182273
  • a.carkey
    Tudtommal Jean Todt nem marad a Ferrarinál jövőre ...
  • Amse
    pénz?
  • EvilDevil
    én már rég ezt pofáztam, hogy Kimi majd jövő évben dönt... épeszű ember nem is cselekedhetne másképp.. kár hogy az újságírók nem igy gondolják.. mi a jó fenének kell ezen rágódni hetek óta!?
  • G_ArchAngel #29395
    Újabb hír (csepp a tengerben)
  • EvilDevil
    Remélem nem csak a kocsi, hanem az eredményesség láttán az ellenfelek is sárgák lesznek az irigységtől
  • G_ArchAngel #29393
    Mivel nagyobb labdarugótornákon általában a holland válogatottnak szurkolok (Ornaje), így talán könnyebb lesz megszoknom...:)
  • EvilDevil
    Bár a mostani szín sokkal szebb mint a narancssárga... azért bizakodok hogy nem is fog annyira rondán festeni... és különben se a szín a lényeg
  • Istencsászár
    Ugyan a csapat január utolsó hetére már lefoglalta a spanyolországi Valenciában lévő tesztpályát, a McLaren vezetősége úgy határozott, elveti eredeti tervét, és a nagyközönség szeme láttára, Barcelonában viszi először pályára 2006-os, narancssárga színekben pompázó versenyautóját.

A wokingiak azért szerettek volna Valenciában dolgozni, mert nem akarták még ebben a hónapban összeereszteni vadonatúj versenyautójukat a riválisokkal, ám most úgy néz ki, erre mégiscsak sor fog kerülni.

A McLaren a jövő héten kezdi meg a munkálatokat a spanyolországi Jerezben az átmeneti MP4/20-es modelljükkel, mely már a tradicionális narancssárga színekben fog pompázni.
  • Istencsászár
    Pilótáknak kell hinni nem a szarkavaróknak, ron csak törődjön hogy normális kocsit eszkábáljanak ( ez nemlesz nehéz az mp4/20 majdnem tökéletes volt ), a mercit noszogassa hogy ne füstölős motrot kapjanak minden 2. futamon..

Szerintem sincs ebbe semmi egyszer kimit dicséri, majd mind2őt szidja, majd montyt dicséri nemlátok benne semmi összeesküvés elméletet:)

Fisco jó, de olyan érzésem van vele mint Trullinál soha nemő az 1. számú, szivatják, csakő romlik el, neki szarik be a kocsi stb...
  • REALista
    Szerintem Montoya van olyan jó képeségő pilóta mint Kimi!!!Csak idén sokk volt a gond a kocsival!Legalább annyi problémája volt mint Kiminek csak ő még versenyeket is kihagyott!
  • Lteebee
    Fisicot mondjuk csípem, kár hogy elszállt Belgiumban.
  • G_ArchAngel #29387
    igenám, de eddig is az volt a gyakorlat, hogy a csapatfőnökök által preferált pilóták "érdekes módon" nagyságrendekkel a csapattársul fölé nőttek: láttuk már fékezni Coulthardot, Montoyát, Fisichellát, Barichellót...

Sőt a Renaultnál nem is rejtették véka alá, hogy a bizonytalanabb fejlesztéseket az olasz autójában tesztelték, míg az erősebb műszaki fejlesztések rendre a spanyol autójában landoltak...
  • Lteebee
    Szerintem ez belemagyarázás, amit a sajtó jól meg is támogat.
    Fisiconak és Huánnak is elég sokat kéne fejlődni ehhez.

Megint egy riportot, vagy interjút olvastunk, amiben valaki mondott 3 mondatot.

Szerintem egy interjúban nem a riporter beszél 20 sort és az alany 3-at.

Csak arra világítanék, hogy nem ron véleményét olvassuk hetek óta, hanem a kiragadott szavait jó hosszan kommentálva.
  • G_ArchAngel #29385
    nem, itt most arról van szó - ha az előző hetek történései mögé nézel - hogy Kimi lett a feketebárány: 2006 nagy valószínűséggel Montoya és Fisichella éve lesz...
  • Lteebee
    Montoyáról nem is mondhat jót, vagy mi?
    Egész évben Kimi seggét nyalta(szerintem nem mindig alappal).
  • G_ArchAngel #29383
    Dennis Alonso után benyalt Montoyának is... (Kimit elrúgdosták a leveses fazék mellől...)
  • info
    FORMA 1 RAJONGÓNAK
    http://www.kismadar.hu/pics/403/full/27e0fd07360c9597d9d14ed00fe05156.jpg
  • ShaiHulud
    "...de csak akkor kezdtem másfelé kacsingatni, amikor láttam, hogy nem igazán kapok lehetőséget arra, hogy világbajnok legyek."

de miert csak 6 ev utan latta ezt meg?:D
  • Snecie Smicie
    Ez szerintem mindegy, mert ha a Hona-tól a legjobb autót is kapná, nem lenne képes Világbajnoki címet szerezni, na meg nem egy Button mellett:Ðð
  • Snecie Smicie
    Szerintem sosem volt kérdés, hogy MS gyorsabb, jobb-e Barrichellonál.

Barrichellot Senna utódjának kiáltották ki, de igazából ezt a Ferraris időszak elött sem tudta igazán bebizonyítani.
    Tányleg nem egy kategória a két ember, Barrichello pályafutása elején Piquet elég komolytalan dolgokat mondott róla, ha jól rémlik tehetségtelen egérnek nyilvánította.
    Megvan a kvalitásbeli különbség, erről ne legyen kétségkünk.
  • Istencsászár
    sose tudjuk már meg ki a jobb vagy milett volna ha nem 2. számuként kell odállnia a rajtrácsra... mist bizonyithat hogy képes rá legyőzni sumit ha a kocsik gyorsasága nemlesznek egymástól fényévekre
  • Snecie Smicie
  • Snecie Smicie
    Barrichello : Majkl nem gyorsabb nálam
  • G_ArchAngel #29375
    nekem mindegy, hogy lesz VB, de legyen...:)
  • Bandee1987
    mostmár én is elégg Kimi-párti lettem, végülis örülnék ha jönne hozzánk
  • Istencsászár
    A Toyota nem ajánlott szerződ: A japán csapat cáfol loooooooooool
  • Punker
    hiába a jó pilóta ha a vezetés nem tart lépést a fejlődéssel.
  • Punker
    nincs abban semmi szégyen, de lesz ha ezt ők maguk nem látják be, és lerontják azt amit eddig elértek.
  • Istencsászár
    ez minden csapatra igaz évente váltják a pilótákat, senkinek sincs biztos helye, nekem ezkell neki az, nekem több a zsém, én megveszek mindekit stb.. erről szól ma az f1 semmi másról..
  • Lteebee
    Kiöregedett mint Frank.
  • Lteebee
    Akkor viszont a 3. vagy a 2. hely garantált.

Ha Suhamér így 3. tudott lenni...
  • Punker
    szerintem egyszerűen megöregedett és nem látja be hogy a mostani már teljesen más pilóta generáció mint Mika és társai volt, és szerintem képtelen együtt dolgozni velük már szal inkább nyugdíjazza magát.
  • Istencsászár
    leszerződteti monteirót alonos mellé az beviszi a gépet gyök 2ővel is mindig :D:D::D
  • Lteebee
    Tuldképp ront korábban inkább a futamgyőzelmek érdekelték, mintsem a vb.
    Aztán inkább a konstruktőri, mintsem az egyéni.

Mostmeg inkább jól irányítható, kevesebbet hibázó pilótákra vágyik.

Kiváncsi vagyok, mi lesz a következő baromsága.
  • Punker
    ha el jön onnan 2007-ben Kimi-nek fogok szurkolni, de csak akkor ha idén nem nyeri meg a VB-t hogy a köcs@g Ron lássa mekkora looossseeerrr patkány :)
  • Istencsászár
    A legfrissebb sajtóértesülések szerint még ezen a héten eldőlhet, mi lesz a mezőny leendő tizenegyedik csapatának Super Aguri-nak a sorsa. Megbízható források szerint a FIA engedélyt fog adni a Super Agurinak, így a japánok az idei évben rajthoz állhatnak.
  • Istencsászár
    az 1 dolog:) nemis fogok ferrarinak drukkolni:), de ha kimi odamegy akkor neki igen
  • Nyiri
    En a Ferrarira gondolok :) Ugy tudtam nem birod oket.
  • G_ArchAngel #29360
    Miattam maradhatna a McLaren-nél is, Alonso-val, csak Ron "átbaszok mindenkit" Dennis-t rúgják ki onnan...
  • Istencsászár
    :)))) gondolhatod amit ron mondott a pilótáira azok után neki fogok drukkolni:D megfogadtam csapatnak többé nem csak pilótának...