182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ezek altattak vagy kikapták a KERSt? :) -
Csak az én TV-men lóg le az idő fele?
(éppen ki ál az első helyen) -
http://www.justin.tv/atomic_napalm -
hol lehet nézni online? -
Hami ,hogy megigazította a zacsit mielőtt beszállt a kocsiba xD -
Csak a szokásos. Jah, és Schumi is itt van, szóval lesz még itt káosz. :) -
Végre kezdődik
-
madmanic #77525 szomorú leszek, ha ezek a tényleges erőviszonyok.. -
Nah nemsokára kiderül,hogy ki altatott ... -
SzocsA #77523 ja hogy amiatt ahogy vezet nem láttam még egyik edzést sem csak most először!
amúgy ha elkezd kicsit is esni a gumik miatt be se lehet majd hozni a kocsit a boxba hogy lecseréljék! -
Remélem nem kap büntetést szerencsétlen, mert elvileg a váltó ment tönkre. :( Csak ne keljen cserélni, az a lényeg. -
hehe, nem kimi lenne basszus ha nem alatta szarna be a kocsi. omg -
na nézem, közvetítik :D
de sajna túl lassú hozzá a mobilnet -
Szia! Igen, már megy is. :-) -
Sziasztok!
Justin.tv-n közvetítik a 3. szabdedzést? -
jee, most látni fogom.
-
WNW #77516 Tul instabil a kocsi, nem jo az agressziv stilusanak.. Fektavon nem lehet bedobani a kanyarokba, illetve durvan kigyorsulni vele, mert a szelsoseges terhelesre teljesen kiszamithatatlanul reagal...A DSF-en elemezgettek.. -
csak a helyén van:) -
SzocsA #77514 hamiltonnal mi a fa.. van????? kiva mindig előtte van ! -
csak 20szor, de nem gond :) -
nagyon komoly ez a videó
köszi -
M@trix én se erre számítottam
HöfEE Szerintem is jó így és nyerjen a jobbik
-
nagy összefoglaló volt... mondjuk inkább semmit nem tudtak összenyögni... -
MOndjon bárki bármit én örülök ennek a kis zavarodottságnak :D Legalább történik valami és a kis csapatok is nagyobb esélyekkel mennek. Mondom ezt mint ős-ferrari drukker. -
Fókusz ban lesz egy kis összefoglaló most.
Akit érdekel nézze meg.
-
érdekes lesz ez az első verseny, már előre érzem h sok anyázás lesz, és lehet lassan temetni az f1et -
hali! nem lehet vhol megnézni egészben a szabad edzéseket??? -
madmanic #77505 és szóról szóra igaz.. -.- -
KERS
ről egy kis információ
-
Már volt de azért kösz!
-
Most láttam a BBC-n. Remélem még nem volt!
-
madmanic #77501 Valószínűbb hogy a mercedestől szóltak a mekinek hogy nem kéne ugrabugrálni..
Megintcsak kár vitatkozni, pontatlan a szabály. Ennyi.
A diffúzor szabályos, viszont lehet miatta óvni..
Szánalmas, de erről iknkább a szabályalkotók tehetnek,
értsd: balfaszok,
nem a csapatok.. -
Mekkora botrány van 
Amúgy itt is látszik hogy ki ki mellet áll.
Aki ellenzi az biztos hogy McLaren vagy ferrari drukker.
Aki mellette van az pedig biztos ,hogy valamelyik kisebb csapatnak drukkol. Egyébként azért van ez a nagy botrány mert a ferrari nem bírja elviselni hogy kisebb csapatok menyit vernek rájuk
Szerintem izgalmas évad lesz mivel a "nagyok" most háttérbe esnek és onnan kell felküzdeniük magukat.
-
Ha valahol keresni akarjuk a hibát, akkor az FIA-t kell elővenni megint.
Mert miért nem bólintottak rá a Diffúzorokra abban a pillanatban hogy felmerült, függetlenül attól hogy valaki megóvta vagy sem.
Mert mi is történik? Gyorsabbak az autók a jobb szívóhatás miatt...semmi köze ahoz amit ők akadályoznának, azaz a hátsó szárny keltette leszorítóerőhöz ami akadályozná az előzést,...ez nem akadályozza.
De mivel ennek az egésznek van egy bejáratott módja, hogy a vitás kérdésekben akkor járnak el (nagyrészt) ha óvás érkezett, így meg kellett várni az idény első napját.
Ki kellett volna mondani, hogy a próbálkozások is megfelelnek a szabályok szellemének, még ha méretekben nem is az előírányzott elképzelést képviselik. ...és kész.
Most a tesztilalommal és s szélcsatorna korlátozásokkal nehezebb dolguk lesz a felzárkózni kívánó csapatoknak. -
G_ArchAngel #77498 nem a feljelentesre reagaltam, hanem az un. rajongok sirankozasara... -
Úgy beszélsz mintha a Ferrari állna az egész hátterében.
A Ferrari a Renault és a Red Bull és panaszt emelt.
A BMW is csak ők lekéstek.
A McLaren meg arra várt, hogy felszerelhesse a módosított diffúzort.
Itt nem a Ferraiban kell keresni a hibát. -
G_ArchAngel #77496 nem ertem mi a baj, delelott Kimi jo idot ment, ott volt par szazadmasodpercre az elejetol diffuzortol, KERS-tol fuggetlenul, a masodik szabadedzesen nem mukodtek jol a beallitasok, ezt a Ferrarinal is elismertek...
a Williams, Toyota vagy BrawnGP nem tehet arrol, hogy masok benaznak...
Webber, Vettel es Sutil is csalt, mert a Ferrari elott vannak? -
Már le is szedték volna. -
ok, de ha a McLaren, Ferari, BMW-nek lenne ilyen diffuzora akkor is allna a botrany? -
jó én meg úgy értettem ez így lenne igazságos, eddig ami elütött a többitől és véleményes volt azt elmeszelték.
Most ha 3an építettek volna rugalmas padlólemezt akkor szintén meghagyták volna?!
Vagy ha 3 kis/kevésbé sikeres csapat csinálja?!
Szerintem ez a dolog ami kérdéses lehet a témában.