182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem vagyok Kimi fan, sőt semilyen, de soha nem érdemes, egy szaros szabadedzésből messzemenő következtetéseket levonni, kettőjük közt 3 század az eltérés, kb két szempillantás, gondolkozz már mielőtt hülyeségeknek örülsz.
A másik meg, hogy ha elé is kerül, akkor mi a lófasz van, nyilván fel (is) van spanolva, hogy ferrari-t vezet, akit egyébként soha nem tartottam jó versenyzőnek, a teljesítménye hullámzó, inkább mindig szürke egér volt, amit mondjuk a mostani versenyzők közül pl Alonso-ra nem lehet mondani, mert látszik, hogy a szarral is próbálkozik, mondom én, aki szintén nem a kedvencem, de elismerem.
Majd akkor járj örömtáncot, ha ez legalább fél másodperc lesz, és a versenyeken is harcolni fog, jobban mint Kimi. -
LOL!
Péntek 1. szabadedzés. Zseniális fegyvertény. De amúgy is: na és? -
icemankimi #86432 versenyen előzze majd meg -
huuhaaaa, most mi lesz?! tudod: pentek 1. szabadedzes = nem mervado. -
Háhááááá LOOOL FISI MEGELŐZTE KIMIT. na most jönnek a kimi fanok baszki áhhhztá a rohadt mekkora FAIL xDDDD. -
-
Pos Driver Team Time Gap
1 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:23.936
2 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:24.332 0.396
3 Adrian Sutil Force India-Mercedes 1:24.471 0.535
4 Fernando Alonso Renault 1:24.477 0.541
5 Nick Heidfeld BMW Sauber 1:24.683 0.747
6 Sebastien Buemi STR-Ferrari 1:24.703 0.767
7 Jenson Button Brawn-Mercedes 1:24.706 0.770
8 Giancarlo Fisichella Ferrari 1:24.732 0.796
9 Mark Webber RBR-Renault 1:24.759 0.823
10 Kimi Räikkönen Ferrari 1:24.761 0.825
11 Robert Kubica BMW Sauber 1:24.813 0.877
12 Rubens Barrichello Brawn-Mercedes 1:24.826 0.890
13 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:24.927 0.991
14 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:25.150 1.214
15 Romain Grosjean Renault 1:25.612 1.676
16 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 1:25.689 1.753
17 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 1:25.742 1.806
18 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:25.951 2.015
19 Jarno Trulli Toyota 1:26.020 2.084
20 Timo Glock Toyota 1:26.325 2.389 -
élő hang bbc-től
hozzá élő kép -
icemankimi #86426 köszi -
itt -
Edzés -
icemankimi #86423 edzést hol lehet nézni? -
Azt az SC rendszert akárcsak szinte mindent amit manapság láttok F1be, az IndyCarból lopták. Ott tökéletesen működik minden féle pályán(road, street, ovál). Európába, jobban mondva az F1be nem jó mert teljesen más a kettő. Az FIAt 5 éve folyamatosan megszólom , és mindig mindig azt mondom hogy le kellene váltani az egész brigádot, nem csak mózlit... ennyi. -
Ezzel nincs mit tenni, ha kapkodtak és elcseszték akkor elcseszték volna akkor is ha ez a dolog véletlen történt.
Azok meg akik behajtottak a pit-be azoknak sem a Renault, vagy Piquet kellene megborítani (bár én megtenném), hanem a szabályalkotókat....ennyire idióta korlátozás ritkán van mint amit sikerült létrehozni az SC-s Pit-l.
Nincs mit tenni, annyit lehet hogy a károsult versenyzők és azok szerelői egyenként csalános hereverést tartanak a Renault-nál.
Amennyiben a dolog szándékos volta igazolódik (Piquet-nél már megtörtént mivel ő, a saját elmondása szerint szándékosan verte oda), szal ha ez csapatszinten beigazolódik abból amugy is nem gyenge balhé lesz. -
Nem hiszem, hogy egy év elteltével változtatni fognak az akkori eredményeken, különösen, hogy nehéz lenne így visszamenőleg igazságot szolgáltatni, hogy mi lett volna ha... -
persze, majd felborítják az egészet, jó hogy nem újra futtatják velük a versenyt. Vagy megbüntetik azt a csapatot vagy nem, egyáltalán derüljön ki hogy igaz e utána majd eldönti az FIA hogy mi lesz, de igazából csak eltiltás és kizárás lehetséges. Meg elveszik a csapat pontjait meg a megszerzett helyét abból az évből, meg még akár ebből az évből is. De valószínűbbnek tartom a tavalyit.
De a lényeg hogy előbb derüljön ki hogy egyáltalán igaz e a dolog vagy sem. -
WNW #86418 Mennyi hulyeseget tudtok osszeirni.. Azta paszta.. Ezek szerint, ha beigazolodik, hogy egy csapat egy teljes futamot elcsalt, az semmit nem befolyasol,megha a tenykedese kovetkezmenyekent generalt helyzet teljesen boritja is adott futam helyezettjeit, es a verseny lefutasat.. Akkor keretik ezt megmagyarazni azoknak a versenyzoknek, akik kenytelenek voltak a zart boxba kihajtani, mert elfogyott a benzinjuk, es ezert buntetest kapta, vagy azoknak akik jo pozicioban voltak, es a vegre kinyitott boxba rohanva a csaptaik a kapkodasban hibat vetettek.. O jaj.... -
ez mekkora xD -
De hogy oda tették magukat a pilóták...kerék a keréken erőszakos gyilkolós szarrá zúzós, izgalmas, basszus de hiányzik... én azon a futamon miközben néztem szétvertem az ágyat...ott ugráltam meg röhögtem ordítottam...:( mikor érzem át ezt újra... -
...meg az idióta FIA döntések... -
Azon a 2006-os futamon több izgalom és előzés volt, mint idén összesen, főleg a Schumacher féle célegyenes ráfordító az nagyon durva, de a Button féle 30 méterrel a kockás zászló előtt megállós jelenet sem piskóta. Hát igen azok a "régi szép idők". -
Mire fel változna meg? a vb cím maradna annál aki megnyerte, utólag ilyen miatt belenyúlni ökörség, főleg hogy nem ezen múlott, hanem a 18 versenyen, ahol kijárt mind Massának és mind Haminak szerencse, szerencsétlenség. -
az lett volna szívás ha haminek kell odaadnia massanak :D -
HUmanHunter #86411 fasza lehetett a hangulat, kár hogy nem spanyol vagyok, ienkor :D -
ha kizárják a renaultot az egész tavalyi bajnokságból akkor 4pontal lenne Hamilton világbajnok nem 1el.legalábbis ahogy számoltam...
akkor lett volna szívás ha egélba mondjuk Massa nyert volna és most vissza kéne adni mer így meg Hamilton nyerne... -
barmi #86409 Fernando Alonso Oviedo-ban: Hivatalos összefoglaló ::
Forrás:F1-live -
tavaly safety car alatt nem lehetett kimenni, csak amikor megengedték, nem? (lehet rosszul tudom). Ha jól emlékszem, akkor nem hiszem, hogy a nagy kapkodásban rontották el massas tankolását. -
Honda is volt:) kicsit nagyobb tank:D -
Nem kapacitalt belole a rönó? ja 2 eve nem nyertek!!! -
Minden csapatnak kapkodás volt, viszont csak a Ferrari vitte el a töltőberendezést, a pontverseny bárminemű változása más és más taktikát feltételez a versenyek során, ezért nincsen HA, max az utolsó futamon.
A McLaren más taktikával állt volna rajthoz ha pontegyenlőség van, vagy vesztes helyzetből kell indulni, illetve ami volt(na az elég sz@r volt szvsz). -
Az tavaly volt. Mindig van valami, régen a Schumaher botrányok, a McLaren a Ferrari botrányok...Sajtó..ne vegyétek a szívetekre, ez legyen a rönó meg a fia dolga :) -
Apa, kezdődik ...
1. nem biztos a sztori
2. Hamiltont Spaban büntizték, ami Massának kemény pontokat hozott
3. nem gázos -
WNW #86402 Az az igazsag, ha bebizonyosodik, hogy a Reanaultnal "trukkoztek", az egy dolog.. Gyakorlatilag egy elso helyet szereztek maguknak, ami nemi tobblet penzbevetelen kivul semmi egyeb tenyleges hasznot nem hajtott (nem nyertek vele VB-t, ilyesmi).. Viszont a VB vegkimenetelebe durvan beleszolhattak.. Mikor Piquet falnak ment, Massa volt az elso.. Jo esellyel maradhatot volna az is.. Nem eleg, hogy az SC boritotta a sorrendet, de a tankolasnal a nagy ossze-visszasag miatt visszalltak az akkori automata rendszerrol kezire, es ebbol lett az ominozus Massa elvitte a fel tankolerendszert eset... Ha akkor nincs egy ilyen a feltetelezesek szerinti csalas, es rendesen megy tovabb a verseny, lehet hogy tavaly Massae a VB cim... Igy szemlelve, azert eleg gazos a dolog... -
..nagyon úgy néz ki hogy ez rendezve volt sajnos.
15. rajthelyről ezen a pályán a 12. körben kiintik tankolni Alonso-t, miközben van még üzanyagja több körre, és ennyire beüt az SC nekik.
Piquet vallomása, és as telemetria már több mint elég ahoz hogy komolyan el kelljen gondolkodni rajta.
Alonso-t sajnálom, mert neki sztem a semmi köze nem volt hozzá, tud ő nyerni erőből is, ahogy nyert is...neki aztán tök mindegy hogy ezt a futamot nyeri meg vagy egy másikat.
Piquet panasza, amihez az apja is a nevét adta olyan dlog, hogy ezzel neki nagyvalszeg vége van....senki nem akar olyan versenyzővel autózni aki ilyen dolgokra képes, bizalom nélkül meg nem lehet közel menni hozzá.
Arról nem beszélve hogy ha versenyez is, ez mindig ott lesz a hátán a következő problémás eseteinél a pályán.
Szal ők olyan nehéz csatába mentek ami értelmetlen lenne ha nincs mögötte egy csúnyán megbántott igazságérzet.
...és ráadásul mint írtam sok dolog összeklappol ám. -
madmanic #86400 volt rádióforgalom, de a szövegből mindenki a tankolásra gondolt
-Melyik kör legyen? - az autó meg tele volt még benyával..
de lehet hogy csak belemagyarázzák, nem tudom. -
Ha rádión szóltak neki akkor így történt, ha nem akkor nem történt semmi, pofon egyszerű a dolog, de ha rádión szoltak volna neki hogy csapja falnak, akkor most derült volna csak ki?:) -
Na ez az. :D
Iszonyat hülyeség az egész, és meglepődnék, ha bármi valóságtartalma lenne. Persze lehet, de ahhoz nagyon nagy összeesküvés elmélet kell. -
LOL, pont ezért ment a falba, mert elbénázta, így szoktak történni a kicsúszások. -
Jó vicc, álltalában a baleset is úgy követekezik be, hogy mindanyiszor eltalálom a fékutat aztán egyszer nem és bummm, ciki volna ha ilyet leheten, pehh ha nem tervszerüen találja el és ott marad...
Vszeg f1 után kell némi pénz utánpotlás, így megvan... -
"Az olasz Autosprint lap információi szerint a telemetria is igazolja a szándékosságot. Az ominózus kanyarban az esetet megelőzően Piquet mindannyiszor elemelte a lábát a gázról, miután a hátsó kerekek veszítettek a tapadásukból és elkezdtek kipörögni. A balesetkor azonban nem, hanem tovább nyomta a gázpedált."
Kiváncsi lennék erre a "mindannyiszor"-ra! Ez így olvasva hatalmas baromságnak tűnik, de azért kivárom a végét.