182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-

-
ide irom sokakat érdekel:
2006os technikai sportok startjai:
A1GP: Indonesia Jan 15
WRC: Monte Carlo Jan 22
NASCAR: Daytona Feb 11
F1: Bahrain Mar 12
ALMS: Sebring Mar 18
V8: Adelaide Mar 26
IRL: Miami Mar 26
WTCC: Monza Apr 02
CHAMP: Long Beach Apr 09
BTCC: Brands Hatch Apr 09
FIA GT: Bucharest Apr -
Úgy van! Hipp hipp hurráá! -
Ferrari győzelemben gazdag, Boldog Új Évet Mindenkinek :) -
Ez így van, addig volt jó amikor még azok a hosszú 1enese voltak az erdőbrn, mostanra annyira jellegetelen pálya lett belőle, hogy azt hiszem nem is hiányozna, ha kimaradna. -
#29288 -
Hockenheim már régóta nem nagyszerű pálya. Amióta átépítették, semmivel sem jobb az átlagnál. Sajnos ... :( -
bezzeg a régi szép időkben amikor a szerződés 3-4 évre szolt és azt senki nem bonthatta fel :) -
ez a legnagyobb baj, hogy nioncs állandóság a csapatoknál.
Mérnökök, szakember, esetleg versenyzők jönnek mennek állandóan. -
tsiztelet már nincs az f1ben megfogadtam :D hogy nemfogok többé 1 csapatnak szurkolni csak pilótának ha kimi a ferkához megy akkor neki vagy tök mind1... trullinak meg igaza van mer amit vele is csinálnak " ha kimi jön a toyotához trullit kirugják.." ilyen "teherrel" milyen lehet egy csapatnál a maxot nyujatni? .... -

-
hát nem tudom szerintem az egyértelmű hogy raikönen világbajnok lett volna ha nem mindig a 10 helyről kellet volna feltornáznia magát motorcsere miatt!
meg ha jól emlékszem az sem raikönen hibálya hogy nem egy keményebb gumit tettek fel és nem birta ki már az utolsó kört és ott szált el a kereke
és még ezernyi érdekes tényt sorolhatnék fel ami mind mind a meclaren hibálya és nem kimié!
kiminek egy kurva nagy hibája van csak! az hogy győzni akar és ezért az életét is kockáztatta hogy azt a kurva mercit betolja az első helyre!
eddig is a mercinek drukkoltam és most hogy alonso ott lesz továbra is a mekinek fogok drukolni de ez nagyon odavágott hogy ron denis mit mondott!
neki kéne eltakarodni a meklárentől!
Mit tudtok mikor lép be a ford mint gyári csapat a F-1-ba? :D -
Trulli Alonsót kritizálja: Az olasz szerint minden versenyző tisztelettel tartozik csapatának -
G_ArchAngel #29305 Hivatalos: Wurz a Williamsnél folytatja!
Írta: Zuzmara [2006.01.01. 10:12]
Továbbra is Forma-1-es tesztpilóta az osztrák
Amióta a McLaren-Mercedes bejelentette, hogy leszerződtették a brit Gary Paffettet tesztpilótának Pedro de la Rosa mellé, azóta sejteni lehetett, hogy Alexander Wurznak már nem lesz helye az ezüstöknél. Újévkor érkezett a hivatalos megerősítés: az osztrák pilóta a Williams csapatnál folytatja pályafutását – szintén tesztpilótai szerepben.
Ugyanakkor az osztrák ORF televízió szerint Wurz előtt akár versenyzési lehetőség is nyílhat akkor, ha Mark Webber vagy Nico Rosberg év közben nem megfelelően teljesít, illetve Wurz valamelyiküknél tartósan gyorsabbnak bizonyul a teszteléseken. A Williams ezt a kérdést állítólag rugalmasan fogja kezelni, sem Rosbergnek, sem Webbernek nincs „bombabiztos” helye.
A Williams ráadásul egyike lesz azoknak a csapatoknak, akik a pénteki szabadedzéseken harmadik autóval tesztelhetnek, így Wurz lehet, hogy jobban jár ezzel a szerződéssel, mintha a McLarennél maradt volna. -
-
G_ArchAngel #29303 a finn lelkileg túlreagálta?
egy átlagos ember már kinyírta volna a McLaren technikusait, míg a finn hidegvérrel nyelte, ami jutott neki... -
hmmm...
lehet csak én vagyok így vele, de nagyon nem csípem ezt az Alonsót, kicsit olyan fölényes, nagyképű, bár lehet hogy valójában nem is ien, de nekem ez jön le szinte az összes kommentjéből! -
Idén is kiválasztotta a legjobb nyilatkozatokat a Reuters hírügynökség sportrészlege: a futball, a tenisz, a krikett, az atlétika és számos további sportág területén született kommentárok közé négy F1-es nyilatkozat is bekerült. A száguldó cirkuszból származő idézetek között filozófikus hangvételű és mókás egyaránt található.
A legjobbak:
„Ez a bajnoki cím a maximum, amit elérhettem életem és pályafutásom során. Minden versenyző álma az, hogy egy napon a Formula 1 bajnoka legyen. Nekem ez 24 esztendősen sikerült. A Formula 1 legfiatalabb világbajnoka vagyok, ezért most új célt kell kitűznöm magam elé, mert az eddigit már megvalósítottam.” - - Fernando Alonso azután, hogy a Renault pilótájaként a 2005-ös szezon világbajnoka lett.
„Hosszú ideig voltam bajnok, tulajdonképpen még engem is meglepett az, hogy milyen sokáig. Mindig tudtam, hogy egy napon ez végetér.” - - az F1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher azután, hogy zsinórban öt vb-cím után idén csak bronzéremmel zárt Alonso és Kimi Räikkönen mögött.
„Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de előfordulhat, hogy Alonso megcsúszik a fürdőszobában, vagy nem?” - - Ron Dennis McLaren-főnök, amikor a szeptemberi Belga Nagydíj után azon merengett, hogy Räikkönen legyőzheti-e a 25 ponttal vezető Alonsót a titulusért folytatott harcban.
„Össze-vissza cikkázott és összütköztek.” - - a Minardi szóvivője, amikor a Budapesten élő izraeli üzletember-autóversenyző-tesztpilóta Chanoch Nissany egy mugellói teszten, üres pályán nekiütközött csapattársa, Christijan Albers autójának.
-
"míg alonso egy jó autoval kullogott elől raikönen egy szar autoval a sarkában volt ez nem a mecraen megbízhatóságát bizonyítja hanem raikönen vezetési képeségeit igazolja! "
azért ez gondold át..
Egyrészt ha szar lett volna az a Mclaren, akkor egyes pályákon nemm ver a többiekre 0,5-1másodperceket, másrészt nem választja meg a közvélemény az év konstrukciójának.
Alonso egész évben defenzív volt, így nem is igazán derült ki hol is áll a Renault a Mclarenhez képest, de azért az mutat valamit, hogy Fisichella a legtöbb esetben jócskán elmaradt a Mclarenektől.
Bár ez az egész Dennisi nyilatkozat soha nem jött volna létre, ha nem szerződtetik Alonsot.
-
"Bár Dennis a versenyzőkre hárította a felelősséget, azt is meg kell jegyezni, hogy az év során nem egyszer fordult elő olyan, hogy Raikkönennek azért kellett a mezőny közepéről rajtolnia, mert Mercedes-Benz típusú motorja megadta magát, miközben Alonso autójának szinte soha nem volt technikai problémája."
míg alonso egy jó autoval kullogott elől raikönen egy szar autoval a sarkában volt ez nem a mecraen megbízhatóságát bizonyítja hanem raikönen vezetési képeségeit igazolja!
NO COMMENT
u.i. ron dennis baxa meg és takarodjon a mercédestől! nagyot csalódtam benne és számomra a forma-1 unalmassá vált! bezzek hakinen meg fittipaldi idejében...... -
Kezd röhejes lenni az F1 -
B.U.É.K. mindenkinek, és családjaiknak!!!! -
moor09 #29295 http://www.gportal.hu/portal/theiceman/ -
G_ArchAngel #29294 -
Nem nézik a fritzek, ha nem német a sztár. -
-
G_ArchAngel #29291 Alfonso:))) -
Hockenheim 2008 után kiszáll a Forma-1-ből? Az érdeklődés visszaesésére számítanak Schumacher visszavonulásával sajnálatos ha a ferrarinak nemmegy akkor a forma1 se megy ha sumi elmegy 1 nagyszerű pálya is elmegy ez így nagyon rossz.... ( feltételes módban minden ) -
Jahh, a kezdéskor úgyis meglátjuk mi lesz, és akkor fogunk anyázni miattuk! :D -
Egy szabály van csak a F1-ben:
1. Nem kell mindent elhinni a sajtónak!
-
Az egész formula 1 nincs magánál! Már bele bolondultak a csapatvezetők is ebbe az állandó variálásba! "szabály módodsítás,nem lesz kerékcsere ,lesz kerékcsere,egyhétvégés motorok.........stb" tiszta tébolyda! -
érdekes fordulatok.. Lassacskán ahogy kibújt a szög a zsákól, mindenki véleményt változtat. -
Symonds Alonsót kritizálja -
Persze lehet az is, hogy eddig nem a saját véleményét mondta, most meg igen.
(mármint Ron) -
ferrari sem jobb most akik az idióta szabályokat támogatja... ugytünik minden csapat megőrült.. -
Mostmár tényleg sajnálom szegény Räikönnent...kezdek amellett érvelni, hogy jöjjön át hozzánk 2007-ben. -
ez a ron komplett hülye. -
azt az ocsmány szárnyat levéve egész pofás -
:ð -
Májkl sohanem lesz más csapaté, véli Ekleszton.