FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem kell kiscsávókat dugogatni és akkor nem lesz semmi gubanc.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://gaborszantai.co.uk/
Szerintem itt a valasz, hogy kit fognak elfelejteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mintha még nem tömte volna meg magát eléggé...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Faludi Zoltán, 2006. szeptember 26. kedd <12:12>12:12>
Michael Schumacher menedzsere, Willi Weber elárulta, a jövõben mindketten a Ferrarinál maradnak, noha védence három héttel ezelõtt bejelentette visszavonulását. Az üzletember azt viszont még nem tudja, milyen pozíciót fognak betölteni az olaszoknál.
Willi Weber évtizedek óta egyengeti Michael pályafutását, ám azt követõen, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka az Olasz Nagydíjon bejelentette visszavonulását, az üzletember jövõje is bizonytalanná vált. Weber azonban elmondta, nem aggódik, mert jelen állás szerint minden jel arra utal, hogy mindketten a Ferrarinál folytatják "pályafutásukat".
"Még semmi sem biztos. Michaellel tartok, ám most lesz egy kis szünetünk, de továbbra is a Ferrarinál maradun különbözõ okok miatt" - vallotta be Weber. "Egyelõre még nem tudom, milyen szerep jut majd nekünk a csapatnál a jövõben, de a Ferrarinál maradunk, és Michaelnek mindig szüksége lesz egy menedzserre, hiszen õ a világ legjobb versenyzõje. Rengeteg dolgunk van még, számos szponzorral szeretnénk tovább folytatni a kapcsolatunkat, és talán egy nap ismét visszatérek egy fiatal német tehetséggel. Még nem tudom."
Arra a kérdésre, hogy megkönnyebbülés volt-e Michael számára a monzai bejelentés, Weber a következõket válaszolta: "Ebben nem vagyok biztos. Folyamatosan beszélgettünk errõl. Ez egy olyan döntés, mely az egész életed megváltoztatja, Michael tele volt érzelmekkel, így nem volt egyszerû számára a választás. Hónapok óta beszéltünk errõl, és hétrõl hétre tisztázódott benne, hogy mit is szeretne. Végül aztán úgy határozott, hogy az év végén befejezi versenyzõi pályafutását. Soha nem beszéltünk arról, mik szólnak a folytatás mellett és ellene. Ez soha nem volt szempont. Csak arról beszéltünk, hogy folytatjuk, avagy sem."
Weber arra is kitért, hogy szerinte jobb lett volna az év végén bejelenteni Michael jövõbeli terveit, ám õ nem szólt bele védence döntésébe, és tiszteletben tartotta, hogy a hétszeres világbajnok már Monzában nyilvánosságra szeretné hozni döntését - noha szerinte ez beárnyékolta az Olasz Nagydíjon aratott fantasztikus gyõzelmét.
"Az ember soha nem tudhatja, mikor jön el a legmegfelelõbb idõ arra, hogy bejelentse visszavonulását. Azonban úgy érzem, helyesen tette, mikor az Olasz Nagydíjat követõen hivatalosan is megerõsítette: az évad végén visszavonul."
Elsõ NASCAR-os tesztjein alaposan meglepõdött a kolumbiai pilóta, korábban nem szokott hozzá akkora sebességhez, mint amekkorát új autójával el lehet érni.
Juan Pablo Montoyát a hétvégén engedte el a McLaren Mercedes istálló, a kolumbiai a máris túlvan elsõ tesztjein új autójával. A kipróbálás után a pilóta nem ígért azonnali sikereket, mert úgy érzi, idõre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új autóhoz.
- Félelmetes élmény volt. Kijöttem a boxból és padlógázzal estem be a hármas és négyes kanyarba, de így is bevettem õket. Nagyon gyorsnak éreztem az egészet, sokkal gyorsabbnak, mint amihez korábban hozzászoktam. Mindenki azt várja tõlem, hogy rögtön az elsõ versenyemet megnyerem, de idõre van szükségem, hogy teljesen megszokjam a körülményeket. Az én célom is a gyõzelem, és nem is kétlem, hogy elõbb-utóbb el is érem, de ehhez sok munkára van szükség. Végtére is ennek az autónak is négy kereke van, és kormánnyal és a fékekkel kell irányítani – nyilatkozta Montoya.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Downhill!!
lesz helyette Fuji circuit.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Downhill!!
Mellesleg itt jegyzem meg hogy nem is értem ezért az indibe rendezett f1-es futamot. Igaz az csak egy kicsi darab ovál de nagyon veszélyes ha esik. Szerintem az f1-nek nem jó az a pálya. És ezt nem lebecsülésként mondom egyszerüen nem jó az a pálya. Láthatuk már mennyi gond volt belöle. Ralf két oriási bukása, Michlen tavaly szereplése. szóval felesleges de ez persze csak az én véleményem.
Downhill!!
Downhill!!
Montoya holnap már megkezdi az azonnali teszteket. Elsõ versenye valószínûleg az ARCA Szériás Talladega 250 lesz október 6-án. Ganassi még az idén szeretbé végigjáratni Montoya-val az "ABC"-t, vagyis az ARCA-Busch-Cup hármast.