FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
jók azok a rönó kocsik..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Ja mondjuk sok szutyok autót eladnak...
Istencsászár
nemcsinált ujat:P fejlesztették mint mindenki... de a kérdésedre válaszolva megtehetik van píz ott:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
miért ne? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
Miért csinál a Renault egy új V10-es motort az év végére amikor jövõre ugyis V8-as lesz?
Istencsászár
remélem megvannak tankolva a rönók is.. egy olyan silverstoni pl: alonso vs monty harcot elbirnák nézni mostis

Istencsászár
tudom azér mondom, de az elõtte lévõ 14 ember nemtudta megverni és voltak ottis "ászok" szal ez az idõ nagyon erõs volt, ahhoz képest hogy elején jöttki és valszeg megvan tankolva.

Lteebee
Kivéve egy Merci, meg egy Honda.

...meg két üres Renault:)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Istencsászár
reggel koma voltam és nemfigyeltem de ez a Gyulám annyira láma elejétõl fogva azt mondogassa hogy monty 1.35-ös ideje szar erre senki nemtudta megverni eleddig :)) hülye ez az ember

Lteebee
Jah.

Istencsászár

Istencsászár

Istencsászár
Ezeket az állandóan reflektorfényben lévõ " sztárokat " (ugy álatlánosságban) csak a médián keresztül "ismerjük" meg és "kommunikálnak" velünk. Mi velük soha nemfogunk személyesen találkozni igy a megnyilvánulásaiból szürjük le hogy milyen ember.. persze ez csak az én meglátásam
pl Sumaherre idén egy rossz szót nemtudok mondani mer megnyilvánulásai jók és korrektak voltak..

a viselkedésétõl függetlenül is egyértemûen jobb - nagyságrendekkel...
szvsz
persze Neked mondhatom, akkor eséllyel, mint Te nekem...:D

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
"Kimi a jobb technikával közösen pocsék teljesítményt nyújtott" picit durva nem? teljesítményével nemvolt gond!

Lteebee
A szerénységet a pedagógusok találták ki, hogy kezelhetõbb gyerekekhez jussanak.

És egyébként ha szerényebb, akkor jobb?
Csak mert nem kelt ellenszenvet a modora a másnak szurkolók körében?

Kimi: már kisfiúként is errõl álmodtam...

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.10.15. 12:30>

"Talán egy napon világbajnok leszek..."

Kimi Räikkönen számára sok bosszúságot okozott az elmúlt hetek egyik meglehetõsen nagy vihart kavart híre, amely szerint a 2007-es esztendõtõl a Ferrari alakulatát erõsíti majd. A finn pilóta már számtalanszor cáfolta, hogy szerzõdést kötött volna az olasz istállóval. Sanghajban ismét leszögezte, hogy semmi valóságalapja nincsen a híreknek.

"Ismerem a pletykákat, de biztosíthatom arról, hogy semmit nem írtam alá a Ferrarinál. A leggyorsabb autóban szeretnék ülni. Mika Häkkinen révén már kisfiúként is a McLaren-Mercedeshez akartam menni. Most itt lehetek, és nagyon boldog vagyok. Elképzelhetõ, hogy amennyiben a siker megmarad, örökre maradok."

Räikkönen az idei esztendõben már hétszer diadalmaskodott, ám bajnoki címet mégsem tudott szerezni. "Az a bajnok, akinek a legtöbb pontja van. Sajnos Alonso rendelkezik ezzel. A szívek díjával nem vagyok kisegítve." – folytatta Kimi, aki nem hiszi, hogy bárki is megismételhetné Schumacher sikersorozatát.

"Ez nagyszerû volt. Egy napon talán sikerül bajnoki címet szereznem, és olyan boldog leszek, hogy abbahagyom a pályafutásomat. Schumacher egy szupererõs autóversenyzõ, az autója idén egyetlen egyszer sem volt versenyképes." – tette hozzá a McLaren-Mercedes versenyzõje.

A kicsit szerényebb oldal nyilatkozatai kicsit más hangvételûek...

Lteebee
Kimi a jobb technikával közösen pocsék teljesítményt nyújtott, noha nem rajta múlott, hanem a jobb technikán, ami elromlott rendszeresen.

Istencsászár
igen ez mind igaz, de " gyengéb technikával jobb teljesítményt nyújtott. ", Kimi a jobb technikával kiváló teljesitményt nyujott ( nemakarom magasztalni de a jobb technika mellé mégjobb vezetõi tudása is járult többször bebizonyította, ahogy Alonso is multhéten mer a rönó nemváltozott de õ agresszivabb volt és meglett az eredménye )
Szóval nem Kimit verte meg hanem a kocsiját.. asszem ez a lényeg és ebben egyetértünk dehát ez techniki sport mostmá mind1

Lteebee
Szerintem óriási különbség van a két mondat között.

Az egyik szerint örül neki, hogy kvázi esélytelenként, gyengéb technikával jobb teljesítményt nyújtott.

A másiknál meg egy olyan ember nyomorának örülne, aki nem tehet róla, hogy szar csapatnál van, aki versenyenként kidob egy motort.

Istencsászár
"Én mindössze csak roppant boldog vagyok amiatt, hogy a mezõny második leggyorsabb versenygépével nyertem meg a bajnokságot." ez?

Lteebee
Én nekem gyanús a dolog.

A címet szvsz a cikkíró találta ki.

A cikkel nincs sok bajom.

Istencsászár
igymásoltam ki a honlaprol nemén találtam ki:P

Istencsászár
Én aztmondom könnyûek a rönók és hamarabb jönnek ki, de ha igy elég elõnyre tesznek szert tankolás elõtt jókis csata lesz remélem mind a 4en benne lesznek nemszakadnak el..

Lteebee
Már rég ott vannak.

Punker
"Nem láttam az idõmérõt. De számokból is simán lejön, hogy a Renault benzinezik! Szép volt Briatore! Egy kis sütkérezésért minent megtesz ez a vén xar olasz. A Mclarenek szépen szélárnyékben elautóznak majd. Aztán a Renaultk tankolásákor belehúznak."

másik fórumon találtam, remélem az itteni fanatikusok nem süllyednek le erre a szintre :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
1. Fernando Alonso SPA Renault M 1:34.080 208.584 18.
2. Giancarlo Fisichella ITA Renault M 1:34.401 207.875 0.321 0.321 19.
3. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M 1:34.488 207.684 0.408 0.087 20.
4. Jenson Button GBR BAR-Honda M 1:34.801 206.998 0.721 0.313 16.
5. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M 1:35.188 206.156 1.108 0.387 2.
6. Michael Schumacher GER Ferrari B 1:35.301 205.912 1.221 0.113 14.
7. David Coulthard GBR Red Bull-Cosworth M 1:35.428 205.638 1.348 0.127 15.
8. Rubens Barrichello BRA Ferrari B 1:35.610 205.246 1.530 0.182 10.
9. Ralf Schumacher GER Toyota M 1:35.723 205.004 1.643 0.113 13.
10. Mark Webber AUS BMW.WilliamsF1 M 1:35.739 204.970 1.659 0.016 17.
11. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas M 1:35.898 204.630 1.818 0.159 11.
12. Jarno Trulli ITA Toyota M 1:36.044 204.319 1.964 0.146 3.
13. Antonio Pizzonia BRA BMW.WilliamsF1 M 1:36.445 203.469 2.365 0.401 4.
14. Christian Klien AUT Red Bull-Cosworth M 1:36.472 203.412 2.392 0.027 12.
15. Narain Karthikeyan IND Jordan-Toyota B 1:36.707 202.918 2.627 0.235 6.
16. Jacques Villeneuve CAN Sauber-Petronas M 1:36.788 202.748 2.708 0.081 9.
17. Takuma Sato JAP BAR-Honda M 1:37.083 202.132 3.003 0.295 1.
18. Christijan Albers NED Minardi-Cosworth B 1:39.105 198.008 5.025 2.022 5.
19. Tiago Monteiro POR Jordan-Toyota B 1:39.233 197.753 5.153 0.128 8.
20. Robert Doornbos NED Minardi-Cosworth B 1:39.460 197.301 5.380 0.227 7.

Punker
amúgy az idõmérõ hulladék volt, tényleg új rendszer kell, de a futam mókás lesz.

Punker
"és ilyen nyilatkozatok után mondják egy Meki drukkernek hogy ne utálja Alonsot?"

90-es évek vége óta merci drukkerektõl csak fikázó évadot láttam.....

Lteebee
Nos a címet melyik részén is mondja ki az interjúnak?

„Bízom benne, hogy minél több bajnoki címet tudok szerezni nulla gyõzelemmel.”

én ezt szeretem benne: igazi sportember...

Istencsászár
Alonso: Egy lassabb autóval vertem meg Kimit!

és ilyen nyilatkozatok után mondják egy Meki drukkernek hogy ne utálja Alonsot?<#zavart2><#zavart2>

/méghogy Kimi 1 sok közül, õ(Alonso) is egy géniusz mer tud de 17. helyrõl nyerni 2mvel verni a mezõnyt az nem a kocsi érdeme/

amugymeg ellentmond magával nem a gyõzelmek fonsotsak számára, hát grat. jó mentalítás amikor anno számolta a kezén nemigytünt nekem de mind1

Punker
BAR Kínában tavaly is az 555-ös cigit reklámozta.

Istencsászár
A Minardi alakulata az elkövetkezendõ esztendõtõl a "Squadra Toro Rosso" nevet viseli majd, amely magyarul annyit jelent, hogy a "Red Bull csapat". :)) nekem teccik egyedi

Big Daddy
Mi ez az új festés?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

GregSB
Ehh storno, most nézem hogy ennél csak a csapatokra lehet fogadni, pilótákra nem. Elsõ helyen mindardi :D

GregSB
Most néztem ez a fogadó oldalt, arra is lehet fogadni, hogy ki esik ki legelõször... szvsz az emberek 90%-a Satora fogad :DDDD

Shaman
(én azért csendben halkan örülnék ha Montoya lenne jövõre,de Raikönnen se baj,õt is szeretm)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Max7
tul nagy arca lett ennek az alonsonak de nem baj nagyobb felületen fog koppani amikor jövõ ilyenkora kimi világbajnok lesz és azzá teszia mekit!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ÁjjLe BoBBi
ezt komolyan õ mondta?
pedig már lassacskán kezdtem egyenesbe jönni vele és a nyilatkozataival szemben. de nem lepõdtem meg. hát ez van, ehhez is pofa kell.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Arsenal18
"Lassabb kocsival is legyõztem Kimit"(Alonso)
ezt a beképzelt gyíkot LOL...
mit gondol ez magáról???
Kimi 3-4x kiesett (kocsija miatt) többnyire vezetõ helyrõl...
+ 1 defekt...
illetve vagy 3 motorcseréje is volt...
szval a VB-t nem õ vesztette el hanem a Mclaren...
Alonso helyében meg nem lennék arra ,hogy így tudott nyerni olyan nagyon büszke...<#levele><#levele><#shakehead>

Max7
zsír

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ÁjjLe BoBBi
télleg nem értem ezt a magatartási formát <#rolleyes>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Shaman
hát ezt rosszul tudod.... alig volt példa,hogy megelõzte volna,max a csapattárs kiesett...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

NuCLEARScoRp

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Punker

bigapó
na, azért annyira nem volt lassú a Baumgartner. Tudtommal minden versenyen megelõzte csapattársát. bár nem kedvelem személyszerint a srácot, mert egy málészájú, de mégiscsak az eddigi legeredményesebb MAGYAR az F-1-ben. Ha Sato a leg..japánban, akkor nálunk meg Õ. El tudom képzelni, hogy ha egy csapatba kerülnének, akkor Sato lógó orral kullogna haza minden verseny után. Már csak azért is, mert összetörte az autóját:))

The Matrix has you...

Istencsászár
ne más kárán élvezze ki a roncsderby hajlamait..

Istencsászár
törje persze kitérdekel.. csak ne üssön ki minden verseny egy embert..

M@TriX
sztem meg had törje a kocsikat, bár szegény Trulli.
jah, ha te azt szereted, hogy lassan és biztonságosan vezetnek...
ez szerintem inkább autóverseny.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.