182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
BAAAAAAAAZZZZZZZDDDDD MEEEEEGGGG -
amúgy toyotanak reszpekt, erőből vannak ott a top5-ben
massa lol -
massa asd xd:ASD:DSA:DAS:DSA -
nem fog előzni sem kimi sem hami. -
SzocsA #68860 de kimi nem tud előzni! -
józanodik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/me csak viccel... szereti kimit :)
-
Glock ezt nem fogja kibírni...
hibázni fog -
Finn habitus :D -
Ez nála szokás... -
SzocsA #68855 istenem komolyan mondom ! hát átalussza a fél versenyeket! -
Hiába nyomja, meg is kell előzni... ha tökös akkor bevállalja mert gyorsabb, ha nem akkormeg teljesen mind1. -
Kimi miért csak az utolsó 10 körre ébred fel? -
hm live timing nem írja 2. és 3. szektorát kiminek:) -
kimi kiszabadult alonso mögül :P -
SzocsA #68850 raikönnen is egy nagy mittom én hogy mi most nyomja! eddig meg aludt alsonsó mögött! -
én asszondom, hogyha nem hami nyeri a vb-t és mondjuk ferrari győzelem lessz akkor massa legyen ne kimi -
megint a hideg gumik szöveg, persze a hőkamerás képen meg melegebb az a gumi, amit feltesznek:D -
na XD igazad van:P -
én alonsos voltam mikor még a kék sárga renaultal nyomta de psszt mert meglincselnek:D aztán megutáltam a mekinél -
SzocsA #68845 OMG ha állóra fékezed a kereket súrlódás fogja vissza, a kocsi meg menne előre hatás ellenhatás törvénye! -
Számomra, mióta Schumacher visszavonult, nincs favorit. Csak nézem, mint külső szemlélő, és próbálom élvezni a dolgot. Ettől függetlenül kár tagadni, hogy a nagyarckodás McLaren betegség, lásd Alonso, vagy ugye a deffektes barátunk. Amióta Alonso újra a Renault-nál van, valahogy szimpi lett. -
nyitni kell egy f1 dühöngőt
-
de nem értem!? mit vitatkozunk itt mint sok hülye ovodás? tiszta gyerekes azon vitázni hogy hamilton ekkorapofájú, kimi ilyen paraszt,alonso olyan majomképű, semmi értelme úgyse tudjuk eldönteni, mert a meki párti ezt állítja a másik meg azt, inkább beszéljük meg szépen mi történt nem kell ezen vitatkozni, nem erre van ez a topic -
WNW #68841 Fraszt, egyszeruen reszeg... Kikacsazott a fure.... Pfffffffffff..... -
raikkonen jól megy
-
Kimi bealudt. -
Dehát erről nem tehet. -
a gumi oldalról nyilt szét, azt hogy lehet szétfékezni? esetleg úgy ha ráhúzta egy jó nagy kerékvetőre vagy valami -
SzocsA #68836 milyen gyári hibás gumi!
láttátok hányszor fékezte állóra a bal első gumiját! tiszta huplis volt a gumija! az oldalfal nem bírta ezt a sok állórafékezést! elgyengült és elszakat ennyi! hami kinyírta a gumiját! -
Ha nem lenne akkora arca, még talán sajnálnám is... -
Nem vagyok Ferraris, ezt benézted. Szimplán 2 féle versenyzőt különböztetek meg: szimpatikus, unszimpatikus. Ennyi. -
nem sárdobálózok, sovány vígasz ez nektek ferrárisoknak más istálósoknak, legbelül bőgtök mint egy ovodás mert meki megnyeri a VB-t Hamiltonnal -
Aki ilyenkor örül az nem drukker hanem nem is tudom minek nevezhető egysejtű... pl most nem Hamilton hibázott ez a legbosszantóbb hiba ami megtörténhet egy versenyen a pilótával a másik a műszaki amiről szintén nem tehet. -
Hmm, így külső szemlélőként úgy érzem, nem szivesen ismerném meg személyesen... -
Lehet sárdobálózni, de felesleges szerintem. -
nincs -
Ez simán gyári hibás gumi volt... -
Egy újabb elvakult rajongó. Miért, szerinted nincs nagy arca? -
tudtam hogy kezdi mindegyik egyből a dumát:D ez egyáltalán nem Hamilton hibája van, és ha itt tartunk. akkor mivan a kis Kimivel nembír mit kezdeni egy Renaultal...szal ennyi -