FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INeedspeed
okos vagy. sok okos embert ismerek még, van 1 barátom az is nagyon okos, sosem tudom leállitani nagyon sokat beszél, még a semmirõl is tud beszélni sokat-sokat.

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

[Jakuza]
Fantazia ?
Ehhez nem kell fantazia csak jozan esz.
Ugyanis miutan 4 napja kiderult hogy a titkos adatok vannak nala utana bocsatottak el az allasabol.
Addig jol jovedelmezo allasa volt, o volt a fotervezo. Minek ment volna a Hondahoz allast keresni Aprilisban ?
Ugye a Honda azt allitja hogy mar Aprilisban ertesitette errol a Mercedest. Tehat az allitas nem lehet helytallo hogy a Mercedesnel nem tudtak semmirol. Ez is ellent mond az egesz allitasuknak.

Mar pedig ha tudtak az egeszrol es csak most bocsatottak el az azt jelenti, hogy minimum 3 honapon at tisztaban voltak vele.
S mit adj isten csak most bocsatjak el, amikor botrany kerekedik belole.

Badarsag azt gondolni, hogy nem kivancsiak a legnagyobb ellenlabas technikai es strategiai infoira. Mikozben azt hozza kell tenni, hogy a Mercedes "mindossze" a 3. szamu csapat volt az F1-ben.
Ebben a sportban sulyos milliardokrol van szo, eppen ezert egy ilyen info oriasi anyagi megtakaritast vagy bevetelt eredmenyez a masfajta elonyokrol nem is beszelve.

Emlekezzunk csak nem olyan reg arra, amikor a Ferrari nagyon a mezony elott tartott es az ellenlabasok mernokei ott koricaltak kameraval a kezukben a boxuk elott vagy vica versa. Nem veletlenul vedtek anno a csapatok meg a radiofrekvenciajukat is verseny kozben. Igaz az meg belefer a megfigyeles kategoriajaba, de a szabotazs es a nyilvanvalo lopas nem.
Szoval egy eleg ledegradalo az effele elonyszerzes, nem beszelve arrol, ha kiderul akkor a sportrajongok szamara nagyon nagy csalodast okoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nos, igen...

Bejelentette egy fénymásoló alkalmazottja
Bejelentette Fry, aki felhívta a Ferrarit és a McLarent is

Fry felhívta a McLarent, de Coughlan-t, csak a héten jelentették fel, addig dolgozhatott tovább?
Fry-t egy McLaren alkalmazott és egy Ferrari alkalmazott kereste fel a Ferrari dokumentumaival, holott a McLaren-ét is könnyûszerrel vihették volna

A McLaren nem tudott az ügyrõl, de tanácsolták Coughlan-nak, hogy semmisítse meg a dokumonetumokat.
A McLaren kivizsgálható, de véletlenül most kezdett visszaesni, mintha hiányoznának belõle bizonyos alkatrészek.

stb...

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
De nagy a fantáziád hallod........

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Hát én tudok helyesen irni magyarul ha akarok, de mivel te nem is ismersz azt se tudod,hogy ki vagyok ezért, ne itélj meg. ok?

INeedspeed
nem szeretem a német nyelvet, de német helyett tudok franciául és románul is.

[Jakuza]
Fotervezo sry elirtam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat ez a cikk egy nagy rohej.
Akkora kamu hogy csak na.
Majd a McLaran ugy tisztazodik az ugy alol, hogy kijelentik, hogy a fomernoke a Hondanal akart allast, ezert a Mercedesnel nem tudhattak semmit.
Mikor is fuggesztettek fel Coughlan-t ? 3 napja, de aprilisban elment a Hondahoz, hogy ott szeretne dolgozni, persze lopott adatokkal a zsebeben. 😛. LOL
Latom szepen akarjak a Mercedest tisztara mosni, de itt egy akkora ellentmondas van, hogy ez nyilvanvalo hazugsag.

passatgt

passatgt

lac coo
Megy futkosás , jól van ... A McLaren meg bele sem nézett, ott sem volt, persze....
Kiváncsi leszek, hogy mossák tisztára a csapatokat, igazán nem kéne az F1-nek ez a balhé ....Nem is fogják hagyni, fõkép hogy a Ferrari egyetlen ellenfele kiessen a versenybõl .....

Tiszta politika .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A ferka nem küldõ informátorra hivatkozott? Ez nem hinném, hogy az lenne. Mondjuk én már nem követem a részleteket.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DjDano
Érdekes Ron Dennis és Jean todt is tudták az igazságot, mégis arról cikkezett a sajtó hogy a McLaren felhasználta a Ferrari domumentumokat...
rohadjon meg a szenzációhajhász média, ezek után kinek lehet egyátálán hinni.... mûbalhé a köbön

Count Adyn
Erre inkább no comment😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Na ok. De az egy munkahely volt. Én csak általánosságban beszéltem. Tehát ha csak úgy kirándulsz egyet vagy netalátán még egy hosszabb ideig is kint tartózkodsz, elbodogulsz az angollal. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

gondolom ezért a Honda nyilatkozatért Fry megkapta a McLaren könyv fénymásolatát😊))

nearo
Érdekes... várom a további fejleményeket.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

én a McLaren egyik szponzoránál, a Schüco-nál dolgoztam, magasról letojták, hogy én az angolt vágom keményen, hiába világcég, igencsak kiverték belõlem a németet, de még a CAD programokból is csak germánt kaptunk...😊

BaliBoy
Figyelj! Te ne olts már le senkit addig, amíg magyarul sem tudsz helyesen írni. (ez most nem a rövidítésekre értem)

Egyébként abban egyetértek veled, hogy sztem is lehet az angollal bárhol boldogulni. Még a németeknél is. Saját tapasztalat.

Láma vagyok németbõl de nem is zavar,mert én az angolt vágom keményen....

Na ezen akadt fenn a szemünk. Nem érzed a hatalmas arcot? Inkább tudnál németül is, na arra tényleg büszke lehetnél.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
Én nem tudom,h mi van arrafele de én csak pozitivumként érzem az angolnyelvtudásomat.Evvel bárhol érvényesülhet az ember. Szerte az egész világon, de cáfoljátok meg hát leszarom én tudom amit tudok.

Persze, a nemetek ha muszaj hirtelen tudnak angolul...<#mf1> A franciak meg nacionalistak, csak az O kulturajuk van.......... Multkor volt valami konnyuzenei koncert EU-s evfordulo alkalmabol... Nos voltak francia, aztan belga, aztan francia, aztan belga zenekarok.. Csak mutatoba egy-egy egyeb szerencsetlen EU tag zenekara...<#nyes>

INeedspeed
Az te vagy az ien ember felfogásuak nem realizálnak semmit az életben.

INeedspeed
Tapasztalatból mondom,hogy nem!.Szinte egész németország vágja az angolt a franciák is értik csak elitélik az angol nyelvet,máskülömben ne mondd már nekem h elõnyösebb ha németet tudsz mint angolt......Ez kész lol ha ezt mondod......

Satot meg beültetjük 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GregSB
És erre most fel kéne festeni a Földet, és akkor megkapnánk a 2008-as Hondát 😄D

desigo
<#taps><#taps>
norbi56
de a bémevék se😞

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
<#banplz>LOL
mflex

What about the forests?

MaSzKa

A BMW sportigazgatója, Mario Theissen a Német Nagydíjig kivár, és csak azután dönti el, csapatának tartania kell-e attól, hogy a Renault veszélyes lehet a bajor gárda konstruktõri világbajnokságban elfoglalt harmadik helyére nézve.

Bár a Renault az utóbbi hetekben folyvást azon fogadkozik, hogy megelõzik a BMW-t, a bajor istálló sportigazgatója, Mario Theissen egyelõre nem gyõzõdött meg arról, hogy a franciák tényleges veszélyt jelentenek a BMW-re nézve.
"Olvastam a Renault fejlõdésérõl a lapokban, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a pályán is megmutatkozik-e. A köridõk tekintetében kétségtelenül közeledtek hozzánk Magny-Cours-ban, de azon a pályán ez más csapatok közötti különbségek esetében is igaz volt" - mondta Theissen.

Ugyan a sportigazgató úgy véli, a BMW Franciaországban kétségtelenül erõsebb volt a Renault-nál, úgy döntött, mielõtt véleményt formál, kivárja, hogyan alakul a hétvége Silverstone-ban és mi történik a Nürburgringen.

Theissen azonban nem csak azzal nincs tisztában, mi zajlik a középmezõnyben, azt sem látja világosan, milyenek az erõviszonyok az élmezõnyben.

"Eléggé meglepett, hogy a két élcsapat teljesítménye mennyire ingadózó volt az utóbbi versenyeken. A tengeren túli futamokon (Kanadában és az USA-ban) köridõk tekintetében kis lemaradással, de nagyjából egy szinten voltunk a Ferrarival. A Ferrari nagyot ugrott elõre, a McLaren viszont visszaesett Magny-Cours-ban, így nem lehet megállapítani, mi is a helyzet" - mondta a sportigazgató.

Theissen csak azt tudja biztosan, hogy a BMW helyzete nagyjából változatlan, és a csapat fejlesztési programja a terveknek megfelelõen halad elõre, ami néhány olyan újítást is tartalmaz, amit a szezon második felében vezetnek be.

Bár Nick Heidfeld már korábban jelezte, hogy mielõbb szeretné tisztázni, a csapat meghosszabbítja-e a szerzõdését, Theissen továbbra sem hajlandó elkötelezni magát.

"Nem érzek nyomást, (hogy bejelentést tegyek a versenyzõkkel kapcsolatban). Az jelentené a problémát, ha több versenyzõi ülés lenne, mint ahány pilóta" - mondta.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A minardik melto orokosei, ez teny..<#eplus2> De most nem is vertek meg oket annyira az elottuk levok...<#eljen>

MaSzKa
elöszõr

MaSzKa
NEM AKAROK VÉSZJOSLÓ LENNI DE LEHET ITT FOG KIESNI HAMILTON

Albers és Sutil hozták a formályukat <#hehe>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

bardocz
Davidson 10. az sem rosz
MaSzKa
sehol nincsenek a rönyok<#mf1><#mf2><#beka3>

BaliBoy
Lehet mégis járt náluk az 500 oldal. 😄

bardocz
tuti csak véletln van ott vagy a többiek tolták a kocsit😄
norbi56
de a bmw-k😞😞😞😞

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
kit látok a harmadik helyen???😮😮😮RALF<#guluszem1>

Azert a vege erdekes volt, Kimi kemeny gumin majdnem lehuzta a sajat puha gumis idejet... Massanal meg az volt az erdekes, mintha vegig hasznalt puha gumit raktak volna fel neki.. Alig lehetett latni a feher csikot, pedig az ujnal vilagitania kene a fehernek...

Ja fenymasolo... Szerintem az ujabb fenymasolo, szkenner, stb. hibridek a folyamat soran letaroljak a fenymasolt anyagokat ideiglenesen... Lehet hogy ezert nem otthon fenymasolt, hanem nyilvanos helyen... Azaz veletlenul se lehessen lenyomozni...

😄DDDD

guardian hero
Majd felrakja a kozmodiszket a verseny idejére 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

passatgt

boxos képet nemtalálok

GregSB
te figyelj már, ezen az oldalon baloldalt ugyanolyan a reklám képe, mint a bannerünk jobb oldala. Innen lophatták, vagy te fújtad meg? 😊