182274
  • bordy
    BAAAAAAAAZZZZZZZDDDDD MEEEEEGGGG
  • passatgt
    amúgy toyotanak reszpekt, erőből vannak ott a top5-ben

massa lol
  • ScarY MAN
    massa asd xd:ASD:DSA:DAS:DSA
  • bordy
    nem fog előzni sem kimi sem hami.
  • SzocsA
    de kimi nem tud előzni!
  • ScarY MAN
    józanodik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /me csak viccel... szereti kimit :)

• desigo
    Glock ezt nem fogja kibírni...
    hibázni fog
  • gameplusz
    Finn habitus :D
  • Istencsászár
    Ez nála szokás...
  • SzocsA
    istenem komolyan mondom ! hát átalussza a fél versenyeket!
  • Istencsászár
    Hiába nyomja, meg is kell előzni... ha tökös akkor bevállalja mert gyorsabb, ha nem akkormeg teljesen mind1.
  • desigo
    Kimi miért csak az utolsó 10 körre ébred fel?
  • passatgt
    hm live timing nem írja 2. és 3. szektorát kiminek:)
  • bordy
    kimi kiszabadult alonso mögül :P
  • SzocsA
    raikönnen is egy nagy mittom én hogy mi most nyomja! eddig meg aludt alsonsó mögött!
  • DJKonya
    én asszondom, hogyha nem hami nyeri a vb-t és mondjuk ferrari győzelem lessz akkor massa legyen ne kimi
  • passatgt
    megint a hideg gumik szöveg, persze a hőkamerás képen meg melegebb az a gumi, amit feltesznek:D
  • DJKonya
    na XD igazad van:P
  • DJKonya
    én alonsos voltam mikor még a kék sárga renaultal nyomta de psszt mert meglincselnek:D aztán megutáltam a mekinél
  • SzocsA
    OMG ha állóra fékezed a kereket súrlódás fogja vissza, a kocsi meg menne előre hatás ellenhatás törvénye!
  • gameplusz
    Számomra, mióta Schumacher visszavonult, nincs favorit. Csak nézem, mint külső szemlélő, és próbálom élvezni a dolgot. Ettől függetlenül kár tagadni, hogy a nagyarckodás McLaren betegség, lásd Alonso, vagy ugye a deffektes barátunk. Amióta Alonso újra a Renault-nál van, valahogy szimpi lett.
  • DJKonya
    nyitni kell egy f1 dühöngőt
  • DJKonya
    de nem értem!? mit vitatkozunk itt mint sok hülye ovodás? tiszta gyerekes azon vitázni hogy hamilton ekkorapofájú, kimi ilyen paraszt,alonso olyan majomképű, semmi értelme úgyse tudjuk eldönteni, mert a meki párti ezt állítja a másik meg azt, inkább beszéljük meg szépen mi történt nem kell ezen vitatkozni, nem erre van ez a topic
  • WNW
    Fraszt, egyszeruen reszeg... Kikacsazott a fure.... Pfffffffffff.....
  • passatgt
    raikkonen jól megy
  • Istencsászár
    Kimi bealudt.
  • gameplusz
    Dehát erről nem tehet.
  • DJKonya
    a gumi oldalról nyilt szét, azt hogy lehet szétfékezni? esetleg úgy ha ráhúzta egy jó nagy kerékvetőre vagy valami
  • SzocsA
    milyen gyári hibás gumi!
    láttátok hányszor fékezte állóra a bal első gumiját! tiszta huplis volt a gumija! az oldalfal nem bírta ezt a sok állórafékezést! elgyengült és elszakat ennyi! hami kinyírta a gumiját!
  • gameplusz
    Ha nem lenne akkora arca, még talán sajnálnám is...
  • gameplusz
    Nem vagyok Ferraris, ezt benézted. Szimplán 2 féle versenyzőt különböztetek meg: szimpatikus, unszimpatikus. Ennyi.
  • DJKonya
    nem sárdobálózok, sovány vígasz ez nektek ferrárisoknak más istálósoknak, legbelül bőgtök mint egy ovodás mert meki megnyeri a VB-t Hamiltonnal
  • Istencsászár
    Aki ilyenkor örül az nem drukker hanem nem is tudom minek nevezhető egysejtű... pl most nem Hamilton hibázott ez a legbosszantóbb hiba ami megtörténhet egy versenyen a pilótával a másik a műszaki amiről szintén nem tehet.
  • gameplusz
    Hmm, így külső szemlélőként úgy érzem, nem szivesen ismerném meg személyesen...
  • gameplusz
    Lehet sárdobálózni, de felesleges szerintem.
  • Istencsászár
    nincs
  • desigo
    Ez simán gyári hibás gumi volt...
  • gameplusz
    Egy újabb elvakult rajongó. Miért, szerinted nincs nagy arca?
  • DJKonya
    tudtam hogy kezdi mindegyik egyből a dumát:D ez egyáltalán nem Hamilton hibája van, és ha itt tartunk. akkor mivan a kis Kimivel nembír mit kezdeni egy Renaultal...szal ennyi
  • Máté94