182274
  • a.carkey
    Glock, utolsó kanyar? Rémlik még? :D
  • b-type
    Miket nem tudsz összegondolni :)
    Gondolod hogy Jean Todt mint FIA elnök hatással lesz a Ferrari-n belüli csapatsorrendre?
    Alonso-val erős lesz a Ferrari, Massa ha jobb lesz mint Alonso akkor azt saját magának köszönheti. De Alonso véleményem szerint biztos hogy nagyon erős lesz.
  • G_ArchAngel #87431
    szvsz kurvara mindegy, hogy Alonso azert lett VB, mert folyamatosan loholt Kimi nyomaban, tudva, hogy ugyis ki fog esni - ezzel mar meg is tett mindent ellentetben Fisicoval - vagy azert mert rendes csataban gyozte le MS-t, akkor is ket VB van a neve mellett...
    epp ez igaz Hamltonra is, Kimire is - ki nem szarja le, hogy 1 ponton mult, a masik 19 pilota el lett verve es kesz...
  • Totti5
    Hamiltonnál mi nem volt egyértelmű? bár igaz 2007ben 2 futammal a vége előtt meg kellett volna nyernie a VBt...
  • a.carkey
    Egyébként az még a Renaultnál volt.
  • a.carkey
    Azért egyértelműbben nyerte a VBt, mint Kimi vagy Hamilton ...
  • a.carkey
    Kiminek meg 2011ig volt. :)
  • a.carkey
    Azt mondjuk nem értem, hogy egy év Mclarennél töltött év után miért megy még egyszer egy olyan csapathoz, ahol nem lesz NO1 és NO2 pilótastátusz, és ahol a jövendőbeli FIA elnök kisfia a saját jövendő csapattársa menedzsere. Na mindegy. Hamilton - szerintem - egy idő után egyszerűbben (le)kezelhető eset lehetett volna a számára, mint Massa lesz. De aki mazohista, az ugye vágyik egy újabb ungabungára. Simán a Brawnhoz kellett volna mennie a Ferrari helyett.
  • Magic Boy
    Azért nem érdemelte meg, mert úgy viselkedett, mint egy hisztis óvodás.
    Pontosabban mivel már felnőtt így, mint egy majom. (Azóta hívjuk menyasszonyommal Majomzónak)
    Egy világbajnok nem viselkedhet így.
    Ezért mondtam, hogy nem érdemelte meg.
    Nem érdemelte meg, mert nem volt elég felnőtt, hogy világbajnok legyen.
    De megérdemli az esélyt, hogy bizonyíthassa, hogy az őt ért dolgok hatására megváltozott.
    Massa jó pilóta és, ha nem lesz csapatsorrend (reméljük nem lesz) akkor teremthet olyan helyzetet bőven amiben Alonso régen hisztizett.
    Menyasszonyommal máig azon nevetünk, ha eszünkbe jut amikor elkezdett hisztizni, hogy gyorsabb vagyok, de nem enged el mit csináljak.
  • Máté94
    Haminak 2012-ig szerződése van!
  • icemankimi
    mi lesz akkor ha a ferrarinak majd Hamilton kell jövőre mert massácska nem teljesít jól?!
  • jefferson83
    Objektíven nézve Alonso jobb pilóta, de azért reménykedni csak szabad :)
  • pauly
    Massa maximum az időmérőn verheti majd el néha,versenyben Alonso jobb,főleg esőben :P(SZERINTEM)
  • jefferson83
    Nem oly régen hisztizett végig egy évet és olyanokat csinált amit egy durcás gyerek se tenne meg, megfelelő neveltetés esetén. Remélni tudom csak, hogy Massa top formában lesz, elkeni a száját és Alo meg ugyanott folytatja ahol a Mekinél abbahagyta. Mihelyst nem ő az első ki fog jönni belőle a szemét (SZERINTEM).
  • Kit--Kat
    Volt konkurenciája csak ő folyamatosan elfüstölt.
  • Totti5
    Hamilton tényleg nem érdemelte meg, azért nem az első évében hanem a 2. ban szerezte meg:DDD
  • Ulvar
    WTF? 4. évében szerezte meg a VB címet. 2001 Minardi, 2002 Reanult tesztpilóta, majd 2003-2006-ig Reanult. Ebből 05-06 VB. Hamilton az aki nem érdemelte meg ilyen korán, de ez csak szerintem.
  • Magic Boy
    Alonso: Kapott pár pofont az F1-ben, megtanult küzdeni és szerintem felnőtt.
    Szerintem jó választás, bár Vettelnek én is jobban örültem volna.

Enzo miért is forogna a sírjában?
    Neki is lényegtelen lenne, hogy ki szállítja a győzelmeket vagy pontokat.

Az tény, hogy Alonso régen egy utálatos majom volt (Nem érdemelte meg, hogy világbajnok legyen olyan korán, de nem volt igazi konkurenciája így az lett), de szerintem felnőtt és beérett.

A Ferrarihoz tényleg kéne egy emblematikus figura aki kemény kézzel fogná a csapatot, mert mostanában amatőr hibákat vétenek.
    No de ez már egy másik téma.
  • zsutyesz
    Azért elég régóta benne volt már a levegőben ez a dolog, nem volt túl meglepő szerintem.

Kicsit bántotta a szemem, köszi, hogy javítottad :)
  • Totti5
    "Enzo forog a sírjában, nem mellesleg már az egész bandát kirúgta volna a picsába!"

miért is?

Vettel RedBull nevelés, hülyék lennének elereszteni és a csapat is győzelemre képes, csak még nem állt össze minden, majd jövőre újra próbálkozhatnak.
  • mflex #87413
    Nem mondod, hogy csak én vagyok az egyetlen, ez nekem új!
    Te már tudtad ezt év elején?
    Jah, hogy számodra is az elmúlt 2 hónap alatt kezdett bizonyossá válni, akkor meg miről beszélünk?!
    Vettel javítva, nagyon bántotta szemed?
    Ennél nagyobb gondom ne legyen az életben, mint ez a hiba.
  • zsutyesz
    Szerintem az F1-nézők/rajongók táborában te vagy az egyetlen, aki nem gondolta, hogy Alonso a Ferrarihoz tart. (Vettel pedig szimpla V-vel írja a nevét...)
  • mflex #87411
    Hánynom kell az egésztől, bár írogattam mostanában, hogy Alonso jól megy, meg próbál küzdeni, de hogy ő a Ferrariba üljön, álmomban sem gondoltam volna. Enzo forog a sírjában, nem mellesleg már az egész bandát kirúgta volna a picsába!
    Szerintem meg a fiatal Vettel gyereknek kellett volna ott versenyezni.
    A f1 nem sport, hanem üzlet? Hát pont ezzel van a baj, nagy pénzek forognak ide-oda, erre mit látunk, hogy már egy kurva box kiállás is tök unalmas, a versenyről nem is beszélve.
    Engem már kezd nem érdekelni az egész, remélem, hogy legalább Massa felépül és még motiváltabb lesz, bár nem tenném erre a nyakam :s
  • ladarevolution
    "idén egy furcsa szezont élünk, nem a legjobb csapatok harcolnak a világbajnoki címért"

Ez kicsit vicces mondat:)
    Minden évben a legjobb csapatok harcolnak a VB címért, az h jelenleg ezeket pl nem Ferrarinak, vagy Renaultnak hívják az más kérdés. :)
  • zsutyesz
    Alonso interjú
  • zsutyesz
    2003-ban majdnem világbajnok lett a mekivel, miről beszélsz?
  • Kit--Kat
    Látom nem érted mire utalt, ez nem is baj, de akkor ne szólj hozzá.
  • icemankimi
    2007-tól 2009 Magyar nagydíj-ig eredményeik

Felipe Massa: Futam 44, Győzelem 9, Pole 12, Pontok 216, Dobogó 22,
    Fastest lap 9, VB cím 0
    Kimi Raikkonen: Futam 44, Győzelem 8, Pole 5, Pontok 195, Dobogó 22,
    Fastest lap 16, VB cím 1
  • Ulvar
    „Egy rossz szavam sem lehet rájuk, mindig nagyon jó volt a munkakapcsolatunk. Van esély rá, hogy a McLarenhez szerződjek, de egyelőre még nem gondolkodtam sokat ezen"

Ez mekkora kamu...ne mondja már, amikor 05ben mindig beszart a gép elfüstölt szétesett, ne mesélje már be hogy jó volt a munkakapcsolata Ronnal....nee...De mondhatnám 03at is.
  • icemankimi
    Räikkönen Szuzukában úgy fogalmazott: csak akkor érdemes maradnia, ha győzelemre esélyes autót tudnak biztosítani neki.

„Talán indulok jövőre, talán nem. Csak akkor maradok, ha világbajnoki győzelemre esélyes autóval szállhatok harcba, különben semmi értelme a folytatásnak" – nyilatkozta a 2007-es világbajnok. A finn pilóta hozzátette: mindenképpen tárgyal a McLarennel, ha a wokingiak megkeresik.

Mint ismeretes, a McLarennél a szezon végén lejár Heikki Kovalainen szerződése.

„Egy rossz szavam sem lehet rájuk, mindig nagyon jó volt a munkakapcsolatunk. Van esély rá, hogy a McLarenhez szerződjek, de egyelőre még nem gondolkodtam sokat ezen" – mondta Räikkönen, aki elképzelhetőnek tartja, hogy a rali-világbajnokságban versenyez tovább.

„Erre is van esély, a Formula-1-re is, még fogalmam sincs, hogy mi lesz. A következő év eleje előtt biztosan meghozom a végleges döntést."
  • Punker
    és a Brown nevető harmadikként nyerne :D
  • madmanic
    úgy legyen
  • Bandee1987

Annyit tennék még hozzá, hogy Alonsonak kőkeményen bizonyítania kell ahhoz, hogy a Ferrari szurkolók megkedveljék.
  • b-type
    Tudom :)

...bár, én Kimi-nek a Brawn-t javaslom, sztem jó autó lesz jó motorral, Ross Brawn meg jót tenne Kimi-nek is.
  • G_ArchAngel #87399
    Most ebbe tenyleg nem akarok belefolyni, mert szamomra az lenne a legszebb, ha Hamilton es Kimi a kovetkezo evekben felvaltva verne agyon a mezonyt egy McLaren-nel...
  • b-type
    ..2008-ban Spa-ra gondolsz?...mert ott Hamilton megpördült azért tudott mellette elmenni Kimi. Többre nem emlékszem Kimi-től.
    De van aki előzött élen álló-t pályán:
    Hamilton 2008-ban, csak pályán:
    -Törököknél Massa-t
    -Hockenheim-ben Piquet (az addig 2. helyen haladó Massa-t is)
    -Spa-ban Kimi-t (ez ugye véleményes, de hátsó pozícióból kifékezte)

Monza-ban ugyan 13 kör alatt előzte meg Fisichellát, Räikkönent, Nick Heidfeldet, Timo Glockot, Robert Kubicát, Fernando Alonsót és Jarno Trullit.
  • a.carkey
    Persze, csak a Santanderről az a hír járja, hogy egy biznisz miatt lejtmenetben vannak, és nem biztos, hogy az a szponzoráció annyira tőkeerős lehet majd a jövőben is, ugyanis holnap döl el, hogy Madridban lesz-e a 2016-os olimpia, és ha nem ott - amire van azért némi esély, mivel Chicago is indul, ami ugye azt jelenti, hogy USA, és a többiek baszhatják - akkor hatalmasat bukhatnak anyagilag ...
  • Ulvar
    Az értelmesebb emberek elfogadták. A Vérpistikékkel nem lehet mit csinálni. Amikor Schumi azt mondta Monzában hogy elmegy az F1ből sírni kezdtem. Mások meg szidták... meg röhögtek... csak néztem hogy MO.-ban tényleg ennyi hülye fogyatékkal élő ember van? Mert azt is sajnáltam amikor Hakkinen elment, pedig utáltam ha megverte Schumit de tiszteltem is. Ugyanez volt Hill-el...

A Divatdrukkerekkel nem kell igazából foglalkozni hogy eddig Kimi mostmár Alonso fan lesz, tuti lesz pár ilyen. Én 94 óta vagyok Ferrari drukker nekem igazából mind1 ki ül benne csak nyerjen.
  • zsutyesz
    van benne valami.
  • Peppus
    Jövő ilyenkorra mindenki Alonso lázban fog égni.. És senkit sem fog érdekelni, hogy Kimi már nem a Ferrarinál van. Anno Schumit is gyűlölte mindenki, és nem akarta elfogadni, hogy a Ferrariban ül.