182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #64699 Monaco...
En Webberen, DC-n, Rosbergen vagy Trullin sem lepodnek meg:) -
Azért Monaco elég egy lutri hely. Elég ha a startnál vagy később hibázik valaki és kész a karamból, amiből sok mindenki győztesen jöhet ki. -
Ha Kimi, Hamilton kiesik és a BMW jobb lesz mint a maradék Ferka, Merci, esetleg az elmebajt kapott Alonso ( annál jobb lehet a BMW ) akkor talán nyerhet... ennyire nem kell fanatikusnak lenni, amikor alapból buktad... -
ÁÁÁ
Fogadtam Kubicára
13x-os a szorzó -
"Az utolsó klasszikus nagy konstruktőr az F1-ben. Azért nem írom,
hogy az esetleges visszavonulásával végleg lezárul a F1 egyik
legendás korszaka, mert az már rég lezárult. Frank túlélte saját
korát.
Valamikor a nyolcvanas évek végén vagy a kilencvenesek elején a
Hungaroringen óriási volt a hangzavar. A szurkolók tülköltek,
őrjöngtek. A ferrarisok hatalmas ovációval fogadták Mansellt,
hurrogtak Sennára. Az osztrákok tajt részegek voltak -mint
rendesen.
Egyetlen egyszer volt egyöntetű taps a lelátón, amikor Frank
végiggurult a boxutcán a kis tolószékében..."
-
-
DJ BP #64693 azt még megérteném, ha azért panaszkodna, amiért 3x kiesett a legelején, kiborulna bárki attól, de most nem erről van szó -
DJ BP #64692 annak sincs semmi értelme, hogy szidja nyíltan, attól nem lesz jobb. Bourdais is teszi a dolgát -
Mit csináljon? őis tudja hogy szar az autó, esélytelen bármiféle jó eredményre... ha jövőre valamit akar alkotni a Toro akkor az uj autót be kell vetni az első futamon, mert igy ennek nemsok értelme van... mire ez a kocsi beérik, lesz benne elég kilóméter, elég tapasztalat addigra már az év utolsó felébe leszünk, és lehet h addigra lesznek olyan eredmények mint tavaly, de hát ez igy gyászos. -
DJ BP #64690 mondjuk nekem nem tűnt teljesen határon autózásnak -
DJ BP #64689 kicsiten már túl vagyunk rég :D -
Nem tudom de Vettel mostanában sokat nyávog, amióta elkezdték sztráolni kijönnek rajta a Hamilron effektek.
Ezzel szemben nézétek meg a 3xos Champcar bajno csapattársát, nem szapulja a csapatot, vagy az autót, keményen dolgozik. -
Kubica
Heidfeld
Räikkönen
Nico
Vettel
nekem ez a sorrend tetszene :D
-
kicsit túlzásba viszed... -
Mondjuk egy
Heidfeld
Kovalainen
Kubica
Räikkönen
Massa
Hamilton
sorrendben kiegyeznék:D -
BMW-vel kellett volna menni neki :D -
Hát ez a kocsi nagyon gyenge,elég érdekes gyorsításai vannak,meg féktávok is hoszunak tünnek,akkor ezért volt enyivel lemaradva. -
rájár a rúd...
Sebastian Vettel egy cseppet sem elégedett új munkaeszközével. A német pilóta "rémálom"-nak nevezte STR3-as versenygépet, amely nem reagált túl jól a módosításokra.
Míg Sebastian Bourdais a tizennyolcadik, Vettel az utolsó helyen állt délután.
-
remélem Vasárnap BMW nyer :D -
DJ BP #64680 Etanol az :D -
hol nézitek? -
Csávó mekkorát ugrott Hamilton elől:DDD -
G_ArchAngel #64677 pike... -
Istenemre mondom, tök jó Gyula és Palik hangja nélkül F1-t nézni :) -
Több hátsó szárnyat ne bonstanak le a rönónál mert versenyre nemmarad:D -
hát fal-fal, de azért gyönyörűen fogta azt az autót...vagy csak így sikerült nem tom, de nagyon ász megcsúszás volt.
-
WNW #64673 Apropo, Alonso is fal... -
Most a Renaultnál rendesen begyakorolhatják a gyors hátsó szárny cserét:) -
WNW #64671 Most probaljak a vodka hajtasu motort, de az nem mokodik ugy mint mikor Kimi obloget vele... -
Na jó de akkor Massa bohóckodása maitt lassítottt le és ment be. Alacsony fordulaton szar a hangja a Ferrariknak:D -
G_ArchAngel #64669 Nagyon szar hangja volt a Ferrarinak, mikor kiallt a boxba... -
Kintvan már -
Kimi már több mint félórája nem voltkin, vajon mi lehet vele?! -
Amúgy Nakajima eléggé távol autózik a faltól,simán oda lehetne állni. -
Hát komolyan rosszul voltama belsőkamerás körétől, pedig én aztán abszolút laikus vagyok... -
És fal:) szép... -
Pikétől már nem kell félni:D -
Féktávokat elszurja, kanyarba kapkod aztán kigyorsításnál meg csúszkál... -
Ez a piké egy horror filmbe is beillene:D micsoda kör volt, alapvetően a kocsi vezetésével sincsen tisztában... -
G_ArchAngel #64660 Alonso is nyomja neki veszettul:)