FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
az öccsének már nem ö a managere, amugy nem tudom sajnalni Webert masok zsirjan hizik...eh

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Count Adyn
<#hehe><#finom><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Na ja, a zenéjével nem is volt baj, illetve a zenéhez való tehetségével.
nem kell kiscsávókat dugogatni és akkor nem lesz semmi gubanc.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

<#wink>. Sajnos szerintem pletyka, kamu. Ha Michael vissza vonul, akkor vissza is fog. Az pedig kizárt, hogy jövõre rögtön Ferrarinál segédkezzen. Egy-két év lazítás és majd talán... Weber jövõje bizonytalan? UGyan kérem! Ott van neki Ralph, Michael öccse. Tudtommal az õ pályafustását is egyengeti és, ha nem maradna neki senki, akkor ahogy más is írta; bizony jól megtömte magát, menjen nyugdíjba ne pattogjon, vagy keressen új pilótát.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Michael Jackson-ért is egy világ rajongot...

http://gaborszantai.co.uk/

[Jakuza]
Schumi és a Ferrari a legnépszerûbb
Szerintem itt a valasz, hogy kit fognak elfelejteni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DJ Bee18
az üzletember jövõje is bizonytalanná vált

mintha még nem tömte volna meg magát eléggé...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Weber: Michael nem hagyja el a Ferrarit

Faludi Zoltán, 2006. szeptember 26. kedd <12:12>

Michael Schumacher menedzsere, Willi Weber elárulta, a jövõben mindketten a Ferrarinál maradnak, noha védence három héttel ezelõtt bejelentette visszavonulását. Az üzletember azt viszont még nem tudja, milyen pozíciót fognak betölteni az olaszoknál.

Willi Weber évtizedek óta egyengeti Michael pályafutását, ám azt követõen, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka az Olasz Nagydíjon bejelentette visszavonulását, az üzletember jövõje is bizonytalanná vált. Weber azonban elmondta, nem aggódik, mert jelen állás szerint minden jel arra utal, hogy mindketten a Ferrarinál folytatják "pályafutásukat".

"Még semmi sem biztos. Michaellel tartok, ám most lesz egy kis szünetünk, de továbbra is a Ferrarinál maradun különbözõ okok miatt" - vallotta be Weber. "Egyelõre még nem tudom, milyen szerep jut majd nekünk a csapatnál a jövõben, de a Ferrarinál maradunk, és Michaelnek mindig szüksége lesz egy menedzserre, hiszen õ a világ legjobb versenyzõje. Rengeteg dolgunk van még, számos szponzorral szeretnénk tovább folytatni a kapcsolatunkat, és talán egy nap ismét visszatérek egy fiatal német tehetséggel. Még nem tudom."

Arra a kérdésre, hogy megkönnyebbülés volt-e Michael számára a monzai bejelentés, Weber a következõket válaszolta: "Ebben nem vagyok biztos. Folyamatosan beszélgettünk errõl. Ez egy olyan döntés, mely az egész életed megváltoztatja, Michael tele volt érzelmekkel, így nem volt egyszerû számára a választás. Hónapok óta beszéltünk errõl, és hétrõl hétre tisztázódott benne, hogy mit is szeretne. Végül aztán úgy határozott, hogy az év végén befejezi versenyzõi pályafutását. Soha nem beszéltünk arról, mik szólnak a folytatás mellett és ellene. Ez soha nem volt szempont. Csak arról beszéltünk, hogy folytatjuk, avagy sem."

Weber arra is kitért, hogy szerinte jobb lett volna az év végén bejelenteni Michael jövõbeli terveit, ám õ nem szólt bele védence döntésébe, és tiszteletben tartotta, hogy a hétszeres világbajnok már Monzában nyilvánosságra szeretné hozni döntését - noha szerinte ez beárnyékolta az Olasz Nagydíjon aratott fantasztikus gyõzelmét.

"Az ember soha nem tudhatja, mikor jön el a legmegfelelõbb idõ arra, hogy bejelentse visszavonulását. Azonban úgy érzem, helyesen tette, mikor az Olasz Nagydíjat követõen hivatalosan is megerõsítette: az évad végén visszavonul."

Montoyának túl gyors a NASCAR

Elsõ NASCAR-os tesztjein alaposan meglepõdött a kolumbiai pilóta, korábban nem szokott hozzá akkora sebességhez, mint amekkorát új autójával el lehet érni.

Juan Pablo Montoyát a hétvégén engedte el a McLaren Mercedes istálló, a kolumbiai a máris túlvan elsõ tesztjein új autójával. A kipróbálás után a pilóta nem ígért azonnali sikereket, mert úgy érzi, idõre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új autóhoz.

- Félelmetes élmény volt. Kijöttem a boxból és padlógázzal estem be a hármas és négyes kanyarba, de így is bevettem õket. Nagyon gyorsnak éreztem az egészet, sokkal gyorsabbnak, mint amihez korábban hozzászoktam. Mindenki azt várja tõlem, hogy rögtön az elsõ versenyemet megnyerem, de idõre van szükségem, hogy teljesen megszokjam a körülményeket. Az én célom is a gyõzelem, és nem is kétlem, hogy elõbb-utóbb el is érem, de ehhez sok munkára van szükség. Végtére is ennek az autónak is négy kereke van, és kormánnyal és a fékekkel kell irányítani – nyilatkozta Montoya.

A McLarennél nem zárták ki, hogy az eredeti tervekkel ellentétben már szerzõdésének hivatalos lejárta - azaz december 31. - elõtt elengedik Kimi Räikkönent a Ferrarihoz. Ha valóban így lesz, a finn versenyzõ az elsõ téli teszteken megkezdheti az ismerkedést új csapatával, a McLaren azonban feltételekhez köti ezt, és az istálló szóvivõje akár puszta szellemeskedésként is felfogható módon erõsítette meg a hírt, amikor azt mondta: "Errõl tárgyalni fogunk a Ferrarival. Azt hiszem, a hozzáállásunk pontosan annyira pragmatikus lesz, mint Flavio Briatoréé." Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy ha a Renault közvetlenül az idény vége után elengedi Fernando Alonsót, a McLaren is kinyitja a kaput Räikkönen elõtt - felmerül azonban a kérdés, hogy Briatore miért tenne szívességet egyszerre két ellenfelének, amikor erõfeszítés nélkül keresztbe is tehet nekik.

Punker
nem kéne frissíteni a bannert?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gordon 24
Ez szomoru imádom azt a pályát!!!

Downhill!!

gordon 24
Akkor tudhatod egy igazi eszeveszetten jó szimulátor.. A KEDVENC sportom KEDVENC játéka!!!!!!!

Downhill!!

Ch_Slater
nem lesz jövöre Suzuka.
lesz helyette Fuji circuit.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kit--Kat
asszem nekem is ez van meg

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Köszi..

Downhill!!

gordon 24
Igen azaz....

Downhill!!

Szép volt!

Count Adyn
hja meg is lepõdtem<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
😊 Amúgy tényleg reálisan nyilatkozik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ez még Papyrus?

Count Adyn
ezaz😄 szó szerint értettem😄

Istencsászár
Most komolyan, te ezt nagyképû nyilatkozatnak tartod? tényeket mondta el, ég világon semmi ferdítés nincs benne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn

Oké, még eldöntöm és thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gordon 24
Ha gondolod és kell megirom neked. Jelezd priviben hogy ne offoljuk szét a topikot. Oké?

Downhill!!

Jah

Ok, thanks!<#wave> De a Nascar 2003-t eddig nem találtam<#shakehead>.

gordon 24
Budapesti vagy?

Downhill!!

Istencsászár
Kellemes szórakozásra jó, aki nem vér komoly fizikát igényel ( nr2003 ), DE mégis jól skálázható szimmel akar Nascarozni annak érdemes kipróbálni, nemfog benne csalódni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
azt isten õrizz 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Thanks!<#wave> Csak azt nem találom.

gordon 24
Nem játszottam még vele. Nem vagyok kibékülve az EA játékaival. Ha igazi fasza szimulátort szeretnél akkor ezt szedd le: NASCAR Racing season 2003. Ez egy remekül modolható nagyon élvezhetõ nagyon jó szimulátor. A neten van fent hozzá Bush series, Craftman Truck series, Iroc,ARCA, TransAm, Régi NASCAR gépes modok. Szerintem ezt használd.

Downhill!!

gordon24: amint látom, te szereted a Nascart is. Esetleg kipróbáltad a Nascar SimRacinget? Mer azon tépelõdöm, hogy leszedjem-e.

gordon 24
Ja igen. Vagy vigyék vissza Watkins Glenbe ahol a régi amcsi nagydijjat tartották. Ezen ráadásul mennek a NASCAR-osok is. Elég jó pálya ezen Lauda is ment még. Igaz Laudát nem birom de ez most mindegy. Szóval egy nagyon jó pálya ez és jól variálható sok fajta pályát kilehet hozni belõle. Én szerintem jobb lenne mint indy.

Downhill!!

Kit--Kat
Jó lenne az a Las Vegasi (jól hangzik) vagy a régi Long Beach-i futam.

gordon 24
Köszi

Downhill!!

gordon 24
Korlátozott is. Ez igaz. Ezek az autók nem tudnak esõben menni. Nincsenek erre kitalálva. De Oválon semmilyen verseny sorozatban nem rendeznek versenyt mert életveszélyes. Nagyon nagy a kanyarsebesség.

Mellesleg itt jegyzem meg hogy nem is értem ezért az indibe rendezett f1-es futamot. Igaz az csak egy kicsi darab ovál de nagyon veszélyes ha esik. Szerintem az f1-nek nem jó az a pálya. És ezt nem lebecsülésként mondom egyszerüen nem jó az a pálya. Láthatuk már mennyi gond volt belöle. Ralf két oriási bukása, Michlen tavaly szereplése. szóval felesleges de ez persze csak az én véleményem.

Downhill!!

Kit--Kat
Nem tudom én mindíg is olyan korlátozott lehetõségekkel bíró sorozatnak tartottam, pl. ha leesik az essõ meghaltak... Amúgy én is néztem sok futamot szóval azért nagyjából képben vagyok. Fõleg a karambolok miatt néztem ez van, lehet elég béna, de csak azért tudott lekötni, meg persze izgis volt mind1ik futam😊

Jó hsz<#eljen>

Istencsászár
Igen, centikre milikre száguldanak egymás mellett-mögött több mint 40 versenyzõ, mondjuk 200 körön keresztül... hogyne lenne sárga zászló...

gordon 24
Amihez nem értesz ne foglalj benne állást. Gondold végig a dolgot. Nascarban az autók egy csõ vázra épitett szerkezetek amiket aluminium lapok boritanak. Ezek szegeccsel vannak rögzitve. Egy verseny alatt nagyon sokszor ezekbõl leszakadó alkatrészek miatt van sárga, aztán gumi defekt stb. Baleset is persze sok van ez nem vitás. De ez egy kiélezett küzdelem olyan mint a tura ató bajnokságok csak nagyobb a tempo ezért nagyobb a baj is. És ezeken a pályákon nem lehet megoldani berohano pály munkásokkal a bajt mert egy kör a leghosszabb ovál pályán 59 sec. Nincs idõ rá. Gondold végig azt hogy az f1-ben hányszor van olyan hogy egy vezetõ szárnyért berohan valaki kiviszi és mehet minden tovább. Ezt NASCARban nem tuják megoldani ezért sárga zászlo van. Ha az f1-ben minden ilyen dologért sárgát intenének egy versenyen itt is lenne 5-6 sárga biztos. Semmivel nem roncsderbisebb a NASCAR mint a DTM,vagy a WTCC. Ezek zárt kasztnis autók több lehetõséggel.

Downhill!!

Kit--Kat
AZért nem véletlen van annyi sárgazásló meg verseny megszakítás futamonként.

<#help>

desigo
Nekem kezdetben nagyon szimpatikus volt Monty.
De késõbb egyre nagyképûbb lett😞
A "koccolós tévedések" és az "összevissza tört mindenkit" kifejezések között érzek különbséget. Tévedések minden sportban megesnek. Ezt hívják emberi tényezõnek, mely széppé teszik a sportot. Enélkül a gépek tökéletes körözését nézhetnénk. Szerencsére a NASCAR-ban nem kell feladni a versenyt egy kis koccanás után.

Montoya holnap már megkezdi az azonnali teszteket. Elsõ versenye valószínûleg az ARCA Szériás Talladega 250 lesz október 6-án. Ganassi még az idén szeretbé végigjáratni Montoya-val az "ABC"-t, vagyis az ARCA-Busch-Cup hármast.

Kit--Kat
háthh.... volt hogy nem kocc, hanem mind2 autó kia fûre nehogy kocc legyen...

Istencsászár
Montya féle "koccolós tévedések" hol is voltak? sorold már 😊 ( a rajt balesetek nem azok ) verseny közbeni csata havében, mondjuk az idei évet nézve, és õ "koccol" nem pedig õt.

Kit--Kat
Ne nézz hülyének, tudom, de ott beleférnek a Montoya féle koccolós tévedések mg stb... ott, ha összeér 2 kocsi ált nincs gáz.