182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jah igen boccs, akkor semmi :D -
Laceee #81033 14. Hamilton :) -
?
14.,7 tizeddel kapott ki Kova. -
köszi. hmm érdekes h Hamilton ott a negyedik helyen Kova meg ennyire le van maradva... -
Kiminek eltaktikázták,egy márt kört ment.Kova meg szerintem csak szimplán lassú. -
mi történt ma h nem jutott be q2-be Kimi sem meg Heikki sem? nem láttam sajna. időket elnézve nagy Vettel , Button csata várható. -
vass17 #81028
-
atesz111 #81027 
-
-.-
Na most gondolkozz.Kova 18azaz az első körben kiesett.Ott mennyit is tankolnak bele?Jaa,hogy 3-4 körre valót,éértem. -
Hamilton a nehéz autóval jobb időt futott, mint Kovalainen a könnyűvel
-
atesz111 #81024 ha tudod akkor miért kérdezted?:O -
sosemt #81023 66 -
sosemt #81022 Hány körös lesz a futam? valaki gyorsan pls -
WNW #81021 A start erdekes lesz.. Ha Massanak a KERS nem szar be mint multkor a startnal, es le tud lepni legalabb 2 fickot az elso kanyarig, barmi lehet.. Mert utanna, ha lassabb is a kanyarokban, az egyenesben aligha mennek el mellette, ha ranyomja a varazsgombot... Kiminek is az az eselye, hogy a KERS-el odatesz a startnal.... -
sosemt #81020 Csak a ferrarinak ki kellene bírnia :D -
Gabor_(HSF) #81019 Igen ! egy Vettel-Button-Massa befutó eléggé sanszos..
De azért még kiváncsi leszek a Ferka versenytempójára,mert hát ugye nem elég 1-2 körön gyorsnak lenni..de úgy látom Massa méregből megy minden mind1 alapon,ez még segithet rajta -
barmi #81018 Lajost agyig megtankolták ahogy nézem ^^ -
paj01 #81017 Massa siman dobogo sanszos....
Kimi ha a rajtnal eljut nakajimaig akkor pontszerzes meglehet
brawnekra is johetne mar egy kis balszerencse... elbasszak itt az egesz bajnoksagot XD -
Gabor_(HSF) #81016 És lön vala, ismét egy igen bölcs és gondosan kivitelezett észrevételt hallhatttunk.. 
-
barmi #81015 Tehát akkor így indulnak holnap:
-
Faszt,4. helyről 10-et is össze lehet törni:D -
7 helyet kéne előre jönni kiminek a rajtnál, hogy valamire is elgyen esélye.
Sajnos ez képtelenség:( -
Mihez képest? akik nyakig vannak tankolva ugyis el lesznek a susnyásba amíg Buttonék vígan kiautózzák at a kis előnyt, bocs hogy ennyire leírom a többieket, de nem látom rá esélyt hogy labdába rúghatnának a győzelemért, persze ha minden simán megy. Vettel lehet kérdéses hogy hogyan bírja azzal a 10 kilóval mit tud belőle kihozni, remélem lesz némi csata az elsőségért... -
Abban az esetben hogy ha tudjál tartani a tempót, Massa lényegtelen mit csinál, Buttonra nem vesélyes, Vettel talán, de az előző futamból kiindúlva faképnél lesz hagyva, és annyival nem könnyebb Button, Vettelnek mindenkép meg kell vernie, más esetben Button előnye csak nőni fog... -
Brawnék jó könnyűek... -
massa/vettel egész jól áll -
hát én sem hiszem el és mégis. a csapat még elnézést is kért Kimi-től. Hogy egyszer elcseszik lsd. Massa még azt mondom ok, de hogy még1x ráadásul pár futammal utána megint eljátszák azért ez már tényleg gáz.
Az élen szép tumultus van, izgalmas lesz az első kanyar, de remélem nem csak az... ;) -
The weights of the cars at the start of the 2009 Spanish Grand
Prix will be:
Number Car Driver Weight [kg]
01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 683.0*
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 657.0*
03 Ferrari Felipe Massa 655.0
04 Ferrari Kimi Räikkönen 673.0*
05 BMW Sauber Robert Kubica 660.0
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 676.3*
07 Renault Fernando Alonso 645.0
08 Renault Nelson Piquet 677.4*
09 Toyota Jarno Trulli 655.5
10 Toyota Timo Glock 646.5
11 STR Ferrari Sébastien Bourdais 669.0*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 678.0*
14 RBR Renault Mark Webber 651.5
15 RBR Renault Sebastian Vettel 651.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 668.0
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 676.6*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 675.0*
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 656.0*
22 Brawn Mercedes Jenson Button 646.0
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 649.5 -
Kimi
"Nem volt túl jó az egyetlen mért köröm a Q1-ben, de azt gondoltuk, hogy elég lesz ahhoz, hogy bekerüljek a Q2-be, így a boxban maradtam. Nincs értelme azzal foglalkozni, hogy kinek a hibája volt, mert most már semmit sem tehetünk. Tény, hogy én magam sem szorgalmaztam, hogy újabb kört fussak mivel arra gondoltam, hogy meg kellene takarítani egy szett új lágy gumit a Q3-ra és a csapat úgy gondolta, hogy meglesz." -
Úgy látom itt a hszk-ből, hogy a ferrari ismét a top-on van^^
Így haladnak majd mehetnek nelzínnyóóóó mögé..^^ -
Gyúnyolód csak!Minden csoda 3 napig tart!:D -
campy #81003 akkor nem csoda azt hiszem elég sokszor nem ugy fog alakulni az időmérő ahogy szeretnéd:D -
De. -
Szerintem Monacoban mindenki 8 körös tankkal fog menni a Polert:) -
már eldőlt, Button lesz az, holnap is simán nyeri, Monacoban ezzel az autóval le fogja körözni a mezőny 3/4ét... -
ha egy motor ilyen hangokat adna akkor ott nagy baj lehet:), ilyen nincs, ez hangi hiba... -
Meg, jó mondjuk amikor láthatóan belendül valaki a kigyorsításból, akkor használja ez látható volt Pikénél, vagy a rajtnál Hamiltonnál, de ez a 80 paci annyit tesz hogy jobban gyorsul, ez nem nitro, csak valamivel gyorsabban megy fel a fodulat az alatt a 2-3 mp alatt amikor rányota pl most is Massa a krörében, hallani ezt tévén keresztül nem lehet, belső kamerából semmi érezhető hatása nincs a néző számára, csak a kijelző, vagy egy másk autó akit éppen előz vagy maga mögöt tart. -
campy #80997 a 2 Toyota sötét ló velük nem tudom mi van 6. 7. helyről nehéz autóval kedvező lehet a helyzetük... -
campy #80996 Natacha Gachnang GP2-es versenyző Sebastian Buemi unokanővére azta mindenit ezen hogy meglepődtem:D
jó időmérő volt...Ferrari egy balfasz banda ezt mondom én aki 97 óta nekik szurkolok ilyen rossz vezetés asszem még nem volt náluk...Massa jól ment szép volt Button nagyot húzott a végén Vettel mindig jó Webber nehezebb nála sztem Barrichello szokásos durci és lassabb könnyebb mint Button sztem...Alonso hazai pályán ennyit tudott kihozni a rönótból, Rosberg Kubica betonra van tankolva...érdekes futam lesz (Hamilton 14. helyének örülök)
-
vass17 #80995 Nem közvetítési hiba, annál azért jobban kivehető, valami történik a fordulatszámmal, de nem értem, hogy mi okozza. És előző években én se hallottam, valahogy simábban váltottak, most viszont össze-vissza ugrál a hang alapján.