FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért nem akadsz ki nagyon, ha a pápa nem avatja szenté a McLaren-t?:D
http://gaborszantai.co.uk/
egyéb ÉRV?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Õ a "korona tanú" b@szd már meg! Azért kellene ott lennie, mert az Õ vallomása, meg e-mailjei miatt vannak ott...
De igazad van, egyre jobban utálom. Az év elején még kedveltem, de sajnos bebizonyította, hogy egy egocentrikus önzõ majom, aki csak a saját érdekeit tartja szem elõtt, és leszarja a csapatát akiktõl a fizetését kapja. Csak azért mert õ a nagy alonso?? MIt képzel ez magáról?? Takarodjon vissza Brióshoz, ot kinyalják a kis popsiját, meg hátha tud oda is vinni fél másodpercet! Õ lesz az elsõ számú pilóta, a hatodik helyen....
Ilyen aljas csapatot. Nulla megbánás, az autósport és a többi csapat zsarolása... Tekereg és siklik, mint egy angolna. Remélem Ross Brawn be tudta bizonyítani, hogy a kémügyön a Meki körönként fél mp-t nyert. Zseniális szakember, alaptalanul (bizonyítékok nélkül) nem mondana ilyet.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Renault ellen egyelõre nem indítottak eljárást, a téma nem szerepel a mai napirendi pontok között.
:((( Ha ez így megy tovább, leírhatjuk a Forma 1-et.
Az amus értesülései szerint a Renault felhasználta a McLaren-Mercedes adatait az R27-es konstrukcióhoz. A lap úgy tudja, hogy a McLaren korábbi munkatársa, Phil Mackereth 3 lemezt vitt magával a Renault istállóhoz, amelyek összesen húsz technikai adatot tartalmaztak. (egyes sajtóértesülések szerint az adatok a hûtõ- és az elektronikus rendszerekre vonatkoznak).
A Renault ellen egyelõre nem indítottak eljárást, a téma nem szerepel a mai napirendi pontok között.
Utálatodat meg nem rá kell fogni, biztos van fontosabb dolga, a szállodában döglik, mert megteheti és nem tilos.
És annyi sincs benne, hogy elmenjen a tárgyalásra.....
Biztos sokkal fontosabb dolga van...
Fényesíti az új renaultot....
Nem kell reagálni, mert tûz és víz a szemszögünk.
"Az FIA 166 oldalas, bizonyítékul szolgáló dokumentációjának részletei a tárgyalás elõtt kiszivárogtak a sajtó képviselõihez, és a Daily Mail címû újság nyilvánosságra is hozta az egyik e-mail tartalmát, amelyet a McLaren fõmérnöke, Paddy Lowe küldött de la Rosának.
"Próbáljuk ki ezeket az új dolgokat"- utalt állítólag Lowe a spanyolnak küldött levelében a gumik használatára és a fékegyensúlyra. "A Ferraritól vannak. Nigel Stepney küldte el Mike Coughlan-nek."
Az is kiderült, hogy Stepney és Coughlan nem csak egyszer és Barcelonában találkozott az év elején, hanem e-mailben, telefonon és szöveges üzenet útján több százszor kommunikáltak, fõleg a versenyek elõtt. Néhány, természetesen törölt, e-mailjüket informatikusok állítólag vissza tudták állítani a számítógépeken. Az olasz nyomozók úgy vélik, hogy a két férfi többször találkozott személyesen is.
A McLaren szóvivõje nem kívánta kommentálni a megjelenteket, ám úgy tudni, hogy a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug a hét elején, a Frankfurtban rendezett 62. Nemzetközi Autókiállításon fél óráig beszélt az FIA elnökével, Max Mosley-val. "
Ha ezt be tudják bizonyítani, akkor szinte biztos a csapat kizárása.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
akkor az egész ferrari tolvaj....
kicsit egyoldalúan nézed a kérdést.
Nem, megkérte csórikámat, küldd már el a feleségedet a Copy Generalba, fénymásoltasd le...
Persze...
Alonso meg húzná a belét vissza a Renaulthoz, ehhez minden gerinctelen eszközt fel is használ. ( Itt jönne a véleményem amiért büntipontokat szoktam kapni ) Megijedt a szankcióktól? Tudott az anyagokról? Nem szólt csak mikor megfenyegették?
AZOKAT KELL KIRÚGNI A MEKITÕL AKIK TUDTAK AZ EGÉSZRÕL DE NEM SZÓLTAK ÉS ILYEN HELYZETBE HOZTÁK A CSAPATOT!!!
Azért érdekes vagy, eddig végig kiálltál mellette, hogy a Meki ártatlan bárány ezügyben, most hogy szorul hurok ,,õk is rosszat csináltak" gyermek effektus...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Tehát akkor ne büntessünk senkit? Nem jó hozzáállás. Mindenkit megkéne, és ha ez a Mekivel kezdõdne, hát akkor velük. De valamit tenni kéne végre a sportszerûségért. (mellette baromira nem izgat most ki lesz a vb, úgyse tudnék örülni Ferka ,,sikernek" sem) De még mindig nem értem egy ilyen csapatnak miért kellett hazudoznia a dokumentumokról, ilyen ,,bakit" ha nem használták fel... Vagy ha felhasználtak valamit, akkor azt is hogy jut eszükbe
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
" A WMSC ugyanakkor leszögezte, ha a jövõben elõkerülnek újabb bizonyítékok, akkor újratárgyalja az ügyet és az angol csapat súlyos büntetést kaphat."
És ennek a fényében háááát... én nem játszanék ilyennel.
Május 17-én azzal vádolták meg Nigel Stepney-t, a Ferrari korábbi technikai vezetõjét, hogy Monacóban szabotálni akarta az istállót, úgy hogy a mái napig ismeretlen összetételû fehér port akart szórni az autók tankjába. A szakember ellen eljárás indult, ezzel pedig kezdetét vette az utóbbi évek egyik legnagyobb botránya a Forma-1-ben.
Június 21-én a Ferrari a modenai ügyészségen eljárást kezdeményezett egyik munkatársa ellen, aki a vád szerint titkos információkat adott át a McLaren egyik magas beosztásban lévõ alkalmazottjának. Néhány nappal késõbb kiderült, hogy a szabotázsügybe keveredett Stepney az ügy egyik kulcsfigurája.
Július elején a McLaren az FIA-hoz fordult, és azt kérte, hogy vizsgálja át autóit és gyõzõdjön meg arról, hogy a Ferraritól lopott adatokat nem használta fel versenygépének építésekor.
Július 9-én a Londoni Felsõbíróság hirdetményébõl derült ki, hogy a Ferrari a McLaren fõtervezõje, Mike Coughlan ellen is jogi eljárást kezdeményezett, aki a maranellói titkos iratok címzettje volt.
Július 26-án az FIA Motorsport Világtanácsa (WMSC) rendkívüli ülésen hallgatta meg a McLarent. Párizsban a tanácstagok úgy határoztak, hogy a McLaren bûnös az engedély nélküli ferraris dokumentumok birtoklása miatt, de nem kap büntetést, mivel nem bizonyítható, hogy a wokingi gárda valóban felhasználta volna a rivális csapattól származó információkat. A WMSC ugyanakkor leszögezte, ha a jövõben elõkerülnek újabb bizonyítékok, akkor újratárgyalja az ügyet és az angol csapat súlyos büntetést kaphat.
Az FIA elnöke, Max Mosley július 31-én jelentette be, hogy az Olasz
Automobil-szövetség elnöke, Luigi Macaluso kérésének engedve, a Nemzetközi Sport
Fellebbviteli Bíróság elé viszi az ügyet, ahol a Ferrari is elõadhatja saját verzióját. A tárgyalást szeptember 13-ára tûzték ki.
Szeptember 5-én az FIA hivatalos közleményben tudatta, hogy új bizonyítékok kerültek elõ a kémbotrányban, ezért a szeptember 13-ra tervezett fellebbviteli bírósági tárgyalás helyett újra a WMSC elé kerül az ügy. A szövetség néhány nappal késõbb annyit elárult, hogy a McLaren pilótái (Fernando Alonso és Pedro de la Rosa) szolgáltatták a bizonyítékokat.
A lista a mai napon újabb, ám feltehetõen nem az utolsó fejezettel bõvül.
A lényeg a végén van:
Fellebbviteli Bíróság elé viszi az ügyet, ahol a Ferrari is elõadhatja saját verzióját. A tárgyalást szeptember 13-ára tûzték ki.
Szeptember 5-én az FIA hivatalos közleményben tudatta, hogy új bizonyítékok kerültek elõ a kémbotrányban, ezért a szeptember 13-ra tervezett fellebbviteli bírósági tárgyalás helyett újra a WMSC elé kerül az ügy.
Ezzel a FIA megakadályozta, hogy az ügy bíróság elé kerüljön és ismét csak egy "kedélyes" beszélgetésre hívják össze a feleket, ahol lehet, hogy ismét nem szólalhat fel érdemben a Ferrari, mint nyáran...
Okosak ezek a McLaren-es fiúk, kérem, nem lesz itt semmi...:)
"...a Q3-ban mégis mindössze két alkalommal tudta megkaparintani az 1. helyet, és a rajtfelállás tekintetében 6:7 arányban kikapott Hamiltontól.Ez azt látszik alátámasztani, amit Alonso már az idény kezdete elõtt is felvetett, csak akkor még nehezen hittük el neki: a 2007-es Bridgestone-ok jobban fekszenek az újoncoknak, mint azoknak, akik már hozzászoktak a régi gumikhoz.."
Nem tudom megérteni, hogy miért a Q3-t kell alapul venni, mikor ott már befolyásola a végeredményt a versenytaktika.
Szvsz sokkal egyszerûbb és célszerûbb a Q2-t nézni, ahol is a hétvége leggyorsabb körét igyekeznek a pályára tenni a versenyzõk,...mert ott az ALonso vs. Hamilton eredmény 8:5-re áll, és akkor már egyáltalán nem támasztja alá Alonso éveleji felvetését.
Amit mondjuk én spec. nem is tartok frankónak...sztem semmi elõny nincs egy kategóriaújoncnak egy tapasztaltal szemben, vagy ha mégis, akkor ott a tapasztalt versenyzõvel van baj.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ugyan azt nem állítottam, hogy az eddigiek alapján (iratok körüli susmus) kizárnám a McLarent, de az én drákói szigorommal ez elképzelhetõ lenne. Viszont az FIA eddigi gyakorlata után nem lenne helyes példát statuálni a McLarenen, de a határt valahol meg kell húzni. Nem szabad megint a nagy közös F1-es szõnyeg alá söpörni ezt a szemétkupacot is, mert ez bizony már nem fér be, sõt, talán kilöki onnan a többit is (mondjuk ez nem feltétlenül baj).
Valamint csak azért nem szeretnék McLaren-ellendrukker lenni jövõre, mert - a közelmúltig általam tisztelt - Dennis marad a fõnök, mindig is méltó ellenfélként tekintettem rájuk. Mindegy, holnap este már a következõ stáción vitatkozhatunk.
Mondjuk felesleges ilyenrõl beszélni mert még nem bizonyosodott be a vád, majd kiderül milesz.
Ez a szezon számomra már gallyra ment, ezt nem tudja semmilyen ítélet sem megváltoztatni, a Kimi és Massa egyébként sem érdemelnék meg a világbajnoki címet. Viszont itt az esély, hogy elkezdjenek egy kemény, de következetes rendpártibb politikát. Persze ha csak a Ferrari, a Renault és a BMW kedvéért hoznak egy keménykedõ ítéletet, az még mindig nem ezt jelenti. A pontokkal, kizárással való bûvészkedésnél fontosabb, hogy az iratokról tudó, magasabb beosztású személyeknek személyeknek távozniuk kelljen (úgy néz ki: Dennis, Neale, Whitmarsh) a sportágból, reméelm legalább ez kiderül.
Kíváncsi vagyok a Renault feljelentésére is, mi lehet az a titok, amit Dennis elõhalászott. (Na meg, hogy a Ferrari kapcsán mire gondolt.) Tisztább és izgalmasabb F1-et szeretnék látni.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
McLaren-Ferrari-Röno-Williams ( BMW )-Honda és Toyota egy kaptafa, miért szurkolnak nekik? megannyi disznóság van mind1ik szamláján.
Mindenesetre, ha a McLaren szurkolója lennék én bizony Dennisék fejét követelném, mert errõl a bemocskolódásról õk is tehetnek. Az is biztos, hogy nem tudnám a történtek után igazi világbajnokként kezelni sem a rivális pilótákat, sem a sajátjainkat egy esetleges pilótákat is érintõ kizárás esetén. Igaz, ez nem túl valószínû, jogosnak is csak akkor érezném, ha lenne bizonyíték az elõnyszerzésrõl, az pedig megint más kérdés, hogy mit hiszek.
falhoz állítják õket és...<#violent>#violent><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A múltkor éppen ezért háborított fel, amikor az RTL Klubon a "szakértõk" azon nevetgéltek, hogy szerintük teljesen elképzelhetõ, hogy Coughlan és Stepney a közeljövõben a Formula-1-ben dolgozzon, és senki se emlékezzen a mostani esetre...
A legjobban annak örülnék, ha lehetne bizonyítani a McLaren ártatlanságát, máshogyan ebbõl jó dolog már nem sülhet ki; én már nem tudok hinni az ártatlanságukban, pedig szeretnék. Remélem holnap nem csak egy újabb döntéssel, hanem tényekkel is okosabbak leszünk.