FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Formula.hu-n a fórumba megpróbáltam leírni pár dolgot... De persze csak a fikázást kaptam, hiszen a ferka drukkerek most azt csinálják mocskolódnak és stb stb...

(64) Totti 2006.05.31. 19:43
Véleményem szerint mindenkinek meg van a saját véleménye, valaki kedveli Sumahert valaki nem, Sumaher is igy van ezzel, valakit kedvel valakit nem, nem 1 szent, más is tett-tesz és tenni fog az f1ért mint õ, mer nem õ az 1etlen, hanem 1 csapat tagja ahol demokrácia van. Ha leváltják akkor valamit rosszul csinált, ha nem akkor pár ember csak a nemtetszését akarta kifejezni a történtek után... Hogy mik a fõ okok? kitudja mi nem....

Én csak annyit mondok, nem õk a balfácánok, gerinctelenek és különbözõ ocsmány jelzõkkel illetett személyek, hanem ti javarészt Ferrari fanok, akik itt mocskolódnak, habár a dolgokról fogalmatok sincs mival nem vagytok a tagja ennek a társaságnak...

Persze tiszetelet a kivételnek, de abból sajna keveset láttam vagyis 1et sem?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

A GPDA jövõ héten szavaz Schumi jövõjérõl

Nehogymá kirúgják õt,aki alapította pár társával, aki beeszközölt csomó biztonságot,meg mittoménmit..annyira nem értek hozzá..de most a kettõt télleg ne keverjék már..ha Michaelt kivágják, a GPDA a béka segge alá fog kerülni szinten....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gondolom hogy ezzel a temaval a "doglott loval halalra utjuk" de ezt talaltam az eggyik F1 oldalon:
Willie Weber azt mondja, hogy a dontes nem volt fair. A Steward, JOAQUIN VERDEGAY aki dontott, O SPANYOL, ugyanugy mint Alfonzo es igy ELFOGULT volt a dontessel!!

Ti engednetek a FARKAST donteni Piroska and a nagymama folott? JA. Ez ugyan olyan dontes.
En csak megint azt mondom hogy: Miert buntettek meg a 1997es bajnokot Villeneuve't a multkor blokkolasert csak 1 (egy) pozicioval? Miert buntettek meg Schumi't 21 posicioval? Ki monja azt hogy ez a dontes nem volt elfogult, especially mikor ez a dontes jon a a SPANYOL Birotot, JOAQUIN VERDEGAY tol. VERDE-------GAY.... Mar a neveben is benne van. Biztos o is azt csinalta a dontese utan mint Alfonzo szokta... Csavarja es Billegeti a csipojet mint egy Homo....

Es hogy milyen "Konnyu" elozni Monaco ban? Well, egy par evvel ezelott, mikor DC nek muszaj volt kovetnie BERNOLDI't vagy 20 korrel.. Ja. DC ult a McLaren'be, Bernoldi ult a ARROWS ba, ami a mai napig is futt, a SUPER AGURI nevvel.... HA HA. Szoval a Schumi'nak Nagyon "konnyu" volt feljonnie a 22. helyrol 5.re.. oh yeah.

gordon 24
Nem errõl van szó!!! Én ferrari drukker vagyok, de nem bánnám ha tisztességes versenyben legyõznék a ferrarit, gyõzzék le ha jobbak. De ne ugy hogy olyan szabályokat hoznak hogy lehetetlenné teszik a tisztességes versenyt. Nem szeretem Alonsot, de nem bánnám hogy világbajnok akár többször is ha ugy gyõz hogy megdolgozik érte. Schumi egy szar csapatból csinált egy többszörös világbajnok csapatot, több év munkája van benne, és a szabályokkal lerombolják ezt a több évnyi munkát. Nem jól van ez igy. Szeretném azt hogy versenyezzenek, küzdjenek és ne egy iróasztal mellett döljön el a vb-cim.

Downhill!!

nah emberek sztem ez egyenlõre a number1 banner<#wow1><#hehe><#vigyor2><#eljen>

Ezt is pontositsuk, a Meclaren peugeot jó autó volt a legerõsebb motor volt akkoriban)de 95 tõl már a merci volt a mekiben és bizony Coulthard rendre verte Hakkinent..Természetesen jó versenyzõ volt csak lassan érett be rá,vagy fogalmazhatunk úgy is,a régi nehezen kezelhetõ versenyautók nem feküdtek neki..
De 96-97 ben a Ferrari jó volt?.. hát nem,sõt kifejezetten szar,mégis Sumi volt az egyettlen a mezõnyben aki felvette a versenyt mezõny messze legjobb autójival a williamsekkel és még verte is õket,csak rengeted mûszaki gond,féltengely kiszakadt a boxban,min 6 versenyen fõtt meg a motor stb....
a benetton rönok sem tudták a lépést tartani,pedig 2.legjobb csapat az volt,klasszisokkal jobb mint a ferka...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AnuluWork
Hakkinen pályafutása alatt úgy 3 - talán 4 - évig ült olyan autóban, amivel nyerni is lehetett meg gyors is volt hosszútávon. Ebbõl 2x sikerült is neki. 1x + 2. lett. Szerintem nem olyan rossz ez az arány! Amikor Peugeot motoros Mercivel ment, vagy Lotusszal hajtott, akkor is kihozta azt az autóból, amit lehetett. Az alapján megítélni valakit, hogy szar autókkal nem szedett össze még 50 pontot/év, elég nem helyénvaló! Vagy Lotus Juddal és Forddal, illetve McLaren Peugeot-val kellett volna VB-t nyernie? Ezt te sem gondolod komolyan. Ráadásul úgy, hogy akkoriban még csak az elsõ hat kapott pontot. Oda kellett beverekednie magát versenyenként. Ha jó autóban ült, és nem voltak egetverõ problémái, jól ment.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Látod én egyiket sem utáltam,még Sennat sem(pedig lett volna miért)csak nem nekik szurkoltam...
De én nem is köpködök senkire..és itt van a nagy külömbség<#felkialtas>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DJ Bee18
ha tényleg ilyen lenne, akkor a tavalyi évet végigdühöngte volna...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Mersant
hát szerintem amiket említettem elég ész érvek voltak, és tényleg utálom schumachert, de pont ezek miatt...se Menselt, se Hillt, se Vilnövöt nem utáltam csak azért mert õk lettek a VBk és nem az akinek szurkoltam. itt az illetõ stílusáról, egyéniségérõl van szó és ez Sumiba ncsapnivaló...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ezek szerint 1988 óta követed figyelemmel..
Ha ez igy van akkor csak az utálatot tudom kiszürni szavaidból,mert ész érvek nemigen szólnak melletted....

99 ben mi? Sumi lábát törte és csak azért lehetett wb mert Irvine elszállt magától és Sumi azt mondta magában,na jó akkor Hakkinen leszz a wb nem pedig te..
Azért mondom 98 és 2000 az a 2 év,hogy esélye volt wb-t nyerni és kettõt meg is kapott,tehát a maximumot még ha nem is ebben a két évben nyerte meg..
Mert ha az elõbbi 7 évet vesszük Hakkinennek talán ha 50 pomja volt összesen,szinte pontszerzõ is alig volt,nem hogy futamgyõztes vagy wb esélyes..

Mersant
:-) én Senna 1. VB cím óta rendszeresen nézem az F1et, így nyomonkövettem a cipész életpályáját is, és mivel ezt a futamot nem láttam, mert nem értem haza, ezért az utána lévõ összefoglalót tudtam csak megnézni, aminek a végén csokorba gyûjtöttek néhány Schumacher manõvert. Senna halála után kb 1 évig nem néztem F1et, de elõtte és utána az összeset láttam, és már a monacoit is pótoltam, szal nem foszlányokból szedem össze az infót. ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

AnuluWork
Meg 1999-ben, meg 2000-ben.

DJ Bee18
ezért volt még akkoriban VERSENY, mostanság csak unalom van

DJ Bee18
Egy összefoglaló alapján? Gratulálok, de ha ennyire emlékszel mindenre nem kellene ilyenekre támaszkodnod...

Na látod ezt elfogadom...Már korábban is írtam,hogy nem egy "szent"..
De a nagy bajnokok küzül egy sem az,mindenkinek megvolt a sáját kis háborúja..
Ezzel az erõvel ez az állítás mindegyikükre igaz,pusztán nézõpont kérdése..
97 ben nem az utósó futam döntött a wb sorsáról,hanem SPA,a Coulthard,mondhatnánk betartása Suminak,mert ha azt nincs ,már érdektelen az Ausztrál csata vilnövvel,98 ban meg pont Hill akadályozta abbon,hogy megvivja a csatáját Hakkinennel a wb cimért...
Én igy mérlegelek és nem mondok senkire semmit,mert ezek oda-vissza történtek..

Mersant
az lehet, hogy nem születtem még meg, mindenesetre a hétvégi összefoglaló alapján (sajnálom hogy nem láttad) számomra egyértelmû, hogy nem 1 gerinces gyerek ez a Sumi ;-)

amúgy meg peace ;-)

Elfogult lennék,valóban az,de semmivel sem jobban mint te..
és hülye dumád?"hamarabb neztem F1et mint ahogy te 1 kis eszhez jutottal volna. ;-) "
Te lehet megsem születtél,mikor én már F1 rajongó voltam<#lama>

Kimi igen,neki valóban a technika miatt nem volt esélye 2 wb cimre..
De Hakkinen,az õ tudásához képest a maximumot kapta

Mersant
hamarabb neztem F1et mint ahogy te 1 kis eszhez jutottal volna. ;-) mint a minap emlitettem a nemetek csinaltak 1 osszefoglalot Sumi "korrekt" dolgairol es ott is szerepelt a szobanforgo dolog, es nem azt mondtak ra hogy artatlan. valyon ki az elfogult, esetleg te?!

Hakkinen? õ hányszor volt harcban a wb cimért??1x 98 ban...
Elõtte soha sehol nem volt.99 ben ajándékba kapott egyett Sumitól...

AnuluWork
*Ilyen alapon mind Hakkinen, mind Kimi kaphatna pár VB címet ...

AnuluWork
Ilyen alapon mind Hakkinen, mind Kaphatna pár VB címet ...

Persze,hogy neked van igazad...
Bár fogalmad sincs mi volt 1994 ben,hogy Sumi csak elsõ és második volt és 2 versenybõl kizárták aza 1.5 mm es fenék lemez miatt(-20),aztán a japán nagydijjon még Hill is azt nyilatkozta versenybaleset volt és még a szabályok is úgy szoltak,ha melléd ér a követõ autó el kell engedned,nos ezt nem tette meg, igy minketten kiestek..
Ennek a megitélése csak attól függ,mennyire utáljuk Sumit..
De ha figyelembe vesszük,mennyire rá járt a rúd,abban az évben is,sztem nyogodtan elfogadhatjuk,akkoriban mindenért büntették,talán nem ok nélkül ez az esett miatt nem...
De teljesen hiába tépem a számat,ha te akkoriban még az iskola padban ültél és F1-rõl még nem is hallottál....

Mersant
ettõl függetlenül nekem van igazam, egyszer így lett VB ;-)

Tudod miért volt "0" rajtszám a williemsen?..ill.pontosabban nem tudod,de nem is mondom meg....

Mersant
a 2 esetbol mikor direkt kilokott valakit egyszer o lett a vilagbajnok!!! lehet hogy nem Hillnel volt akkor, de iyg volt!!!

Mirõl beszélsz?..97 bukott egy wb cimet!!!
Ez megint annak a példája,hogy fogalmad sincs mirõl beszélsz..
Sõt 98-ban már törlesztett is az útólsó nagydijjon japánban,ahól Sumi megint elbukott egy wb-t..
Pontosan ezt írtam le néhány percel ezelõtt,hogy teljesen értelmetlen viták,ha úgy érvelsz,hogy nem láttad az esetet...

Mersant
ja megbuntettek Sumit........es a buntetes melle kapott 1 VB cimet....vicc!!! iylen buntetesbe mindenki belemenne

Az érem másik oldala,ha 96-97-98-ba nem lett volna annyi müszaki hibája Suminak,akkor mosttanra már 10x-es wb lenne...
Ha a gumikról beszélünk akkor Hakkinen a szerencsén kivûl a brigestone-nak köszönhette azt a 2 wb cimet...
A Senna féle felvetésed is sántit,mert már 93 ban is verte õt Sumi,94 ben meg már fölényben is volt...
Ha tovább ragozom 98 ban volt a legnagyobb szabályváltoztatás,mikor is az autók 20cm keskenyebbek lettek,bejött a barázdás gumi meg az elektronika..
Itt is illik megjegyezni Hakkinen együtt kezdte Sumival és mig csapattársa Coulthard rendre hozta a jó eredményeket a mekivel 98-ig Hakkinen csak téblábolt...
Nos akkor kinek is meg miért is voltak azok a szabályok....
Azért lenne jó úgy vitázni a régi idõk F1-rõl,ha nem arra érvelnétek amit összeolvastatok,vagy amit Palik és társai mondtak,hanem tényleg a saját tapasztalat alapján mondanátok véleményt...
Ezért vagyok képtelen elfogadni azt is akik leírják,azért utálom Sumit mert kilökte Hillt meg Vilnövöt...
Ez megint csak egy olyan dolaog aki hill esetét és elõzményet látta,az már nem tesz ilyen felelõtlen kijelentést..az tény,hogy Villenél 97 ben tényleg elvesztette a fejét Sumi,de meg is büntették érte,mintahogy Hakkinent is 96 ban mikor betartott Suminak..és még számtalan ilyen estet van,amirõl nem beszélnek,de aki figyellemel kisérte és nézte,az tudja...
Cóval szvsz,maradjunk inkább a mai F1 nél és azzal foglalkozzunk,mert ezt legalább mindenki látja,még ha nem is érti....................

ÁjjLe BoBBi
<#merges3><#fejvakaras>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

DJ Bee18
teljes vezetest konnyitö elektronika tiltasara.

Na ez lenne a legeslegjobb út

Lehet,hogy ellent mondas van abban amit irtam,de nem feltetlenül a szabalyvaltoztatas okozta Senna halalat.Most utolag is azt mondom,hogy szükseg volt azokra a valtoztatasokra,meg ha a kedvenc auómat tiltottak is be.Mintahogy most is szükseg lenne a teljes vezetest konnyitö elektronika tiltasara.
nagyon sokszor maguk a szabalyalkotok se nagyon tudjak mi is lesz a kovetkezmenye egy egy szabalyvaltozasnak.Az egykörös idömeröre az volt az erv,hogy majd izgalmasabb lesz a verseny,mert ha hibaznak a nagyok,es hatulrol indulnak,majd jobb lesz a verseny.Haat nem hibaztak a nagyok,söt összessegeben sem volt tul sok hiba,inkabb az idöjaras szolt bele a rajtsorrendbe.
Senna balesetenek a valodi oka volt,hogy leert az alja,es egy pillanatra megszünt a tapadas.A halalat a letört felfüggesztes okozta. Az mar valoban csak fikcio hogy megmenthette volna az eletet az aktiv felfüggesztes.De ha mas oldalrol nezzük,es nem kell teljesen ujj autot epiteni a Williamsnak,akkor nincsennek megbizhatosagi gondok,Sennan nem all 0 pontal a 4. verseny utan,nem kell annyit kockaztatnia,es nem engedi annyira le az auto aljat.Megintcsak mashogy alakulnak az esemenyek.Ezen utolag mar ugysem lehet valtoztatni.
b-type
ezzel az a gond, hogy egyik 'kezeddel' azt mutatod, hogy hiba lenne kozerválni a szabályokat, a másikkal pedig azt hogy Senna azért halt meg mert nem tették...mivel írod hogy biztos vagy benne hogy amúgy nem érte volna baleset.

Sztem Senna azért halt meg mert autóversenyzõ volt.
Lehet hogy a térfogatot vesztett visszahûlt gumi miatt lecsökkent hasmagaság miatt vesztette életét, lehet hogy elhallgatott mûszaki hiba okozta, az is lehet hogy õ hibázott...de ez akkor is és elõtte is benne volt ebben a sportban.
Ha visszamennénk és minden balesetet megvizsgálnánk a jelenlegi eszközökkel (ha lehetséges lenne), akkor tök sok embert börtönbe lehetne küldeni ez tuti.
Mert ma más van mint régen.
Az FIA ha valaki malmára hajtotta is a vizet, az csak a saját malma lehetett, és az õ malmukat az érdeklõdés hajtja.
Nem fognak kedvezni egy csapatnak sem, ha azok dominánsak lehetnek ezért egyhangú lenne a verseny.
Ezért hoznak minden évben valami újat, hogy valami miatt mindig higgyen az ember az erõsorrend megváltozásában.

Bár inkább arra figyelnének, hogy a közvetítések képi szinvonala tökéletesebb legyen, azaz ha nincs semmi elõl akkor mutassák azt ahol történik valami (ha éppen történik).
vagy egy tévéadó kötelezve legyen egy legalább összefoglaló jellegû ismétlésre.
vagy pályák minõsége a kiszolgáló környezet minõsége és a jegyárak mérséklése, hasznot huzzanak abból hogy több ember menjen ki, nem abból hogy aki kimegy az többet fizessen...meg ilyesmi.
Szvsz oda ütik az orrukat ahol nem feltétlen kellene, és oda nem ahol viszont igen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

En ilyet soha nem mondtam.Es azt sem mondom,hogy szükseges.A dolgok igy alakultak.En masfele valtoztatnam a szabalyokat,de azt mar megbeszeltük.
Azt viszont,mindenkinek el kell fogadni,hogy az F1-ben is ervenyes az az örökbecsü magyar valosag,hogy:Az erösebb kutya baxik.Tehat az aktuali Bajnoknak mindig kicsit erösebb a hangja,igy volt ez ket eve,es most is igy van.
DJ Bee18
de engem már nem érdekel...

DJ Bee18
De akkor ne merje senki azt mondani, hogy az FIA végig a Ferrari malmára hajtotta a vizet, mert ez nem igaz.

Mellesleg érdekes, eddig tagadtad, hogy a Ferrari gyõzelmeit próbálták szabályváltoztatásokkal akadályozni, most meg már arról írkálsz, hogy miért szükséges ez 😄DD

Nem santit,mert epp az volt a lenyeg amit irtal,egyszerüen a Ferrari nem tudott annyi hosszutavu tesztet teljesiteni,meg raadasul ök mindig is a 10-15 körös gumikat preferaltak.
En megertem a Ferrari szurkolokat,nyomjak szegenyeket,de van egy ötletem.Csinaljunk egy idögepet!
menjünk vissza 2002-be es konzervaljuk a szabalyrendszert,es valoszinüsitsük,hogy a Ferrari-Sumi paros az elkövetkezö 10-15 evben folyamatosan nyeri a bajnoksagokat,nagy fölennyel.Jolenne?Tenyleg?
Nekem sokkal jobb ötletem van,menjünk vissza 1993-ba,es ott konzervaljuk a szabalyokat.Ne tiltsuk be az FW14-et,ugy ahogy van.Nagyon nagy valoszinüseggel,Sennanak nem lettek volna 94 elejen müszaki problemai,zsinorba nyerne a versenyeket.Es biztos vagyok benne,hogy nem erte volna a vegzetes baleset,ugyan is az aktiv felfüggesztes megovata volna attol,hogy leerjen az auto alja a Trambuelloban.Nevetve nyerte volna a 94-es evet,es valoszinüleg a 95-öt is.Meg még ki tudja mennyit.Ez jobb lenne nem?
Ugy hogy bárki is szidja a szabalyvaltozasokat,nem tudni mit is indit el.
A konkret kerdesedre a valasz:Mclaren 91',Williams93',es a Lotus,Tyrell ezek idejet ne tudom konkretan. STB.!
DJ Bee18
tavaly abban rejlett a hátrány, hogy csak a Ferrari tudott mérvadó tesztadatokkal szolgálni. Hiába szeretne valaki egy autóra fejleszteni, ha nincs adat nem lehet. Tehát sántít ez az elmélet...

Lenyegeben Gordonnak valaszolok meg mindig,de erre is.
Valoban voltak lepesek a gumis dolgok megvaltoztatasara,de az nem az idömerörendszer megvaltoztatasa volt.
2000 közepen alakult meg a Ferrarinal a Luca Badoer fele,csak a gumik tesztelesere szakosodott tesztcsapat.A FIA-nal sem hülyek lattak a dolgokat.2002 vegen hoztak azt a szabalyvaltoztatast,hogy lehet csapatspecifikus gumikat kesziteni,ellensulyozva a Ferrari-Bridgestone parost.A japanoknal akkor mar csak a Ferrari,Honda,Jorden,Minardi maradt.2003-ban azomban a Michelin panaszkodott,hogy keptelenseg 6 csapatra fejleszteni,ezert ugy valtoztattak a szabalyokat,hogy megszünt a csapatspecifikus gumi,a gumigyartok kötelesek az összes partnercsapat kereset figyelembe venni.Azt kis fantaziaval is lehet latni mennyire vettek figyelembe a Jordan,vagy a Minardi erdekeit,ugyanis a Honda,ekkor mar a Franciak partnere volt.Az az minden maradt a 2002-es szinten.Ez utan lett az egy versenyes gumiszabaly,ami valoban kifogta kisse a szelet a Bridgestone vitorlajabol.Az iden annyiban mas a helyzet,hogy most mar piaci alapon,harom csapat szamara fejleszt a Bridgestone,remelhetöleg partatlanul.
DJ Bee18
barátom, te nagyon elfogult vagy...

tiltottak be autokat a masodik evi gyözelem utan,hanyszor

tessék kibújt a szög a zsákból, te betiltattad volna õket? sportszerû lépésnek tartod?

DJ Bee18
nem a Williams helyét kérdõjeleztük meg, hanem a Mclaren hiányát...

b-type
"Tulzottan erzelmi alapon iteltek"
?
Nem tettem különbséget a McLaren és a Williams között (én nem), annyit írtam #37131-ban hogy méltánytalanság kihagyni a McLaren-t.
Term. a méltánytalanság esete fent áll más csapatoknál is, de most arról volt szó hogy a McLaren-t hagyják ki a döntési helyzetbõl.
Ezt most is így gondolom,...teljesen képtelennek tartom hogy ha a csapatok a betöltött szerepüknek és patinájuknak megfelelõen kapnak részesedést a televiziós pénzekbõl, akkor hogy lehet a McLaren-t földrajzi hivatkozásra kihagyni..
Nekem nem fér be legalábbis.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kezdetben vala a hagyomanyos 1 oras,12 körös edzes.Mivel a csapatok a penteki napot nem nagyon kapacitaltak,es a helyi nezöknek (akkor meg volt ilyen nezet) kellett valami a penzükert,illetve a TV tarsasagok is nehezmenyeztek,hogy az idömerö elsö felorajaban nem törtenik semmi,illetve,hogy nem lehet tervezni a reklamokat.Jött az elsö valtozas:a ketszer egy oras egyenenkenti inditasu edzes,ami gyorsan en aratott osztatlan sikert.Ha jol emlekszem 03'-ban mosta el az esö a szombati idömeröt,es akkor talalta ki Ross papa,hogy legyen szombat-vasarnap az idömerö,ami aztan gyorsan meghalt,es csak a szombati egykörös maradt.Ami valjuk meg öszinten,unalmas es igazsagtalan volt,es ebböl nötte ki magat a mostani rendszer.
Egyebkent ennek a gumiszabalyokhoz nincs sok köze,es a megvaltoztatasahoz,nem az FIA,hanem a csapatok TELJES (a Ferrari is)egyetertese szükseges.
Es tenyleg csak a gumiszabályokon valtoztattak,semmi máson?Gondolom ezek mind standard ertekek,közben a többiek sem valtoztattak,nem fejlödött semmi?Akkor ennek mar ugy kell lennie,hogy 2002 utan ne valtoztassunk semmit,es akkor Sumi nyer folyamatosan(ez ket ertelmü,ugy ertem,hogy a többiek semmit nem felylödnek azok a szabalyok szerint,igy mindig hatranyban lesznek)
Az FIA-Berni paros igy is nagyon sokat vart az igazi erdemi valtozasokkal.Ha tenyleg olyan regen nezed az F1-et,akkor tudnod kell,hogy tiltottak be autokat a masodik evi gyözelem utan,hanyszor került ezert hatranyba a McLaren a Williams.Most meg a Ferrari ne is szoljon semmit.
De tenyleg csak a gumi volt gond tavaly?Mar a Ferrari is elismeri,hogy nem.Vagy egy kicsit rosszabb auto ennyire visszavet egy ilyen,"mindenek felett allo szuper allocsillagot"?
gordon 24
Akkor érted te is!!! Pont errõl beszélek.
Ilyeneket néz meg ha érdekel:
2002-2003 Schumi Poljai, Gyõzelmei
2004 Szabálymódósítás utáni Poljai, Gyõzelmei
2005 Ujabb Szabálymódosítás utáni Polja, Gyõzelmei ez mondjuk könnyû 1pol 1 gyõzelem.
Ha ezt végig nézed láthatod azt amit irtam, hogy mit jelent egy ártatlan szabály változás.

Downhill!!