit paráztak annyira, montjuk ő alapban vak szóval neki elnézem. -
nem tünt brutálisnak???????? -
Most mondták a rádióban, hogy Ralf nemcsak a francia nagydíjon nem indul, hanem az azt követő 6-7 futamon sem!
Két gerinccsigolyája is megsérült amire csak ma derült fény.
Pedig kívülről nem tűnt olyan brutálisnak az az ütközés ráadásul még háttal is kapta el a betonfalat és a szárny elég sokat lefogott az ütközésből.