FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nick Fry keresere...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Milyen jól beálított kép😄
Amúgy faszányos motort kapott,mehet vele gyorsulni.
passatgt
kicsit torzultak a fejek😄

MaSzKa

A Rubens Barrichello 257 Golf Verseny névre keresztelt barátságos megmérettetés, és a díjátadási ceremónia után a legnagyobb nyertes, így maga az érintett is átvehette ajándékát, egy Honda CBR 1000RR típusú Fireblade motorkerékpárt, a Honda Racing F1 Team elismeréseként, a rekorddöntõ eredmény elõtt tisztelegve.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
A Super Aguri csapat kamionjai ugyan megérkeztek az isztambuli pályához, abban a reményben, hogy a versenyzõk még részt vehetnek a hétvégi Török Nagydíjon, de a szervezõk már hétfõn sem engedték be õket a pálya területére.

szemétség

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Attila889
Én szerintem a Minardit sem kell fikázni:
OLVASD EL!

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
<#vigyor2>

b-type
MaSzKa, ha már feltétlen képekkel akarod telinyomni a topikot, legalább egy hozszólásba tedd légyszi. 😊
Mindig azt hiszem van valami téma, mert kiírja hogy ennyi-annyi hozszólás, de benézve csak ezeket a képeket látom..kép van a neten dögivel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaSzKa
hallosz moszley????
holnap megyünk az 5 k-hoz 😄

XD

MaSzKa

MaSzKa
itt kelll versenyezni 😛

MaSzKa
egyforma órájuk van

bardocz
Az öszes kiscsapat szerethetõ😊
Kit--Kat
A Minardi mögött nem volt egy nagy gyári csapat, õ csak magára számíthatott és elég sokáig bírta.
Szerethetõ csapat volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

MaSzKa

Istencsászár
a 2006os Hondával ( ami sokszor jobban ment mint a 2007es Honda )... a Minardi kitõl vette a kocsit? vagy Jordan?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Jó,nem értesz,én a Super Augurit többre tartom mint Minardit,azért,mert ahoz képest hogy menyi ideje versenyeztek nagyon sokat értek el.
Kit--Kat
Szerintem örülni kéne enenk is, nem kigúnyolni és megjegyzéseket tenni rá... Azzal a Minardival még körbe menni is nehéz volt.

bardocz
nem azt monta,hogy ahoz nem kell ottlenni,és én is nagyon örültem a pontszerzésnek,de a körülmények mások voltak azért
Kit--Kat
Ott kell lenni ahoz is.

Biztos te is ott lettél volna...

bardocz
naja,szép dolog volt,de azért lássuk be nem mind1,hogy 8 ember ér be,és úgy szerzel pontot mezõny legszarabb kocsijával,vagy 15 és úgy szerzel pontot😊
Az az igazsag, ez elobb-utobb vissza fog utni, hogy ennyire a kis magancsapatok kiszoritasa megy mostanaban.. Jon egy hullam, hogy kivonul par nagy gyari csapat, aztan megnezhetjuk mi lesz itt...

Ugyan, Zsolti, a magyar hõs szerzett pontot a Minardinak! 😊
Istencsászár
Sato a 2006os ( fejlesztett ) Hondával ment... ami nem volt egy rossz kocsi, hiába elõzõ évi. Azt nem értem h mi értelme volt ennek a Honda részérõl, bár valszeg a Honda kritikán amuli teljesítménye is közrejátszott benne h az Aguri eddig tartott, hiszen ép azért hozták létre h õket segítse valamilyen formában, de hát a Honda magán se tudott segíteni, de még most is a padlóról próbál felállni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
pedig szerintem Sato 6. helye elég szép teljesítmény volt ezzel az autóval,akármi is történt,fölösleges megmagyarázni,a minardi meg mit ért el?lófaszt sem,Super Auguri meg anyi idõ alatt szerzett enyi pontot,ami minardinak tartott volna 20 évig
oke, szimpatikus csapat voltak, de a lemaradasuk mar akkora volt a teli kihagyott tesztek miatt is, hogy felesleges penzkidobas volt minden napjuk...

igy pedig semmi ertelme...

bardocz
<#rinya>
Istencsászár

Istencsászár
A HONDA elpuskázott próbálkozását? szvsz Richards-nak saját elképzelései vannak, a Super Augri meg a Hondán múlott, ment a levesbe, azt amugyis nehéz lett volna megmenteni már, de érezhetõ volt h nem akarják.

passatgt
<#rinya><#rinya>

miért nem vette meg David Richards?:C

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Freedom88
azért szereltek fel, mert h a hang kisebb legyen, mert igy engedélyezett a körözgetés

T.T.

nemszép

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Bercy
Képeket én nem néztem, a lényeg, hogy írja, hogy az F1-es verdákra is szereltek kipfuogó dobot.
MaSzKa

MaSzKa
ha erre gondoltok ez nem f1-es verda

MaSzKa
milyne kipufogóról beszéltek?????

Bercy
A cikkben írja, hogy a svéd törvények miatt kellet rá kipufogókat szerelni... 😊
b-type
ezt már minek kell???!
Lenyugszanak a dolgok, de valkinek mindig kell még vért ontani okvetlen ehh.
törölhetõ ez is..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Attila889
Én szerintem fogd vissza a szádat...asszed te vagy itt a máyer mközben egy szaros nyomorék vagy akinek túl sok az egója és mindenki csak fikázol...és egyébként meg ki a faszt érdekel hogy te külföldi fórumokon is osztod az észt?Lehet hogy ott lámáznak meg minden közben nagy a szád itt mert te külföldi fórumozol.....

mik ezek a kipufogók ott hátul? .... tudtomal oldalt szokott lenni😄

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Minstrel
óóó ez az Arrows nagyon tetszett, egyik legszebb orr rész ami volt F1 autónak 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Punker
mert nem minden ideg sérült.....

MaSzKa

MaSzKa

Shiwo
nahja..hülén van megfogalmazva..nem nyaktól lefelé bénult meg, "csak" lebénult

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../