FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az FIA következetlenségéhez nem fér kérdés, én is kritizálom õket. Ezekbõl az ítéletekbõl viszont nem is következik, hogy Hamilton szekerét tolták.
[Jakuza]
Na akkor szamolj utana gyorsan.
1 pontot kap Hamilton monjuk 8at Alonso, de akar szelsoseges esetben, meg gyozhetett volna is, valamint most 4 pont a kulonbseg.
Akkor szerinted hogy a fenebe lehetett volna VB Hamilton mar ott azon a versenyen, ha egy pontot kap ?
Lehet nem vagyok egy matekzseni, de szerintem 7 pont elony nem elegendo egy cim megnyeresehez, egy futammal a vege elott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SHADOWEYES7
ez 10 hengeres V motoror???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

[Jakuza]
Ki beszelt Hamiltonrol ? En magarol az eves iteletekrol beszeltem.
Bizony voltak iden 5 helyes rajtbuntetesek.(Alonso) Utana lehet jarni.
Bizony voltak box utcabol piros lampanal kihajto autok, akik kozul volt akiket kizartak, es volt akiket nem. (Massa)
Voltak olyan gumiszabalyt veto autok (kevert tipusu gumik autokon,tobb szettet felhsznalok, nem ertesitettek a kotelezo csererol), akiket hatrasorolassal buntettek vagy box utcaba szamuztek es olyanok is akik megusztak penzbuntetessel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na a nagy bûntény, ami a vitát kirobbantotta:

Dennis: az emberek hibáznak
A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis úgy véli, hogy egyértelmûen a csapat hibája volt, hogy Lewis Hamilton vétett a szabályok ellen a Brazil Nagydíj elsõ szabadedzésén.

"Ez egyértelmûen a csapat hibája volt. Lewis ment egy felvezetõ kört az esõgumikkal, majd egy másik szettet kapott. Ez száz százalékban a mi hibánk volt.

Akasszák fel...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vettél részt a láncolatban?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

b-type
Hamilton-nak elég lett volna 1 pontot szereznie, azaz a nyolcadik helyen befutnia.
Szted két kiállással nem sikerült volna? Sztem simán.
Egyszerûen meg akarta/meg akarták nyerni a futamot, és ezért cseszték el, arra csak akkor lett volna esélyük ha nincs még egy kiállása.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jézus
Ha Alonsoval kockáztatnak és õ esik ki mit mondanál? Ugyanezt...

Attila889
mai uztolsó szabadedzés végeredménye:
1 Felipe Massa Ferrari 1:11.810 22
2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:11.934 0.124 18
3 Kimi Räikkönen Ferrari 1:11.942 0.132 21
4 Mark Webber Red Bull-Renault 1:12.446 0.636 14
5 Jarno Trulli Toyota 1:12.461 0.651 23
6 Rubens Barrichello Honda 1:12.478 0.668 24
7 Nick Heidfeld BMW 1:12.579 0.769 25
8 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:12.594 0.784 12
9 Sebastian Vettel STR-Ferrari 1:12.767 0.957 18
10 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:12.823 1.013 20
11 Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari 1:12.893 1.083 20
12 Giancarlo Fisichella Renault 1:12.913 1.103 20
13 Jenson Button Honda 1:13.015 1.205 22
14 Ralf Schumacher Toyota 1:13.046 1.236 23
15 Heikki Kovalainen Renault 1:13.090 1.280 20
16 David Coulthard Red Bull-Renault 1:13.117 1.307 12
17 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 1:13.299 1.489 16
18 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:13.331 1.521 16
19 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:13.474 1.664 17
20 Robert Kubica BMW 1:13.525 1.715 14
21 Adrian Sutil Spyker-Ferrari 1:13.684 1.874 21
22 Sakon Yamamoto Spyker-Ferrari 1:13.872 2.062 21

[Jakuza]
DJ latom nagyon nem vagy tisztaban a verseny szervezesevel kapcsolatban.
A palyabirokat es a szemelyzetet a verseny fobiraja iranyitja, valamint a tobbi biro felugyeli a munkajukat es utasitasokkal latjak el oket radion.

[Jakuza]
Ha mogotte er be, de ha ketszer kiall emiatt tobben megelozik, valamint tobb autot meg tud elozni Alonso, nem feltetlenul dol el azon a futamon a VB cim.
Eppen ezert kockaztattak, ami alapvetoen egy fatalis hibava fajult az esemenyek tukreben.
Csak es kizarolag Alonsora oszpontositottak, hogy behozhatatlan elonyre tehessen szert az utolso futam elott, mar pedig ha azonos eselyeket adnak mindket versenyzonek, ilyen nem tortenhetett volna meg, hiszen akkor kettojukre biztak volna, milyen vegso sorrend alakul ki.
Ezt mashogy nem is lehet megmagyarazni, nem is ertem miert is probalod beallitani ennek az ellenkezojet, mikor a tenyek minden elmondanak.

De ember, szted maga az FIA szólt a bíróknak, hogy ,,ti ott azt a fekete embert marketingcélból tegyétek már vissza a pályára"?
Lópikulát, õk ott azt teszik ami le van írva, amit a közvetlen felettesük mond, azaz egy senkik az FIA fejesekhez képest. Mit érdekli õket ki van a kavicsban?

b-type
Akkor miért nem büntették meg a pályát?!
Hiszen megszegték a szabályt?

azért nem büntették meg, mielõtt lenne erre is egy elméleted :) ,mert nem volt ilyen szabály.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Lattunk iden is jo peldakat erre, volt akit 10 helyes buntetessel sulytottak azonos vetsegert, volt akit ottel."

Lemaradtam valamirõl? Hamiltont mikor büntették meg 10 helyett öttel? Boxutcában mikor hajtott át a piroson büntetés nélkül? Emiatt a mostani gumidolog miatt nevetséges lett volna megbüntetni, akkor meg Alonsóért csaltak volna. Mint ahogy a Hungaroringen sem járt neki büntetés, hiszen a csapat szabályait, és nem az FIA szabályait szegte meg.

Ráadásul még mindig hallom idõnként, hogy tavaly mennyire csaltak Schumachernek. Lehet, hogy az is igaz?

Tény, hogy vannak következetlen dolgok, tény, hogy Hamilton ezekbõl jól jött ki, de ez a leleplezésre még kevés.

"Ezt nyilatkozta Ron Dennis, egyertelmusitti, hogy nem akartak abba a hiaba esni, hogy ha ujra esik az esso elpocsekoljon egy kiallast Hamilton, mert akkor Alonso megelozte volna."

Igen, eddig is a tudtuk, hogy csapaton belül versenyeznek egymással, egy rossz döntéssel Alonso eléje kerülhetett volna. Erre sikerült hozni egy még rosszabbat... Alonso talán nem Hamilton ellen küzd? Egyébként sem látok abban semmi kivetnivalót, ha a történtek után a McLaren inkább a britet támogatná. Mindezt meg lehetne oldani csapatutasítás nélkül is, tehát szabályosan. Egyébként volt rá példa, hogy Alonso kapta a nyerõbb versenytaktikát - Silverstone kitûnõ péléda erre. Talán okosabbak leszünk a futam után.
b-type
De semmi értelme...Hamilton akkor is bajnok lett volna ha Alonso mögött ér be!
Semmi értelme nincs azon keseregni, sõt le is nyilatkozni (elég botor összeesküvõ), hogy Alonso-val akarták versenyeztetni...
Mert nem kellett Alonso-val versenyeztetni, ....nem kellett.
A VB címhez nem kellett.

A kiragadott mondatok pedig azért nem frankóak, mert ha jól emlékszem Bernie örült volna Kim VB elsõségének is (még örülhet is term.), és Alonso elsõségének is....

[Jakuza]
Mondom ebben a kerdesben ne vitatkozz, es ne gyarts kifogast ez a szabaly az ominozus Sumak visszatolas eveben szuletett, mind a balesetmegelozes az auto palyara helyezeserol, mind pedig a kisesett autok mozgatasaval kapcsolatban.

b-type
Nem, azt most vezették be.
A régebbi szabály, amire te gondolsz, az sztem az amit Zóanagyvarázsló írt, hogy a darú csak akkor akaszthatja meg a kocsit, ha a versenyzõ a feladás mellett döntött.

Azt hogy autót versenyzõvel együtt nem emelhet meg daru, azt akkor hozták.

irigylem a problémáidat <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

[Jakuza]
Es sry de ez lemaradt.
Mi az hogy kiragadott nyilatkozat ?
Ezt nyilatkozta Ron Dennis, egyertelmusitti, hogy nem akartak abba a hiaba esni, hogy ha ujra esik az esso elpocsekoljon egy kiallast Hamilton, mert akkor Alonso megelozte volna.
Tehat jelzi a csapaton beluli eroviszonyokat.
Lehet magyarazni, hogy csak egy kiragadott mondta es hiabavalo mentegetozeseket. Ezek a tenyek, ezek a mondatok hangzottak el, mar pedig ha egyenloek lennenek a feltetelek, akkor mar reg kihivtak volna, kockaztatas nelkul, igy viszont a sajat maguk altal kialakitott rizikofaktor, athuzta a szamitasukat, amire azt kell mondjam, meg is erdemlik ezek utan.

voltam Regent streeten a Pole Positionban, ott sincs ilyen cipõ, kezdem azt hinni, hogy ez vagy csak a magyarok kiváltsága vagy kínai beszállító terméke:)

http://gaborszantai.co.uk/

minimize
Nekem tökmind1, büntetik-e, vagy sem, mit tesznek, bármely mekis pilóta VB-címét úgy kezelem, ahogy megérdemli.Kimi gyõzzön a futamon, és megtett mindent, ami tõle függ Interlagos-ban.

No one can stop Death!

[Jakuza]
Tevedes ez a szabaly mar jo par eves, nem most vezettek be.

[Jakuza]
Csak es kizarolag a tenyekre szoritkozva, nem csak szimpla talalgatasok. :D
Amugy legnagyobb reszben maga a FIA a hibas, mert "nem veletlenul" szamos kiskaput nyitva hagy.
Teszem azt peldaul a szabalyrendszer. Szabalyokban van foglalva mit szabad es mit nem, (persze nehany esetben tobbfelekeppen ertelmezhetoen), valamint nincs egyertelmuen lefektetve, hogy milyen buntetest von maga utan az eset. Jo pelda erre a mostani eset, ha egyertelmusitve lenne hogy mi a buntetes, akkor meg lenne az akadalyozva, hogy az "urak", csak ugy hasra utve erdekeiknek megfeleloen hozzak meg a buntetes merteket, attol fuggoen ki a vetkes, es ki a "kedvenc" ill. kevesbe az.
Itt a nagy hiba.Igy tudjak manipulalni a versenyt ahogy akarjak.
Lattunk iden is jo peldakat erre, volt akit 10 helyes buntetessel sulytottak azonos vetsegert, volt akit ottel.
Volt aki penzbirsagot kapot, vagy box utcas buntetest.
Kizarast a boxutcaban piroslampanal kihajtasnal, es volt aki tovabb versenyzhetett. Es sorolhatnank az eseteket.
Ralehet erre azt fogni persze, hogy csak kovetkezetlenek, de ennyire mas iteletek ennyiszer mar feltuno.

b-type
Ezt a szabályt az eset után hozták, azaz hogy a daru nem emelheti meg a kocsit ha a versenyzõ benne ül.
..és igen, szinte rögtön módosították, mert ez egy szabályalkotási hézag volt.
Kubica nem tudom mit nyilatkozott, ahoz látni kellene az eredeti változatot, Robert igen sáros volt abban az ütközésben, próbáltak kimenni a zavarosból, de az õ esetében ez nem sikerült.
Az az ütközés az SC mögött, pedig Vettel hibája volt, frankón benne volt Hamilton, de Vettel azért ment neki Webber-nek mert túl közel volt hozzá és azonos íven.
Vettel két hibát is elkövetett a rutintalansága miatt, mégsem õ lett a szenzáció.
A Bernie és RD mondatok kiragadottak és az érveidet szolgálják, de valójában nekik még Alonso-val sem kellett volna versenyeztetni Hamilton-t....akkor is VB, ha ALonso mögött jön be, de még pontszerzõ helyen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"A tortenet mindossze ennyi, es a tobbseg egy nagy atveres show nezoje cimmel buszkelkedhet."

Miért, az 'összeesküvés-elmélet híve' cím talán rangosabb? :)
minimize
"Kimi remek srác, soha nem panaszkodik csak teszi a dolgát. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Felipe kiváló munkát végez, és nagyon motivált. A felmerült problémákért a csapat a felelõs. Tudjuk, hogy mindkét versenyzõnk elég gyors ahhoz, hogy nyerjen. A mi feladatunk, hogy versenyképes, megbízható autót bocsássunk a rendelkezésükre. Akkor a jó eredmények is jönnek."<#eljen>
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15811
Massa is belelendült közben.
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15822
a képen meg éppen elgondolkodik, hol tud még gyorsulni a késõbbiekben...<#smile>

No one can stop Death!

[Jakuza]
B type ? Szabalyos, manipulativ hsz ? Had idezzek neked Kubica nyilatkozatabol.

Robert Kubica: "Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy segítsenek Hamiltonnak. A Nürburgringen a daru visszahelyezte a pályára. Többször vált ívet, mint azt a szabályok lehetõvé teszik. Ezt csak neki szabad."

Es akkor a szabalyok.
Ha az auto elhelyezkedes balesetveszelyes, akkor a palyabirok visszatolhatjak a palyara, addig amig a motor jar es a versenyzo bent ul az jarmube.
Viszont a darura az a szabaly vonatkozik, hogy csak abban az esetben emelheti meg a jarmuvet, ha a sofor elhagyta.
Szoval akkor mirol beszelunk ? Eleg egyertelmu szerintem az eset, nem kell ezt magyarazni.
Azt sem kell magyarazni, hogy miert esett ki Kinaban Hamilton egyrtelmu a nyilatkozatok utan az eset: Dennis : "A mi hibank volt mert Alonsoval versenyeztettuk"
Arra emlekszik valaki, hogy mar 3 penzbuntetest kapott iden Hamilton es 2szer felmentettek, (ami mindket esetben, bizony nagyon erdekes itelet volt) valamint a 10 helyes rajtbuntetes nala csak 5 helyes volt ?
Raadasul nagyon egybecsengenek Bernie nyilatkozatai, a manipulativ a VB pontverseny vegeredmenyenek eldontesere tett erofesziteseikkel.
Valamint ne feledkezzunk meg ugye arrol a bizonyos botranyrol sem, hiszen Hamiltont gyakorlatilag meg sem hallgattak az ugyben, a media meglegyintette, hogy artatlan, aztan behivtak meghallgatasra, megkerdeztek tole, tudott az ugyrol ? Felelet, nem, es hazakuldtek, meg a szamitogepet sem vizsgaltak meg, mert a FIA es Bernie erdekei igy diktaltak.
Krealtak egy mumust akit Alonsonak hivnak, ugy mondom ezt, hogy nagyon nem szeretem Alonsot.
A jatszma mindossze arra megy ki, hogy potoljak azt a nezettsegi hianybol kialakult urt, amit Sumak elvesztesevel szereztek, hiszen a szurkoloi gyozni szerettek volna latni, mig az ot ellenzok vesziteni, s mivel abbahagyta ezaltal a nezetseg jelentosen csokkent, tehat a legjobb megoldas szamukra, ha a mediaval karoltve egy uj idolt krealnak.
A tortenet mindossze ennyi, es a tobbseg egy nagy atveres show nezoje cimmel buszkelkedhet.
Nyoma sincs a tiszta versenynek, intrikak es hatulrol torteno babmozgatasok jellemzik az egesz korrupt F1 jelenet.

Én július 26-án (négy nappal a verseny után) töltöttem le a vonatkozó passzusokat, és már az alapján is szabálytalannak tûnt. Elõtte vagy utána módosítottak? (Lehet, hogy máshol, más értelmeben variáltak.)
minimize
Hajrá Kimi, Gyerünk Vörösök!!<#eljen>

No one can stop Death!

b-type
Ezt megint nem tudjuk/tudom, így nehéz érvelni.
Nem tudni hogy át tudta volna emelni vagy nem, hiszen maga a darusverda is átszaggatott a kavicságyon, egyáltalán nem biztos hogy rövidebb lett volna kivinni a szervízútra, mint visszatenni a pályára.
Ha pedig nem tudja átemelni a gumifal felett (az autót a középpontjánál emeli), akkor az megint nem megoldás, ...sem rajta a gumifalon, sem félig lelógva arról.
Hamilton autója sértetlen volt, sztem sem volt frankó..elég hülye látvány volt, az is ahogy emelik, meg az is ahogy ült benne és körülötte meg szánkáztak a kicsúszott autók.
De szabályosnak szabályos volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
nefelejtsükNa jó de azt el, hogy a szabály úgy szólt, ha gyorsabban megtisztítható az adott pálya rész akkor inkább a pályára tolják vissza járó motorral az autót, Schumi féleig a pályán volt, megakadva a kerékvetõm. Hamilotn a gumifalnál messze az azsfalttól, amely esetben, egyszerûbb és biztonságosabb lett volna átrakni a fal másik oldalára.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hamilton azt csinál amit akar,már vagy negyedszer ússza meg ez nevetséges sõt.......

b-type
Teljesen szabályos volt, két szabály összekapcsolásából adódott ez a helyzet, biztos vagyok benne hogy miközben ült az autóban, elmagyarázták neki a csapattól.
Már nem az, mert már nem lehet autót úgy megemelni, hogy a versenyzõ benne ül.
De akkor még az volt, gyakorlatilag akkor sem történt más, mint MS esetében, a versenyzõ nem adta fel, ...csak itt darú szerepelt a történetben nem pedig pályamunkás.

"Hamilton visszadaruzása, már-már MS visszatolásának 'magasságába' emelkedik, és bizonyos fokig páhuzam is vonható..ugyan is mindkét eset szabályos volt."

Én annak idején - Schumacher-fanként - szabálytalannak véltem MS visszatolását, d eutánaolvasva szembesültem azza, hogy nem az. Hamilton visszaemelése viszont egyértelmûen szabálytalan, ugyanis a szabályzat szerint a daruval csak akkor lehet kiemelni a kocsit, ha a versenyzõ egyértelmûen jelezte, hogy feladta versenyt.
Kit--Kat
Már kiköltöztél?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Ez kegyetlen manipulatív hsz :))
Tele van ferdítésekkel, és pusztán feltételezésre épülõ elmélettel.

Hamilton visszadaruzása, már-már MS visszatolásának 'magasságába' emelkedik, és bizonyos fokig páhuzam is vonható..ugyan is mindkét eset szabályos volt.
Bernie örülne Hamilton gyõzelmének, na de ha helyt adnánk az ilyen szintû elméleteknek, akkor ugye ott van hogy sok elmélet szerint FIA=Ferrari.
Szal FIA=Ferrari vs. Berni akarata...bizonytalansági tényezõnek ott van Alonso unevezett mázlifaktora.
Az autó beállításainál többször le lett nyilatkozva, hogy az autó alapbeállítását a pályára kiérkezõ versenyzõ kezdi el, majd azt finomítják a csapat minden versenyzõjére szabva.
Hamilton Alonso telemetriai adatait nézhette át, ami segítség..és nem is kicsi egy hozzáértõnek, de teljesen más irányban mint sokan gondolják.
Attól még nem lesz hirtelen egyforma a két autó teljesítése,..és még ha úgy is lenne, azt az autó nem hozza ki magától, azt ki kell tudni autózni.
..és már ez a betekintés Alonso telemetriai adataiba lehetõség sincsen, már igen régóta.
Hamilton elment Senna sírjához, ...ha nem ment volna el, akkor abból csinálnak hírt.
Több perces bratyizás a szerelõkkel,...ami nem volt több perces, viszont valóban megbratyizta õket,...lehet egyébként megteszi minden futam után, csak akkor ott nincs kamera, viszont itt kiesett és így volt ott kamera.

HunRing-n keményen beszélt RD-vel, de nem azt ami a neten elhíresült.
Lehet oka is volt rá....ezt õk tudják.
:)

Még annyit, hogy az FIA-nél nem lehet biztosra menni a döntéseiket tekintve. Mindennemû következetesség hiányzik belõlük, benne lehet a pakliban az is, hogy végletesen kerülni akarják a bajnokság befolyásolását. A gumik miatt szerintem is a pénzbüntetés volt a helyes út, ha raktbüntetést kap, akkor most mindenki azért szidná õket, mert Alonso szekerét tolják.
"Aki a csapattarsa beallitasait hasznalja, akit raadasul lathatoan a csapata eloterbehelyez, mikor a csapat nagyreszt ugy erzem Alonsonak koszonheti ahol tart. (Na meg az adatlopas)"

Kölcsönösen használják egymás beállításait, csak Alonso volt az, aki annak idején emiatt kiverte a balhét. Azon persze már lehet vitatkozni, hogy melyikük beállításai hoznak hasznot a másikuknak, de ezt egyértelmûen nem tudhatjuk. Annyit tudunk, hogy egyenrangú ellenfele a csapattársának, aki a mezõny egyik legjobb pilótája, ráadásul tapasztaltabb is.

Engem is zavar az a hacacáré, ami körülötte folyik, éppen ezért próbálom lehántani róla, s nem ezért fújni rá. Rövid ideje van még az F1-ben, én a személyiségét még nem tudom megítélni. Egyébként Silverstone után pedig leszólta a brit sajtó, mert csak harmadik lett. Nem kell lépten-nyomon a - már elnézést a kifejezésért - bulvármocsokkal foglalkozni, elég, ha csak az információkat hántjuk ki belõle. Számomra egyébként az volt antipatikus megnyílvánulás Hamiltontól, amikor nyíilatkozta, hogy önéletrajzi könyvet ír, mert kevesli a fizetését.

Az a baj, bárki lesz a világbajnok, bele lehet magyarázni, hogy a háttérben döntötték el.
- ha Kimi a vb - mert a McLarent nem akarták kizárni megegyeztek velük, hogy a pályán kell elveszíteniük
- ha Hamilton a vb - részletezte helyettem már más is
- ha Alonso a VB - kisírta/kizsarolta magának, szabotálta Hamiltont, a személyes érintettsége ellenére is megúszta a kémügyet

Ez a szezon már rég gallyra ment, ebbõl a szempontból mindegy ki nyer - persze azért Kiminek szurkolok. Mindettõl függetlenül úgy érzem, minhárom versenyben lévõ pilóta igencsak odatette magát a szezonban, nem akármilyen teljesítményt nyújtottak, mégha hibáztak is valamennyien az idény során. Várom a következõ szezont, egy erõsebb Ferrarival, egy szezon elejétõl kezdve csúcsformájú Räikkönennel és egy tisztább bajnoksággal.
[Jakuza]
Azert arrol ne feledkezzunk meg, hogy szep meg jo, amit leirsz csak a korulmenyeket kifelejted belole.
Ha Hamiltonhoz hasonloan o is a legjobb autoba ul akkor, (Ferrari ami magasan vezette akkor a mezonyt) most mar tobbszoros vilagbajnok.
Az elso idenyeben a versenyek tobb mint feleben kipukkant a BMW.
2003-2004ben ugy lett 3. hogy a Ferrarik annyira uraltak a mezonyt, hogy a ket pilotajuknak tobb pontja volt mint az osszes versenyzonek egyutt.

Sajnos ez is már csak a pénzrõl szól... Annyi minden dolgot megúsztott már ez a némber újonc, hogy biztos sok pénz lehet a háta mögött még csak úgy plusszba...
[Jakuza]
Ki verte el rajta a port ?
Csak tukroztem a jelenlegi helyzetet, hogy milyen istent csinaltak mar a 3. futam ota a gyerekbol.
Abbol a gyerekbol aki 4 buntetest uszott meg +1 a darus mutatvany.
Meg a nyilvanvalo 10 helyes bunti is nala 5 helyesre redukalodott.
Akit a FIA lathatoan eloterbe tol, miutan a nezettseg csokkent Sumak kivalasaval.
Ezt jelzi Bernie nyilatkozata. "Legszivesebben Hamiltont latnam VB-nek"
Vagy:
"Az baj hogy nem zsido mert akkor ok is tobben neznek a f1-et, nem is inkabb mohamedan ok tobben vannak"

Aki a csapattarsa beallitasait hasznalja, akit raadasul lathatoan a csapata eloterbehelyez, mikor a csapat nagyreszt ugy erzem Alonsonak koszonheti ahol tart. (Na meg az adatlopas)
Mikozben ujonckent leanyazza a csapatfonoket a radioban a Magyar nagydijon (BBC-ben elnezest kert mar nyilvanos adasban).
Es a media pedig a fedhetetlen sztarnak beallitja, szajaba ad mondatokat, hogy fogyaszhatobb legyen (Senna musor, vagy a tobb perces mutogatas a depoban mikor a szerelokkel bratyizik)
Nekem ezt nem veszi be a gyomrom, nem akarok valosagshowkat nezni, ahol minden elore elrendezett es a hatterbol iranyitjak a dolgokat, csakhogy par millioval tobb penzt hozzon a konyhara a musor.

MrSpock
Hamilton eredményei 28 évesen!
Egy vb 3. hely:-)Oszt kész!
Holnap este megcáfolhat:-)

Go Jeff Go!!!!

Hat azert en a Champcar gyozelmeket nem ertekelnem annyira tul.. Szep-szep, Montoya is agyonvert ott mindenkit, de aztan az F1-ben csak arrol hiresult el, hogy nem fer bele a kocsiba a pocakja miatt..<#eplus2>

Természetes, hogy a (brit) média felkapja a roppant sikeres újoncot. A túlzások persze zavaróak lehetnek, de errõl nem feltétlenül Hamilton tehet. Nem lesz örökké újonc, biztosan lesznek gyengébb szezonjai is (ha másért nem, a technika miatt), máskor talán más körül lesz a felhajtás. A média természete miatt nem egy fiatal és tehetséges pilótán kell elverni a port.
tommyg
ma este lesz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Big Jay
Volt már idõmérõ, vagy még csak lesz?

zmeor
Valaki télleg nagyon akarja hogy õ legyen a VB gyõztes..

Megúszta a Brazil GP elsõ szabedzésén történt figyelmetlenséget Lewis Hamilton, Jenson Button és Takuma Szato: csak csapataikat büntették a hibás gumiválasztás miatt.
<#gunyos1>

leszarom a konfigod...

Egy pár példát írj már lécci. Csak mert nekem elég szerénynek tûnik a srác.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Az lehet hogy idegesítõ lehet, én ezzel nem foglalkozom, számomra Monaco-ban dõlt el hogy igen jó vezeti az autóját, és ezt még utána jópárszor bizonyította. A médiahabbal nem foglalkozom, mert az szvsz már akkor elérte a célját ha magadra veszed...akár cáfolni, akár mellette kardoskodni próbálsz.
A srácnak nagyon jó eredményei vannak, sztem nagyon jól vezet,...és igen most is, és a pályafutásában többször is nagyon sanszos autóban ült.
De ezt bármelyik versenyzõ örömmel felvállalná, mindegyiknek az a célja hogy abban az autóban üljön ami a lehetõ legjobb.

[Jakuza]
Figyelj amikor gyoztes lett Bourdais a F3000ben 1 evvel volt oregebb mint Hamilton. Felreertes ne essek, en nem azt mondom, hogy rossz sofor, de tele van a tokom mar ezzel a csinaljunk a butaknak egy mitoszt a hossel.(Arra ott van nekik Gyozike :D)