FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
érdekes, Massa egyre jobb formában, Rosberg meg már rengeteget hibázik. Hockenheimben 2x, most eddig 1x.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

akyyy
ha pannonos vagy, küldhetsz mms-t is most ingyen van:P

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Trade
Hi!

Nem volt vki a penteki szabadedzesen?
A masodik edzes elott setalt egy szoke csaj a boxban.
En norvegnak tippeltem ha latta mas is szoljon

Punker
itt jön ki az idegek harca, az elõnye fogy, az autó nem úgy meg ahogy akarja és ezért kapkod meggondolatlan, de tényleg csak ebbõl tanulhat.

nekünk meg csak jó ha élesebb a verseny :)

azért remélem pár pontot összetud majd kaparni ):

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

webibebi
Megy a szabadedzés a német RTL-en

msn:[email protected] bárki felvehet

DJ Bee18
a VB-nek nem jó, de legalább megtanul uralkodni magán. Egy szabadedzésen miért érezhet valaki ekkor késztetést arra, hogy visszavágjon? Sárga zászlónál eddig se lassított... Sztem érett ez a lecke, de ez hasznára válik számára, ebben biztos vagyok

DJ Bee18
most látom csak, most láttam RTL-en Alonso manõverét, és megbüntették? Ügyes gyerek... Ezért kérdeztem a múltkor, hogy mit ér el ezzel? Hát most elérte...

MrSpock
Szavazás!
Kinek va nunottabb feje? LOL!

Go Jeff Go!!!!

jaja

sumi
sima liba....akár össze is akadhattak volna...

Freedom88
Ilyet eddig még ritkán csináltak, Csaloznó vezette be ezt a remek szokást h mindenkinek mutogat, már kezd eléggé unalmas lenni.
Amúgy még DC ilyen "bemutatós"

T.T.

Punker
most jön ki miért jobb bajnok ms rutinosabb és jobban észnél van, ezeket a dolgokat Alonso-nak még tanulni a kell.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mondjuk alonso-t ismerve,még lehet ígyis szerez majd pár pontot...

Mondjuk ebbõl a pályán csak annyi látszott,hogy a 14 es kanyarban (célegyenes ráforditó) elkezd mutogatni,majd mellé megy és rálegyez keményen a célegyenes közepén kb,aztán bevág elé és tovahalad...
De biztosan megfogják ismételni a szitut a mai idõmérõn,döntse el mindenki maga,mennyire volt veszélyes manöver...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Palik úgyis azt mondaná, hogy ez jó a jegybevétel miatt, mer még nyíltabbá teszi a világbajnokságot<#hehe><#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kis kárpótlás Monaco miatt Schuminak :)) <#taps>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DjDano
Én szívembõl utálom Alonsot, de ezzel a büntetéssel tulajdonképpen lefaragtak Schumacher hátránmyából 10 pontot.. lelkük rajta, de szerintem jobb lenne ha versenyben dõlne el a VB cím !!!!

Kit--Kat
póruljárt csalonzó:D<#vigyor>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csabesz6
<#hehe>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Count Adyn
Lám-lám a mutogatós bácsi:)))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igen mer nem sikerült neki elvinnie<#idiota><#hehe>

Jó-jó, abbahagyom,sry...és peace meg minden<#hehe><#wave><#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Cream78
De.... De lekonyult a jobb tükre!

ejj már...gondolom nagy McLaren és Kimi fan vagy, na de ennyire? Tükröt lenyúlni az autóról<#ejnye1><#idiota><#hehe>

Vicceltem<#wink>

sumi
alonsoka...

alonsoka 2 ....

,, orvos ennél többet nem tehet"

Szó se róla. Biztos hatalmas érzés lehet ott állni a kocsik közelében, figyelni élõben a pezsgõzést meg midennt,csak midnezt ne a saját pályánk rovására. Mindenki várja meg, míg leintik a versenyt, ennyit kérek.

sumi
megérdemelte...sõt....amit csinált nem bajnokhoz méltó !!!!megnézném briatore arcát...

Istencsászár
jobb visszapillantó le van törve :DDDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cream78
Gyönyörû!
<#szeret>

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cream78
Szerintem tök buli ahogy áramlik be a nép! Én 2001 ben voltam fent célegyenes elõtti kanyarban voltunk. Mire Schumiék felálltak a dobogóra mi is odaértünk!
Tök jó hangulat, +közelrõl látni a kocsikat amikor tolják öket mérlegelni!

A Finn zászlós maki vagyok bal oldalon...(5 éves kép pff....)

Cream78
Hmm... Nincs hivatalos info... Majd lesz!
Mind1! Go Kimi Go! :)

Ott is úgyvolt. Csakhogy páran túlizgulták magukat és berohantak asszem még a körözõ autók alatt...vagy nemtom. Régen volt, nem emlékszem rá már

Istencsászár
Hol? ez egyik biztos forrás szerint, amit az egyik ujság leközölt hogy szerintük aláirt? :DDDDDDDDDDDD, NEM ÍRT ALÁ, semmi hivatalos info nincs. Amugy nemtudtad már tavaly aláirt?:DDDDD

Cream78
Mi??? Kimi aláírt a Ferrarihoz?? Vazz akkor jövõre dobhatom el mercis zászlót!
Oszt a sumák az meg mit csinál? Megy nyugdíjba?? Vagy Massa távozik? De baró lenne, Schumi+Kimi egy csapatban... Ütõs kis banda lenne!

Istencsászár
A Renault valóban tárgyal a Red Bullal

A Renault-t irányító Flavio Briatore a Hungaroringen megerõsítette, hogy csapata tárgyal a Red Bull Racinggel egy motorszállítói szerzõdésrõl. Az RBR 2007 végéig kötött megállapodást a Ferrarival, az istállónál azonban szeretnék átpasszolni az olasz V8-asokat a Toro Rossónak, hogy inkább a Renault-tól vásárolhassák meg a motorokat. "Még nem tudom, mi lesz, de dolgozunk az ügyön" - mondta Briatore az A5.hu kérdésére. - "Ha nekik szükségük van a motorokra, ha meg tudunk egyezni, ha a Renault és a Red Bull is jól jár, akkor miért ne? Úgy értem, a küszöbön álló motorbefagyasztás miatt eleve sokan aggódnak, és ha sikerül szereznünk egy másik csapatot, talán megmenthetjük 10-15 ember munkahelyét." Mivel a 2008-tól 2010-ig terjedõ idõszakban az új szabályok szerint csak apróbb változtatásokat lehet majd végezni a V8-asokon, a csapatok motorfejlesztõ részlegére valószínûleg leépítés vár. Briatore ismét hangsúlyozta azt is, hogy a Renault örül a motorok befagyasztásának, mert a jelenlegi erõforrások "akár 20 évre" megfelelõek lennének.

Kovalein egyre közelebb Klien helyéhez :DDDD

desigo
A futam utánn gondolta:)
de inkább ne menj be^^. Emlékszem anno valamelyik pályát súlyosan megbüntetták a betóduló nézõ sereg miatt...ez pedig a Hungaroringnek egyáltalán nem hiányzik:P.

0ppika
az is jó hely lehet, mi a célegyenes elõtti visszafordítónál voltunk, innét is sokat láni, és itt lehet majd bemeni a pályára futam után

http://epica.nl

0ppika

http://epica.nl

desigo
Hát ezt megszívta!
Bandee1987
:)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nem tudom, hogy ez a hír eljutott-e már az SG-re, de így elsõre nem találtam, szóval:

Alonsot meggbüntették

Bandee1987
hát max digifényképezõvel, majd havertõl elkérem. Kamerás telóm van, csak nincs infra adapterem :)

Bandee1987
vegyél, 770000 forint...

Bár már a jegyfoglalás le van zárva

Bandee1987
a silver 1-tõl nem messze, egy dombtetõn, egy fán.

az úgyse adja el neked<#idiota><#hehe>

desigo
Melyik kanyarnál voltatok?
akyyy
nem tudnál csinálni egykét képet a helyrõl ahogy ti vagytok, meg h mit láttok? kamerás telo ruelZZ :P

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bazz.

Na mind 1 .
Kinek van jegye a start melletti padokkra ???

Bandee1987
<#shakehead>