FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs is kormánya <#falbav>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Count Adyn
Kimi: Tökéletes verseny
Massa: Ronda kezdés

nagyjából😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Olaszok nem hülyék hogy dolgozzanak húsvétkor😄D

Gazzetta netes oldalán:

Kimi: "Gara perfetta"
Massa: "Brutto inizio"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
az még nem jelent meg?😄
Az még érdekes lehet, bizonyára pártatlan, korrekt idézeteket olvashatunk majd😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Olaszokat azért várjuk meg😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
nevetséges 😄
Anglia

Daily Telegraph: "Hamilton a rajtnál sört kér. A célban egy egész rekeszre volt szükség. Räikkönen bajnokhoz méltóan szerepelt. Heidfeld leggyorsabb köre a BMW remek tempójáról tesz tanúbizonyságot."

Guardian: "Hamilton elõnye három pontra csökkent. Räikkönen megszerezte tizenhatodik gyõzelmét is."

Independent: "Az ausztrál futam egy rémálom volt a Ferrari számára, Malajzia egy álom. Räikkönen bajnoki gyõzelme."

The Sun: "Räikkönen a nagy melegben is hûvös maradt. Hamilton csalódott."

Times: "A Ferrari Räikkönen gyõzelmével visszanyerte az önbizalmát. A csapat revansot vett. A gyõzelem még meggyõzõbb lett volna, ha Massa nem mond csõdöt. Massa részvényei rohamosan zuhanni kezdtek."

Spanyolország

AS: "Räikkönen gyõzött, Massa kiesett, de továbbra is Hamilton a bajnoki tabella éllovasa. Massa kinyitotta a Ferrarit kapuit Alonso elõtt."

El Mundo Deoprtivo: "Kimi Sepang uralkodója. Alonso a bajnoki cím helyett pontokra vadászik."

Marca: "Räikkönen sétakocsikázott, Hamilton mélyrepülésbe kezd. Hamilton csak akkor nyer, ha az elsõ rajtkockából indul. Alonso kockára tette az életét a nyolcadik helyért."

Sport: "Räikkönen kegyetlen gyõzelme. A Ferrari az uralkodó. Mögöttük a Mercedes és a BMW háborúzik. A BMW készen áll, hogy kihasználja a Ferrari és Mercedes hibáját. Ha a csapat javít a stratégián, akkor bajnoki esélyekkel lépnek pályára."

A spanyolok megint alulmúlták önmagukat, az angolok korrektek (gondolom, ha Hamilton Alonsot verte volna el, akkor hozzák a spanyolok szintjét).

Nem Massáéknak nem hiszünk, hanem Massának😊

Minstrel
Ha már Massáéknak se hisztek, akkor szerintem ebben a kérdésben muszáj lesz megkérdezni a Baumgartnert<#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Count Adyn
Ja😄DD Csak nehogy hamarabb vége legyen mint ahogy elkezdõdik neki😄

Istencsászár
Jah Massának Bahrainbe kezdõdik a Bajnokság, csak már nemvolt hozzá mersze ezt kijelenteni, mint ahogy Ausztrália után😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Domenicali még nem tudta megmondani, vezetõi vagy mûszaki hiba okozta-e Massa megpördülését a sepangi 8-as kanyarban, de valószínûnek tartja, hogy a 7-es kanyar kijáratánál agresszívan használt kerékvetõ szerepet játszott az incidensben.

Massa:„Kijöttem a hatos kanyarból, és nagyon keményen megdobott a szegély. Az autó hátulja kormányozhatatlanná vált, és nem tudtam megfogni a pörgést. Nagyon sajnálom, mert szinte biztos volt a kettõs gyõzelmünk. Fel kell dolgoznom magamban ezt a pocsék kezdést, de érzem, hogy az autóban óriási potenciál van. Remélem, a következõ nagydíjon, Bahreinben kijavítom a hibát.”

Kit--Kat
Magyarázd már el, ez mire válaszolja meg a feltevésem?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
nem kell értetlenkedni feleslegesen

Count Adyn
Attól függ hol😄

bardocz
ha szõrös,akkor biztosan nem😄
Kit--Kat
ez most mi?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
momo-val is el lehet lenni bõven,bár nem javaslom pedál miatt anyira,van egy 16k-s logitech komány az már jó szimezésre teljesen
akkor nem is biztos, hogy csaj volt...😊

BigReaper
képzeld az elsõ puszi is megvolt már, de csak sötétben!!! 😄

GTR2, hallottam róla, de nincs kormányom, (télleg a logiotechnek az az überszuper megéri, g25 asszem) mert azzal realisan lehetne vezetni!

www.team-gigabyte.com

gordon 24
Figyi!😄

Egy! Ezek a játékok nem igazi szimulátorok!
kettõ! Ha te egy szimulátorral akár vb is leszel, egy f1-es autóval egy métert nem tudsz menni. Tehát magyarul kb pont lószart nem ér ha bárki bármilyen szimulátorral sikeres. Mivel az egy játék ez meg a való élet.

Nincsenek erõhatások rajtad. Nincs félelem érzeted. Mivel mi van ha elbaszod? Kicsuszol aztán ennyi. De azért igazából 200-al kimenni a füre nem olyan érzés.

Ez az egész vita nevetséges! Massa egy jó pilóta. Nem azt mondom hogy felér egy Schumi szintre de azt mondani rá hogy tehetségtelen és hogy nem alkalmas ide az egy hülyeség!
Ez az egész arról szól hogy kinek ki szimpatikus akit nem szeretek az béna tehetségtelen, szar. Akit imádok az kifogástalan sérthetetlen stb.

Én nagyon szeretem a NASCARban Gordont. De amikor kilök egy embert akkor lehet akármennyire is kedvenc akkor sem mentem fel.
Alonsot utálom, de nagyon! De sose mondtam és nem is fogom azt mondani hogy tehetségtelen!

Downhill!!

bardocz
és itt hol a szimulátor?szimulátorligában sehol nem lennél attól mert ezekkel megnyertél minden létezõ dolgot,nem azért mondom,hogy baszogassalak,és gratulálok a sikereidhez,de ezek a játékok mesze vanak bármelyik szimulátortól is
Istencsászár
Igy van SBK01 ha már a legjobb motoros játékról van szó.. a Motogp a 2. rész óta erõs hanyatlásban van, a 2007estõl erõsen a hányiger jutott az eszembe... THQ játék = minimális javulás, de méginkább romló minõség.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi játékos kedvû kisfiú írogat ide - remélem azért néhányan túlvagytok az elsõ csajozáson😊))))

SitatiS
GP500..az SBK01 már nem megy XP-n..
<#kuss>
😊)

Let the good times roll.

passatgt
gta sa

MaSzKa
MotoGP07 azért ha kikapcsolsz minden segítséget közel van a simulatorhoz sztem

legalábbis jobb motoros játék nincs

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ladarevolution
Ez így van majd meglátjuk a következõ versenyeken mi lesz...

(Ez az Alonsós rémisztgetés azért durva, remélem ilyen soha nem lesz, mert akkor nem lesz olyan ferrári akinek szurkolhatnék<#vigyor2>)

Nem teljesen midegy miért esett ki?

Nem szerzett pontot. Eddig. Ha meg továbbra sem sikerül neki majd a csapat eldönti hogy az õ hibája e, ( és mehet Alonso <#vigyor1> ) vagy mûszaki gondok és megpróbálják megoldani...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ladarevolution
Most nem, de akkor egyértelmûen igen, az volt a dolga.

Istencsászár
Szvsz tavaly Brazíliában jobban ment Massa, hazai pálya... simán nyert volna szerintem. Most egyértelmûen Kimi volt a gyorsabb.

verseny: a második boxkiállásig Massa vezet és a kiálláskor elõreengedi Kimit.

Most is elõreengedte? Mert ugyanez volt hétvégén...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

még te kéred azt, hogy szálljunk le Massáról, miközben Kimi 1 azaz 1 hibáján lovagolsz? Meg a tavaly év eleje? Amikor Kiminek más gumit és autót kellett megszoknia?

Nagyon súlytalanok az érveid

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ladarevolution
Nézzünk 2007-rõl megcáfolhatatlan tényeket:

A 2007-es év 13. futama (Olaszország) megkezdése elött még Massa(69pont) Kimi(68pont) elött van a VB pontversenyben.
A brazil az addigi futamok alatt kétszer indult az utolsó(22.) és egyszer a 14. rajthelyrõl míg a finn csak egyszer indult a 16-ról.

Jött Monza:
rajtsorrend: 3. Massa, 5. Kimi
verseny: Massa az 1. körben lenyomja Hamit, Kimi is feljön 1 helyet, 9körben kimegy Massa a boxba, visszajön, 2 kör múlva végleg kigurul, mûszaki hiba miatt feladja. Kimi befejezi 3.ként a futamot a két McLaren mögött.

Belgium:
rajtsorrend: 1.Kimi, 2.Massa (17ezredel lemaradva!!!)
verseny: 1.Kimi, 2.Massa (sima verseny semmi extra)

Japán:
rajtsorrend: 3.Kimi, 4.Massa
verseny: esett, ferrári eltaktikázta, intermediate gumit raktak minkettõre, minkét ferráris 2 kör után lecseréltette, csak Massa megpördült és utolsó helyrõl kellett neki feljönnie.
végeredmény: 3.Kimi, 6.Massa

Kína:
rajtsorrend: 2.Kimi, 3.Massa
verseny: 1.Kimi, 3.Massa

Brazil:
rajtsorrend: 1.Massa, 3.Kimi
verseny: a második boxkiállásig Massa vezet és a kiálláskor elõreengedi Kimit.
végeredmény: 1.Kimi, 2.Massa

Kit--Kat
NYugodtan, mert annyira vagyok elvakult, mint te Massával, kiváncsi vagyok az érevidre.

lac coo
Errõl nem nyitok vitát, fõleg nem elvakult rajongókkal, de tavaly nagyon sokáig sehol nem volt Kimi Massához képest, sokak nagy meglepetésére ....

Lényeg : mig mindig kitartok amellett, hogy most a technika dobta el Massa kocsiját !!! Pont !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Az a baj hogy Massa a 2 élcsapat, 3 élpilótája mögött a 4. helyen kullogott a pontversenyben... Alonso, Hami, Kimi vb címéhez egy apró hiba kellett, ez Kimi javára dõlt a végén, Massa távolt volt ettõl is.

Kit--Kat
Te el vagy tévedve.... Massa hány versenyt nyert meg tavaly??? És Kimi mennyit??? És nézzük csak Nürburgringet tavaly, hogy is volt, Kimi autója leállt, ott volt minden esélye Massanak, de mivel nem egy toppos pilóta esõben nem tudta megtartani az elõnyét Alonsoval szemben. Egy példa a sok közül. Ezt 1 Kimi, Alonso, Hamilton akkora elõnynel esõben, simán hozta volna.
Massa hány versenyt nyert meg nem az elsõ rajtkockából indulva?

És a mostani futamon mi volt a Kimi alázós Massával ??? Mert nem neki állt a zászló...

chalezlopez
Ezennel szeretettel meghívlak a szerverünkre:HRC szerver
Itt megmutadhatod (ha akarod) a GTR2 bajnokságban, mit is tudsz valójában az autóversenyzésbõl. De figyelmeztetlek, ez kõkemény szimulátor, és semmiféle segítség - kivéve az automata kuplung - nem engedélyezett.
Kíváncsi vagyok mit tudnánk kezdeni a tavalyi év legjobb pc és konzol gamerével.

Vamos Argentina!

Istencsászár
Konzolon nincs szimulátor, a Forza sem szim, csak ennek nevezik mert nincs más... eleget toltam ahhoz h tudjam, s eleget szimezek pécén hogy tudjam mi az mi nem😊, amugy tényleg grat, csak nem szabad a kettõt keverni, de ennek semmi köze az eredményedhez, a Forza is tud nehéz lenni természetesen meg minden más gém sõt...

Alexease
Nincs vita, csak vicces volt, hogy konzolos autos jatekok alapjaira akarsz vezetestechnikai velenyeket alapozni😉 Azok alapjan, egy F1-es autoval az elso kanyarban meghalnal - legalabbis ha egyaltalan el tudnal indulni vele😉

Amugy meg gratula az eredmenyekhez es a nyeremenyhez!
Attila889
tudom..én kedvelem Massát s nem temetem el,de valahogy így nem jó :S

Attila889
tudom de én az elsõ 5-ben biztos vagyok 😊

BigReaper
de mind1, mondtam,h vita lezarva, hajrá Ferrari

www.team-gigabyte.com

BigReaper
forza 2 az, hivatalosan is

www.team-gigabyte.com

Alexease
Ez mind konzolos arkad cucc😉
Istencsászár
Ezek közül egyik sem szimulátor de no problem😊

Firerock
aért drukkolok Massának hogy sikerüljön befejezni 1 nagydíjat
kéne neki csinálni egy ilyen gyorsulási versenyt egy 500méteres pályán, ott hátha célba érne<#eplus2>
no majd jövõre Alonso a ferráriban😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

BigReaper
fellehet hivni,meg lehet nezni gamestra ujsagban a fenykepezest meg az eredmenyt ki lett az All Star, és ki kapott érte kb 300.000 Ft értékben ajándékot WCG 2007 (World Cyber Games 2007 Hungary, Jövõ Háza) Augusztusban volt, Hadházi Danitól a Gamestar egyik ügyvezetõjétõl kaptam meg õket illetve fényképezve is fele vagyok! ennyi, többet nem akarok róla írni, csak azért írtam mert nem vagyok tök balfasz hozzá! (amik jelen voltak a versenyen: és mindemellett MotoGP 07 (simulator)! PGR3 és Carbon II. helyezés, Forza 2, F1 '07 I. helyezés, Moto GP 07 III.helyzés! Ennyit róla, Továbbiakban hajár Ferrari!

www.team-gigabyte.com