FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez 2016-ban 54% volt:D <#zavart1>#zavart1>
2017 (17 verseny után): Hamilton – 331 pont, Vettel – 265 pont
2018 (17 verseny után): Hamilton – 331 pont, Vettel – 264 pont
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szal ezek a vállalások olyan faxságnak tűnnek pl. nekem. Voltak lehetőségei, aztán az egészet felrakta egy szűk spoon bemenetre 300km/h-ról ráfordulva. ..és nem jött be.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
elején megmondta senkitől nem fog megijedni, félreállni stb ...
Gyors is és simán kiépít egyfajta tiszteletet a többi versenyzővel szemben, hogy ok, Maxot ekll előznöm, inkább hagyom ...:)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mercit soha....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
5 kör alatt kiütött két Ferrarit? Szép munka....
Eszméletlen mennyire részrehajlóan Vettel imádó a két müsorvezető.Lassan elsírják magukat a k..g bénázásán.Ez a pilota ennyit tud kedves Gábor kedves Zoli <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.10.07. 07:37:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De komolyan, mennyi pénzt kaphat az az ember aki ezt a stratégiát kitalálta? Adott egy száraz pálya és nagy esély az esőre. Ki kell menni száraz gumival és megpróbálni még behúzni egy száraz kört. Ha közben megjön az eső akkor annyi, lehet cserélni. Nem lesznek hátrányba azokkal szemben akik esetleg egyből esőre mentek. De amit ők csináltak annak így az ég világon semmi értelme nem volt.
Vegyük azt hogy tényleg hamarabb jön az eső és jó gumi van fent már az első körben. Akkor mi van? Mégis mit nyertek volna ezzel? Mi lehetett a célja a stratégiának?
Lehet még bármi, de akár a versenyzőket nézem, akár a csapatot, ezt a Vb-t teljesítménye alapján a tavalyi bajnoknak lehet adni. Elég beszédes volt az utolsó esős kör, Hamilton lassú, de szemre semmi hiba,.. pár másodperccel később a képen Bottas hiba, Kimi hiba, Vettel hiba.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lassan visszaáll az az 1 másodperces merci előny.
Amikor megkapta Hamilton a rádióüzenetet, hogy BOX, BOX, BOX, Akkor tudtam, hogy Vettel ott marad, a 9. helyen, mert nem lesz ideje visszamenni a boxba, új gumikért. Mondták, hogy jön az eső.
Hogy lehetnek ilyen balfaszok, száraz pályára raknak fel intert, esőben meg slicken mennek :D
Nem látják, hogy a többiek mivel jönnek ki?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.10.06. 14:38:06
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amióta a merci motorja fűstől indításnál azóta jobbak. Érdekes, hogy pont ezért jelentgette fel a merci a ferrarit és meg ők csinálták meg...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
There is but one rule: Hunt or be hunted.