182273
  • gabber_saviola
    Hajrá Hami!

• G_ArchAngel #70065
    Te vagy a bakter, atkellett allitanod a valtot?
  • BaliBoy
    Benne vagyok egy cserében. :D
    Délelőtt kibicajoztam a vasotállomásra meg vissza, azt hittem megdöglök.
  • bardocz
    Én a 30 fokban semmi irigylésreméltót nem látok...
  • WNW
    Ne irigyelj minket, mintha egy kohoban ulnenk..
  • G_ArchAngel #70061
    csutortok ota nem lattam az eget Londonban, penteken egy kicsit futenunk is kellett, en meg az otthoniakat irigylem:-)
  • BaliBoy
    De jó nekik...
  • WNW
    Esik...
  • b-type
    külső körülmények...Massa nem feltételezett győzelemtől bukott el nálunk, hanem élről előnnyel 3 körrel a vége előtt.
    Én nem értem, ha egy versenyző egész életében az autóversenyzés csúcsára készül, erről álmodik...van egy autója ami esélyes a végső győzelemre.
    Akkor miért nem futja ki magát? El fog úszni a lehetőség, és akkor mehet rally-zni, ott ki tudja mi lesz (tippem van)..aztán majd lehet visszagondolni, hogy mi lehetett volna.
    A lehetőség most van, és ha valaki erre készült egész életében akkor fusson.
    Alonso-n lehet érezni, hogy nem öszinte a mosolya...de a pályán most is 100%-os, időmérőn és futamon is.

Kimi-nek szénné kellene vernie Massa-t, legalábbis ezt lehetett olvasni sok Kimi drukker-től hogy ez lesz majd meg az lesz, de Massa sehol nem lesz.
    Wéber Gabi is ezt feltételezte...aztán most meg itt van ez a 'gyenge széria'.
    Nincs gyenge széria ha futamgyőztes technika van alatta, győztes autóval se MS-nek, se Loeb-nek, győztes motorral Rossi-nak..nincsenek 'gyenge sorozatai'
    Ők mind abban egyformák, hogy ha a technika képes győzni, akkor ők kihozzák/ták belöle.
    Én nagyon bírom Kimi-t, mert szimpi..de van egy csomó szimpi ismerősöm, Kimi-től elsősorban jó versenyzést várok, mert jó versenyző.
    Nem akarom sajnálni.
  • G_ArchAngel #70057
    attol fuggetlenul, hogy iden eleg gyenge, azert a kulso korulmenyek is megfosztottak 2 (feltetelezett) gyozelemtol, amivel 12 ponttal elorebb lenne, es az onertekelesenek is jot tenne...
    merthat lehet megjatsza a kemeny fiut, de Alonson is latszik, hogyha egy gyozelemhez szokott pilotanak nem jonnek ossze a dolgai, akkor a mosolya sem hiteles...
  • DJ BP
    aztán vitatkozhatnánk mekkora máker Kimi :D
  • a.carkey
    Jót tenne a vébének ...
  • Bandee1987
    Hát én egy Monacói versenyen jobban elalszok :) (igaz, idén nem volt rossz)
  • bardocz
  • Minstrel
    Tavalyi se volt valami hűde izgalmas mozgalmas, sima Ferrari 1-2 és McLaren 3-4. Persze én is úgy vagyok vele, hogy az a verseny sose unalmas ahol Ferrari nyer, még ha egyetlen előzés se volt
  • MaSzKa
    annak örülnék ha holnap Massa és Hami kiütnék egymást :D
  • MaSzKa
    "Nem voltam elégedett az autóm menettulajdonságaival. A harmadik edzésen még egész jól ment az autóm, de még közel sem olyan, mint szerettem volna. A tapadással és az egyensúllyal sem voltam elégedett. Ez számos kanyarban problémát okozott. Kicsit csalódott vagyok." – foglalta össze a nap eseményeit Kubica, akit a WADA doppingellenőrzésre hívott az időmérő után.
  • Bandee1987
    Egy biztos, spa-ban még nem nagyon láttam unalmas versenyt :)
  • Norbi1990
    Jaja
    Pörögni fog mint a ringlispil mint Silverstoneon :D
  • pauly
    "Ha Holnap esni fog akkor figyeld csak Sutilt hogy mit fog alkotni."
    Inkább Massa-t lesz akkor érdemes figyelni
  • bardocz
    Tényleg jó pilóta,és ma időmérőn is jól ment.Remélem egyszer majd bekerül egy jó csapatba :-)
  • Norbi1990
    Hát figyi Monacoba hogy ment már??
    Raikönnent lehagyta amikor esett.Átküzdötte magát az egész mezőnyön.
    Mi kell még?
    Talán egy jó autó és akkor már lehetséges esélyesként figyelne rá mindenki.
    Ha Holnap esni fog akkor figyeld csak Sutilt hogy mit fog alkotni.
  • Bandee1987
    bár hozzáteszem sutil se tehetségtelen
  • Bandee1987
    Nem, de mondjuk Vettelből kinézném, hogy keményen harcolna.
  • ladarevolution
    lerajtolja és utána végig elötte megy, és ráadásul 3körrel késöbb áll ki mint hami :D
  • gercse
    egy átlagos nézőnek ez akkor is furcsa, és nehezebben fogadja el,
    teljesen igazad van amúgy
  • G_ArchAngel #70040
    Bocsanat, Hamiltont kiscsiko koratol neveli a McLaren, nem keves penzt oltek bele, nevetseges lett volna, hogy a GP2 sikerek utan kocsonadjak valamelyik sereghajtonak...
  • Norbi1990
    Jaja!!
    Mi lenne ha Sutil is kapna vmi jókis autót?Akkor már egyből ottlenne az élmezőnybe és Hamiltonnal küzdene....
  • Bandee1987
    Lehet, hogy tehetséges, csak zavar, hogy míg más, szintén tehetséges pilótáknak végig kell járniuk a szamárlétrát (Alonsot sem kedvelem, de ő legalább a Minardinál kezdett), neki egyből a segge alá tolják a mezőny egyik legjobb autóját.
  • G_ArchAngel #70037
    jaj de jo, akkor ugy jarok, mint Kimi eseteben: a csapatot tovabbra is utalom, a pilotanak drukkolok...
  • Máté94
    Majd 2012-be talán szerzőttetik a Ferrarihoz:)
  • G_ArchAngel #70035
    en kedvelem a sracot, de a McLarent utalom, es Hamilton apjat is ruhellem...
  • Máté94
    Nem értem mi a bajotok Hamiltonnal.Az,hogy tehetséges?
    Nem értelek titeket.:/
  • zsutyesz
    szerintem már a rally-n jár az esze
  • Bandee1987
    thx
  • Norbi1990
    Elvileg itt lesz Gp2.
  • Bandee1987
    kár, hogy nem adják tovább az adást online, szívesen megnéztem volna a gp2-t is :(
  • BaliBoy
  • desigo
    hatodik ...
    ennyit tud a Renault
    meg lehet nézni mit hozott a csapattársa...
  • passatgt
    na, már megint sehol alonso?:D