182273
  • N o N a m e
    nincsen.. akarjátok hogy legyek?
  • desigo
    ki itt a házigazda amúgy?
  • kulabácsi
    de legalább már tiszta -.-
  • MaSzKa
    pörög a topic
    látom
  • a.carkey
    Először azt hittem, hogy simán elmentek neki otthonról, aztán a 68000es beszólása egyérteművé tette ...
  • N o N a m e
    Áhh... inkább nem irok semmit mert én is büntit kapok...

valaki törölje a topikból a hozzászólásait pls
  • bardocz
    Belefulladhattál volna a vízbe -.-
  • bardocz
    Amúgy most azért nem mennek olyan eszeveszett gyorsan,mert nem tudnak.Meg kell nézni padlózva,leghoszabb egyenesben épp elérik a max fordulatot,egy hoszabb áttétellel semmire nem mennének,mert lassabb a kigyorsítás is,és nem fog az egyenes végén maxot forogni a motor.
  • bardocz
    Hogyne szennyezné.Csak picsányit sem számít ahhoz képest,amit USA-ban,Dél-Amerikában,meg Ázsiában csinálnak.Először a fantasztikus usákiai idiótákat kéne megtanítani arra,hogy fölösleges utcára 3-4-5 literes motor,főleg ha annyira ostoba,hogy automata váltót használ.Városba fölösleges a teljesen terepre szánt terepjáró,amibe szintén nagy motor van,de ugyebár még mindig ostobák,és váltót használni nem tudnak.Ilyeneknek biciklit nem adnék,mert még azon is ledarálnák a váltón a fogaskerekeket,nemhogy egy rendes autóban,amit nem az olyan balfaszoknak csinálnak,mint ők.
    És még mielőtt valami okos belekezdene,nem az automata váltót szidom,hanem azt a környezetet,amibe használják.Amikor hot-rodokba is belerakják a v8-as hemimotor mellé,hát azoknak a jobb érzésű autóbuzik,mint én levágnák a kezüket,és feldugnák a seggébe,tanuljon meg vezetni,vagy vegyen egy 1 literes automataváltós városi kocsit,elég közel van nekik japán,lenne választék,ha már maguknak olyat nem tudnak gyártani.
  • Attila889
    úristen...töröljétek....Amúgy míg nem jön a Német nagydíj addig beszélgeessünk egy kicsit a múltról.Nos pl. engem érdekelne hogy 1988-ban miért volt olyan hosszú a váltóáttétel?Miért mentek oylan eszeveszetten gyorsan a kocsik?Ma azért nem elhet így csinálni meg az F1-es autót mert környezetszennyezés?Mert szerintem eggyáltalán nem szennyezi :D
  • passatgt
  • bardocz
    Én is:DDD

Váá ez a hülyegyerek olyan szinten gecibuta,hogy ilyet még az isten nem baszott:DDD
  • Synit HUN
    Jó hosszú fürdő lesz az :D
  • bardocz
    DE szép ték:DDD

buzigyerek-.-"
  • BigReaper
    privát nekem is jött, és valóban kis pöcs lehet, abból amit írt! :D bárcsak egyszer találkozhatnék az ilyennel az utcán, ahonnan nincs hova futnia...! :D Admin hol van már???
  • desigo
    szemét téker ....
  • Synit HUN
    Nem hiszem hogy ebben az esetben a sima bünti játszik :D

HÁHOGY?!
  • Norbi7
    nemtudom, de én már kaptam egy "kellemes" hangvételű privát üzit is tőle.
  • Istencsászár
    Már érethető:)
  • BigReaper
    hát gratulálok ecsém!!! reménykedj, hogy soha nem jössz velem, meg öcsémmel szembe, mert tuti, hogy mindketten a melkasodon fogunk ugrálni, és akkor még jól jársz! -Modérátor, nehogy adj neki büntipontot, tiltsátok ki SGről... remélem így tesztek!

Az adatlapjára semmit sem mer kiírni, jellemző, kis nagypofájú 40kilos ütődött hülyegyerek! biztos nem volt gyerekszobád :) ! na húzzál innen!
  • Synit HUN
    Eufóriát?
  • Pyx #67998
    szia
  • Istencsászár
    Egy ilyen ember ilyenkor mit érezhet?:)
  • b-type
    Ez a srác...vagy minek nevezzem, tuti Ferka drukker :DDD
  • Synit HUN
    Ezért tuti nem kapsz büntipontot
  • Norbi7
    Hát neked elmentek otthonról teljesen? Húzzál innen a picsába!!!
  • vass17
  • bardocz
    Mostmár azt is tudom,hogy egy kapa van a hátsó ülésen.
  • bardocz
    Te ugye az IFA-nak szurkolsz?
  • a.carkey
    A Williams Moszkvában 01

A Williams Moszkvában 02

Képek
  • spect16
    Azért írtam mert ott megy a Winkelchock gyerek.
  • bardocz
  • MaSzKa
  • MaSzKa

• MaSzKa
    én STCC WTTC F1

néha DTM, TruckRacing, WRC, stb
  • bardocz
    Már jópászor belekezdtem,de az valamiért nem köt le.Inább WTCC,rally,nascar,indycar,champcar(persze ebből kb egyiket sem nézem rendszeresen,csak WTCC-t)
  • spect16
    Nézd a DTM-t.
  • MaSzKa
    Kimi vagy Hakkinen talán
  • vass17
    ehh, ki volt az aki ilyen jól megfogta 1:09-nél a Mclarent?:D
  • MaSzKa