FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Ehhez nem kell fantazia csak jozan esz.
Ugyanis miutan 4 napja kiderult hogy a titkos adatok vannak nala utana bocsatottak el az allasabol.
Addig jol jovedelmezo allasa volt, o volt a fotervezo. Minek ment volna a Hondahoz allast keresni Aprilisban ?
Ugye a Honda azt allitja hogy mar Aprilisban ertesitette errol a Mercedest. Tehat az allitas nem lehet helytallo hogy a Mercedesnel nem tudtak semmirol. Ez is ellent mond az egesz allitasuknak.
Mar pedig ha tudtak az egeszrol es csak most bocsatottak el az azt jelenti, hogy minimum 3 honapon at tisztaban voltak vele.
S mit adj isten csak most bocsatjak el, amikor botrany kerekedik belole.
Badarsag azt gondolni, hogy nem kivancsiak a legnagyobb ellenlabas technikai es strategiai infoira. Mikozben azt hozza kell tenni, hogy a Mercedes "mindossze" a 3. szamu csapat volt az F1-ben.
Ebben a sportban sulyos milliardokrol van szo, eppen ezert egy ilyen info oriasi anyagi megtakaritast vagy bevetelt eredmenyez a masfajta elonyokrol nem is beszelve.
Emlekezzunk csak nem olyan reg arra, amikor a Ferrari nagyon a mezony elott tartott es az ellenlabasok mernokei ott koricaltak kameraval a kezukben a boxuk elott vagy vica versa. Nem veletlenul vedtek anno a csapatok meg a radiofrekvenciajukat is verseny kozben. Igaz az meg belefer a megfigyeles kategoriajaba, de a szabotazs es a nyilvanvalo lopas nem.
Szoval egy eleg ledegradalo az effele elonyszerzes, nem beszelve arrol, ha kiderul akkor a sportrajongok szamara nagyon nagy csalodast okoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bejelentette egy fénymásoló alkalmazottja
Bejelentette Fry, aki felhívta a Ferrarit és a McLarent is
Fry felhívta a McLarent, de Coughlan-t, csak a héten jelentették fel, addig dolgozhatott tovább?
Fry-t egy McLaren alkalmazott és egy Ferrari alkalmazott kereste fel a Ferrari dokumentumaival, holott a McLaren-ét is könnyûszerrel vihették volna
A McLaren nem tudott az ügyrõl, de tanácsolták Coughlan-nak, hogy semmisítse meg a dokumonetumokat.
A McLaren kivizsgálható, de véletlenül most kezdett visszaesni, mintha hiányoznának belõle bizonyos alkatrészek.
stb...
http://gaborszantai.co.uk/
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Akkora kamu hogy csak na.
Majd a McLaran ugy tisztazodik az ugy alol, hogy kijelentik, hogy a fomernoke a Hondanal akart allast, ezert a Mercedesnel nem tudhattak semmit.
Mikor is fuggesztettek fel Coughlan-t ? 3 napja, de aprilisban elment a Hondahoz, hogy ott szeretne dolgozni, persze lopott adatokkal a zsebeben. 😛. LOL
Latom szepen akarjak a Mercedest tisztara mosni, de itt egy akkora ellentmondas van, hogy ez nyilvanvalo hazugsag.
Kiváncsi leszek, hogy mossák tisztára a csapatokat, igazán nem kéne az F1-nek ez a balhé ....Nem is fogják hagyni, fõkép hogy a Ferrari egyetlen ellenfele kiessen a versenybõl .....
Tiszta politika .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
rohadjon meg a szenzációhajhász média, ezek után kinek lehet egyátálán hinni.... mûbalhé a köbön
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként abban egyetértek veled, hogy sztem is lehet az angollal bárhol boldogulni. Még a németeknél is. Saját tapasztalat.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Na ezen akadt fenn a szemünk. Nem érzed a hatalmas arcot? Inkább tudnál németül is, na arra tényleg büszke lehetnél.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A BMW sportigazgatója, Mario Theissen a Német Nagydíjig kivár, és csak azután dönti el, csapatának tartania kell-e attól, hogy a Renault veszélyes lehet a bajor gárda konstruktõri világbajnokságban elfoglalt harmadik helyére nézve.
Bár a Renault az utóbbi hetekben folyvást azon fogadkozik, hogy megelõzik a BMW-t, a bajor istálló sportigazgatója, Mario Theissen egyelõre nem gyõzõdött meg arról, hogy a franciák tényleges veszélyt jelentenek a BMW-re nézve.
"Olvastam a Renault fejlõdésérõl a lapokban, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a pályán is megmutatkozik-e. A köridõk tekintetében kétségtelenül közeledtek hozzánk Magny-Cours-ban, de azon a pályán ez más csapatok közötti különbségek esetében is igaz volt" - mondta Theissen.
Ugyan a sportigazgató úgy véli, a BMW Franciaországban kétségtelenül erõsebb volt a Renault-nál, úgy döntött, mielõtt véleményt formál, kivárja, hogyan alakul a hétvége Silverstone-ban és mi történik a Nürburgringen.
Theissen azonban nem csak azzal nincs tisztában, mi zajlik a középmezõnyben, azt sem látja világosan, milyenek az erõviszonyok az élmezõnyben.
"Eléggé meglepett, hogy a két élcsapat teljesítménye mennyire ingadózó volt az utóbbi versenyeken. A tengeren túli futamokon (Kanadában és az USA-ban) köridõk tekintetében kis lemaradással, de nagyjából egy szinten voltunk a Ferrarival. A Ferrari nagyot ugrott elõre, a McLaren viszont visszaesett Magny-Cours-ban, így nem lehet megállapítani, mi is a helyzet" - mondta a sportigazgató.
Theissen csak azt tudja biztosan, hogy a BMW helyzete nagyjából változatlan, és a csapat fejlesztési programja a terveknek megfelelõen halad elõre, ami néhány olyan újítást is tartalmaz, amit a szezon második felében vezetnek be.
Bár Nick Heidfeld már korábban jelezte, hogy mielõbb szeretné tisztázni, a csapat meghosszabbítja-e a szerzõdését, Theissen továbbra sem hajlandó elkötelezni magát.
"Nem érzek nyomást, (hogy bejelentést tegyek a versenyzõkkel kapcsolatban). Az jelentené a problémát, ha több versenyzõi ülés lenne, mint ahány pilóta" - mondta.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero