FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Grat még Vettelnek is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Igggeeen, Kimi, gratz!

Shiwo
lehet már akkor is nagyobb gondot okozott neki a kormány, és a rossz irányítás csak rásegített a gumik nagyongyors elfogyásához..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bandee1987
Na, minnyá vége a futamnak. Kiminek így még van esélye Braziliában 😊
Hajrá Ferrari! 😊

HAF Rigel
Hajrá Vettel , szép lenne a 4 hely egy Torro Rossonak .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HAF Rigel
Nagyon nem értettem a McLarent , miért nem hívták be 3 körrel elöbb. Mikor Megelõzte Kimi már akkor lehetett látni hogy fehér folt van a külsõn , és az minden körben nagyobb lett aztán teljesen körbe is ért .
Nem értem õket , de tényleg . Élcsapatról van szó.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

a.carkey
Olvasta a fórumot, mi? Megijedt, beszart és túlhajszolta magát?

A medve nem játék.

a.carkey
Te meg egy majom!

A medve nem játék.

Punker
amúgy szerintem direkt csinálta Hamilton, mert az uccsó futtamon akar bajnok lenni <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Cicaaa
neem is...minél több annál jobb😛😄

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

BaliBoy
Remélhetõleg semmi! Legalábbis minél kevesebb annál jobb!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Cicaaa
fiuk...sztetek mennyi az esélye hogy Alonso lesz a világbajnok?

hû, a spanyol meg bebolondult, isten ments, hogy lenyomja rajkönent
DjDano
Te egy szánalmas idióta vagy.... Pont a hozzád Hasonlók hajszolták bele a minden áron gyõzni akarásba, meg akarta mutatni, hogy mit tud.

Shiwo
vszeg mindkettõ befigyelt nála.. a szervó is lehalt meg a gumijai is sz@rok voltak..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tulhajszolta a bolond, szövetig koptatta a gumikat. bár most montha mûszaki okokról is beszélnének. a fene tudja. nem kellett volna annyira tekerni, kimélve is verhette volna a spanyolt
Punker
megdeglett alatta a mclaren.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Attila8805
Nem engedték be kerekcserélni aztán mikor behívták már késõ volt és nem tudta kormányozni a gépet.
Szerintem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Cicaaa
én se láttam:S csak mikor már ott szenvedett a fal mellett...

Firerock
Hamiltonnal mitörtént?csak azt láttam ahogy azt a szerencsétlen pancsert a motoron vitték

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Cicaaa
Hali! Juppi még van rá remény hogy Alonso lesz a világbajnok😛😄

BaliBoy
Most így visszaemlékszem, asszem Monzában mutatták a meki boxot amikor az egyik Ferrari kiesett és kárörvendõen nevettek azon, ahogy a Ferrari szerelõk búsúltak, akkor azt kell mondanom, hogy van igazság. (megjegyzem egyébként nekem semmi bajom Hamiltonnal.)

ekkora blamázs, atya ég. szurkoltam az angolnak, de ezen csak nevetni tudok. hehe... Nem baj, legalább az utolsó futam is érdekes lesz. Mostmár csak massa végezzen alonso elõtt, minél élesebb legyen a vége
Attila8805
Úgy látszik a McLaren Alonso-t akarja bajnoknak.<#levele><#levele>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

a.carkey
Szóval Haminél ez a tapasztalatlanság számlájára írható be.

A medve nem játék.

chalezlopez
Szegény Ronny tolta a monitort....

Vamos Argentina!

balfasz rizsevõ sárga majmok úristen!!!

mutogat a kis ferdeszemû ahhelyett hogy segítene!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Várható volt. Lehetett látni, hogy Kimi és a többiek visszafogják magukat. Ez a fasz meg hajtotta, hajtotta, de minek? Ha csak 2. akkor is bajnok ...

Néger kisebbrendûség? Ha nyerünk, nyerjünk nagyon? Mutassuk meg! Vagy milyen hülye okosság miatt kockáztatott ez az idióta???

A medve nem játék.

akyyy
hát jah még boxutcába kicsúszni😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

chalezlopez
Alfonzó begyújtja a rakétákat LOLLLLLLL

Vamos Argentina!

BaliBoy
Most belehallgatnék alonso mikrofonjába. Ez igazi szívás.
(az elsõ lépés egy kis esélyre - Ferrari drukkerek! 😊)

james69holden
miért nem hívta ki a meki már körökkel ezelõtt?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

akyyy
haha hamilton!!!!!!!!!😄DDDDD<#taps><#taps><#taps><#taps><#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

chalezlopez
Jézusmária Szent József!!!!!!!!!

Izgis lesz a vége!!!

Vamos Argentina!

a.carkey
IGEEEEN!

A medve nem játék.

james69holden
hamiltooooooon

lol, így elbaszni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

a.carkey
„Mindenkinek megvan a saját filozófiája, neki is, és mi mindannyian értjük azt. Sokat beszéltem (David) Coultharddal, (Juan Pablo) Montoyával és Kimi (Raikkönennel); õk mindannyian otthagyták a csapatot, és ezáltal sokkal boldogabbak lettek. Tehát lenni kell egy oknak."

Ide vehetjük még Prostot is.

A medve nem játék.

Punker
remélem nem csak simán esõ lesz, min jégesõt akarok 100km/h-ás széllel 😊

Lewis Hamilton
<#szomoru1>

Ez tényleg egy hosszú és érdekes nyilatkozat Alonsotól<#eljen>
mégegyszer ha vki lemaradt volna

Kit--Kat
kezd sorolni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DjDano
Két idióta felfogásból van elegem:

1. Csesztessük Hamiltont
2. A Meki csaló és Hamiton se érdemeli meg a VB címet

1. sokan bedõltek a Hamilton ellenes cikkeknek, amik megpróbálják több kevesebb sikerrel ellene hangolni a közvéleményt
2. A Meki megkapta a büntetésést, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni

Ezt be kéne fejezni!Én is nekiállhatok olyan okfejtésnek ami minimum 3 vb címét kérdõjelezi meg M Schuminak.... mert azt tagadni is lehetetlen, hogy a utóbbi 10 év botrányai javarészt a Ferrarihoz fûzõdnek

Kit--Kat
Na igen, nem hinném, hogy Button is csak úgy jó kedvében autózik a 18. helyen...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bucser
mondom lásd barrichello. 2-es számúnak még jó.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Az elképzelhetetlen h õ akar de csak jó autóval tud néha valamit?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

minimize
A kis Schumacherben nincs meg az az akarás,és elszántság, ami a bátyusban megvolt.Szerintem már le'arja.

No one can stop Death!

Bucser
R. Schumi hajt Alonso helyére 2-es számú pilótának😄

Úgy van vele, hogy egy Merci motoros Ferka mennyire jól tudná õt támogatni az élmezõnybe való visszaküzdéshez😊 (hisz Barrichello is milyen jól szaladt ferkával a segge alatt most meg sehol sincs)

Szóval mi lenne ha egy Schumacher 2-es számú pilóta lenne?😊 Móka és kacagás😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Nem kell sajnálni, a Rönó tudodtt 2 évig VB autót építeni akkor jövõre is tud ha kijön a lépés, Alonso meg nagy motiváció nekik, nomeg pár dologról biztos betud majd számolni amit a Mekinél el lesett.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mindenesetre sztár, így rajta fog múlni a piac mozgása...

mondjuk a 10 csapat érdeklõdik utána az erõs túlzás...

http://gaborszantai.co.uk/

minimize
mondjuk lassan kezdem sajnálni. nehogy visszameneküljön Briattore-hoz, jövõre meg szenvedjen egy gyengébb autóban.<#rolleyes>

No one can stop Death!