182273
  • Istencsászár
    lol:))))))) hiába a sok kütyü, kijelző hegyek, kompjúterek stb... benya az benya:D:D:D:d
  • Nyiri
    Kifogyott a benyo. Utana irtak. Nem kell fosni.
  • Istencsászár
    Ma délelőtt kilenc óra után néhány perccel, közel 600 meghívott vendég jelenlétében lehullt a lepel a BMW-Sauber-F1 istálló első Formula-1-es autójáról, amely az F1.06-os kódjelet kapta.

A BMW motorsportigazgatója, Dr. Mario Theissen, Jacques Villeneuve és Nick Heidfeld büszkén mutatták be az új versenygépet.

Ahogyan arra számítani lehetett az autó kék-fehér alapszíne mellett piros csíkokat kapott.

Az autó teljesítménye 730 lóerő, amelyet a BMW V8-as motorja biztosít. A valenciai pályán délután próbára teszik az F1.06-os gépet.
  • Istencsászár
    Az ANSA értesülései szerint a Ferrari V8-as motorja 45 kör megtétele után megadta magát, és Schumacher autója megállt a pályán. A német versenyző a pilótafülkében várakozott, míg a szerelők visszatolták versenygépét a boxba.
  • oneal1
    ez az!!!király!!
  • sumi
    ez már kellett....végre már kész a verda,nem kell várni,kapásból rajtolhat az első futamon....örülük!!
  • Istencsászár
    Kukucs :D:D:D
  • Lteebee
    Nem tudod, miről van szó.

Ha csak pár napot olvasnál visza, tudhatnád, mennyire nem hasonló a véleményem ArchAngel-ével.
    Ha hónapokat, tudnád, hogy Dav1d-éval általában egyezik.
  • Istencsászár
    A Toyota TF106 leleplezésén, amit bemutató helyett sokat sejtetően "szezon előtti rendezvényként" neveztek meg, a technikai igazgató Mike Gascoyne elárulta, hogy a győzelemre hajtó istálló a Monacói Nagydíj előtt újabb autót épít, melyhez már felhasználják a Bridgestone gumikról szerzett tapasztalatokat is.

:)))) pénz csökkentő üzemmód rlz
  • Punker
    kulturáltan vitázni lehet, anyázva vitatkozni viszont nem ilyen egyszerű.
  • G_ArchAngel #29588
    nem az a baj, hanem az, hogy vannak itt emberek, akiknek így, vagy úgy szívügyük az F-1, idejárunk hosszú ideje többen, megvitatjuk a híreket, amik után nap, mint nap vadászunk a neten, és akkor jön egy ilyen divatszurkoló, aki hónapok óta a fórum felé sem nézett (hál'sten), és "beböfög" valamit...
  • EvilDevil
    ez az ha valaki ellent mer mondani, esteleg vitázik máris jön az igazságosztó moderátor és fenyegetőzik... egy fórumban helye van a vitáknak is szerintem... kár hogy te nem igy gondolod
  • Roolcsy
    Egészen megilyedtem amikor olvastam a hírt! Már azt hittem hogy valami technikai probléma miatt kellett megszakítani a tesztet!
  • Istencsászár
    Egy héttel a hivatalos bemutató előtt, a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja az olaszok vadonatúj betontorpedóját. A német pilóta a gárda saját tesztpályáján, Fioranoban ült be az új modell volánja mögé, mellyel mindössze csak négy kört teljesített, miután a rajtot gyakorolta.

Az új autó első tesztje azonban rövidre sikerült, mivel nem sokkal a kezdés után elkezdett esni a hó az olasz ringen. Bár csak január 24-én mutatják be hivatalosan a Ferrari 2006-os modelljét, egyesek szerint az új autó nem követi az eddig jól megszokott F200x-es sorozatot, hiszen a csapat az F248-as kódszámot adna neki – melyet egyelőre még nem erősítettek meg.

A Forma-1-es csapatok egyébként a holnapi nap folytatják a teszteket a spanyolországi Valenciában, ahol a Ferrari új modellje még biztosan nem fog bemutatkozni. Az olaszok ugyanis mindenképpen megvárják a hivatalos bemutatót, és csak utána küldik pályára az új masinát a nyilvánosság előtt.

Bár ellentétes hírek szivárogtak ki, az olasz média értesülései szerint Schumacher az ebédszünetig összesen 33 kört abszolvált, és legjobb idejét egy perc alatt teljesítette.

további képek
  • Istencsászár
    Még nem döntöttek az USA GP sorsáról, Ecclestone
  • Lteebee
    Még annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy itt most nyugi volt pár hete.
    Ha most, hogy visszatértél gáz lesz, tudni fogom, kinek kell eltűnni.
  • G_ArchAngel #29582
    Biztos vagy benne, hogy jobb volt?
    mert Schumi nem így látta...

haverkád meg, az aki minden este mögéd fekszik vazelines tubussal az ágyba - kicsit tudd, hogy hány éves vagy...
  • Istencsászár
    csak 2. lett...
  • dav1d
    most beégtél haverkám: San Marinoban kb 40% jobb kocsija vilt schuminak és mi is lett az eredmény?
  • EvilDevil
    elmennek a francba a Toyotások... először csináljanak egy jó kocsit.. mert amíg nincs VB esélyes csapat addig Schumacher és Kimi se fog a Toyotához menni 10 billiárd dollárért sem!!

az újságírók meg befejezhetnék az állandó és fölösleges találgatásokat mert kezd nagyon unalmas lenni...
  • Kit--Kat
    szerintem meg rohattul nem ő vette fel a versenyít Schumival, hanem a kisöccse.
  • Istencsászár
    Technikai ismertető: Toyota TF106
  • Lteebee
    A fal meg nem mozog, tehát nem is lehet megelőzni.
  • G_ArchAngel #29575
    baumgartneri...
  • Snecie Smicie
    mekkora sebesség mellett?
  • Snecie Smicie
    vaghy mikor 1998-ban, Belgiumban az esős kaotikus futamon egyszerüen Hill mögé parancsolták,pedig gyorsabb volt nála.
  • Punker
    én meg emlékszek rá mikor még a Jordan-nél volt és nyomta neki mint az állat, aztán elfogyott a harcikedv..... :(
  • Istencsászár
    DC 2007-ben is RBR versenyző szeretne maradni
  • G_ArchAngel #29570
    akkora sebesség mellett nagyon nem is lehet...
  • Istencsászár
    látványos nem:)
  • Snecie Smicie
    Mondjuk Alonsonak egész évben nem is volt más hibája
  • G_ArchAngel #29567
    ez most azért volt szar, mert a motor alapból mögöttük van...
  • Istencsászár
    Kártikéjan vs Villnöv in Szpá sem volt piskóta amikor füvön átküldte:D, hogy ne csak az élmenőkröl beszéljünk
  • Lteebee
    Van aki falat próbál előzni, míg mások jobb első kerekeket, vagy motort.
  • G_ArchAngel #29564
    nekem az tetszett, mikor Kanadában a falat akarta megelőzni...:P
    az jobb volt, mint mikor Kimi körbeautózta a kerekét...:)
  • Istencsászár
    nemond!:D év előzése monaco=>lassító=>alonso :D
  • G_ArchAngel #29562
    Nem nagy kunszt leelőzni a Szerencsemalacot - MS-nek, ha 5%-kal jobb a FIAT-ja, akkor Ő is lenyomta volna...
  • Snecie Smicie
    szerintem év előzése volt;-)
  • G_ArchAngel #29560
    nem, inkább 2 hetente, de akkor 2×, és inkább Kimi alatt...
  • Istencsászár
    ha tensziztár alá jó kocsit adnak, és nem sérül le csodákra képes ( volt pár tavaly ), amikor a williams ment ő vette fel a kesztyűt sumival! de a williams hanyatlásba kezdett de most egy erős csapatnál van ismét ahol 2006ban megmutatja hogy képes mindenre! ( ha v8as merci nem hetente füstöl el.. )...

én ilyen versenyzőket szeretem akik mennek és előznek és agresszívak ( bizonyos határon belül ) lásd: silverstone.. alfonsot hogy lenyomta mer akarta..